• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Merhabalar arkadaşlar sırf bu saçmalığı size aktarmak için üye oldum.

Arkadaşımın çok övdüğü bir yerdi. Aslında gideceğimiz falcı belliydi ama onun izinde olduğunu öğrendik ve gelmişken başka falcıya gidelim dedik. İlk defa falcıya gidişimdi. Orada görevli olan adama bilgi sormak için seslendik ve adam elinde bir liste ile yanımıza geldi. Bize ısrarla Falcı Zeynep'e gitmemize KADINLAR KULÜBÜNDE YILIN FALCISI SEÇİLDİĞİNİ söyledi. Ki şuan bakıyorum da forumda Falcı Zeynep adında tek bir konu bile yok,konularda ismi bile nadir geçiyor. Bizde boşuna bu kadar yolu gelmişiz baktıralım dedik. Kahvelerimizi içtik ve ilk kadının yanına giden kişi bendim. Kadın sanki bir yerden okuyormuşcasına çok hızlı bir şekilde konuşuyordu. Geçmişim hakkında ki bazı şeyleri bildi ama şimdi düşünce iki gözlemle herkesin yapabileceği bir iş gibiymiş. Beni şaşırtan şeyler olmadı mı söyledikleri hakkında,tabi ki de oldu. Ama size şunu söyleyeyim,kesinlikle kesin konuşan falcıya güvenmeyin. Adam bize kadından bahsederken "Harf falan yalan direk isim söylüyor" diye bahsetti. Falın son 5 dakikasına kadar kariyerimden bahsetti. Eski ilişkimde beni unutamayan birinden,aşk üçgeninden,stresli zamanlar geçirdiğimden. En sonunda dayanamadım ve "Hiç harf görmüyor musunuz?" dedim oda "Senin aklında biri var görüyorum. Sana diğerlerinden daha farklı davranıyor bu da aklını karıştırıyor. Ama bu çocuğun aklı sende,sana karşı bişiler hissetmeye başlamış" dedi bir de harfler söyledi ve söylediği harfler gerçekten kafamdaki kişinin adı ve soyadındaki harflerle aynıydı. Lakin uzun bir ismi vardı ve o an çok gerçekçi gelmişti. Sonra bana "Bu çocuğun peşinde bir kız var ama bu çocuk ona yüz vermiyor. Mayıs sonuna kadar aranızda bir şeyler olacak" dedi. Hatta iki taş attı ve kesin bir şekilde "Olacaksınız" dedi. Hah işte olayda burada başlıyor. Tarif ettiği kıza uymasam da o kız benmişim meğer. Peşinden koşup yüz vermediği. Meğer bu çocuğun neredeyse bir ilişkisi olmak üzereymiş. Ve ben boş yere umutlanıp çocuğun davranışlarından çıkarlar aradım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 30 lirama acıyorum. Hah ama buradan sesleneyim mayısın sonunu merakla bekliyorum :KK70: Herhalde mayıs sonunda da sevgilisiyle tanışır mutluluklar dilerim. Teşekkürler Zeynep Hanım.

