- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi nonameanymore
-
ewet 36 olduk..........24. haftamız bitti 25e giriyoruz
senin maşallah az kalmış
ewet 36 olduk..........
yavaş yavaş yapmak daha eğlenceli aslında bu işleri :)) bebek tozu için amweyin bebek deterjanını aldık annemle
bende yarın yıkamaya başlıycam artık güzel güzel cicilerini oğlumun, yeni doğan için pek çok eşya aldım , ama anladığım kadarıyla çıt çıtlı iç zıbınları ile ağız bezleri çok önemli sayılarını arttırıcam, bu arada park yatak almıştım oğluma onun için bir dönence almak istiyorum ama piyasadakiler sanırım daha çok karyolara takılmak için uygun. burda park yatak için dönence alan var mı acaba aranızda?
hangi hastaneye gidiyorsun
doğum nerde olacak?
normal mi sezeryan mı düşünüyorsun
hayırlı doğum haberlerini de alırız inşallah
ztb gidiyorum. doğumda orda olcak inşallah. ben basından beri sezeryan istiyordum ama devlet oldugundan normal diyolar aksi bir durumda sezeryana alınırım yani normal. . aminnnnn inşallah haber veririm size inşallah paniklemezsem bana bol bol dua edersiniz :)
ederiz tabi canım hepimizde sağ salim doğuralım şu minişleri inşallahhangi yöntem hayırlıysa hakkımızda o olsun şu olsun bu olsun demeyelim sonunda zaten hangisi olacaksa olacak bende sezeryan istemiyorum mesela ama belli olmuyor malesef..
Eki Görüntüle 360084 annem oğluma bundan örecek
selamlar herkese
sohbet alışveriş doludizgin devam ediyor
ben gelip okuyorum ama genelde sessiz olduğundan yazmıyorum
dudak kuruluğu bende de var
sanırım hamilelikle alakalı
sürekli dudak kremi kullanıyorum ben de
dün biz de mama sandalyesi aldık, ne gereği varsa
6 aydan sonra alabilirdik ama bi model gördüm çok beğendim
tepesi 360 derece dönebiliyor bir de oturma yeri yukarı aşağı oynuyor diye cezbetti beni
biraz aceleci davrandım her zamanki gibi
Eki Görüntüle 360181
ayyyy çok güzelm,ş bu hatta atkıda yapsın takım olur
bebişine aldığın şeylr harika güle güle sağlıkla giysin inşalllah.
ama beneim dikkatimi çeken orda ayıcıklı olan alt değiştirme minderi sanırım.benim tavsiyem silinebilen minderler var onlardan almanız.ben oğluma almıştım senin aldıklarına benzer ama o kadar çok kirleniyorki yıkamakla olmuyor yani tabi bu banim tavsiyem canım...
sebamedler eczanemizde sitesinde çok uygun ben ordan aldım
bu arada ben de sincanda oturuyorum.. başak tıp merkezi var oraya gidiyorum simdilik ama önerdiginiz hastahaneler nasıl.. burada lokman hekim var.. orası ile ilgili bi bilginiz var mı acaba.. nasıl bi yer iyi ilgileniyorlar mı ... oraya gitmeyi düşünüyorum kontrollere falan.. ne dersiniz.. simdiden tşkler bilgileriniz için.. :)
canım bende 1kere başak tıp merkezine gittim hem kontrol hem cinsiyet öğrenmek için ama bana bayan dr çok ilgisiz geldi..çok soğuktu sanki cinsiyetimizede kıza benziyor demişti erkek çıktıtabi yanılma payı olabilir o sorun değilde alaka sıfırdı bence..lokman hekimi bende düşündümde her seferinde muayene ücreti falan vazgeçtim 4 boyutluyuda 250ye çekiyorz deyince tamammen soğudum heryerde 150falan çünkü..ama tabi duruma göre sen gidebilirsin hem yakın rahat olur..
bende kntrllrime düzenli olarak ztb hastanesine gidiyrm ama 1 ay önce eşim cinsiyeti merak etti diye bir cumartesi sincanda başak tıp merkezi gittik ilk ve son oldu zaten bir kadın doktor vardı niye geldin şimdi buraya diyr testlerinde tamam şikayetinde yok cinsiyet için dedik göremeyebilirim dedi baktı biraz kız dedi ama biz kız diye devam ettik bugüne kadar bizimkide erkek olmasın şimdi şüphelendim ztb gidince sorcam bende biliyrm zaten diye hiç sormadım orda cinsiyetini...
galiba kadın herkese kız diyorbende başka bi hastanede tarama yaptırmıştm sonucunu bide buraya gösterim dedim kadın göz ucuyla baktı gibi bişey..paramızla rezil olduk devlet bile ordan ii bence..sor bencede diğer hastanede canım yanlış görmüş olabilir çünkü.
kızlar benim 2.bebeğim bende sizler gibi listeler yaptım aldım herşeyi.neleri kullandım onları yazayım size.
banyo için:
*küvet,maşrafa,kova,banyo derecesi,küvet içi sünger,
*şampuan(önce nivea almıştım ama cildinde kızarıklık oluştu sonra dr tavsiyesi ile sabamed ürünlei kullanmaya başladık)
*banyo köpüğü(sabamed)
*vücut losyonu(sabamed)
*havlu 2 adet
*vucudunu yıkamak için sünger
kıyafet:
*10 adet kadar çıtçıtlı badi(0-3 ve 3-6 ay aldım)
*2 adet hastane çıkışı
*ayaklı tulum 4 adet
*ayaklı takımlardan 5 adet
*ayaksız takımlardan 5 adet
*çorap 3 adet
*eldiven kullanmadık beni hissetmsi için:)
*şapka 3 adet(hastane çıkışında olanları kullanbilirsiniz)
*ayakkabı 1 adet(0-3 ay)
*pantolon ve thişört 10 adet(0-3 ve 3-6 ay)
*agız mendilleri
*kapşonlu üst ve alt 2 adet
*penye battaniye 3 adet
*kalın yün battaniye 2 adet
*polar battaniye 1 adet
bu kıyafetleri 4-5 aya kadar kullandı ama sonrasında ihtiyaçları oldu.
**sallanabilen ana kucağı çok işimi gördü
*yatak odam için küçük beşik aldım 4 ay yanımda yattı sonra odasında yatmaya başladı
*alt temizliği için pamuk kullandım 3 ay sonra ıslak mndile gçtik.bunun için termos ve 2 gözlü kaplar var onlardan kullandım.
odası için:
*derece,perde,yatak,dolap,alt değişme masası,kanepe(kesinlikle olmalı),
*nevresim takımı 2 adet,yastık,yorgan
beslenme için:
oğluma 4 aydan sonra ek gıdaya başladım
*biberon vee emziği
*mama sandalyeesi
*önlük bolca
*mama sandalyesi için oyuncak
*cam rende
*mama kaşığı ve tabağı
*puset ve araba koltuğu vazgeçilmezler.
ben kanguru aldım ama hiç kullanmadık.
aklıma geelenler bunlar kızlar sizin merak ettiğiniz birşey olursa cevaplarım.
kızlar çatlak oluşumunu engellemek için neler kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?