Kızlar bu arada bugün falcıya gittim. Cidan da Figen'e baktırmaktı niyetim. Gittim kahvemi söyledim, son anda kime baktırmak istersiniz dediklerinde kimler var dedim? Saydılar işte sonra birden ne olduysa Ezgi Hanıma baktırayım dedim. Yeni gelmiş herhalde, bilmiyorum belki ben uzun zamandır gitmediğimden adını yeni duydum. Sıra bana geldi. Kadından ilk görüşte iyi bi elektrik aldım. Kahve + Tarot baktırmak istediğimi söyledim. Kahveyi açtı, baya uzun baktı. Bildiği şeyler oldu özellikle hayatımdaki insanları ve onların nasıl oldukları, düşünceleri hakkında. Geleceğe dairde konuştu hayatımdaki kişiler hakkında, harfler verdi. Bence söyledikleride kendi hayatım açısında olabilecek şeyler. Falı beğendim. Yani en azından bu zamana kadar baktırdığım falcıların bazılarından çok daha iyi. Kahveden sonra Tarot'a geçtik orada da soru sormamı istedi. Kafamdaki soruları sordum, cevapladı. Söyledikleri çıkarsa yeniden yazacağım buraya, zaten çok uzun vade de değil benim için söyledikleri. Belki Ezgi Hanımı deneyebilirsiniz diye düşünüyorum.