Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Çoook güzel paylaşımın için teşekkür ederiz. Ben biraz geçmişten okuyorum, baya geçmiş üzerinden ama olsun. Allah bebişine sağlıklı mutlu ömür versin seninle ve babası ile birlikte. Akropole gidiyorum ben de. Işın hanıma. Senin doktorun kimdi acaba?

Merhabalar hepinize.
Doğum yapan arkadaşların hepsine de bebişleriyle sağlıklı huzurlu mutlu bi hayat diliyorum.
Eğer aranızda normal-epidural doğum yapan varsa süreci anlatırlarsa çok mutlu olurum.

merhabalar ankaralı hamişler,

ve tabi ayrıca benim gibi çiçeği burnunda anneler kızlar çok şükür bebek oldu, şimdi ise sırada ankarada iyi çocuk doktoru bulmaya geldi. bu konuda önerileriniz nedir? malum bebişleri her ay kontrole götürmek gerekiyor.

tekrar hayırlı olsun canım bebeğin evet bu konuyu konuşalım ya benim de aklımda.

Aynen canım ya zaman geçmiyo benim eşm 3 haftadır evdeydi bugün işe gitti evi topladım bi yemek yapacam onu da yaparım hemen.. Can sıkıntısı var bendede ama bugün ankara serin o tarafı güzel :)) Geceleri bende uyuyaamıyorum

güle güle büyüt canım bebişini valla benım oglum 2 yaısnı gectı o kadar hastaneye gıttım koca ankarada ıyı bı doktor bulamadım

günaydın kızlar
wavy gözünaydın canım hersey yolundaymıs
kızlar benımde dün sol bacagıma agrı gırdı sizde de oluyor mu 25 haftaya gırdım annem yel dıyor gercekten de asagı dogru ındı esım sabah bıraz ovunca sımdı gectı yel mi kramp mı bımıyorum ama cok zorladı yanı bıde bende bel fıtıgı var ondan da olmus olabılır:26:

olabilir canım zorladıysan. ama sürekli olursa doktoruna söyle bence, magnezyum eksikliğinden oluyo diyor kızlar, hatta suda eritilen bi ilaçtan bahsediyolardı. benim olmadı hiç kullanmadım çok şükür ama eğer ciddileşirse mutlaka bahset derim ben. bel fıtıgını da doktora söylemen çok iyi olur, hem dogum tercihi hem de ne bileyim ona göre degerlendirecegi çok detay vardır.

benim de doktorum tatilde pazartesi geliyor onu bekliyorum kulakları çın çın ediyordur 35. haftaya da girdik hayırlısıyla...

Günaydın canım...

Doktoruna sor tatlım magenzyum eksikliğinden olabilir.. Banada bu haftalar ara sıra giriyor..

Ankara ne güzel di mi serin bugünlerde hiç bozulmaz inşaallah...

bel fıtıgını doktoruma soylemıstım ama kendısı ızınde eylulde gelıcek dah aonce yazmıstım ya baska doktora gıdıcem haftaya seker yüklemsı ıcın ona da derım bu aksam bı magnezyum ıceyım ben belkı faydası olur ara ara alıyorum zaten
Günaydın canım...

Doktoruna sor tatlım magenzyum eksikliğinden olabilir.. Banada bu haftalar ara sıra giriyor..

Ankara ne güzel di mi serin bugünlerde hiç bozulmaz inşaallah...

hava serın ama bıkac gundur bunaltıcıydı ya duın bıraz yagmur attıda ferahladı gıbı bakalım basık bı hava vardı yoksa benı bunaltan

Vay be, ne doktormuş, 2 ay tatil mi yapıyor. Öğretmen rahatlığı var, tebrik ederim doktorunu

günaydın arkadaşlar.2 haftadır memleketteydim.umarım herşey yolundadır.yeni doğum yapan yok sanırım.

ama ben artık doğurmak istiyorum.benim yürürken perine bölgem çok ağrıyor çok fazla baskı hissediyorum.sizdede oluyormu?hayırlısı ile bir kurtulsaydık.

hamilelikle ilğili şikayetlerim sorun etmiyorum.ama evdeki kücük prensimle ilgilenemiyorum.bu hafta yürümeye başladı çok hareketli,meraklı sürekli keşif halinde ben ona yetişemiyorum.beni en çok bu üzüyor.ama yinede kendimi çok zorluyorum kuzum için.

işte bende böyle kızlar...

alsencim nerelerdesin hakkaten bi süredir yoksun dicem memleketteymişsin, umarım güzel geçmiştir

ben de bi gün iyiyim bi gün kötüyüm anlamadım, bi sancı basıyo aşağıya dediğin gibi baskı gibi, bi yandan da yukarıda vuruyo hissediyosun o zor oluyo.

Işın Karaca Tvde şuan 35. haftada yüksek tansiyondan (kadının morali bozulmuş babası nedeniyle) doğum yapmış onu anlatıyor

hoşgeldin canım sanırım bu haftalarda artık doğsun diyoruz sona yaklaştıkça sabırsızlanıyoruz sanırım artık hareketler falan ağırlaştı ama benim kasılmalardan çok 2 gündür göğüs kafesinin tam ortası ağrı yapıyor geçen hafta kontrollerde doktor doğum pozisyonunda kafa aşağıda demişti şimdi tek tahminim ayaklarıyla yukarı baskımı yapıyor acaba:26: aynı şekilde şikayeti olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…