Ankara'daki Falcılar

Valla bu aralar is seyahatinde , etrafta yok zaten kendisine hasta oldugumdan da haberi yok :1: :1: :1: Tanisip konusuyoruz ama Hans iste sonucta, kendi de tavri da mesafeli :27:

Burdaki arkadaslarin gaziyla isten sonra kahve icmeye gidelim dicekmisim..ben yapamam soyleyemem dedim :17: :17: ama baktim ilgilendigimi ucundan belli etmek gerek yoksa anlayacagi yok zira kendisi biraz mal gibi :34: :34:

Is biraz riskli yani, ucunda rezil olmak da var..Allahtan cok fazla gormek zorundu oldugum biri degil, farkli departmanlardayiz, rezil olsan bile yanina gidip gormezsin dediler ben de peki dedim :37: :37:

%50-50 durumdayim, zaman ne gosterir gorcez artik. :17:

bence kahve içelim mi desen bile yanlış anlamaz, onlarda normaldir belki:1: aman ne olacak bakış at, onu görünce hep gülümse, ilgilendiğini belli et, adamın içine doğacak değil ya, şansını dene işte. niye rezillik olsun biriyle ilgilenmek. en fazla reddedilirsin:9: beni sevmiyor, elimden bir şey gelmez diye onu da kabullenirsin zamanla... ama olursa çok güzel olur:16:

elbetteki içimi rahatlatmak istiyorum ama,sonuçta her seferinde daha çok umutlanıyorum.bana beklememi söylenen zamanlar daha dolmadı bile.( evim cafe gülcan bu hafta için gelişme olacağını söylemişti ama olmadı maalesef) ama daralıyorum,çatlayacak gibiyim.herkes söz birliği etmiş gibi aynı şeyi söyleyince inanıyor insan.bu arada ablamım komşusu ablama fal bakmış.ve sadece benimle ilgili şu an mevcut durumumu,o kişinin durumunu,bütün falcıların dediği gibi o kişinin geleceğini söylemiş.bu çok kafamı karıştırdı.hadi diyelim ötekiler falcı umut tacirliği yapıyor,beni mutlu etmeye çalışıyor ama ablamın komşusu nereden çıktı. ve ablam ısrarla yok öyle bir şey demesine rağmen kız ısrarla anlatmış.

elbetteki içimi rahatlatmak istiyorum ama,sonuçta her seferinde daha çok umutlanıyorum.bana beklememi söylenen zamanlar daha dolmadı bile.( evim cafe gülcan bu hafta için gelişme olacağını söylemişti ama olmadı maalesef) ama daralıyorum,çatlayacak gibiyim.herkes söz birliği etmiş gibi aynı şeyi söyleyince inanıyor insan.bu arada ablamım komşusu ablama fal bakmış.ve sadece benimle ilgili şu an mevcut durumumu,o kişinin durumunu,bütün falcıların dediği gibi o kişinin geleceğini söylemiş.bu çok kafamı karıştırdı.hadi diyelim ötekiler falcı umut tacirliği yapıyor,beni mutlu etmeye çalışıyor ama ablamın komşusu nereden çıktı. ve ablam ısrarla yok öyle bir şey demesine rağmen kız ısrarla anlatmış.

Ayni seyden ben de zamaninda cok cektim, olmayacak bir ise herkes agizbirligi edip olacak olacak deyince guzelce umutlanmistim bir de :47: :47: Olmayinca husran oldu tabi.

Bence durum 50-50 adam gelebilir de , gelmeyebilir de...falcilar nerden bilsin :37: :37: :37: Simdiki aklim olsa falci falci gezecegime aklimi oyalamak icin baska bir seyler bulurdum. Neyse, Suheyla bence objektif, adam gelmeyecekse de gelmeyecek diyor, 40 liraya terapi almis olursun sekerim :40:

Ayni seyden ben de zamaninda cok cektim, olmayacak bir ise herkes agizbirligi edip olacak olacak deyince guzelce umutlanmistim bir de :47: :47: Olmayinca husran oldu tabi.

Bence durum 50-50 adam gelebilir de , gelmeyebilir de...falcilar nerden bilsin :37: :37: :37: Simdiki aklim olsa falci falci gezecegime aklimi oyalamak icin baska bir seyler bulurdum. Neyse, Suheyla bence objektif, adam gelmeyecekse de gelmeyecek diyor, 40 liraya terapi almis olursun sekerim :40:

bu akşam için randevu almaya çalışacağım.inşallah müsaittir

aldım randevuyu bu akşam saat 8 için.inşallah ben gidene kadar posası çıkmaz

şeytan diyorki,bırak bu fal işlerini ağla zırla geber.su akar yolunu bulur nasılsa

onu şeytan söylemiyor:) aklın mantığın söylüyor.falcı herşeyi bilse bile olayın akışını değiştiremez zaten.ağlaman da gereksiz.çok istiyorsan içinden geliyorsa ağla tabi.ama su akıp yolunu buluyor.ama uğruna ağladığın buna değiyor mu onu düşün.seni bu kadar ağlatıp içi rahat yaşayabiliyorsa zaten gözyaşına değmiyordur.bu arada süheylanın dedikleri bana gercekleşmemişti

