Ankara'daki Falcılar

merbahalar vaktiyle kızılayda sakarya da bir cafede gizem abla diye kod adlı bir hatuna baktırmıştımmm arkadaşların zorlaması ileee (bende istiyom baktırmayı bayan olarak :9: ama paraya kıyamıyordummm ) neyse baktırmıştımmm ne bilem bişeycik tutmadı ozaman;)

birde bu kadın suya ve elinde bir kalemle boş bir deftere garip gurip yazıyordu nasıl öylemi olyor fal ben ilkkez gördüm öyle bişey korktum açıkcası zaten ışık azz suya bakyor sonra defteri yazyor sonra en sonda kağıtlardan baktı çek dedi falan bu kadar anımsayabiliyorum;)

Rana merhaba.gul ikimizede ayni seyleri soylemis

merhaba sizde dün bakıttınız sanırım...öğleyin karşılaşmış olabiliriz orda....öğle arası çok bekledim randevum vardı aslında fakat bir bayan oturdu benden önce onun falı neredeyse 1 saat sürdü...ben kalktım gidiyordum artık,mesaime geç kalıyordum..tamam bitti dediler...

arkadaşlar kızılayda asyam kafede,asya diye bir falcı varmış.bakıtan oldumu daha önce?

Tavsiye etmem. Asya hem çok pahalı hem de vaadleri boş. Parayı çok seviyor ve güzel vaadlerde bulunuyor. Ama çoğu boş. Gelecek hakkında hiçbir şey bilemiyor. Üstelik Türkiye'nin en iyi 4. medyumu diye kart bastırmış :) Samimi değil, dürüst değil. Çoğunu kafadan atıyor. 50 TL'ye bakıyor ama bazısından 75 TL. Günde 10 kişiye 50 TL'den baktığını düşününce ayda kazandığı para dudak uçuklatır.

Son düzenleme:
merhaba sizde dün bakıttınız sanırım...öğleyin karşılaşmış olabiliriz orda....öğle arası çok bekledim randevum vardı aslında fakat bir bayan oturdu benden önce onun falı neredeyse 1 saat sürdü...ben kalktım gidiyordum artık,mesaime geç kalıyordum..tamam bitti dediler...

Ben pazar gunu baktirdim

Mesajinizi aldim. Çok teşekkür ederim. Cevap yazamıyorum çünkü henüz hakkım yok. Telefonla da bakar diye düşünmüştüm ben. Bakmıyor mu? :(

Arayip bi sorun isterseniz, pek sanmiyorum, bir bardak su getirip bir yudum icmenizi istiyor ve goturdugunuz fotografa yogunlasiyor. Telde yapabilir mi bunlari bilmiyorum.

Tavsiye etmem. Asya hem çok pahalı hem de vaadleri boş. Parayı çok seviyor ve güzel vaadlerde bulunuyor. Ama çoğu boş. Gelecek hakkında hiçbir şey bilemiyor. Üstelik Türkiye'nin en iyi 4. medyumu diye kart bastırmış :) Samimi değil, dürüst değil. Çoğunu kafadan atıyor. 50 TL'ye bakıyor ama bazısından 75 TL. Günde 10 kişiye 50 TL'den baktığını düşününce ayda kazandığı para dudak uçuklatır.

Ben de duymustum Asyayi, bir arkadasimin her seyini bilmis ve tanisacaksin dedigi kisiyle tanismis falan. Bunu duyunca baya gaza gelmistim ama gitmek kismet olmamisti bi turlu, o yuzden yorum yapamicam.

cidan cafede bir bayan var.adı yanlış hatırlamıyorsam ezgi.kesinlikle tavsiye ederim.ben 15 tl ye kahve baktırdım.ama tarot ve su da bakıyormuş

Müşterinin duymak istediklerini söylüyor genelde. Bu yüzden bol bol yalan katıyor. Salak yerine koyuyor.Kadının gerçek ismi bile Asya değil (gerçek adı Nermin'di sanırım). Yalan işitmek için 50 TL vermek gereksiz geliyor bana. Kurşun döktürmek için zorluyor, o da 50 TL. ama onu bile beceremiyor. İnsanların dertlerini sömürmek için bana göre çok yüksek ücret.
20 TL ye kurşun döken yerler var ve kurşun malzemesini bile 10 kat fazla kullanıyor Asya'dan. Asya kurşundan bile cimrilik yapıyor yani, bu kadar para düşkünü. Fal zaten günah, bir de 20'den fazla para harcamak daha da beter.
Kesinlikle tavsiye etmem Asya'yı.

Son düzenleme:
Mrb verzogen sitedeki falla ilgili tecrübelerini her zaman paylaştığın için öncelikle tşk ederim yasemin hanmın telini özelden atabilirsen çok memnun olurum çünkü bir çok falcı denedim ben de hiç birinden de beklentilerim doğrultusunda net cvp alamadım:50:

ben baktırdım kız çok güzel bakıyo benimkileri bildi

katze mesajını yeni gördüm
çoook teşekkür ederim müsait olunca beni çaldıracak ve telefonda bakacakmış
haber bekliyorum bakalım hayırlısı
sonuçla ilgili buradan yazarım inş bilir bu aralar o kadar ihtiyacım var ki

Arkadaşlar azeri kökenli Ankara'da YKMnin arka tarafında falcı pınar hanım vardı acaba telefonu varsa bana verebilirmisinizlütfen benim için çok önemli

Son düzenleme:
merhaba,
yaklaşık 1 ay oluyor ofisine gittim ama kapı duvar.bulamadım kimseyi.sanırım en son 2 yıl önce kadar gitmiştim ona.bayağıda pahalı bakıyordu ama geçmiş zaman hatırlamıyorum dediklerinin çıkıp çıkmadığını

Back
X