Ankara'daki Falcılar

bahçelide sufi lakablı ümmügülsüm diye bir kadın vardı iğrençti, hiçbirşey bilemedi. kızılayda arif diye biri de vardı o da en az onun kadar kötüydü.

Cidan Figen in verdiği tarihler tutuyor mu? yoksa gelecekle ilgili tahmin ettiği olaylar mı tutuyor bilen var mı?

Bende tutmamıştı hiçbir zaman.
İyi günündeyse dedikleri çıkar, değilse asla çıkmaz.
Bazen çok fazla fal baktığı için yoruluyor ve odaklanmıyor pek çünkü.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün falcıya gideyim diyorum; önerebileceğiniz biri var mı? Yakın gelecek konusunda az-çok iyi diyebileceğiniz biri?

canım ben izmirde yaşıyorum ve eski bi ankaralıyım,senin dedğin nuran hanıma ben de gittim,oldukça güzel atıyo bana da aynı şeyleri söyledi hah annenin köyü falan,berbat yani...

İzmirdeki murata gelince ben iki kez baktırdım,geleceğe dair söyledikleri çıkmadı maalesf,o bence nadiren ii fal bakan biri bana denk gelmedi...

bir süre önce ankaraya gitmiştim düğün için. orada kuzenim beni eylül kafede mustafa diye birisine götürdü. çok etkilendim. dedikleri aynı gün çıkmata başladı. söylediği isimde birisiyle de tanıştım. iş için söyledikleri de tuttu. ankarada olsaydım aralıklarla giderdim.

izmirde ise şimdiye kadar etkilendiğim iki falcı (veya medyum diyeyim) serkan ve gül oldu. serkan (medyum serkan olarak) face'de var. gül ise yeşilyutta. kaymakamlığın orada balkabağı kafe nin sahibi. ikisi de uzun uzun bakıyor. tavsiye ederim. herşeyden öte ikisi de çok güzel enerji veriyorlar.
murata ben de gitöiiştim ilkşnde biraz tutturdu. ikincisinde ise bu kadar sallama olmaz. berbat ötesiydi.

Bende tutmamıştı hiçbir zaman.
İyi günündeyse dedikleri çıkar, değilse asla çıkmaz.
Bazen çok fazla fal baktığı için yoruluyor ve odaklanmıyor pek çünkü.

Trymour cevabin icin teşekkürler. Bana Aralık'ta dedi bekledim hicbisey olmadi. Senin yazdiklarini bi süredir takip ediyorum net olarak senin gittiğin biri var mi?ya da hic tutturduguna rastladığın? Paylaşırsan cok sevinirim eminim anliyosundur su anda halimden ;)

Trymour cevabin icin teşekkürler. Bana Aralık'ta dedi bekledim hicbisey olmadi. Senin yazdiklarini bi süredir takip ediyorum net olarak senin gittiğin biri var mi?ya da hic tutturduguna rastladığın? Paylaşırsan cok sevinirim eminim anliyosundur su anda halimden ;)

Hayır yok. Artık gitmiyorum ben çünkü çıkmıyor söylenenler uzunca bir süredir.

Eylul hnm facede medyum eylul diye kayitli olan eylul hnm mi.gecelerde faceden maj attim.kahveye 30 tarotla 50 dedi.baktiran varsa deger mi bu paraya bi aydinlatsaniz.

Arkadaşlar Eylül hanımın telefon numarasını ve adresini bilen varsa yazabilirmi acaba :18:

eylül fevzi çakmak sokak 32/16, kızılayda, kumrulardan yada ykm'den demirtepeye doğru giden yolda sokak, sokağa girince bulursun zaten, eylül candır, arkadaştır, dosttur, sekiz senedir giderim, çok değiştirdiğim oldu ama hep ona geri döndüm, biraz tanıdıkça sizi luk diye oturtur, duyguları kuvvetlidir ve iyi kalplidir....

eylül fevzi çakmak sokak 32/16, kızılayda, kumrulardan yada ykm'den demirtepeye doğru giden yolda sokak, sokağa girince bulursun zaten, eylül candır, arkadaştır, dosttur, sekiz senedir giderim, çok değiştirdiğim oldu ama hep ona geri döndüm, biraz tanıdıkça sizi luk diye oturtur, duyguları kuvvetlidir ve iyi kalplidir....

Eylul en son Sakarya da degil miydi ?

cok tesekkurler:) telefon numarasını da özel mesaj atabilirseniz sevinirim :34:

Arkadaşlar falcı Eylül hanım falya iyi bakıyormu ve kaça bakıyor ? Gitmeye degermi acaba?

Şekerim Eylül ü de, aynı kafede çalışan Mustafayı da beğenen çok kişi var. Beğenmeyenleri de var, ben Eylül e gideli çok oldu o yüzden net hatırlamasam da genel hatlarla tutturmuş diyebilirim.

Eylül için daha önce yaptığım yorumumu hatırlatayım.

İlk baktırdığımda dediklerini harfi harfine yaşadım.
İnanılmaz detayları dahi.

Ama 2. gidişimde bir tanesi bile olmadı dediklerinin.

Madem baktıracaksınız birilerine Eylül denenmeye değer bence.

Son düzenleme:

Eylül'ün telefon numarası ya da Cafe'nin adını verebilirmisiniz?? Fal baktırmayalı uzun zaman oldu falım geldi aynı falcılara da hiç gitmek istemiyorum 2.sinde geneli falso çünkü. :50:

Şekerim Eylül ü de, aynı kafede çalışan Mustafayı da beğenen çok kişi var. Beğenmeyenleri de var, ben Eylül e gideli çok oldu o yüzden net hatırlamasam da genel hatlarla tutturmuş diyebilirim.

Canım cevabın için teşekkürler. Acaba eylül hanım rendevu ilemi bakıyor? çalıştığı cafenin ismi neydi en azından google'dan çalıştığı cafenin telini bulup rendevu alır fiyatınıda öğreniriz.

Canım cevabın için teşekkürler. Acaba eylül hanım rendevu ilemi bakıyor? çalıştığı cafenin ismi neydi en azından google'dan çalıştığı cafenin telini bulup rendevu alır fiyatınıda öğreniriz.

Sanirim randevusuz gitsen de olur, onceki sayfalarda kafenin tarifi vardi. Kafe sakarya caddesinde. Metro duragindan ilk sola don, zannimca is bankasina yakin bir yerdeydi.

Back
X