Ankara'daki Falcılar

ucuza eğlenmek kafa bulmak isteyenler için iyi...sinirlerin sağlamsa bol bol gülersin...ölmüş adamı diri yaptı.10 yıllık dewlet memurunu kpss ye soktu.29 harf sayıyor.illaki tutacak 3 5 i...32 yaşındakini sınawa soktu uzakta bi yer kazanacak Ankara dışına gidecek dedi.o insan yıllar önce üni.yi bitirmiş we zaten Ankara da bile deil..hiç birşeybilmiyor ne gecmiş ne gelecek...bari iddialı olma yani deil mi?kısa özeti bu...ya eğleneceksin ya da o fincanı ona yedireceksin

birde sağ el takıntısı var acayip manyak o el çıkmayacak masaya çıktığı anda heyacanlanıyor. birde cok yağlıyor ballıyor insanı sevgilime geri dönmedim diye beni yerlere göklere çıkardı :))) belkide haklı ama turuncudaki yaseminin tek gecerim

Cnm pınar en son rahatsızdı hatta ben baktıralı 1 sene oluyor. Aralıkta başlayacak demişlerdi aradıgımda. Sana özelden atarım nosunu. Ama belirtmek istiyorum, herkes herkesi begenmeyebilir ama pınar bende gayet basarılıydı bence.

Banada ozelden numarasini gonderirsen cok mutlu olurum

birde sağ el takıntısı var acayip manyak o el çıkmayacak masaya çıktığı anda heyacanlanıyor. birde cok yağlıyor ballıyor insanı sevgilime geri dönmedim diye beni yerlere göklere çıkardı :))) belkide haklı ama turuncudaki yaseminin tek gecerim

aaa turuncudaki yaseminden memnun biri daha:) nasıl buldun yasemini an'da ve gelecekte?

aaa turuncudaki yaseminden memnun biri daha:) nasıl buldun yasemini an'da ve gelecekte?[/

kadın bana sevgilin geri dönecek arıycak seni bir şans ver demişti geçen pazar aradı görüşmek istedi ben cevap vermedim. gelecek hakkında dediklerine inanmak istemiyorum yok 2 çocuğun olaack mavi araban olacak dedi temmuzda yüzük görünüyo dedi bkalım olacak mı sana söyledikleri çıktımı

bana da terk edicek demişti 3 ay içinde hakkaten öyle olmuştu:d ama geri dönecek de demişti seninki dönmüş de benmkinin başında hala kavak yelleri... zaman vermiş miydi sana?

bana da terk edicek demişti 3 ay içinde hakkaten öyle olmuştu:d ama geri dönecek de demişti seninki dönmüş de benmkinin başında hala kavak yelleri... zaman vermiş miydi sana?

yok süre vermedi dönecek dedi. amaben istemiyorum dedim büyük konuşma bedduada ediyosun etme demişti. :D onu övüyo sürekli sen ona inanmamışsın ne dediyse doğru söylemiş dedi. gerçekten de inanmıyodum. ismini bile pat diye soyledi. dudakları çok güzel dedi haheheh kalın dudakları var onuda bildi.

Turuncu Cafe'nin fal fiyatları ne kadardı rica etsem söyleyebilir misiniz?

