Ankara'daki Falcılar

Eylül hanımın yeri Fevzi Çakmak Sokak 32/16'da.Kızılaydan Demirtepe tarafına giderken solda kalıyor sokak. Ayrıca Kumrular tarafından da gidebilirsiniz. Zaten bulunduğu bina yurtiçi kargonun şubesi var. Eylül hanımın yeri 2.kat da.

Ayışıgı peki Eylül den memnun kaldınızmı acaba? Gitmeye degermi

Eylül hanımın yeri Fevzi Çakmak Sokak 32/16'da.Kızılaydan Demirtepe tarafına giderken solda kalıyor sokak. Ayrıca Kumrular tarafından da gidebilirsiniz. Zaten bulunduğu bina yurtiçi kargonun şubesi var. Eylül hanımın yeri 2.kat da.

Canım Ayışıgı Cidan cafedeki Ezgi mi yoksa Eylül mü daha iyi? İkisinede gitmişsin hangisini tavsiye edersin. Cevap verirsen sevinirim. Hangisine gitmeye karar veremedim

Canım Eylül hanım olağan durumu iyi biliyor, düşünceni karşındakinin karakterini, yapısını bir bir anlatıyor ama geleceğe dair çok şey söylediğini düşünmüyorum.
Sonuç olarak mevcut durumu biz zaten biliyoruz.
Cidandaki Ezgi Hanım ise geleceğe dair daha çok şey söylüyor. Birde dediğim gibi dün akşam dediği şey çıktığı için ben Ezgi Hanıma gitmeni tavsiye ederim.
Eylül'ü beğenmeme ihtimalin olabilir 50 lira boşa gider. İstersen ilk etapta Ezgi Hanıma git zaten kahve 15 lira en azından bir denemiş olursun.

Canım Eylül hanım olağan durumu iyi biliyor, düşünceni karşındakinin karakterini, yapısını bir bir anlatıyor ama geleceğe dair çok şey söylediğini düşünmüyorum.
Cidandaki Ezgi Hanım ise geleceğe dair daha çok şey söylüyor. Birde dediğim gibi dün akşam dediği şey çıktığı için ben Ezgi Hanıma gitmeni tavsiye ederim.
Eylül'ü beğenmeme ihtimalin olabilir 50 lira boşa gider. İstersen ilk etapta Ezgi Hanıma git zaten kahve 15 lira en azından bir denemiş olursun.

canım çok teşekkür ederim bilgilerin için .yarın gitmeyi planlıyorum cidan kafeye.

Merhaba kızlar ;
uzun zamandır burayı takip ediyordum fakat finaller dersler derken bir türlü üye olamadım. bende size tavsiye vermek isterim çünkü nerdeyse bende hepsine gittim .
ayaz cafe de elif abla vardır iyi bakardı ama en son gittiğimde baya salladı o yüzden bıraktım . ama ne dediyse şimdiye kadar hepsi çıktı.

yaklaşık 2 aydır favorim cafe ankaradaki nurcan abla , çok ilginç şeylerimi bildi kimseye anlatmadığım . su falı baktırmıştım 30 tl . nurcan ablanın enerjisini hissiyatını başkasında bulamadım şimdiye kadar.

eylül cafede mustafa'da çok iyi .. onuda çok beğeniyorum . nokta atışları var

gırgır cafeye asla gitmeyin derim tuğçeye baktırdım dün baya salladı. sadece çok ilginç birşeyi bildi gerisi fos. bu arada dikmende yıldız var demişssiniz numarasınıı bilen bana atabilir mi ?