Arkadaşımın çok övdüğü bir yerdi. Aslında gideceğimiz falcı belliydi ama onun izinde olduğunu öğrendik ve gelmişken başka falcıya gidelim dedik. İlk defa falcıya gidişimdi. Orada görevli olan adama bilgi sormak için seslendik ve adam elinde bir liste ile yanımıza geldi. Bize ısrarla Falcı Zeynep'e gitmemize KADINLAR KULÜBÜNDE YILIN FALCISI SEÇİLDİĞİNİ söyledi. Ki şuan bakıyorum da forumda Falcı Zeynep adında tek bir konu bile yok,konularda ismi bile nadir geçiyor. Bizde boşuna bu kadar yolu gelmişiz baktıralım dedik. Kahvelerimizi içtik ve ilk kadının yanına giden kişi bendim. Kadın sanki bir yerden okuyormuşcasına çok hızlı bir şekilde konuşuyordu. Geçmişim hakkında ki bazı şeyleri bildi ama şimdi düşünce iki gözlemle herkesin yapabileceği bir iş gibiymiş. Beni şaşırtan şeyler olmadı mı söyledikleri hakkında,tabi ki de oldu. Ama size şunu söyleyeyim,kesinlikle kesin konuşan falcıya güvenmeyin. Adam bize kadından bahsederken "Harf falan yalan direk isim söylüyor" diye bahsetti. Falın son 5 dakikasına kadar kariyerimden bahsetti. Eski ilişkimde beni unutamayan birinden,aşk üçgeninden,stresli zamanlar geçirdiğimden. En sonunda dayanamadım ve "Hiç harf görmüyor musunuz?" dedim oda "Senin aklında biri var görüyorum. Sana diğerlerinden daha farklı davranıyor bu da aklını karıştırıyor. Ama bu çocuğun aklı sende,sana karşı bişiler hissetmeye başlamış" dedi bir de harfler söyledi ve söylediği harfler gerçekten kafamdaki kişinin adı ve soyadındaki harflerle aynıydı. Lakin uzun bir ismi vardı ve o an çok gerçekçi gelmişti. Sonra bana "Bu çocuğun peşinde bir kız var ama bu çocuk ona yüz vermiyor. Mayıs sonuna kadar aranızda bir şeyler olacak" dedi. Hatta iki taş attı ve kesin bir şekilde "Olacaksınız" dedi. Hah işte olayda burada başlıyor. Tarif ettiği kıza uymasam da o kız benmişim meğer. Peşinden koşup yüz vermediği. Meğer bu çocuğun neredeyse bir ilişkisi olmak üzereymiş. Ve ben boş yere umutlanıp çocuğun davranışlarından çıkarlar aradım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 30 lirama acıyorum. Hah ama buradan sesleneyim mayısın sonunu merakla bekliyorum :KK70: Herhalde mayıs sonunda da sevgilisiyle tanışır mutluluklar dilerim. Teşekkürler Zeynep Hanım.
Bu zeynep'i bana tarif eder misin? Evim cafede miydi eskiden? Ay lütfen bu zeynep benim zeynep olsun, bulmuş olayım onu.

Valla hiç bilmiyorum Evim Kafedemiydi ama toplu kilolu bir bayandı. Orta yaşlarda,sarı saçlı bir bayan. Facebook'ta En İyi Falcılar diye aratırsanız sayfada fotoğrafı var.

Valla hiç bilmiyorum Evim Kafedemiydi ama toplu kilolu bir bayandı. Orta yaşlarda,sarı saçlı bir bayan. Facebook'ta En İyi Falcılar diye aratırsanız sayfada fotoğrafı var.
Yok o benim zeynep değil.

Gittiginiz yer hangi cafeydi izinde olup baktiranadiginiz falci kim acaba

Biz Turuncu Cafe'ye gittik baktıracağımız falcı Sinem Hanımdı.
Turuncu sineme bende 3 ay once baktirdim soyledigi birsey tutmadı digerlerine zaman var ama guzel bakiyor umut tacirligi yapmıyor o yuzden ben begendim tekrar baktirmak icin gittim yoktu yurtdisindaymis nuriye baktirdim berbat ama hafta sonu tekrar gidicem arayipta gidicem bu defa ani guzel yorumluyor

Yıllar önce yine bu başlığa yazmak için üye olmuştum. Fal illetinden kurtulalı baya olmuştu ama son zamanlarda yine bir türlü çözümlenmeyen bir mesele için falcı aramaya başladım. Bu işin piyasası almış yürümüş. Ciddi anlamda enayi yerine koyuyorlar insanı. Ben de bile bile, bir taraftan da kendi kendimin parodisini yaparak gidiyorum falcılara. Kara mizah gibi bir şey bu!
Açıkçası insanların psişik yetenekleri ve bunların en hayırlı şekilde nasıl kullanılacağı epey derin bir konu. Ecnebi memleketlerde bu iş akademik düzeyde inceleniyor. Bizde, her konuda olduğu gibi, bu da kısa yoldan para kazanmak için üstün körü bir şekilde yapılıyor. Algıların açık olması Allah vergisi bir yetenek olabilir ama öte alemden gelen herşey güvenilirdir diye bir şey yok. Birkaç cin aracılığıyla astral boyutlardan psişik çöplük çekmek, ya da ne idüğü belirsiz astral dedikodu öğrenmek istemiyorsanız, içinde 30 tane izmaritle kocaman bir kültablası olan kirli bir masa ve sizden önce kalkanın artakalanlarının olduğu sıkış tepiş kabin benzeri yerlere bölünmüş tuhaf kafelerden medet ummamak lazım. Ama biz millet olarak aynı hataları tekrarlamaya bayıldığımızdan defalarca bu insanlara paramızı, zamanımızı ve enerjimizi kaptırmaya devam edip bu işin piyasasını iyice kızıştırıyoruz. Sonra da hayatımızda bir şey değişsin diye bekliyoruz.

