Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

merhaba herkese bu topiği güncel tutalım, Ankaralı hamişler benim 34. haftam oğluşumuzu bekliyoruz bakalım, sincanda oturuyorum fatih ünv özele gidiyorum, yavaş yavaş bebişin eşyaları toplamaya başladım bakalım

kızlar ankarada 4 boyutlu ultrason için nereye gidebilirim..fiyatı ne kadardır?

ben servet ünsal tıp merkezinde 130 tl ye yaptırmıştım arkadaşımda oraya gitti daha sonra, istediğin zaman rendavu alabiliyosun ayrıca bebişinin görüntülerini renkli cd ve resim olarak veriyorlar hatıra olarak saklayabilirsin:) fatih ünv 150 tl demişlerdi ama rendavu için bir ay sonrasını vermişlerdi.

canım ordaki devlet hastanesi nasıl iyi ilgileniyormu..ben normalde gataya gidiyorumda acil bişey olursa oraya gelmem gerekir belki die sordum.eryamandaym ben

canım burda doğum yok yapmıyorlar ve fazla ilgilendkleri söylenemez ben bidahaki kontrolden itibaren ztb ye gitmeyi düşünüyorum düşün daha doktor tansiyonumu bile ölçmedi 2 li testi yapmıyoruz dedi bu ay kontrole gittiğimde kan testleri yapmadı okuduğum kadarıyla her ay yapılıyormuş yanlış bilmiyorsam yani yerinde olsam tercih etmezdim acil durumda atatürk hastanesi varmış bize yakın orayı düşünebilirsin gerçi hiç gitmedim nasıl bilmiyorum

şans demekki arkadaşım lanet ediyor..

günaydın herkeseee, iyi pazarlar

Ankara'nın havasından mı bilmem bende acaip dudak kuruluğu var resmen dudaklarım pul pul. ne yapsam çözemiyorum, öyle yağ sürüp de beklemeyi sevmiyorum ama hiç mi geçmeyecek anlamadım. hamilelikle bir alakası var mı?

Günaydınlar ..

vıp odaları araştırdın mı? kaç haftalıksın şimdi?
Ben 17 hafta 2 günlüğim .. Viıp odaları duydum , bizde öyle bişey istiyoruz aslında doğum için.
Canım ben 9 nolu oddayım .. Yani riskli gebelikte ..
Kan pıhtılaşmam var , kan sulandırıcı iğne yapıyorum , o yüzden bana 9 nolu oda bakıyor..

Arkadaşım benimde 29 martta ztb'de ayrıntılı usg'em var ..
Neden memnun kalmadın , biraz anlatır mısın ?
Bana da fikir için yardımcı olursun ..
Sağol şimdiden ..
Ben özelde de yaptırıcam gerçi ama yinede nedenmemnun kalmadım merak ettim ?

ztb özel oda 250 tl vıp oda 500 tl etlik özel oda 150 tl vıp oda yok.
vıp oda süper bişi ama bana pahalı. özel oda şansıma olursa yada tanıdık bulursam özel oda tutcam ztb de..

canım bende sevmiyorum o hastaneyi hiç başka sebeplerden gittiğimde ilgi sıfırdı..zaten hamileliğimden beride hiç gitmedim ama hani çok acil bir durumda lazım olursa giderim belki demiştim ama onada gerek yok demekki:)ben yine gataya devam...

günaydın...bendede 1 hafta önce falan dudağımda çatlama oldu krem falan sürdüm geçridim canım..hamilelikle ilgisi vardır belki..

bende güncel kalsın istiyorum ama fazla uğrayan yok:)aslında sık sık girilse baya yardımcı oluruz birbirmize..ben buhar makinesi ve ateşölçer almayı düşünüyorum tavsiye ettiğiniz markalar varmı acaba..

bu arada kolay gelsin canım eşyaları hazırla bencede ne olur ne olmaz az kalmış senin ben 26.haftadaym..daha erken sanırım bana bir kaç haftaya kadar bebek çamaşır tozu alıp giysilerini yıkayıp ütülicem hazırda dursun..