Kızlar bu arada bugün falcıya gittim. Cidan da Figen'e baktırmaktı niyetim. Gittim kahvemi söyledim, son anda kime baktırmak istersiniz dediklerinde kimler var dedim? Saydılar işte sonra birden ne olduysa Ezgi Hanıma baktırayım dedim. Yeni gelmiş herhalde, bilmiyorum belki ben uzun zamandır gitmediğimden adını yeni duydum. Sıra bana geldi. Kadından ilk görüşte iyi bi elektrik aldım. Kahve + Tarot baktırmak istediğimi söyledim. Kahveyi açtı, baya uzun baktı. Bildiği şeyler oldu özellikle hayatımdaki insanları ve onların nasıl oldukları, düşünceleri hakkında. Geleceğe dairde konuştu hayatımdaki kişiler hakkında, harfler verdi. Bence söyledikleride kendi hayatım açısında olabilecek şeyler. Falı beğendim. Yani en azından bu zamana kadar baktırdığım falcıların bazılarından çok daha iyi. Kahveden sonra Tarot'a geçtik orada da soru sormamı istedi. Kafamdaki soruları sordum, cevapladı. Söyledikleri çıkarsa yeniden yazacağım buraya, zaten çok uzun vade de değil benim için söyledikleri. Belki Ezgi Hanımı deneyebilirsiniz diye düşünüyorum.

ben o cafede daha önceleri ahsen diye bir bayana baktırmıştım birçok dediği oldu.zihinsel engelliler öğretmenliğ yapcan dediğinde bana şaka gibi gelmiti. ama şuan zihinsel engelliler öğretmenliği yapıyorum:) ama ordan ayrılmış. birdahada bulamadım:(((

ben o cafede daha önceleri ahsen diye bir bayana baktırmıştım birçok dediği oldu.zihinsel engelliler öğretmenliğ yapcan dediğinde bana şaka gibi gelmiti. ama şuan zihinsel engelliler öğretmenliği yapıyorum:) ama ordan ayrılmış. birdahada bulamadım:(((

Ahsen i ben de daha once burdan takip ediyordum ama gidememistim :( Keske gitseydim, sen boyle soyleyince merak ettim simdi , ulasmanin bir youlunu bulursak paylasalim :)

Canım bende cidan da 2,5-3 yıl önce bir hanıma baktırmıştım adını hatırlamıyorum. Söyledikleri bir bir çıkmıştı. O bayan bana gölün kenarında bi üniversite de okuyacaksın demişti ve gerçekten de öyle oldu. Acaba sen ne zaman baktırmıştın? Gerçekten o bayansa o bayanı bulmak gerekir :)))

Son düzenleme:
Yasemin hanıma ben eylül ayında gitmiştim.Pozitif bir kadın güleryüzlü insanı rahatlatıyor. uzun bakıyor. gecmiş ve anı bilmesi gayet başarılı. Ancak gelecekle ilgili dediği hiçbirşey çıkmadı. bana en gec 40 gün içerisinde istediğim bişeyin olacağını söyledi.ancak 3 ay oldu çıkan bişey yok. üstelik çokta iddalı konuşmuştu.ama oralıktaki biçok kıytırık falcıdan daha güzel bakıyor. giden olursa burada paylaşsın lütfen.

Yasemin hanıma ben eylül ayında gitmiştim.Pozitif bir kadın güleryüzlü insanı rahatlatıyor. uzun bakıyor. gecmiş ve anı bilmesi gayet başarılı. Ancak gelecekle ilgili dediği hiçbirşey çıkmadı. bana en gec 40 gün içerisinde istediğim bişeyin olacağını söyledi.ancak 3 ay oldu çıkan bişey yok. üstelik çokta iddalı konuşmuştu.ama oralıktaki biçok kıytırık falcıdan daha güzel bakıyor. giden olursa burada paylaşsın lütfen.

yasemine gittiysen ona ulasabilecegimz numarayı msj atar mısın özelden

yasemin hanımın numarasını rice edebilirmiyim?

Cnm tavsiyeni dinleyerek Cidan Cafedeki Ezgi hanıma buğün gittim. Geçmişi ve şuana iyi bildi hatta gelecekle ilgili beklediğim bir olayıda bildi tarih verdi bekleyip göreceğim.şunu diye bilirim kızıalaydaki çok falcıdan çok daha iyi tavsiye edebilirim .

Bu arada Ahsen hanımı sordun Cidan cafe çalışanına, Ahsenin Kırıkkaleye yerleştiğini söylediler arayanları dikkatine.

Back
X