• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

ah bir bulsam izini çiğdemden başkasına uğramazdım...o anlatırken asla olmaz deyip kahkahalarla yüzüne güldüğüm zaman bana boş boş bakmıştı.dediği tarihlerde ne dediyse çıktı hala çıkıyor.

kızlae bulursanız banada mesaj atın banada dedigi herşey verdgi tarihler çıktı.buarada karamel kafedeki leylada iyi farklı bi enerjisi var oda bi kaç bişi dedi bakalım çıkacakmı :)

Çiğdem sayesinde benim de hayatım değişti. Ani olayların sebebi onun tavsiyeleri sayesinde olmuştu.
Bir daha gitmek isterdim ben de. Nerde acaba kim bilir....

keşke benim fallarımda çıksa yaa pooooff:(( leylanın dedigi tarih geçti çigdem tam bi tarih söylemedi ama bu ay olması lazım figene görede bu ay ama hiç ümidim de yok

Eylül hanımın telefonu bende var almak isteyenlere nasıl verebilirim bilmiyorum izin aldım eylül hanımdan telefonunu ve ofisinin adresini vermemde sakınca görmedi kendisini daha önce bulduğumu yazmıştım burda eylül hanımı :nazar: ama izin almadanda özel ofis oldugunda tereddüt etmiştim adres ve numara yazmaya şimdi aleni telefon ve adres yazmak istemiyorum reklam amaçlı olmasın ve yanlış anlaşılmasın diye özelden mesaj atanlara yazacağım numarasını bana mesaj atanlara sevgilerim...iyi GECELER:nazar::54:

Çiğdem sayesinde benim de hayatım değişti. Ani olayların sebebi onun tavsiyeleri sayesinde olmuştu.
Bir daha gitmek isterdim ben de. Nerde acaba kim bilir....

yolumuz kafelerden gecerken üşenmeden bir kaç koldan sorsak belki buluruz.kesin kafe değiştirdi.oralarda bir yerdedir.en azından önünden gectiğimiz yerlere sorabiliriz.çiğdem i çekemediler o kafede.atılma sebebi neymiş biliyormusunuz?bir gün boş waktinde kafede yere çömelip oturmuş olması.bunu da söyleyen kafedeki patron ya da yardımcısı olduğunu düşündüğüm kişi.ısrarla çiğdem iyi değildi figen nisan esen baksın diye canıma yapıştı.oysa ben zaten onlara bktırmıştım.

Özel mesaj hakkı olan arkadaşlar, Anzelha'dan EYLÜL hanımın telefonunu öğrenince banada bildirirseniz çok mutlu olurum. Çokkk teşekkürler. Hoşçakalın.

kızlar bir zamanlar benimde fal baktırma hastalıgım vardı. bu kesinlikle bi HASTALIK. ve malesef aynı antidepresan gibi siz kendinizi iyileştiemdiğiniz sürece sonuç vermeyecek.
Neyse şöyle söylemek isterim bu işte en iyi tahminleri olan cidan cafedeki FİGEN HANIMDI.
ama oda zaten nasıl söylesem brz duruşuma giyinişime yaşıma o yaşta bi kızın hissettiklerine veya kitaplarıma bakarak söyeleyebilceği şeyler suanda örnek vermek istemiyorum ama açıkca tahmin edebilirdi. belki bu söylediklerim 100 kişiden 1 kişiyi yolunda hissettiricek kızlar ama umarım hepiniz bu pskolojik sorunlarınızı çözebilirsiniz bu ancak sizin kendi iradenizle olabilecek birşey.Malesef geleceği gösteren hiç ama hiç bir şey yok. Olsa emin olun bunu 5 liaraya veya 100 liraya yapmazlardı ve bu %1lik bi kesimin ulaşabileceği bir şey olurdu. En söylemek istediğimde bunu şu fal baktırdıgımız insanlar yapmazdı. Çogunun bu yönde hiç bi niteliği yok, hiç bi şekilde 6. hissi bile gelişmemiş. Dışarda para kazanmak için neler yapıcak onca insan varken biz bunlara para veriyoruz hatta iyide veriyoruz, onlar o kadar günahın bedelini pek kolay ödeyemezlerde bu kadar kolay yoldan para kazanma yoktu şuana kadar, umarım biz bi şekilde kendimizi affettirebiliriz.
Önereceğim yegane şey, parayamı ihtiyacın var ozaman derslerine sıkı sıkı sarılcaksın, bütün başarılı insanlar 0dan nerelere geliyor, şuanda örnek vermek istemiyorum ama bu konuda bana tümüyle güvenin.Tabiki açıköğretim mezunu işsiz olabilir ve ya iş bulmakta zorlanabilir, ama iyi bi okulda okuyorum ve mezun olan üst sınıf arkadaslarımdan asla ve asla böyle bi sorun olmadıgnı görüyorum biz açıkögretimi 2. üniversite bazında okuyoruz.
hayatında özel biri mi olsun istiyosun ozaman önce davranışlarınla, konuşmalarınla giyim tarzınla BAŞARINLA sen o özel kişi olucaksın zaten sonrasında o seni bulur.
ama sağlıkla ilgili tek bişey bile söyleyemicem arkadaşlar, gerçekten herşeyin başı.
dediğim gibi ben bunu buraya yazmayı nedense şuanda gerçekten istedim, burası bana cok falcı tanıttı:D
arkadaşlar umarım sizde benim gibi istekli(tavsiye verdigim her konuda) olabilirsiz.6 ayda olsa ingilterede kalmak biraz anlatım bozukluğu yapmama neden olmuş olabilir.1 kişiye bile yardım edebilirsem ne mutlu bana!