kızlar merhaba, yorumlara şöyle bi baktım ve bir ara işi güçü fal olmuş, gitmediği yer kalmamış biri olarak yorum yapmazsam olmaz diye düşündüm :)
Kızlar ben fikriye mihriye ikilisinden hangisine baktırdım bilmiyorum,sarışın kısa saçlı, oldukça sempatik olanı hangisiyse ona baktırdım. 40 liraya baktı, iyidir, bilir eder dedim ama... Tamam geçmişi, şimdiyi çok iyi biliyo ama geleceğe dair kçücük bi şey bilseydi, hiçbi şey çıkmadı :/ Geçen senelerde fiyatı uygun diye ehli keyfe giderdim, isimlerini hatırlamıyorum ama ordaki gay kılıklı abilerimle de yapılacak en güzel şey geyikti. Tamamen sallıyolar. Daha sonra bi Mehmet Can gelmişti oraya, dövmeli, pirsingli falan, tek ayağında da problem vardı, kendinden çok emin baktı etti ama onun dedikleri de çıkmadı. Sarışın deniz abla vardı bir de, lokanta gibi bi yerin üst katında bakıyordu, kızılayda, fiyatı da 30 muydu 40 mıydı neydi unuttum. Ama o paranın hakkını hiç de vermiyodu, kağıda not ettiriyodu dediklerini, ama böyle nasıl desem iki ucu açık şeyler, net bi şey söylemiyo, bir sürü rakamlar harfler yığdı önüme yolladı. Dediklerini anlasaydım çıkıp çıkmadığına dair yorum yapabilirdim tabi :) Daha gittiğim çok yer vardı ama hiçbiri de bi şey bilmiyo. Bu aralar da Neşe ablaya taktım, kupa kızı kafede bakıyo. Dedikleri çıkıyo mu çıkıyo , bazen de error veriyor baya uçuyor :D Tarihlerde özellikle bi sıkıntısı var, onun dışında bu saydıklarıma nazaran kat kat daha iyi. Aynı kafede Sultan abla da var, o da iyi ama tarihte onda da sıkıntı var :D Ha bir de acımadan ne görüyosa söylüyo, yumuşatma falan yok, o yüzden daha bi sevdim. Gitmek isterseniz bu ikisini öneririm, yine de fala çok fazla kaptırmayın arkadaşlar, ben bi ara kaptırmış biri olarak gerçekten psikolojimize yararlı bi şey olduğunu düşünmüyorum, hayatı istediğiniz yönde yaşamanıza engel oluyosa bence baktırmayın, kendinizi frenleyin :)

arkadaşlar sakarya caddesi civarlarında bir yer vardı. bundan 10 sene önce gitmiştim. kahve içiyorsun falına bakıyor ama fincana pek bakmıyor. kağıda yazıyordu. cinlerle bakıyor falına. şöyle diyor böyle düşünüyor falan demişlerdi. neresi olduğunu falan unuttum gitti. var mı bu şekilde bir falcı falan? bana gelecekten haber vermesin gerek yok zaten. şu an o kişinin benim hakkımdaki hisleri ve düşünceleri önemli. hadi kızlar zor durumdayım bi yardımcı olun :/

Burası fal topiği, fallarla ilgili konuşmanız, reklam yapmadığınız sürece falcılardan konuşmanız için açıldı ama büyü, hoca vb. konular konuşamaz, hoca tavsiyelerinde bulunamazsınız, yasaktır.

Ortaköydeki Yıldız hanım hala orada mı? Yer değiştirdiyse nerede bilen varmı? ve ne kadara bakıyor? tarotmu yoksa kahve falı mı tavsiye edersiniz?

Farah diye bi arkadaştan mesaj gelmiş ama benim mesaj hakkım henüz yok, yeni üyeyim. o yüzden burdan cevap vereyim; canım kızılay karanfilde kupa kızı kafede bakıyolar. tarot + kahve neşe 20 ya da 25e bakıyor, sultan da 15e bakıyor. şöyle diyim neşe modunda olduğu zaman döktürüyo, bana eski sevgilin 5 gün içinde döncek demişti, 5 gün değil de 1 hafta, 2 hafta sonra falan dönmüştü tarihler o açıdan sıkıntılı. sonra hayatında bi kz olmuş bunun demişti ve ben faldan 1 ay falan sonra öğrendim gerçekten yeni bi kız olayı olmuş sonra bitmiş vs. Sultana gelince kartları açar açmaz sana döktürüyo o da, seninki 3 gün içinde bi yere gitcek dedi, 3 gün sonra antalyaya gitti benimki, döndüğünde sana mesaj atcak arıcak demişti, henüz aramadı ama bakalım, ısrarla bu ilişki bitmedi diyo, görcez :)

Ortaköydeki Yıldız hanım hala orada mı? Yer değiştirdiyse nerede bilen varmı? ve ne kadara bakıyor? tarotmu yoksa kahve falı mı tavsiye edersiniz?

