Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani canım ?Kızlar hiç uğraşmayın ona buna verin 50 tl 75 tl. Sorumgeldi.coma.. dinçer güner naz bayatlı astroloji olarak uzun uzun yanitliyo. 4 soru sordum hepside doğru cıktı.
Düşünce okumak deniyor ona... HaklısınızBenim çocukluktan arkadaşım çok fena bakıyor ama sadece bende görüyor o. Zaten iş olarak değil, arada kahve içtiğimizde. Benden başkasına bakamadığında şunu fark ettim;
1. Ben ona tamamen teslimdim. Yani benim onda sır olan bir bilgim yok, her şeyimi bilir.
2. Aramızda gönül bağı var, bu sebeple hissedebilir.
Kısacası fal mevzu, eğer kişide medyumluk yoksa gönül bağıyla ve karşındakine teslimiyetle alakalı. Kaldı ki harbi medyum kafelerde , ucuz sitelerde olmaz, ve bu kadar çok zaten medyum olmaz :)
Asıl soru, tanıdığınız iyi bir Medyum var mı kızlar ?
Bıraktım bende artık baktırmayı dün itibariyle... Fal bakanlara dikkat edin hayatları karışıktır. Bizden aldıklarıyla orayı burayı geziyorlar. İçlerinde tek tük iyi olan vardır tabii.. Onlar da düşünce okur ve 3 harflilerle bağlantıları vardır mutlakaBenim çocukluktan arkadaşım çok fena bakıyor ama sadece bende görüyor o. Zaten iş olarak değil, arada kahve içtiğimizde. Benden başkasına bakamadığında şunu fark ettim;
1. Ben ona tamamen teslimdim. Yani benim onda sır olan bir bilgim yok, her şeyimi bilir.
2. Aramızda gönül bağı var, bu sebeple hissedebilir.
Kısacası fal mevzu, eğer kişide medyumluk yoksa gönül bağıyla ve karşındakine teslimiyetle alakalı. Kaldı ki harbi medyum kafelerde , ucuz sitelerde olmaz, ve bu kadar çok zaten medyum olmaz :)
Asıl soru, tanıdığınız iyi bir Medyum var mı kızlar ?
Mrh ismi nedir numarasi verebilir misiniz ve ne kadarabakiyor gercekden her dedigini yasadiniz mi ben en son silaya baktirdim pandora cafe gecmis iyi ama verdigi zamanlar hic cikmadi olmadidaKime baktırdınız acaba ne kadara baktı
Mrh pandora sila gecmis ve anda bildi hayatimi ama ne dedigi tarih nede dedikleri ciktigi bana zamana takilma olacak diye cokta iddali konusuyor ve cafede asiri sira oluyor gercekden olur mu size hic cikmadimi dedikleriHayir yani bin tane de reklam yapsaniz sehrazat iyi degil. Her on gunde bi surda ordan ayrildi durda, kendi yerini acti numarasi bu. Burdan daha kimi kekleriz diye mi bakiyosunuz
Ben seneler once o kadar cok gittim ki ona. Ilk gittigimde 3. Gozdeydi. Sonra kendi yerini acti. Ustunden seneler gecti dedikleri hic olmadi. Hatta gecen gun arkadasimla konustum o da oyle dedi. Bosuna para dokmusuzPandora cafe sila nasil gecmis ve anda iyidiydi ama gelecek dedigi tarihler olmadi ama hala cok iddali olacak dio gercekden zamana takilmadan cikarmi ki asirida sira oluyor cafede
O tür yerler gitmek icin cok uygun olmuyor. Cok guvenmiyorsaniz cok yakin biri oenermediyse gitmenizi tavsiye etmem.Arkadaslar biri twitterda Ankara Polatlinin koyunde (koyu varmi bilmiyorum) cok cok iyi fal bakan bi kadin var demis. Bi kac kere kadinin adresini ve telini istedim hiic orali olmadi. Boyle bi kadin bilen varmi Polatli civarinda? Ben Ankarada oturmuyorum hic bilmem
Sebep nedir? Gercekten anlayamadigim icin soruyorum?O tür yerler gitmek icin cok uygun olmuyor. Cok guvenmiyorsaniz cok yakin biri oenermediyse gitmenizi tavsiye etmem.