mrb ben de ankaradayım ve hamile oldugumu yeni ögrendim.. daha küçücük 1 aylık bi bebegim varr .. hepimizin sağlıklı ve hayırlı bebişleri olur inş.. :) :)

bu arada ben de sincanda oturuyorum.. başak tıp merkezi var oraya gidiyorum simdilik ama önerdiginiz hastahaneler nasıl.. burada lokman hekim var.. orası ile ilgili bi bilginiz var mı acaba.. nasıl bi yer iyi ilgileniyorlar mı ... oraya gitmeyi düşünüyorum kontrollere falan.. ne dersiniz.. simdiden tşkler bilgileriniz için.. :)

wavybaby merhaba canım biraz durgun gidiyor topik sankim:26: nasılsın ne var ne yok?

canım dudaklarını ıslak diş fırçası ile 2 dakika kadar fırçala daha sonra üzerine bal sürüp 1 saat bekletip ılık suyla yıka sonra da üstüne bir parlatıcını veya rujunu sür. Bunu 3 gün yapsan hiçbişi kalmaz

buhar makinesi chicconunkini mağazasında çalışırken görmüştüm baya iyiydi ben ondan alacağım sanırım, ateşölçeri ise kulaktan ölçer aldık braunun. O da çok güzel kullanması çok pratik ve alet ufak bebekler için de ideal o yönden tavsiye ederim

mrb ben de ankaradayım ve hamile oldugumu yeni ögrendim.. daha küçücük 1 aylık bi bebegim varr .. hepimizin sağlıklı ve hayırlı bebişleri olur inş.. :) :)

ayy canım benim ne kadar güzel hayırlı olsun bir aylığından 9 aylığa kadar burada arkadaşlar var inşallah Allah hepmize hayırlı doğumlar nasip etsin. Planlı gebelik miydi canım sizinki?

günaydın annecikler nasılsınız?umarım herşey yolundadır.

ben ayrıntılı usg yi hacettepede yaptırıcam.nisanın sonunda.

ben arzum buhar makinesi kullandım memmnundum.
ateşölçerde braun almıştım ama her kullanımda uç değiştirmek gerekiyor daha paratik olan dijital olan dereceler var onlardan aldım sonra daha rahat kullandım.
benim deneyimim tabi bunlar.

30 haftadan itibaren mutlaka doğum çantanızı hazırlayın arkadaşlar herşey olabilir.ben hazırlamış ve yatak odama ortaya koymuştum.

off o aklımda ve o düşünce beni geriyor. gerçekler acı ama dedigin gibi her an hersey olabilir. o nedenle ben de birsey ekleyeyim, mutlaka yenidogan yogun bakım ünites olan bir hastanede dogum yapmak gerekiyor galiba. arastirin derim suanki hastanede var mı diye.

tatlım çok teşekkür ederim ama hiç sevmiyorum yapış yapış gerçi kuru yaprak gibi dolaşmaktan iyidir.

luxxor haklı arkadaslar, hastanenizi, kaç haftalık oldugunuzu yazıp gitmeyin. aklımızdaki soruları da paylaşalım, hatta sorunlarımızı bile. hatta çekinip utanmayalım. unutmayın belki de bu topicten çok güzel arkadaslıklar kurulup bebeklerimize dogumdan itibaren baslayan yeni arkadaslar vericez. o nedenle hiç olmadı herkes birşey yazıp gitsin, bak alsen ne güzel aklına dogum cantası gelmiş yazmış , bu gibi.

havalar güzelleşiyor ona göre

canım bende 1kere başak tıp merkezine gittim hem kontrol hem cinsiyet öğrenmek için ama bana bayan dr çok ilgisiz geldi..çok soğuktu sanki cinsiyetimizede kıza benziyor demişti erkek çıktıtabi yanılma payı olabilir o sorun değilde alaka sıfırdı bence..lokman hekimi bende düşündümde her seferinde muayene ücreti falan vazgeçtim 4 boyutluyuda 250ye çekiyorz deyince tamammen soğudum heryerde 150falan çünkü..ama tabi duruma göre sen gidebilirsin hem yakın rahat olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…