- 14 Ağustos 2014
- 3.287
- 3.293
- 133
- 34
cnm özelden yazdım. umarım işe yarar.fena gömüyorsun arkadaşım tespitler şahane ayy çok güldümfikrine ve dürüstlüğüne güvenerekten soruyorum gerçekten önerebileceğin iyi biri var mı yeni kan lazım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm özelden yazdım. umarım işe yarar.fena gömüyorsun arkadaşım tespitler şahane ayy çok güldümfikrine ve dürüstlüğüne güvenerekten soruyorum gerçekten önerebileceğin iyi biri var mı yeni kan lazım ya
cnm keşke sıla çıksaydı.Sakaryada koton var onun karşısında kuytu biryer içerisi çok kirli :)) Onuda falcı bir arkadaşım önermişti dediğim gibi 25tl denenebilir.
Açıkcası Bende iyi bir falcı arıyorum Taksim, Cihangir, Kadıköy, Pendik, Nişantaşı, Yenibosna, Başakşehir, Bakırköy,Kızılay,Yenimahalle, İlker, Keklik, Bahçeli, Sivas, Mersin, Mardin.... yani aklına gelebilecek türkiye de ki bütün falcıları denedim ama yok yok yani birtanede tamam ya dediği herşeyi yaşadım diyebileceğim bir kişi bile çıkmadı olmadıda bence bazılarında sadece tutuyo denk geliyo, birde senin düşüncelerini korkuluarını yada istediklerini sana söylüyolar bence çünkü zaten ahir zamandayız herkesin hissiyatı çok açık o yüzden bende bu konuda baya bir uzmanlaştım.
Sanırım bi Sıla beni etkiledi diyebilirim ha iyi olan hiçbirşey şuan çıkmadı orası ayrı ama kötü olanları sağolsun hepsini yaşadım. Onada 100 üzerinden 50 verebilirim.
Bir arkadaşta Cidan kafe Nuray demiş onu denemedim ama kızılay falcısı ne beklenir onuda bilmiyorum ama denicem onuda.
Birde Gırgır kafedeki Demet nasıl sence çıkıyomu onun dedikleri çok olumsuz bi kadın ama yorum almak isterim bilenlerden.
Arkadaşlar sıhhaye de bi apartmanda bi adam yıllar önce fal bakıyordu su falı da dahil böyle kekeme bi adam tanıyan var mı .kendine ait bi yeri vardı
Ankara Turuncu Kafede su falı baktıran var mı dedikleri çıktı mı arkadaşlar?
Normalde kahve falı baktırır çıkardım.Su falı değişik geldi bana.Bir de harf filan söylüyordu oradaki bayanlar ama bu sefer isim vererek konuştu.ŞaşırdımTuruncu cafe de kime baktırdıysam hiçbirinin bir dediği çıkmadı...
Yok gitmeyi düşünüyorum da adı neydi bende unuttumAy ben biliyorum onu mustafa bir şey oğlu idi soyadını hatırlamıyorum. Nolmuş ki ona? İyimiymiş?
Hayır çıkmadı Aref mi neydiAnkara Turuncu Kafede su falı baktıran var mı dedikleri çıktı mı arkadaşlar?
Buraya bakmak aklıma gelmedi ya keşke öncesinde baksaymışım.Neyse konuyu takipteyim.Hayır çıkmadı Aref mi neydi
cnm ben gitmiştim. hiç fena değil dene derim.Arkadaşlar evim cafe ege ile ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim? Dedikleri çıkıyor mu? Anda mı iyi vs
cnm ben gitmiştim. hiç fena değil dene derim.
bu arada mustafa olayı nedir?
merak ettim.çıkan olmuş mu?
hadi inşallah.Ege bana ışın la aynı şeyi söyledi çok enteresan ve sorduğum başka bir adamla ilgili aşıklar kartı çıktı ve adamla ilgili tespitleri çok doğruydu. Ama dediğinin çıkmasına daha zaman var ne yazık ki
ay keşke tamamen doğru olsa valla kanat takar uçarım.......![]()
Ben en son evim cafe Ege'ye gittim. Söylediği şeyler an için hepsi tuttu diyebilirim. Gelecek içinse zaman var. Ama mantıklı şeyler söylüyor. Ne çok olumsuz ne de çok pembe tablocu.. Gelecek ile ilgili kısım bilemiyorum, zamanı gelince Kasım dedi çünkü, buraya yazarım.
Merhabalar siz daga önce gülay kafe gülay a baktirdiginizi yazmışsınız nasildi söyledikleri cıktı mi ya da an konusunda bildi mi ?Cidan cafe figen.bos yenimahalle.superisi.cafe bos asmalikonakmi.asmalibahcemi.ne bos.sakaryadaki digee cafeleerde bos bicoguna gittmnsmsi falci adlarni hatrlamiorum ezel wardi earkadasm sonere baktrdi tuanna tam bi fiyasko.. yeni kisileri kesfedersek paylasalimmm![]()
Batırdınız mi siz gülay hanıma?bebegim tavsiye ediyormusun ben gitmedim buna iyimi fal
Gulay iyidir hoştur da iki üç cümle söyler sonra para artirimlari gundeme gelir işlem gereği gündeme gelir vs vs gerçi o cafeyi devretmis diye de duymuştum ama emin degilimBatırdınız mi siz gülay hanıma?