Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Teyzeleri bakın kızıma yeni ciciler aldım

ayy evet doğru hazır etmekte fayda var onu

peki arkadaşlar alışverişler ne alemde ben 26.haftama girdim baya bişeyler aldım az bir eksiğim kaldı park yatağımız arabamız küvet falan hep aldım şiödi srada buhar makinesiyle ateşölçer var göğs çatlak kremi alcam en iis ben liste halinde yazim alacaklarımı

canım bizim de her bişimiz hazır büyük herşeyi hallettik park yatak, bebek arabası, anakucağı vs. benim de eksiklerim sen gibi buhar makinası var, ateş ölçer almıştım, göğüs ucu kremi, göğüs kalkanı ve yapay göğüs ucu da alacağım bulunsun her ihtimale karşı. mauel bi göğüs pompası da aldım. unibaby yenidoğan ıslak pamuk mendillerden aldım ha bir de bez almam lazım bezi yok

canım sen kaç haftalıksın..ben göğüs kalkanı almayı düşünmüyorum ilk balarda alayım diyordum baya araştırdım çoğu yeri gereksiz diyenler çoğunlukta göğüs kalkanıya emdiği zaman göğüse temas olmuyor o zamanda bebek hissedemiyor göğüsü ben vazgeçtim o yüzden..

canım ben de gerek duyulmaz sanmıyorum ama bazen göğüs çok yara olunca lazım olabiliyormuş bulunsun diye alacağım ben yine de 20. haftaya girdik canım biz. Bu arada senin cicilerin de pek güzel maşallah ben de bebek arabasını chiccodan, anakucağı happy baby, park yatağı da sunny baby Ivy modelini aldım kırmızı

ayy hepsi çok tatlııı..allah sağlıkla giymeyi nasip eder inşallahhh..
sağol canım amin..

sağol canım hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah.

selamlar herkese
sohbet alışveriş doludizgin devam ediyor
ben gelip okuyorum ama genelde sessiz olduğundan yazmıyorum
dudak kuruluğu bende de var
sanırım hamilelikle alakalı
sürekli dudak kremi kullanıyorum ben de

dün biz de mama sandalyesi aldık, ne gereği varsa
6 aydan sonra alabilirdik ama bi model gördüm çok beğendim
tepesi 360 derece dönebiliyor bir de oturma yeri yukarı aşağı oynuyor diye cezbetti beni
biraz aceleci davrandım her zamanki gibi
Eki Görüntüle 360181

merhaba anneler bende ankaradayım hepinize kocaman slmlar ben eryamanda köyün içindeyim 27+5 haftalık hamileyim bir arkadaşımız sincan lokman hekimi sormuştu yazısını bulamadım umarım burdan okur ben sincan lokman hekim hastanesine gidiyorum doktorum elif hanım çok ama çok memnunum bendaha oğluma hiç bişey almadım inanırmısınız sizlere özendim doğrusu aysonu topluca gidip hepsini alıcaz liste yapmam lazım ama nedense elim gitmiyor liste yapmaya kafam çok karışık bende yüksek tansiyon problemi başladı diyete başladım neyseki tansiyonum düzene girdi çok şükür umarım sorun olmaz çok korkttumm şimdide ne alcağımı nerden alcağımı bilmiyorum optımum dkai chıccodan gidip herşeyi alalım diyor eşim toplu alınca da baya ind yaparlar dedi ama bilmiyorum işte kafam karmakarışık sadece bekliyorum bu gidişle hazırlığıma başlayamayacağım çünkü hala hamile olduğuma inanamıyorum okadar aksiliklerim oldu kii elim gitmiyor tavsiyelerinizi bekliyrum güzel anneler listelerinizi neyi enrden almam gerektiği ile ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız bende çoook sevinirim..))))29 mayıs satıma göre doğum tarihim acaba nezamn gelcek ki oğluşum::))))

öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun size
ama bence artık biyerden başlamak lazım alışverişe
bana kalırsa tek markanın bulunduğu bir yeri seçmemelisiniz alışveriş için
onun yerine özelcan bebe gibi daha çeşitli markaların bulunduğu ve daha fazla indirim yapabilecek bir yere gitmenizi tavsiye ederim
birazdan listemi markalarıyla beraber eklerim, umarım faydası olur

ağustos anneleri listesine tavsiyelerimi yazmıştım

*BEBEK BANYO*
*banyo küveti
*banyo kovası
*banyo maşrapası
*banyo küvet süngeri(banyo filesi yerine )- Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Banyo Filesi Minder
*banyo termometresi - bence gereksiz
*bebek havlusu/bornozu - havlu en az 2 tane, bornoz 1yaşından sonra kullanılıyor
*banyo oyuncakları(isteğe göre)

*BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİ*
*saç ve tırnak bakım seti
*burun aspiratörü (otri bebe nazal aspiratör)- otri bebe bence de, ama ilk zamanları için tonimer serum fizyolojik
*bebek kulak çöpü - ilk zamanlar için gereksiz olabilir ama ben de aldım
*bebek bezi-yenidoğan - en iyisi prima premium care
*bebek kolonyası - bence gereksiz
*sebamed sabun
*sebamed banyo köpüğü
*sebamed şampuan
*sebamed bebek yağı
*sebamed bakım kremi - banyo ürünleri olarak ilk başlangıç mustelayı tavsiye ederim, ardından sebamede geçebilirsiniz
*ateşölçer - kulaktan ölçer olmalı
*Hametan krem(Pişik için) - pişik olduktan sonrası için hametan pomat, ama olmaması için mustelanın pişik önleyici kremi