onu şeytan söylemiyor:) aklın mantığın söylüyor.falcı herşeyi bilse bile olayın akışını değiştiremez zaten.ağlaman da gereksiz.çok istiyorsan içinden geliyorsa ağla tabi.ama su akıp yolunu buluyor.ama uğruna ağladığın buna değiyor mu onu düşün.seni bu kadar ağlatıp içi rahat yaşayabiliyorsa zaten gözyaşına değmiyordur.bu arada süheylanın dedikleri bana gercekleşmemişti

valla değip değmiyor mu bilmem.geçende bir yerde okudum.keşke yanımda olsaydın demiyorum.çünkü biliyorum ki isteseydin olurdun.isteseydi olurdu o da.ama büyük bir boşluk işte.dolmuyor.eminim dönse gelse açtığı boşluğu kendiside doldurmayacak.şu da var.bir tartışmayla benim için ölüp geberen adam bunca zaman beni merak etmeden yaşıyorsa dönsede bende güven kalmadı.ama bu sürede 2 defa aradım ve bir kaç mesaj gönderdim.cevap vermedi.kendimi inanılmaz kötü hissediyorum.gururum kırıldı.sadece gelsin bir kere arasın istiyorum.seni istemiyorum ondan aramadım desin,pişmanım desin ama bir şey desin.sessiz kalmasın.o sustukça ben çıldırıyorum

Son düzenleme:
valla değip değmiyor mu bilmem.geçende bir yerde okudum.keşke yanımda olsaydın demiyorum.çünkü biliyorum ki isteseydin olurdun.isteseydi olurdu o da.ama büyük bir boşluk işte.dolmuyor.eminim dönse gelse açtığı boşluğu kendiside doldurmayacak.şu da var.bir tartışmayla benim için ölüp geberen adam bunca zaman beni merak etmeden yaşıyorsa dönsede bende güven kalmadı.ama bu sürede 2 defa aradım ve bir kaç mesaj gönderdim.cevap vermedi.kendimi inanılmaz kötü hissediyorum.gururum kırıldı.sadece gelsin bir kere arasın istiyorum.seni istemiyorum ondan aramadım desin,pişmanım desin ama bir şey desin.sessiz kalmasın.o sustukça ben çıldırıyorum
merak etme seni eninde sonunda eşşşek gibi arıyacak.ama ancak sen sessiz kalıp kendini merak uyandırdığın zaman arıyacak.çünkü her katil cinayeti işlediği yere mutlaka bir kez gidip bakarmış.gurur yapma.2-3 aradı bir daha aramadı ne kadar kolay wazgecilen biriymişim diye düşünmesine çanak tut...

merak etme seni eninde sonunda eşşşek gibi arıyacak.ama ancak sen sessiz kalıp kendini merak uyandırdığın zaman arıyacak.çünkü her katil cinayeti işlediği yere mutlaka bir kez gidip bakarmış.gurur yapma.2-3 aradı bir daha aramadı ne kadar kolay wazgecilen biriymişim diye düşünmesine çanak tut...

en son 21 martta aradım zaten.ama benimkide aramak değil taciz oldu resmen.bilmiyorum ki ne yapmalı

ayy şu mesajı okuyunca ağladım resmen...:(sözde mantığım devredeydi inanmayacak aşık olmayacaktım evet çok yakışıklıydı ama ben de güzedim onun mesleği varsa benim daha iyisi vardı:(derken ben tutulmuşum o kopmuş.nerde o gözyaşı döken adam bişey dese arasa yalan söyledim sevemedim seni dese ne biliyim pişman oldum dese bişey dese:(gururum kırıldı 6 yıllık sevgilim bıraktı böyle olmadım iki aylık sevgiliye böyle bağlanılır mı:(

yani.boşuna beklemeyeyim mi? yada daha çooooookkkkk mu beklerim?

Ufak tefek şeyler bildi ama verdiği tarihlerin hiçbiri çıkmadı. Bir daha gitmemmmmmmm.Zaten ben bu falcıları anlamıyorum verdikleri tarihler çıkmaz ama ısrarla tarih verirler. Neden tarih veriyorlarki zaten verdikleri tarihlerin çoğu tutumuyor. Son Umutlarım Mustafa;Gül; ve Kupa Ası ndaki Şirin hanımım ben söylemeden aynı konu hakkında verdikleri tarihler (nisan 20 ve 30 arası) şimdi onları bekliyorum.O tarihlerde tutmassa Ankarada fal baktırmayı rafa kaldırcam

arkadaşlar bu arada bir şey sormak istiyorum.özel mesaj gönderebilmek için bildiğim kadarıyla 100 yorum yapmak gerekiyor.ama kaç adet yorum yaptığımızı nereden takip edebiliyoruz?

profiline gir, hakkımda' ya gir oradan, alt kısımda yazar kaç mesaj yazdıgın...

Kesinlikle katılıyorum pozitif sevimli bir bayan. en azından terapi olarak görüyorumm gitmeye degerr

Back
X