- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.321
aynen yağsada rahatlasak bu arada şekerleri ne yaptınız ben daha almadım ama netten almayı düşünüyorum
ben epidural spinal karisik sezeryan oldum
tarih 15 haziran, beklenen doğum tarihinden 9 gün önce
spinal kesinlikle etkilu ve guzel bir yontem
sabah 8de hastanedeydik, yatışım yapıldı, önlüğü giyip beklemem söylendi
ilk lavman yapildi,tum dogum aninda hissettigim teksey oydu
kendimi kastim diye sokarken azcik acidi ama acisi hicbisey tabi
ikinci sezeryan bendim, saat 9:30 gibi odama geldiler
ameliyathaneye gidiyoruz hazir misin deyip beni aldilar odadan
o an cok heyecanliydi babam agladi ben de aglamayim diye kastim kenimi
esim ameliyathaneye kadar geldi
kapida optu beni el salladik ayrildik
orda iyice duygulandim esimi ilk kez bu kadar endiseli gordum
hemen anestezi uzmani geldi ekibiyle
kadin ne yaptigini anlatarak yapti
igneyi sokarken normal igne acisi hissettim ilaci skinca bacaklar isindi hemen uyustum
ekibi beni sedyeye aldi
hemsireler cocuk doktoru doktorum vs geldi
hepsi tek tek nasil oldugumu sordu
hemsirenin biri surekli basimdaydi
muzik actilar
konusa konusa basladik
kisa surede oglum cikti mosmor sekilde
hemen agladi
doktorum kordonu kesmeden gosterdi bana
sonra kordon kesildi cocuk doktoru aldi kontrole
o kontrol edilirken ben gormedim hic gorus alanimda degildi
o kadar tuttum kendimi o orda aglarken basladim ben de aglamaya
herkes sordu mutluluktan de mi diye evet dedim
cocuk doktoru geldi bebegimin saglikli oldugunu soyledi
sonra oglumu getirdi hemsireler koydular yanagima optum oglumu
tabi ben agliyorum hala
resmimizi falan cektiler oyle
sonra aldilar oglumu
uyuyacak miyim simdi dedim
evet dediler ve uyumusum
daha once defalarca bayildigim icin bayilip ayilma aninda ne hissediyorsan aynen oyle ayiliyosun
derin bi uykudayim ve gozumu zor aciyorum
ben gozumu acmaya calisirken dikislerim atiliyordu sanirm
tam kendime gelmeden cikardilar beni isim bitti
bu ararada hicbisey hissetmedim ameliyatta
sadece dokunduklarini ve oglumu cikarmak icin midrmden bastirdiklarini hissettim
sonra da orda bi bosluk
ameliyathaneden cikarken sersen gibi ama ayiktim
esim kapida bekliyormus
gordunmu oglumuzu dedim hayir dedi uzuldum
cok tatli dedim
o da iyi olup olmadimi sordu hemen
iyiyim dedim ki gercekten iyi hissediyordum
herkese tesekkur ederek ciktim yukari odama
dun gun boyu cekilmez olmayan sabcim oldu
gece biara epey yogunlasti
hemsireye soyledim epiduralden sonra agri kesici yapti
epidurlin etkisi heralde sag omzum fena aciyodu ama agri kesiciden sonra gecti
4 saatte bir belimdeki baglntidan ilac veriliyor
sancilatim cok siddetli degil dayanilabilir
yururken ve hareket edince aciyor norml olarak
ama eve gitmekten korkuyorum acikcasi acim artar diye
hemsire zor kısmi atlattigimi bundan sonra evde 4 saatte bir parol icmemin iyi gelecegini soyledi
ertesi gün doktorum ve çocuk doktoru gelip gerekli kontrolleri yapıp çıkabileceğimi söylediler
bu arada ilk gün akşam 5-6 gibi gazımı ancak yaptım, sonra da tuvalete gittim tekrar
şimdi oğlumla evimizdeyiz
2 günlük olduk, yanımda uyuyor meleğim
ağrım sancım da yok denecek kadar az
çıkarken antibiyotik ve ağrı kesiciler verdiler
onları kullanıyorum
allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
bir de akropolü merak edenler
gerçekten çooook memnun kaldım doktorumdan da doğum ekibinden de hemşirelerden de
özellikle gece kalan esra hemşire vardı allah razı olsun öyle ilgilendi ki
bidaha doğursam yine orda doğururum
merhabalar ankaralı hamişler,
ve tabi ayrıca benim gibi çiçeği burnunda annelerkızlar çok şükür bebek oldu, şimdi ise sırada ankarada iyi çocuk doktoru bulmaya geldi. bu konuda önerileriniz nedir? malum bebişleri her ay kontrole götürmek gerekiyor.
Günaydın anneler...
