Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

senin istediği gibi bişey heralde
http://www.oyuncax.com/pinfo.asp?pid=12688

Son düzenleme:
hangi hastaneye gidiyorsun
doğum nerde olacak?
normal mi sezeryan mı düşünüyorsun
hayırlı doğum haberlerini de alırız inşallah

ztb gidiyorum. doğumda orda olcak inşallah. ben basından beri sezeryan istiyordum ama devlet oldugundan normal diyolar aksi bir durumda sezeryana alınırım yani normal. . aminnnnn inşallah haber veririm size inşallah paniklemezsem bana bol bol dua edersiniz :)

ederiz tabi canım hepimizde sağ salim doğuralım şu minişleri inşallahhangi yöntem hayırlıysa hakkımızda o olsun şu olsun bu olsun demeyelim sonunda zaten hangisi olacaksa olacak bende sezeryan istemiyorum mesela ama belli olmuyor malesef..

ewet hakkımızda hangisi hayırlısı ise öyle olsun.. arkadaşım 9 ay normal dedi sezeryan doğurdu sezeryan diyenşer normal.. bilmiyom valla her ikiside kabulüm.. ikiside korku vermiyor bana

ayyyy çok güzelm,ş bu hatta atkıda yapsın takım olur

bebişine aldığın şeylr harika güle güle sağlıkla giysin inşalllah.
ama beneim dikkatimi çeken orda ayıcıklı olan alt değiştirme minderi sanırım.benim tavsiyem silinebilen minderler var onlardan almanız.ben oğluma almıştım senin aldıklarına benzer ama o kadar çok kirleniyorki yıkamakla olmuyor yani tabi bu banim tavsiyem canım...

evet annesi erken olmuş ama nede olsa alınıcak bişey koy bi köşeye dursun

evet canım atkısınıda yapacak... sağol canım evet alt değiştirme minderi ama değiştiriken onun üstüne bu canbebenin tek kullanımlık alt değiştirme örtülerinden sermeyi düşünüyorum..diceksin ne anlamı kaldı ayıcığın çok beğendim görünce dayanamadım aldım..hem sert bi yüzeyde değiştirmek zorunda kalırsam bebişin altını yumuşacık olur o yüzden

oh maşallah ne güzel sohbetler edilmiş alışverişler paylaşılmış bugün evde değildim ankamall gittik alt kattaki bebek mağazalrnı dolaştk bütün sohbeti kaçırmşm şimdi hepsini okudum tek tek herkes bitirmiş nerdeyse bütün alışverişi bende başlamadım ailemler istanbulda onlar ordan almaya başladılr buraya gelince eksiklerini alırız diyolar benide yavaşlatyorlar

bende kntrllrime düzenli olarak ztb hastanesine gidiyrm ama 1 ay önce eşim cinsiyeti merak etti diye bir cumartesi sincanda başak tıp merkezi gittik ilk ve son oldu zaten bir kadın doktor vardı niye geldin şimdi buraya diyr testlerinde tamam şikayetinde yok cinsiyet için dedik göremeyebilirim dedi baktı biraz kız dedi ama biz kız diye devam ettik bugüne kadar bizimkide erkek olmasın şimdi şüphelendim ztb gidince sorcam bende biliyrm zaten diye hiç sormadım orda cinsiyetini...

galiba kadın herkese kız diyorbende başka bi hastanede tarama yaptırmıştm sonucunu bide buraya gösterim dedim kadın göz ucuyla baktı gibi bişey..paramızla rezil oldukdevlet bile ordan ii bence..sor bencede diğer hastanede canım yanlış görmüş olabilir çünkü.

