Sakaryada koton var onun karşısında kuytu biryer içerisi çok kirli :)) Onuda falcı bir arkadaşım önermişti dediğim gibi 25tl denenebilir.
Açıkcası Bende iyi bir falcı arıyorum Taksim, Cihangir, Kadıköy, Pendik, Nişantaşı, Yenibosna, Başakşehir, Bakırköy,Kızılay,Yenimahalle, İlker, Keklik, Bahçeli, Sivas, Mersin, Mardin.... yani aklına gelebilecek türkiye de ki bütün falcıları denedim ama yok yok yani birtanede tamam ya dediği herşeyi yaşadım diyebileceğim bir kişi bile çıkmadı olmadıda bence bazılarında sadece tutuyo denk geliyo, birde senin düşüncelerini korkuluarını yada istediklerini sana söylüyolar bence çünkü zaten ahir zamandayız herkesin hissiyatı çok açık o yüzden bende bu konuda baya bir uzmanlaştım.
Sanırım bi Sıla beni etkiledi diyebilirim ha iyi olan hiçbirşey şuan çıkmadı orası ayrı ama kötü olanları sağolsun hepsini yaşadım. Onada 100 üzerinden 50 verebilirim.
Bir arkadaşta Cidan kafe Nuray demiş onu denemedim ama kızılay falcısı ne beklenir onuda bilmiyorum ama denicem onuda.
Birde Gırgır kafedeki Demet nasıl sence çıkıyomu onun dedikleri çok olumsuz bi kadın ama yorum almak isterim bilenlerden.