*BEBEK ÇAMAŞIR*
*çamaşır yıkama filesi
*bebek çamaşır tozu - hacı şakir granül sabun
*bebek çamaşır yumuşatıcısı - yumuşatıcı bebek için sağlıklı bişey değil
*hastane çıkışı
*çıtçıtlı badiler(pamuklu) -bol bol lazım
*lastiksiz çorap
*patikli pantolon - patikli kullanışlı ama daha az kullanılıyor, patiksiz daha çok alınmalı
*kirli sepeti(bez)

*ELEKTRONİK CİHAZLAR*
*bebek telsizi - fiyatı konusunda sıkıntınız yoksa görüntülü olanları
*oda nemlendiricisi

*BEBEK BESLENME*
*biberon(cam ve kolik önleyici-dr brown veya chicco) - avent yenidoğan
*biberon emziği
*diş kaşıyıcı
*emzik
*emzik kutusu
*emzik emniyet zinciri
*biberon ve emzik fırçası
*meyve-sebze emziği - bunu ek gıdaya geçince kullanacak, erken henüz bence
*meyve -sebze emziği filesi(yedek)
*mama sandalyesi - bunun için de erken
*mama önlüğü - bol alınmalı, bir de tek kullanımlık kullan atlar var, leke yapacak şeyler için ideal
*cam rende(vitamin değeri korumak için)

*BEBEK ODASI*
*alt açma örtüsü -canbebe kullan at
*battaniye - penye, kalın battaniyeler 3-4 tane (polar tavsiye edilmiyor)
*pike - battaniye varken bana çok gerekli gelmiyor
*yastık - ilk 6 ay kadar yastıksız yatmalı zaten, sonrası için de çook ince bişey alınmalı
*yorgan - ince bir yorgan olmalı
*yatak - yarı ortopedik, kesinlikle visco olmayacak, çok araştırdım bunu
*nevresim takımı
*uyku seti - ben aldım ama sonradan gereksiz olduğuna karar verdim, ince yorgan işimizi epeyce görür
*ağız mendili - bolcA
*abajur
*perde
*halı
*güvenli yatış yastığı(yan destek-boğulma önleyici) - yan yatış yastığı olmalı, boğulma önleyici bana mantıklı gelmiyor, çünkü ilk 6 ay kesinlikle yastık kullanılmamalı
*sıcak su torbası
*termometre(oda sıcaklığı için)
*hava nemlendirici

*ANN E BAKIM*
*göğüs koruyucu aksesuar(yerine göğüs pedi de kullanılabilir)
*emzirme önlüğü
*göğüs ucu kremi - lansinoh, doğumdan 3 ay öncesinden kullanılmaya başlanmalı
*hamil e yastığı - sevi bebe çok fonksiyonlu minder (hem hamileyken rahat uyumanızı sağlıyor, hem de emzirme yastığı, bebek için yatış yastığı vs oluyor)
*hasta bezi ve ped
*emzirme sütyeni

*BEBEK ARABASI - hafif, kolay katlanabilir olmalı, puset arabaya yalnız başına takılabilmeli
*OTO KOLTUĞU
*BEBEK PUSETİ

yavaş yavaş yapmak daha eğlenceli aslında bu işleri :)) bebek tozu için amweyin bebek deterjanını aldık annemle
bende yarın yıkamaya başlıycam artık güzel güzel cicilerini oğlumun, yeni doğan için pek çok eşya aldım , ama anladığım kadarıyla çıt çıtlı iç zıbınları ile ağız bezleri çok önemli sayılarını arttırıcam, bu arada park yatak almıştım oğluma onun için bir dönence almak istiyorum ama piyasadakiler sanırım daha çok karyolara takılmak için uygun. burda park yatak için dönence alan var mı acaba aranızda?

bebek arabamız: hauck malibu
beşiğimiz: bir adet park yatak bir adet mobilya sallanır beşik
dolap: 3 kapılı dolap
şampuan vs bakım ürünleri: mustela ve sebamed (ilk zamanlar mustela kullanacam)
deterjanımız: hacı şakir granül sabun, dalin sıvı deterjan, dalan sabun tozu (hepsini aldım denicem)
bebek bezimiz: prima premium care
alt açma örtüleri: canbebe kullan at
banyo küvet-kova-maşrapa: sevi bebe
küvet filemiz: sevi bebe çok fonksiyonlu minder
emzirme yastığı - hamile yatış yastığı: Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Anne Bebek Minderi
bebek yatağımız: yarı ortopedik
ateşölçer: arzum bebbe kulaktan ve alından ateşölçer
buhar makinamız: bizde sinbo var ama yeni alanlar avent vs. ürünlere bakabilir
emziğimiz: avent yenidoğan
biberonumuz: avent yenidoğan az akışlı
ıslak mendil:unibaby yenidoğan
telsiz: bizde yeğeniminki var,avent ama yeni alacak olsam görüntülü alırım
göğüs pompası: ablamın pompası, medela elektronik, memnun kalmıştı.
göğüs ucu kremi: lansinoh
burun aspiratörümüz: otri bebe, ilk zamanlar için tonimer serum fizyolojik alınacak

piyasadakilerin hepsi hem park yatak hem de mobilyalar için uygun diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…