Nasılsınız bakalım...
günaydın canım, ne yapalım yeni bir güne başladık bakalım bi sıcak basıyo bi esinti ohh diyorum :) 5 gibi uyanıyorum ben dön dön anca 7 gibi kalkıyorum gün geçmek bilmiyorrrrr
ne yapsam da gün geçse bugün:44:
Günaydın anneler...
Nasılsınız bakalım...
merhabalar ankaralı hamişler,
ve tabi ayrıca benim gibi çiçeği burnunda annelerkızlar çok şükür bebek oldu, şimdi ise sırada ankarada iyi çocuk doktoru bulmaya geldi. bu konuda önerileriniz nedir? malum bebişleri her ay kontrole götürmek gerekiyor.
güle güle büyüt canım bebişini valla benım oglum 2 yaısnı gectı o kadar hastaneye gıttım koca ankarada ıyı bı doktor bulamadım
günaydın kızlar
wavy gözünaydın canım hersey yolundaymıs
kızlar benımde dün sol bacagıma agrı gırdı sizde de oluyor mu 25 haftaya gırdım annem yel dıyor gercekten de asagı dogru ındı esım sabah bıraz ovunca sımdı gectı yel mi kramp mı bımıyorum ama cok zorladı yanı bıde bende bel fıtıgı var ondan da olmus olabılır:26:
güle güle büyüt canım bebişini valla benım oglum 2 yaısnı gectı o kadar hastaneye gıttım koca ankarada ıyı bı doktor bulamadım
günaydın kızlar
wavy gözünaydın canım hersey yolundaymıs
kızlar benımde dün sol bacagıma agrı gırdı sizde de oluyor mu 25 haftaya gırdım annem yel dıyor gercekten de asagı dogru ındı esım sabah bıraz ovunca sımdı gectı yel mi kramp mı bımıyorum ama cok zorladı yanı bıde bende bel fıtıgı var ondan da olmus olabılır:26:
bel fıtıgını doktoruma soylemıstım ama kendısı ızınde eylulde gelıcek dah aonce yazmıstım ya baska doktora gıdıcem haftaya seker yüklemsı ıcın ona da derım bu aksam bı magnezyum ıceyım ben belkı faydası olur ara ara alıyorum zatenolabilir canım zorladıysan. ama sürekli olursa doktoruna söyle bence, magnezyum eksikliğinden oluyo diyor kızlar, hatta suda eritilen bi ilaçtan bahsediyolardı. benim olmadı hiç kullanmadım çok şükür ama eğer ciddileşirse mutlaka bahset derim ben. bel fıtıgını da doktora söylemen çok iyi olur, hem dogum tercihi hem de ne bileyim ona göre degerlendirecegi çok detay vardır.
benim de doktorum tatilde pazartesi geliyor onu bekliyorum kulakları çın çın ediyordur35. haftaya da girdik hayırlısıyla...
Günaydın canım...
Doktoruna sor tatlım magenzyum eksikliğinden olabilir.. Banada bu haftalar ara sıra giriyor..
Ankara ne güzel di mi serin bugünlerde hiç bozulmaz inşaallah...
bel fıtıgını doktoruma soylemıstım ama kendısı ızınde eylulde gelıcek dah aonce yazmıstım ya baska doktora gıdıcem haftaya seker yüklemsı ıcın ona da derım bu aksam bı magnezyum ıceyım ben belkı faydası olur ara ara alıyorum zaten
günaydın arkadaşlar.2 haftadır memleketteydim.umarım herşey yolundadır.yeni doğum yapan yok sanırım.
ama ben artık doğurmak istiyorum.benim yürürken perine bölgem çok ağrıyor çok fazla baskı hissediyorum.sizdede oluyormu?hayırlısı ile bir kurtulsaydık.
hamilelikle ilğili şikayetlerim sorun etmiyorum.ama evdeki kücük prensimle ilgilenemiyorum.bu hafta yürümeye başladı çok hareketli,meraklı sürekli keşif halinde ben ona yetişemiyorum.beni en çok bu üzüyor.ama yinede kendimi çok zorluyorum kuzum için.
işte bende böyle kızlar...
günaydın arkadaşlar.2 haftadır memleketteydim.umarım herşey yolundadır.yeni doğum yapan yok sanırım.
ama ben artık doğurmak istiyorum.benim yürürken perine bölgem çok ağrıyor çok fazla baskı hissediyorum.sizdede oluyormu?hayırlısı ile bir kurtulsaydık.
hamilelikle ilğili şikayetlerim sorun etmiyorum.ama evdeki kücük prensimle ilgilenemiyorum.bu hafta yürümeye başladı çok hareketli,meraklı sürekli keşif halinde ben ona yetişemiyorum.beni en çok bu üzüyor.ama yinede kendimi çok zorluyorum kuzum için.
işte bende böyle kızlar...
marjinal kızımız posta kutun dolu postacı geri döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?