- 14 Ağustos 2014
- 3.287
- 3.293
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya boşver......
hepsi yalancı.
sahtekar.
bence unut gitsin.Hepsinin ses kaydı var ama inan onları dinleyip hangisi doğru söyledi hangisi yalan diye enerjimi kirletmek istemiyorum...
bak evet bazı falcılar anı biliyor.(ışın) gibi ama bu da boş.
anı zaten yaşıyorum. karşı taraf açısından belki olabilir.
ama bunun dışında gaybı ALLAH bilir.
bana kimler neler söylemedi ki.....
yok çıkmıyor işte.
dedim ya boşver. bu arada sen şirini biliyor musun?Işın ın şu yönünü seviyorum; mesela ben bu çocuğu bana yalan söyledi diye engelledim. Ama bekliyorum da başka hesaptan yazsın diye. İnci tyze başka hesaptan yazabilir dedi. Işın ise aynen şunu dedi arkasını dönmüş engelleyen o ben neden yazayım ki diyor ben bir ilişki görmüyorum ama dayanamayıp yazabilir de ama şu an iletişim yok gibi dedi. Arada o da üzülmeyeyim diye pat pat söylemiyor ama arkasını dönmüş de dedi. Bir ara dinler özelden yazarım. O daha gerçekçi geliyor bana. Mesela bana beklediğim kişinin beni aramayacağını söyşemişti. Gibi gibi.
Ama dediğim gibi istemiyorum hiçbirine gitmeyi artık. Zaten sebebim bile yok artık.
bence unut gitsin.
çok referanslı olmayınca da flal gitme. ben artık gitmiyorum.
bekliyorum.
eğer nisanı ya da şirini bulursam onlara giderim bak.
zeyno iyiydi hani?Nülüfer, zeyno bunlar hep referanslıydı ne oldu çıkmadı. Ay zeyno adam sana evlenme teklif edecek dedi yaaahayalinde yapacak herhalde te Allah ım ya.
Artık referansa bile inanmıyorum o kadar bıkmışım yani.
kadın herkese pat pat söylemiş. olumlu olumsuz.
4 yıldır piyasada yokmuş. ben baktırmadım.
ama herkes çıktı diyor.
ay o nilüfere ben de gitmiştim.Nülüfer, zeyno bunlar hep referanslıydı ne oldu çıkmadı. Ay zeyno adam sana evlenme teklif edecek dedi yaaahayalinde yapacak herhalde te Allah ım ya.
Artık referansa bile inanmıyorum o kadar bıkmışım yani.
zeyno iyiydi hani?
yok genel olarak beğenmişlerdi.Yok ben iyi demedim. Geçmişi anı bildi ama bilmediği şeyler de oldu yazmıştım. Mesela sosyal bilimler mezunu adama mühendis inşaatçı dedi alakası yok. Bunları yazmıştım.
ay o nilüfere ben de gitmiştim.
fecaat.
yok genel olarak beğenmişlerdi.
vera biliyor mu?El çizgime vera baktı. Ankara ya gelmeden bosandim ve kimseye söylemedim . Bir arkadaşım vardı geldiğim yerde o da el çizgilerine bakabiliyordu o da 2.kez evleneceğimi söylemişti .
El çizgime vera baktı. Ankara ya gelmeden bosandim ve kimseye söylemedim . Bir arkadaşım vardı geldiğim yerde o da el çizgilerine bakabiliyordu o da 2.kez evleneceğimi söylemişti .