Ben en son yazın gitmiştim, hala ordaydı. Ben hem kahve hem tarota 30 lira vermiştim ve gayet memnun kalmıştım.

evim kafedeki sevdaya gittim güler yüzlü süre kısıtlı ama söyledikleri sıradan verilen paraya değmez,kupa kızı neşe uzun bakıyor ama benimle ilgili tek tutan şey yok.rengarenk kafe sinirden falcının adını dahi hatırlamıyorum bana burcumu yaşımı derdimi sordu ona ne kaldı bilecek anlamadım.turuncudaki yasemin ne dediğini çözemedim.turuncudaki cengiz çok sempatik verdiği tarihler çok sonraya ait ama en azından fal keyifliydi.karameldeki berfin tam bir facia kaybolmasın diye taktığım kardeşimin alyansını benim sandı kocan seni aldatıyor dedi.güldüm önce evli olmam gerekmiyor mu dedim.bu seferde ben geleceği görüyorum demekki kocan seni aldatacak dedi.tam bir fiyaskoydu.ona çok sinirlendiğim için üst katındaki güneş kafeye gittim.ordaki birgüle bakla falı baktırdım en azından değişikti.hayatımda ilk defa bakla falı baktırmış oldum.biraz sinirden olacak alt kattaki kafe için konuştuklarımı duyan güneşabla geldi.hadi sana hediyem olsun bir kaç tarot çekeyimde sinirlerin yatışsın dedi.kadın 7 kartta içimi okudu sanki.şimdi ikilemdeyim maaşı alınca ona gitmek istiyorum.fala inanma derim kendi kendime ama söylediklerininde etkisini atamadım.güneşablaya giden varsa bana yardımcı olsun ben deneyimlerimi paylaştım sizden cevap bekliyorum.

evim kafedeki sevdaya gittim güler yüzlü süre kısıtlı ama söyledikleri sıradan verilen paraya değmez,kupa kızı neşe uzun bakıyor ama benimle ilgili tek tutan şey yok.rengarenk kafe sinirden falcının adını dahi hatırlamıyorum bana burcumu yaşımı derdimi sordu ona ne kaldı bilecek anlamadım.turuncudaki yasemin ne dediğini çözemedim.turuncudaki cengiz çok sempatik verdiği tarihler çok sonraya ait ama en azından fal keyifliydi.karameldeki berfin tam bir facia kaybolmasın diye taktığım kardeşimin alyansını benim sandı kocan seni aldatıyor dedi.güldüm önce evli olmam gerekmiyor mu dedim.bu seferde ben geleceği görüyorum demekki kocan seni aldatacak dedi.tam bir fiyaskoydu.ona çok sinirlendiğim için üst katındaki güneş kafeye gittim.ordaki birgüle bakla falı baktırdım en azından değişikti.hayatımda ilk defa bakla falı baktırmış oldum.biraz sinirden olacak alt kattaki kafe için konuştuklarımı duyan güneşabla geldi.hadi sana hediyem olsun bir kaç tarot çekeyimde sinirlerin yatışsın dedi.kadın 7 kartta içimi okudu sanki.şimdi ikilemdeyim maaşı alınca ona gitmek istiyorum.fala inanma derim kendi kendime ama söylediklerininde etkisini atamadım.güneşablaya giden varsa bana yardımcı olsun ben deneyimlerimi paylaştım sizden cevap bekliyorum.

Güneş hanıma giden var mı ben de merak ediyorum, fiyatı diğerlerine göre pahalıydı, falı nasıl gidenler ne düşünüyor kızlar ?

Back
X