kızlar merhaba, yorumlara şöyle bi baktım ve bir ara işi güçü fal olmuş, gitmediği yer kalmamış biri olarak yorum yapmazsam olmaz diye düşündüm :)
Kızlar ben fikriye mihriye ikilisinden hangisine baktırdım bilmiyorum,sarışın kısa saçlı, oldukça sempatik olanı hangisiyse ona baktırdım. 40 liraya baktı, iyidir, bilir eder dedim ama... Tamam geçmişi, şimdiyi çok iyi biliyo ama geleceğe dair kçücük bi şey bilseydi, hiçbi şey çıkmadı :/ Geçen senelerde fiyatı uygun diye ehli keyfe giderdim, isimlerini hatırlamıyorum ama ordaki gay kılıklı abilerimle de yapılacak en güzel şey geyikti. Tamamen sallıyolar. Daha sonra bi Mehmet Can gelmişti oraya, dövmeli, pirsingli falan, tek ayağında da problem vardı, kendinden çok emin baktı etti ama onun dedikleri de çıkmadı. Sarışın deniz abla vardı bir de, lokanta gibi bi yerin üst katında bakıyordu, kızılayda, fiyatı da 30 muydu 40 mıydı neydi unuttum. Ama o paranın hakkını hiç de vermiyodu, kağıda not ettiriyodu dediklerini, ama böyle nasıl desem iki ucu açık şeyler, net bi şey söylemiyo, bir sürü rakamlar harfler yığdı önüme yolladı. Dediklerini anlasaydım çıkıp çıkmadığına dair yorum yapabilirdim tabi :) Daha gittiğim çok yer vardı ama hiçbiri de bi şey bilmiyo. Bu aralar da Neşe ablaya taktım, kupa kızı kafede bakıyo. Dedikleri çıkıyo mu çıkıyo , bazen de error veriyor baya uçuyor

Tarihlerde özellikle bi sıkıntısı var, onun dışında bu saydıklarıma nazaran kat kat daha iyi. Aynı kafede Sultan abla da var, o da iyi ama tarihte onda da sıkıntı var

Ha bir de acımadan ne görüyosa söylüyo, yumuşatma falan yok, o yüzden daha bi sevdim. Gitmek isterseniz bu ikisini öneririm, yine de fala çok fazla kaptırmayın arkadaşlar, ben bi ara kaptırmış biri olarak gerçekten psikolojimize yararlı bi şey olduğunu düşünmüyorum, hayatı istediğiniz yönde yaşamanıza engel oluyosa bence baktırmayın, kendinizi frenleyin :)