Bütün bunları yazmama asıl sebep ucuz diye deneme amaçlı gittiğim Fısıltı Kafedeki Ahmet denen adam. Keşke pahalı olaydı da bulaşmayaydım! Nerden tanıyorum ben bunu diye düşünüyordum, daha önce yazılmış görmemişim. Kendisi vaktiyle Asya'nın yaveri, garsonu, sevgilisi artık neyiyse o olan Günay! O Asya'ya da vaktiyle kurşun bilmemne diye çok para kaptırmışlığım var. Zavallı annemi bile matah bir şeymiş gibi götürmüştüm! Şimdi Ahmet olmuş, üstelik bir de hoca olmuş, içi bozuk para dolu bir suya elini sokturmalar falan, ne dediğini kendi bile bilmiyor. Sözlüye çeker gibi sorular sormalar, herşeyi bildiğini sanmalar, suya bakıp Kuran'dan ayet söylemeler... O pis suda Kuran ayetlerinin belireceğini sanacak kadar aptal yerine koymalar...Yıllarca Asyayla takıla takıla biraz racon öğrenmiş, cinleri de vardır... Zaten bu işlerle kim uğraşsa cinlerin ziyaretine uğruyor. Buna sık fal baktıranlar da dahil. Ama cinler geleceği bilemez, ki amaç birkaç şey tutturup sonra insanları bağımlı kılmak. Bu sözüm ona Ahmet ve cinleri o kadar enerjimi çaldılar ki ağlamaklı oldum masadan kalkarken. Ömrü hayatımda hiçbir falcının üzerimde bu kadar kötü bir etki bıraktığını bilmiyorum. Bildiğiniz enerji vampiri, gittiğimden beri kendime gelemiyorum. Ama bana müstahak! Hala Kızılay'ın izbe kafelerinde cevap arıyorum sorularıma!

Bari son dönemde gezdiğim birkaç falcı üzerine de bir şeyler söyleyeyim. Malum çok meraklısı var, bari paranızla bu kadar rezil olmayın. Pozitif, ya da en azından negatif olmayan enerjileriyle canınızı sıkmayanları deneyin.

Dilekle ilgili birçok şey yazılmış. Bence tatlı bir kız, bana açık açık ben faldan çok tedavide daha iyiyim dedi. Büyü çözme, kurşun vs. Herkesi bunlara yönlendirmesi ondan. Bende çok nazar olduğu doğrudur, hassas bir tip olduğum için çok çabuk çekiyorum negatifi. (Eski Günay yeni Ahmetin beni yamultması bundan. Başkası bu kadar etkilenmeyebilir) Nazarın var kurşun dökelim dedi, 2. kez hususi bunun için gittim, gerçekten iyi de geldi. Hatta üstüne fal baktıracaktım, şimdi baktırma fal auranı kirletir, şimdi temizsin git dinlen dedi. Falcılar bile falın aura kirleten bir şey olduğunu söylüyor daha ne diyeyim. Çok kendinden bahsetse de en azından dürüst. Falı konusunda bir şey diyemiyorum, verdiği tarihlere daha var. Geleceğe dair çok da net şeyler söylemedi zaten. Bir şey için de "Allah bilir" diyebilmesi bile benim için artı puandır. En azından kendini biliyor. Ahmet efendi "bir Allah biliyor" dediğim şey için, "ben de biliyorum, görüyorum burdan" demesin mi!!! Benim için sözün bittiği yer!

