- 23 Ağustos 2012
- 51.732
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.765
- 898
olmayacaksa olmasın zaten.ama olacak dediği şey oluyor mu.o önemli
Bu konudaki yorumumu 2 sayfa once mi ne yaptim sekerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmayacaksa olmasın zaten.ama olacak dediği şey oluyor mu.o önemli
Valla bu aralar is seyahatinde , etrafta yok zaten kendisine hasta oldugumdan da haberi yok![]()
![]()
Tanisip konusuyoruz ama Hans iste sonucta, kendi de tavri da mesafeli
Burdaki arkadaslarin gaziyla isten sonra kahve icmeye gidelim dicekmisim..ben yapamam soyleyemem dedim![]()
ama baktim ilgilendigimi ucundan belli etmek gerek yoksa anlayacagi yok zira kendisi biraz mal gibi
![]()
![]()
Is biraz riskli yani, ucunda rezil olmak da var..Allahtan cok fazla gormek zorundu oldugum biri degil, farkli departmanlardayiz, rezil olsan bile yanina gidip gormezsin dediler ben de peki dedim![]()
![]()
%50-50 durumdayim, zaman ne gosterir gorcez artik.![]()
elbetteki içimi rahatlatmak istiyorum ama,sonuçta her seferinde daha çok umutlanıyorum.bana beklememi söylenen zamanlar daha dolmadı bile.( evim cafe gülcan bu hafta için gelişme olacağını söylemişti ama olmadı maalesef) ama daralıyorum,çatlayacak gibiyim.herkes söz birliği etmiş gibi aynı şeyi söyleyince inanıyor insan.bu arada ablamım komşusu ablama fal bakmış.ve sadece benimle ilgili şu an mevcut durumumu,o kişinin durumunu,bütün falcıların dediği gibi o kişinin geleceğini söylemiş.bu çok kafamı karıştırdı.hadi diyelim ötekiler falcı umut tacirliği yapıyor,beni mutlu etmeye çalışıyor ama ablamın komşusu nereden çıktı. ve ablam ısrarla yok öyle bir şey demesine rağmen kız ısrarla anlatmış.
Ayni seyden ben de zamaninda cok cektim, olmayacak bir ise herkes agizbirligi edip olacak olacak deyince guzelce umutlanmistim bir de![]()
Olmayinca husran oldu tabi.
Bence durum 50-50 adam gelebilir de , gelmeyebilir de...falcilar nerden bilsin![]()
![]()
Simdiki aklim olsa falci falci gezecegime aklimi oyalamak icin baska bir seyler bulurdum. Neyse, Suheyla bence objektif, adam gelmeyecekse de gelmeyecek diyor, 40 liraya terapi almis olursun sekerim
![]()
Ayni seyden ben de zamaninda cok cektim, olmayacak bir ise herkes agizbirligi edip olacak olacak deyince guzelce umutlanmistim bir de![]()
Bence durum 50-50 adam gelebilir de , gelmeyebilir de...falcilar nerden bilsin![]()
![]()
Simdiki aklim olsa falci falci gezecegime aklimi oyalamak icin baska bir seyler bulurdum. Neyse, Suheyla bence objektif, adam gelmeyecekse de gelmeyecek diyor, 40 liraya terapi almis olursun sekerim
![]()
aldım randevuyu bu akşam saat 8 için.inşallah ben gidene kadar posası çıkmaz
günaydın.bu ezgi diye bahsettiğiniz cidan cafe deki bayan mı?
Ta kendisi cnmm
günaydın.bu ezgi diye bahsettiğiniz cidan cafe deki bayan mı?
şeytan diyorki,bırak bu fal işlerini ağla zırla geber.su akar yolunu bulur nasılsa
onu şeytan söylemiyor:) aklın mantığın söylüyor.falcı herşeyi bilse bile olayın akışını değiştiremez zaten.ağlaman da gereksiz.çok istiyorsan içinden geliyorsa ağla tabi.ama su akıp yolunu buluyor.ama uğruna ağladığın buna değiyor mu onu düşün.seni bu kadar ağlatıp içi rahat yaşayabiliyorsa zaten gözyaşına değmiyordur.bu arada süheylanın dedikleri bana gercekleşmemişti
merak etme seni eninde sonunda eşşşek gibi arıyacak.ama ancak sen sessiz kalıp kendini merak uyandırdığın zaman arıyacak.çünkü her katil cinayeti işlediği yere mutlaka bir kez gidip bakarmış.gurur yapma.2-3 aradı bir daha aramadı ne kadar kolay wazgecilen biriymişim diye düşünmesine çanak tut...valla değip değmiyor mu bilmem.geçende bir yerde okudum.keşke yanımda olsaydın demiyorum.çünkü biliyorum ki isteseydin olurdun.isteseydi olurdu o da.ama büyük bir boşluk işte.dolmuyor.eminim dönse gelse açtığı boşluğu kendiside doldurmayacak.şu da var.bir tartışmayla benim için ölüp geberen adam bunca zaman beni merak etmeden yaşıyorsa dönsede bende güven kalmadı.ama bu sürede 2 defa aradım ve bir kaç mesaj gönderdim.cevap vermedi.kendimi inanılmaz kötü hissediyorum.gururum kırıldı.sadece gelsin bir kere arasın istiyorum.seni istemiyorum ondan aramadım desin,pişmanım desin ama bir şey desin.sessiz kalmasın.o sustukça ben çıldırıyorum
merak etme seni eninde sonunda eşşşek gibi arıyacak.ama ancak sen sessiz kalıp kendini merak uyandırdığın zaman arıyacak.çünkü her katil cinayeti işlediği yere mutlaka bir kez gidip bakarmış.gurur yapma.2-3 aradı bir daha aramadı ne kadar kolay wazgecilen biriymişim diye düşünmesine çanak tut...
ayy şu mesajı okuyunca ağladım resmen...valla değip değmiyor mu bilmem.geçende bir yerde okudum.keşke yanımda olsaydın demiyorum.çünkü biliyorum ki isteseydin olurdun.isteseydi olurdu o da.ama büyük bir boşluk işte.dolmuyor.eminim dönse gelse açtığı boşluğu kendiside doldurmayacak.şu da var.bir tartışmayla benim için ölüp geberen adam bunca zaman beni merak etmeden yaşıyorsa dönsede bende güven kalmadı.ama bu sürede 2 defa aradım ve bir kaç mesaj gönderdim.cevap vermedi.kendimi inanılmaz kötü hissediyorum.gururum kırıldı.sadece gelsin bir kere arasın istiyorum.seni istemiyorum ondan aramadım desin,pişmanım desin ama bir şey desin.sessiz kalmasın.o sustukça ben çıldırıyorum
yani.boşuna beklemeyeyim mi? yada daha çooooookkkkk mu beklerim?
arkadaşlar bu arada bir şey sormak istiyorum.özel mesaj gönderebilmek için bildiğim kadarıyla 100 yorum yapmak gerekiyor.ama kaç adet yorum yaptığımızı nereden takip edebiliyoruz?
![]()
![]()
Kesinlikle katılıyorum pozitif sevimli bir bayan. en azından terapi olarak görüyorumm gitmeye degerr