Son düzenleme:

başak tıp merkezine benim de çok yolum düştü tam 10 kasımda bebişin cinsiyetini öğrendik, erkek dedi ama ayrıntılı ultrasyondaki bayan söyledi tabi, kadın doğumdaki doktor cihazına pek güvenmiyor sanırım kilosonu sorduğunda bile kesin değil deyip duruyor, takip açısından idare eder orası

kızlar benim 2.bebeğim bende sizler gibi listeler yaptım aldım herşeyi.neleri kullandım onları yazayım size.

banyo için:
*küvet,maşrafa,kova,banyo derecesi,küvet içi sünger,
*şampuan(önce nivea almıştım ama cildinde kızarıklık oluştu sonra dr tavsiyesi ile sabamed ürünlei kullanmaya başladık)
*banyo köpüğü(sabamed)
*vücut losyonu(sabamed)
*havlu 2 adet
*vucudunu yıkamak için sünger

kıyafet:
*10 adet kadar çıtçıtlı badi(0-3 ve 3-6 ay aldım)
*2 adet hastane çıkışı
*ayaklı tulum 4 adet
*ayaklı takımlardan 5 adet
*ayaksız takımlardan 5 adet
*çorap 3 adet
*eldiven kullanmadık beni hissetmsi için:)
*şapka 3 adet(hastane çıkışında olanları kullanbilirsiniz)
*ayakkabı 1 adet(0-3 ay)
*pantolon ve thişört 10 adet(0-3 ve 3-6 ay)
*agız mendilleri
*kapşonlu üst ve alt 2 adet
*penye battaniye 3 adet
*kalın yün battaniye 2 adet
*polar battaniye 1 adet

bu kıyafetleri 4-5 aya kadar kullandı ama sonrasında ihtiyaçları oldu.
**sallanabilen ana kucağı çok işimi gördü
*yatak odam için küçük beşik aldım 4 ay yanımda yattı sonra odasında yatmaya başladı
*alt temizliği için pamuk kullandım 3 ay sonra ıslak mndile gçtik.bunun için termos ve 2 gözlü kaplar var onlardan kullandım.

odası için:
*derece,perde,yatak,dolap,alt değişme masası,kanepe(kesinlikle olmalı),
*nevresim takımı 2 adet,yastık,yorgan

beslenme için:
oğluma 4 aydan sonra ek gıdaya başladım
*biberon vee emziği
*mama sandalyeesi
*önlük bolca
*mama sandalyesi için oyuncak
*cam rende
*mama kaşığı ve tabağı

*puset ve araba koltuğu vazgeçilmezler.

ben kanguru aldım ama hiç kullanmadık.

aklıma geelenler bunlar kızlar sizin merak ettiğiniz birşey olursa cevaplarım.

canım ıslak mendil ne kullandın peki..pişik yapmayan prima ıslak mendil iimidr sizce..

kızlar çatlak oluşumunu engellemek için neler kullanıyorsunuz?

canım ben lierac aldım 5.aydan itibaren kullanmaya başladım..4.aydan itibarende bebe yağı kullanıyorum ..şimdilerde ise bi gün lierac bi gün bebe yağı bazende acı badem sütü kullanıyorum şimdilik çatlağım yok ama daha erken sanırım 26.haftamdayım..genetikmiş galiba annemde ve ablamda çok fazla var eğer öyle olursa bunları boşuna kullanıyorum ama yinede bir umut kullanıyorm..

bende aldıklarımı liste halinde yazim belki fikir olur sizlere dahada eksiklerim var tabi...
anne için:
lanshinoh göğüs pedi
lanshinoh göğüs çatlak kremi
emzirme sütyeni 2tane
emzirme atleti 1tane
bebek:
ağız bezi: 6tane
çorap:6tane
bebek çantası
alt değiştirme minderi
dijital termometre wee
arzum alından ve kulaktan ölçen ateşölçer
weewell buhar makinesi
tırnak makası
emzik kutusu
nivea atta çanta
can bebe alt açma bezi
hastane çıkışı 11li
3tane yazlık yelek
kundak battaniye
kraft beşik
babyhope araba
yorgan-nevresim-yatak
peluş battaniye
küvet giderli-file-kova-maşrapa-sünger
pamuk-kulak temizleme çubuğu
casaul ana kucağı
kıyafet olarak yiğenimden kalan biçok zıbın tulum alt üst takımlar var kıyafet fazla almadım
eksiklerim:
pijama -gecelik 1er tane
lohusa tacı
bebek çamaşır tozu
kirli sepeti
ıslak mendil-pamuk
kapı süsü bebek şekeri EKSİKLERİMİ YAZABİLİRMİSİNZ BAYANLAR EKLEYECEĞİM ŞEYLER VARMI SİZCE....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…