- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.361
evet günlerimiz azaldı bide ben sezeryan istiyorum sanırım ağustos 3 gibi olcak
tam netleştirmedik dr la ama o civarda olucak gibi
sıcaklar yoruyo geceleri uyku yok ama gunduzlerı uyku basıyo bide halsizlik var cnm
onun harıcınde çok şükür bi sıkıntı yok cnm sen nasılsın bebişin nasıl
sezeryan istemende özel bi sebep var mı?? ya ben bir türlü karar veremiyorum doğum şekli konusunda çok arada kaldım
cnm ben en başından beri sez diye tutturdum normal doguramam gibi geliyodu hep bana
yanı benım durumum ödlekliğimden kaynaklıama bu aralar normalde yapabılırmısım gibi geliyo
ama yınede sez yapıcam sanırım
bende kararsızım yaaa normal yapabilirm gibime geliyor sonra korkuyorum sonra bebek için en iyisi hangisi diye düşünüyorum aman yaaa korkuyorum valla :)
hangi hastanede olacak doğum??
aynen bende korkuyorum ikisindede illaki ağrı sızı var ama ne bileyim sez kolaymış gibi geliyo
ama işte bazende normal kolaymıs gibi geliyo anlıycagın gitgellerdeyim
umarım kolay dogumlarımız olur
koru hastanesinde olcak cnm sen nereye gidiyosun
ben tuncay nasa gidiyorum özel muayenehaneye.. ama doğum medicanada olacak.. balgat koruda mı olacak doğum?? güzel bi hastane orası ise benim evim orada...
ben tuncay nasa gidiyorum özel muayenehaneye.. ama doğum medicanada olacak.. balgat koruda mı olacak doğum?? güzel bi hastane orası ise benim evim orada...
ayrıntılıya ben de tuncay beye gelmiştim cinnaha, tatlı bi adam.
yok cnm sincan koruda olucak dr umdan memnunum hastanede temiz güzel ve ilgili
herşeyden önemlisi kapsamlı bi hastane yenidoğanı var
evet çok konuşmuyor ama itici değil :):):)
ben onu sezeryan yatkını diye duymuştum ama bana normaly olacaksa normal dedi sezeryan gereksiz yapmıyorum kesmeye biçmeye gerek yok dedi :):) ben şok oldum tabii :))
doktorum sezeryan der bende razı gelirim modundaydım ama evdeki hesap çarşıya uymadı :):)
normali de epiduralle yapıyormuş bağırta bağırta doğurtma devri eskide kaldı dedi :):)
sen ayrıntılısından memnun kaldın mı?? ultrasonu iyi ama hocanın gerçekten??
nasılsın wavy bebişin nasıl
medicana ya nasıl karar verdin canım ?Bn hrs ile medicana arasında kaldım
bebiş hareketli teyzesi, annesi yiyo yatıyo ya memnun hayatından :) ama 5 mm kaysa aşağıya canım yanma moduna geçiyorum o kötü iştebi de bu aralar kasılmalarım arttı sanki. karnım eskisine göre daha sert kalıyo bi süre ama hiç zaman tutmuyorum.
karnım büyümüyo gibi geliyo ona taktım bu ara. 9 aylık yarım yarım yarılmadım ben yani öyle top gibi bişey kaldım :) siz nasılsınız çağatay bey ve annesi? :)
yirim ben o hareketli tatlı bebişii
bizde iyiyiz cnm tepiklemeler dvmodamız kuruldu çamaşırlarını dun yıkadım
bi kısmı utulendı yerleşti ikinci kısmınıda bugun yıkadım akşama ütülenicek
kociş sağolsun ütü işi ona ait yerleştirmede bana
bende pek o sertleşmelerden bişey anlamıyodum ama dediğin gibi sertleşmeler başladı
daha net anlaşılıyo aradada adet ağrısı gibi ağrı oluyo belimde karnımda
ee zaman yaklaşıyo artık kuzum bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı
onlarda sinyallerini veriyo bize
hrsnin çok paracı bi hastane olduğunu duydum.. medicanada bi kaç arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı ve çok memnun kaldılar.. bi de medicana evime çok yakın....tercih sebeplerim bunlar canım :):)
sen olumsuz birşeyler duydun mu??
hrsnin çok paracı bi hastane olduğunu duydum.. medicanada bi kaç arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı ve çok memnun kaldılar.. bi de medicana evime çok yakın....tercih sebeplerim bunlar canım :):)
sen olumsuz birşeyler duydun mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?