- 25 Mayıs 2010
- 2.981
- 5
- 108
- Konu Sahibi nonameanymore
-
günaydın annecikler nasılsınız?umarım herşey yolundadır.
ben ayrıntılı usg yi hacettepede yaptırıcam.nisanın sonunda.
ben arzum buhar makinesi kullandım memmnundum.
ateşölçerde braun almıştım ama her kullanımda uç değiştirmek gerekiyor daha paratik olan dijital olan dereceler var onlardan aldım sonra daha rahat kullandım.
benim deneyimim tabi bunlar.
30 haftadan itibaren mutlaka doğum çantanızı hazırlayın arkadaşlar herşey olabilir.ben hazırlamış ve yatak odama ortaya koymuştum.
off o aklımda ve o düşünce beni geriyor. gerçekler acı ama dedigin gibi her an hersey olabilir. o nedenle ben de birsey ekleyeyim, mutlaka yenidogan yogun bakım ünites olan bir hastanede dogum yapmak gerekiyor galiba. arastirin derim suanki hastanede var mı diye.
tatlım çok teşekkür ederim ama hiç sevmiyorum yapış yapışgerçi kuru yaprak gibi dolaşmaktan iyidir.
luxxor haklı arkadaslar, hastanenizi, kaç haftalık oldugunuzu yazıp gitmeyin. aklımızdaki soruları da paylaşalım, hatta sorunlarımızı bile. hatta çekinip utanmayalım. unutmayın belki de bu topicten çok güzel arkadaslıklar kurulup bebeklerimize dogumdan itibaren baslayan yeni arkadaslar vericez. o nedenle hiç olmadı herkes birşey yazıp gitsin, bak alsen ne güzel aklına dogum cantası gelmiş yazmış , bu gibi.
havalar güzelleşiyor ona göre
peki arkadaşlar alışverişler ne alemde ben 26.haftama girdim baya bişeyler aldım az bir eksiğim kaldı park yatağımız arabamız küvet falan hep aldım şiödi srada buhar makinesiyle ateşölçer var göğs çatlak kremi alcam en iis ben liste halinde yazim alacaklarımı
canım bizim de her bişimiz hazır büyük herşeyi hallettik park yatak, bebek arabası, anakucağı vs. benim de eksiklerim sen gibi buhar makinası var, ateş ölçer almıştım, göğüs ucu kremi, göğüs kalkanı ve yapay göğüs ucu da alacağım bulunsun her ihtimale karşı. mauel bi göğüs pompası da aldım. unibaby yenidoğan ıslak pamuk mendillerden aldım ha bir de bez almam lazım bezi yok
canım sen kaç haftalıksın..ben göğüs kalkanı almayı düşünmüyorum ilk balarda alayım diyordum baya araştırdım çoğu yeri gereksiz diyenler çoğunlukta göğüs kalkanıya emdiği zaman göğüse temas olmuyor o zamanda bebek hissedemiyor göğüsü ben vazgeçtim o yüzden..
sağol canım amin..ayy hepsi çok tatlııı..allah sağlıkla giymeyi nasip eder inşallahhh..
canım ben de gerek duyulmaz sanmıyorum ama bazen göğüs çok yara olunca lazım olabiliyormuş bulunsun diye alacağım ben yine de 20. Haftaya girdik canım biz. Bu arada senin cicilerin de pek güzel maşallahBen de bebek arabasını chiccodan, anakucağı happy baby, park yatağı da sunny baby ıvy modelini aldım kırmızı
bende geldimmmm bir süredir kusmalarla başım dertteydi çok şükür artık geçti
14ü bitirdik çok şükür
merhaba anneler bende ankaradayım hepinize kocaman slmlar ben eryamanda köyün içindeyim 27+5 haftalık hamileyim bir arkadaşımız sincan lokman hekimi sormuştu yazısını bulamadım umarım burdan okur ben sincan lokman hekim hastanesine gidiyorum doktorum elif hanım çok ama çok memnunum bendaha oğluma hiç bişey almadım inanırmısınız sizlere özendim doğrusu aysonu topluca gidip hepsini alıcaz liste yapmam lazım ama nedense elim gitmiyor liste yapmaya kafam çok karışık bende yüksek tansiyon problemi başladı diyete başladım neyseki tansiyonum düzene girdi çok şükür umarım sorun olmaz çok korkttumm şimdide ne alcağımı nerden alcağımı bilmiyorum optımum dkai chıccodan gidip herşeyi alalım diyor eşim toplu alınca da baya ind yaparlar dedi ama bilmiyorum işte kafam karmakarışık sadece bekliyorum bu gidişle hazırlığıma başlayamayacağım çünkü hala hamile olduğuma inanamıyorum okadar aksiliklerim oldu kii elim gitmiyor tavsiyelerinizi bekliyrum güzel anneler listelerinizi neyi enrden almam gerektiği ile ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız bende çoook sevinirim..))))29 mayıs satıma göre doğum tarihim acaba nezamn gelcek ki oğluşum::))))
bu arada kolay gelsin canım eşyaları hazırla bencede ne olur ne olmaz az kalmış senin ben 26.haftadaym..daha erken sanırım bana bir kaç haftaya kadar bebek çamaşır tozu alıp giysilerini yıkayıp ütülicem hazırda dursun..
yavaş yavaş yapmak daha eğlenceli aslında bu işleri :)) bebek tozu için amweyin bebek deterjanını aldık annemle
bende yarın yıkamaya başlıycam artık güzel güzel cicilerini oğlumun, yeni doğan için pek çok eşya aldım , ama anladığım kadarıyla çıt çıtlı iç zıbınları ile ağız bezleri çok önemli sayılarını arttırıcam, bu arada park yatak almıştım oğluma onun için bir dönence almak istiyorum ama piyasadakiler sanırım daha çok karyolara takılmak için uygun. burda park yatak için dönence alan var mı acaba aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?