Eylül hanımın telefonu bende var almak isteyenlere nasıl verebilirim bilmiyorum izin aldım eylül hanımdan telefonunu ve ofisinin adresini vermemde sakınca görmedi kendisini daha önce bulduğumu yazmıştım burda eylül hanımı :nazar: ama izin almadanda özel ofis oldugunda tereddüt etmiştim adres ve numara yazmaya şimdi aleni telefon ve adres yazmak istemiyorum reklam amaçlı olmasın ve yanlış anlaşılmasın diye özelden mesaj atanlara yazacağım numarasını bana mesaj atanlara sevgilerim...iyi GECELER:nazar::54:

merhaba, rica etsem numarasını bana da özelden mesaj atabilir misin? bir de ne kadara bakıyor?

ebru alev diye bi medyum varmış çok metettiler aradım bende çok pahalı su falına 100 yıldıznameye 500 istiyor baktıran varsa yazabilirmi

ebru alev diye bi medyum varmış çok metettiler aradım bende çok pahalı su falına 100 yıldıznameye 500 istiyor baktıran varsa yazabilirmi

hiiç gitme değmez canım.ben gittim 2 cümle söylüyo gelecekle ilgili oda çok genel şeyler sürekli daha fazla para ver die şuna baktır fln dio gerek yok

100 ve 500 milyon ne demek ya?
ben başından beri okuyorum bu forumu ve ebru öyle methedilen bir falcı değil. ankara'da en iyiler bile 50'ye bakar. abartmasınlar. gitmeyin bence.

arkadaşlar bi falcıya sallasınlar diye bu kadar paraları gerçekten veriyormusunuz?

arkadaşlar bi falcıya sallasınlar diye bu kadar paraları gerçekten veriyormusunuz?

sen ne diyorsun lagrimacim benim arkadasim bi kadina bütün maasini verdi.. bu onur carsisi icindeydi o kadin da... tam bir yalanci düzembaz.. fal bakmayi birak, havayi bile tahmin edemez o kadin.. bilenler varsa gitmesin..

bencede bu kadar paraları bi hiç ugruna veriyormusunuz??? yani kazanmak kolay degil kimse için ister kendimiz ister eşimiz ister babamız kimden olursa olsun kazanç yazık yapmayın lütfen acıyın biraz.yani söyledikleri sizin için ne degiştiriyor ki ??bence fal öyle arkadaşlarla otururken sohbet muhappet olsun diye gırgırına bakılırsa bakılır yoksa öyle paralar verilecek bişey degil.insaf yaa

Disarda o kadar ac insan varken buna bu kadar para verebiliyo olmak pek adaletli deil zaten bedeli illaki odenirde nasi odenir bilmiorum:S

Bu konu daha önce vardı sanırım ama nereye gitti anlamadım. Ya da ben yanılıyorum.
Neysee... Benim de çok ihtiyacım var Ankara'da olan iyi bir falcıya gitmeye.
Lütfen bilenler yazsın.
Benim harika bir falcım vardı ama artık çalışmıyor malesef. Onun dışında bilmiyorum pek.
Her cafede bir falcı var muhakkak. Ayırt etmek güç. Deneye deneye bulucam galiba.
Yorumları duymak istiyorum bilenlerden acilen.

slm öncelikle ben 3 gün önce güneş cafeye gittim arkadaşlarımla birlikte gerçekten ordakiler iyi biliyor özellikle aşk yıldıznamesini tavsiye ederim .Bunun yanında kahve falı da güzel bakıyorlar şimdiye kadar dedikleri çıktı ve çok memnun kaldım sıcak bir ortam var hemde kendimi evimde gibi hissediyorum güneş abla olsun diğerleri olsun süper insanlar

bari biliyor falan demeyin. gaybı Allah tan başkası bilemez! boşuna günaha giriyorsunuz.:19:

Back
X