Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

off kim kalkcak da yemek yapcak şimdiii :) kız güm güm indiriyo, ağzım burnum şişti..
kızlar nerdesiniz yaaaaaa?
herkes bakıp çıkıyo bişi yazmıyo topicte kendimi kendi çalan kendi oynayan gibi hissediyorum valla

Son düzenleme:
Sanirim ankaranin kasveti uzerime çöktü bugun... 20. Haftadayim daha bi kere kipirdamadi, karnim deligibi kasiniyo catliycam sanirim( cinsiyet belli ama daha bi isim bile gelmedi aklımıza ve doyma hissimi kaybettim bu kisim cok zevkli iste hep yiyesim var....aaa bide inanilmaz nefes darligi cekiyorum , tuvalete her seferinde zor yetisiyorum daha bir sürü sıkıntı ve ben hala hamile oldugum icin mutluyum bu ne garip bir duygu

slm cnmcım bazen öyle oluyo yazıyosun ama kimseden tık olmuyo
bazende tam tersi herkes coşuyo tabi temennimiz herkesin coşması

hamişlik böyle bişey demekki cnm onca sıkıntıya ragmen mutlu olabılmek

Kızlar merhaba, bizim suyumuz yok eryamandayız. Dün geceden beri susuzuz. üstelik hiç haberimiz de yoktu gideceğinden kap kacakları doldururduk.Bi gün elektrikk yok diger gün su.Yazın ortasında bu ne yaaaa

alsen, ASEMB çizelgenizde 30 lara düştüğünüzü gördüm ne durumdasınız herşey yolundamı

Kızlar merhaba, bizim suyumuz yok eryamandayız. Dün geceden beri susuzuz. üstelik hiç haberimiz de yoktu gideceğinden kap kacakları doldururduk.Bi gün elektrikk yok diger gün su.Yazın ortasında bu ne yaaaa

bende eryamandayım gel canım bizim su deposu var istediğin kadar al kullan
:13:

alsen, ASEMB çizelgenizde 30 lara düştüğünüzü gördüm ne durumdasınız herşey yolundamı

gel kızım kel diyorum artıkuyuyamıyorum ve hareketlerim çok kısıtlandı.ama şükür sağlık sorunum yok.bunlar gebelikle olağan şeyler.
sen nasılsın umarım herşey yolundadır.

slm...Aranıza yeni katıldım 12.haftamdayım...Etlikteki lokman hekime gidiyorum aynı hastaneye giden var mı?
hosgeldın bende oraya gıdıyorum ama doktorum ızne cıkmıs malesef 2 ay o surede lınaya gıdıcem senın doktorun kım:26:
hanımlar lohusa şerbeti için plastik bardak almak istiyorum nerden alabilirim?

canım gimatta toptan marketler var gayet uygun oluyor fıyatları nevgross u öneririm

1-2 hafta içerisinde hissetmeye başlarsın. hele de 30 haftayı geçsin gör.. horon tepecek içeride. kaşıntılara gelince sakın kaşıma, kaşındıkça krem v.s sür

Kızlar bu arada soğuk buuhar makinesi aldınız mı? Alınması gerekir mi doktora danışan oldu mu?

mrb cnm nasılsın çok gıcık bişey bu havalarda susuz kalmak inş hemencecik gelir sularınız
ben almadım cnm gereksiz görüyorum açıkcası

slm cnm evet günlerimiz azaldı bide ben sezeryan istiyorum sanırım ağustos 3 gibi olcak
tam netleştirmedik dr la ama o civarda olucak gibi
sıcaklar yoruyo geceleri uyku yok ama gunduzlerı uyku basıyo bide halsizlik var cnm
onun harıcınde çok şükür bi sıkıntı yok cnm sen nasılsın bebişin nasıl

slm...Aranıza yeni katıldım 12.haftamdayım...Etlikteki lokman hekime gidiyorum aynı hastaneye giden var mı?

hoşgeldin ben gitmiyorum oraya ama bi hoşgeldin dıyeyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…