Tarih ve detay konusunda geleceğe dair bir şey tutturduğuna şahit olduğum tek falcı Kibele Işın'dır. Yıllar önce, birkaç hafta içinde aynı söylediği şekilde tanıştığım ve aynı anlattığı şeyleri yaşadığım biri girmişti hayatıma. Yakın geleceği bilebiliyor en azından. Ama sonra yıllarca baktırmadım, son dönemde söylediği şeyler de henüz çıkmadı. Ama en azından çok pozitif olduğu için referans verebileceğim biri. En azından enerjinizi çalmaz. Para üstüne bir de enerji bırakmak kadar kötüsü yok.

3. göz Abdullah'ın isminin neden bu kadar geçtiğini bir türlü anlayamıyorum. Bir kez gittim, onda da son derece laçka buldum, bana erkeklerin bağlanamadıklarından falan bahsetti durdu. Ben bu adama ilişkilerle ilgili ne sorayım ki? Bu insanların çoğu kendi dünya görüşlerini aktarmaktan başka bir şey yapmıyor. Mümkünse almayayım ben o görüşü! Açıkçası fal bakan erkeklerin çok iddialı konuşarak etkileme ve eğer yerseniz yutturma yeteneklerinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Aynı oranda da enerjinizi çekiyorlar. Normal hayattaki ilişkilerde de böyle oluyor genelde. Salak gibi dominant kılıklı adamlara enerjimizi kaptırıp sonra oturup gelsin diye bekliyoruz. Enerjiyi alan adam yürüyor, kariyer yapıyor başkasıyla evleniyor, biz hala bekliyoruz.

Benim için bir de kayda değer, yıllar içinde ara ara gittiğim, "süreniz doldu dolacak" sinirbozuculuğunu saymazsak dünya tatlısı Sevda var Evim Kafede. Geleceğe dair söylediği şeyler pek çıkmadı ama ana dair söylediği bazı şeylerle yüreğime çok su serpmişliği vardır. Zor zamanınızda yalandan da olsa size güzel şeyler söyleyip moralinizi düzelten bir dost gibi... Ki çoğu zaman yalandan da söylemiyor, sadece benim mevzu çıktı çıkmadı diyemeyeceğim kadar karışık. En azından enerjisi güzel diyeyim.

Bunun yanında bir kez de Yasemin Gül'e baktırmıştım Turuncu'da. Bir falcının bilmesi bana göre imkansız olan bir şeyi tak diye söylemişti, o yüzden yazıyorum. Ama bu geçmişe dair bir şeydi, zaten beni falcı falcı dolaştıran şey de biraz geçmiş mevzular. Yoksa gelecek için hiç boşuna paranızı harcamayın. Bunlar da meydanı boş bulup uçuk ücretlerle ya da takma isimlerle falan ortalıkta top koşturmasınlar. Ben bu işi ciddiyetle, ticarete bindirmeden yapan pek birini görmedim Ankara'da. Size bakan insan ruhsal olarak ne kadar geliştirmiş ki kendini size ruhsal bedeninizden bilgi çekip verecek? Yol gösterecek? Geleceğe dair bilgi verebilmek, kişinin kader planını okuyabilecek kadar ruhsal gelişmişlik gerektirir. Kaç kardeş olduğunu söylemekle, sevdiğinin adını vermekle olacak iş değil bu. Geleceği bilmeye çalışmak yerine onu inşa etmek için paramızı, zamanımızı, duygularımızı, beklentilerimizi kaptırmamayı öğrensek gelecek zaten kendiliğinden bizim için en hayırlı olana dönecek. Zaten aslında çoğu şey oluşum halinde. Yoksa Allah insana irade vermezdi. Biz böyle "ay seviyo mu dönecek mi" diye falcılardan medet umup geleceği bilme sevdasıyla hayat enerjimizi ıvır zıvıra harcarken birileri ülkenin yani hepimizin geçmişini, şimdisini ve haliyle geleceğini değiştiriyor.

Bugun sineme fal baktiracaktim aradim yokmus bir sure izinli dediler en memnun kaldigim falciydi anı guzel yorumlayan tavsiye edeceginiz biri varmi

Tarot cafede gül sevgi cafede nur güneş cafede gunes varmis baktiraniniz varmi bi fal baktirasim anı bilen karşı tarafın duygularini bilen

Back
X