ben ona fal baktırmış birisi olarak bi sorunum var baktırmak istiyorum
bende defalarca fal baktırdım ona ve eski tanırım kendisini.konuyla ilgili google den arama yapabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ona fal baktırmış birisi olarak bi sorunum var baktırmak istiyorum
bende defalarca fal baktırdım ona ve eski tanırım kendisini.konuyla ilgili google den arama yapabilirsin
başlık ne yazim arama yaparken site ismi ver bakim
pınar kaya fal ankara diye dene istersen
pınar kaya fal ankara diye dene istersen
yazdım dediğiniz habere rastlamadım.site söleseniz yani bidaha fal bakmıcak mı
Rahatsız mı ofisinde yok acaba yoksa müşterisi çoktu problem ne kifal bakar mı bakmaz mı bilemiyorum.ben ofisine gittim ve uzun zamandır kimsenin uğramadığı belliydi.çünkü aylar öncesinin faturaları vs.. kapıda asılı duruyordu.
fal bakar mı bakmaz mı bilemiyorum.ben ofisine gittim ve uzun zamandır kimsenin uğramadığı belliydi.çünkü aylar öncesinin faturaları vs.. kapıda asılı duruyordu.
Arkadaşlar,
fal sepeti.com dan fal baktırıp memnun kalan varsa paylaşabilir mi?
katze mesajını yeni gördüm
çoook teşekkür ederim müsait olunca beni çaldıracak ve telefonda bakacakmış
haber bekliyorum bakalım hayırlısı
sonuçla ilgili buradan yazarım inş bilir bu aralar o kadar ihtiyacım var ki
Ben İlkay Gür'e baktırdım dedikleri aynen çıkıyor.Hiç boşa sokaklarda falcı aramayın.Yalnız şöyle bir duurm var ben kahve falı baktırmıştım artık kahve falı bakmıyor tarot bakıyormuş.
Konustunuz mu cok merak ettim
henüz bakmadı dün aradım namaz kılacağım birkaç da falım var ben seni çaldırayım dedi hala bekliyorum
Ezgiye 2 ay önce büyük umutlarla gittim ama dediği hiç bir sey çıkmadı.
henüz bakmadı dün aradım namaz kılacağım birkaç da falım var ben seni çaldırayım dedi hala bekliyorum