Ankara'daki Falcılar

bak evet bazı falcılar anı biliyor.(ışın) gibi ama bu da boş.
anı zaten yaşıyorum. karşı taraf açısından belki olabilir.
ama bunun dışında gaybı ALLAH bilir.
bana kimler neler söylemedi ki.....
yok çıkmıyor işte.

Hepsinin ses kaydı var ama inan onları dinleyip hangisi doğru söyledi hangisi yalan diye enerjimi kirletmek istemiyorum...
bence unut gitsin.
çok referanslı olmayınca da flal gitme. ben artık gitmiyorum.
bekliyorum.
eğer nisanı ya da şirini bulursam onlara giderim bak.

Maide Suresi 90. Ayette Allah buyuruyor ki, "Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz. " Ben de dahil Allah hepimizi kurtarsın

bu arada herkese soruyorum. şirini bilen var mı?
kadının baktığı bütün fallar çıkmış.
millet onu arıyor. piyasa da yok.

bak evet bazı falcılar anı biliyor.(ışın) gibi ama bu da boş.
anı zaten yaşıyorum. karşı taraf açısından belki olabilir.
ama bunun dışında gaybı ALLAH bilir.
bana kimler neler söylemedi ki.....
yok çıkmıyor işte.

Işın ın şu yönünü seviyorum; mesela ben bu çocuğu bana yalan söyledi diye engelledim. Ama bekliyorum da başka hesaptan yazsın diye. İnci tyze başka hesaptan yazabilir dedi. Işın ise aynen şunu dedi arkasını dönmüş engelleyen o ben neden yazayım ki diyor ben bir ilişki görmüyorum ama dayanamayıp yazabilir de ama şu an iletişim yok gibi dedi. Arada o da üzülmeyeyim diye pat pat söylemiyor ama arkasını dönmüş de dedi. Bir ara dinler özelden yazarım. O daha gerçekçi geliyor bana. Mesela bana beklediğim kişinin beni aramayacağını söyşemişti. Gibi gibi.

Ama dediğim gibi istemiyorum hiçbirine gitmeyi artık. Zaten sebebim bile yok artık.

Işın ın şu yönünü seviyorum; mesela ben bu çocuğu bana yalan söyledi diye engelledim. Ama bekliyorum da başka hesaptan yazsın diye. İnci tyze başka hesaptan yazabilir dedi. Işın ise aynen şunu dedi arkasını dönmüş engelleyen o ben neden yazayım ki diyor ben bir ilişki görmüyorum ama dayanamayıp yazabilir de ama şu an iletişim yok gibi dedi. Arada o da üzülmeyeyim diye pat pat söylemiyor ama arkasını dönmüş de dedi. Bir ara dinler özelden yazarım. O daha gerçekçi geliyor bana. Mesela bana beklediğim kişinin beni aramayacağını söyşemişti. Gibi gibi.

Ama dediğim gibi istemiyorum hiçbirine gitmeyi artık. Zaten sebebim bile yok artık.
dedim ya boşver. bu arada sen şirini biliyor musun?

kadın herkese pat pat söylemiş. olumlu olumsuz.
4 yıldır piyasada yokmuş. ben baktırmadım.
ama herkes çıktı diyor.

bence unut gitsin.
çok referanslı olmayınca da flal gitme. ben artık gitmiyorum.
bekliyorum.
eğer nisanı ya da şirini bulursam onlara giderim bak.

Nülüfer, zeyno bunlar hep referanslıydı ne oldu çıkmadı. Ay zeyno adam sana evlenme teklif edecek dedi yaaa :KK70::KK70::KK70: hayalinde yapacak herhalde te Allah ım ya. :KK70::KK70::KK70:

Artık referansa bile inanmıyorum o kadar bıkmışım yani.

Nülüfer, zeyno bunlar hep referanslıydı ne oldu çıkmadı. Ay zeyno adam sana evlenme teklif edecek dedi yaaa :KK70::KK70::KK70: hayalinde yapacak herhalde te Allah ım ya. :KK70::KK70::KK70:

zeyno iyiydi hani?

kadın herkese pat pat söylemiş. olumlu olumsuz.
4 yıldır piyasada yokmuş. ben baktırmadım.
ama herkes çıktı diyor.

Yok canım ilk defa senden duydum. Şirin yabancı da gelmiyor adı ama baktırdığımı sanmıyorum.

ay o nilüfere ben de gitmiştim.
fecaat.

Yok ben iyi demedim. Geçmişi anı bildi ama bilmediği şeyler de oldu yazmıştım. Mesela sosyal bilimler mezunu adama mühendis inşaatçı dedi alakası yok. Bunları yazmıştım.
yok genel olarak beğenmişlerdi.

yok genel olarak beğenmişlerdi.

Ben anlamadım valla canım. Ben şimdi düşünüyorum söylediklerini, bana hemen kurşun döktür dedi. 1000 liraya döküyormuş da bana 100 olur uş da hemen dökeyim dedi. Ben benimkiyle o hafta görüşecektim mesela görüşmedik iptal oldu bak onu bilemedi. Peeehhhh

El çizgime vera baktı. Ankara ya gelmeden bosandim ve kimseye söylemedim . Bir arkadaşım vardı geldiğim yerde o da el çizgilerine bakabiliyordu o da 2.kez evleneceğimi söylemişti .

hepsi şu pislik erkekler yüzünden.
adam gibi adam yok.

El çizgime vera baktı. Ankara ya gelmeden bosandim ve kimseye söylemedim . Bir arkadaşım vardı geldiğim yerde o da el çizgilerine bakabiliyordu o da 2.kez evleneceğimi söylemişti .

Kız bacııımmm eşeğin aklına karğuz kabuğu sokma :)))))))))))) yok ahdım var gitmeyeceğim en az 2 ay çok kararlıyım. Vera nostradamus baba vanga olsa ııhhh gitmem

Back
X