- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.341
off kim kalkcak da yemek yapcak şimdiii :) kız güm güm indiriyo, ağzım burnum şişti..
kızlar nerdesiniz yaaaaaa?
herkes bakıp çıkıyo bişi yazmıyo topicte kendimi kendi çalan kendi oynayan gibi hissediyorum valla
Sanirim ankaranin kasveti uzerime çöktü bugun... 20. Haftadayim daha bi kere kipirdamadi, karnim deligibi kasiniyo catliycam sanirim( cinsiyet belli ama daha bi isim bile gelmedi aklımıza ve doyma hissimi kaybettim bu kisim cok zevkli iste hep yiyesim var....aaa bide inanilmaz nefes darligi cekiyorum , tuvalete her seferinde zor yetisiyorum daha bir sürü sıkıntı ve ben hala hamile oldugum icin mutluyum bu ne garip bir duygu
Kızlar merhaba, bizim suyumuz yok eryamandayız. Dün geceden beri susuzuz. üstelik hiç haberimiz de yoktu gideceğinden kap kacakları doldururduk.Bi gün elektrikk yok diger gün su.Yazın ortasında bu ne yaaaa
alsen, ASEMB çizelgenizde 30 lara düştüğünüzü gördüm ne durumdasınız herşey yolundamı
bende eryamandayım gel canım bizim su deposu var istediğin kadar al kullan
:13:
alsen, ASEMB çizelgenizde 30 lara düştüğünüzü gördüm ne durumdasınız herşey yolundamı
Kızlar bu arada soğuk buuhar makinesi aldınız mı? Alınması gerekir mi doktora danışan oldu mu?
hanımlar lohusa şerbeti için plastik bardak almak istiyorum nerden alabilirim?
ulustan alabilirsin canım.plastik malzeme satan dükkanlar var.düğünümde bende ordan almıştım çokta uygun fiyata.
hosgeldın bende oraya gıdıyorum ama doktorum ızne cıkmıs malesef 2 ay o surede lınaya gıdıcem senın doktorun kım:26:slm...Aranıza yeni katıldım 12.haftamdayım...Etlikteki lokman hekime gidiyorum aynı hastaneye giden var mı?
hanımlar lohusa şerbeti için plastik bardak almak istiyorum nerden alabilirim?
Sanirim ankaranin kasveti uzerime çöktü bugun... 20. Haftadayim daha bi kere kipirdamadi, karnim deligibi kasiniyo catliycam sanirim( cinsiyet belli ama daha bi isim bile gelmedi aklımıza ve doyma hissimi kaybettim bu kisim cok zevkli iste hep yiyesim var....aaa bide inanilmaz nefes darligi cekiyorum , tuvalete her seferinde zor yetisiyorum daha bir sürü sıkıntı ve ben hala hamile oldugum icin mutluyum bu ne garip bir duygu
bnde eryamandayım canım bugunde burda su yokKızlar merhaba, bizim suyumuz yok eryamandayız. Dün geceden beri susuzuz. üstelik hiç haberimiz de yoktu gideceğinden kap kacakları doldururduk.Bi gün elektrikk yok diger gün su.Yazın ortasında bu ne yaaaa
bnde eryamandayım canım bugunde burda su yok
hosgeldın bende oraya gıdıyorum ama doktorum ızne cıkmıs malesef 2 ay o surede lınaya gıdıcem senın doktorun kım:26:
aysun hanıma gidiyorum.Yani tesadüf oldu elıf hanıma gıtmıs bı arkadasım ben de oylesıne kontrole ıtcektım d.kontrol hapını bıraktım düzensizlık oluyo hormonel bı sorun var mı dıye ama hiç hamıle olduğumu ummuyordum.elif hanım yoktu sekreter aysun hanıma kaydettı neyse muayene için girdim odasına doktorda bari simur testi yapalım dedi ben hamıle değilimdir deyınce...o arada bı baktı burdaya dedi ne orda demişim:))) tabı baya bı agladım sevınç şaşkınlık..:)) ağlayarak eşimi aradım daha diyemeden sarjım bitti...o da doktor kotu bırsey dedi sanmıs ..:) baya değişik bir gundu...2.kontrolumede ayun hanıma gittim memnunum şimdilik...senın doktorun kım
hosgeldın bende oraya gıdıyorum ama doktorum ızne cıkmıs malesef 2 ay o surede lınaya gıdıcem senın doktorun kım:26:
aysun hanıma gidiyorum.Yani tesadüf oldu elıf hanıma gıtmıs bı arkadasım ben de oylesıne kontrole ıtcektım d.kontrol hapını bıraktım düzensizlık oluyo hormonel bı sorun var mı dıye ama hiç hamıle olduğumu ummuyordum.elif hanım yoktu sekreter aysun hanıma kaydettı neyse muayene için girdim odasına doktorda bari simur testi yapalım dedi ben hamıle değilimdir deyınce...o arada bı baktı burdaya dedi ne orda demişim:))) tabı baya bı agladım sevınç şaşkınlık..:)) ağlayarak eşimi aradım daha diyemeden sarjım bitti...o da doktor kotu bırsey dedi sanmıs ..:) baya değişik bir gundu...2.kontrolumede ayun hanıma gittim memnunum şimdilik...senın doktorun kım
cok ılgınc olmus ıyı kı bakmıs yanı doktor
benım doktorumde elıf hanım cok yogun sımdı ızınde ıste aysun hanıum yenı geldı o hastaneye nasıl yaklasımı ıyı mı bende elıf hn yokken baska bı merkeze gdııcem seker yuklemesı v.s ıcın orda cok sıra beklıyorum cunku
Kızlar merhaba, bizim suyumuz yok eryamandayız. Dün geceden beri susuzuz. üstelik hiç haberimiz de yoktu gideceğinden kap kacakları doldururduk.Bi gün elektrikk yok diger gün su.Yazın ortasında bu ne yaaaa
Kızlar bu arada soğuk buuhar makinesi aldınız mı? Alınması gerekir mi doktora danışan oldu mu?
slm...Aranıza yeni katıldım 12.haftamdayım...Etlikteki lokman hekime gidiyorum aynı hastaneye giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?