Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

rica ederim ben akaya bir kere gitim bu ikinci gidişim olacak
ilk 8 haftalıkken gitmiştim şimdi 12 haftaya girdim sayılır
ben linaya çok önce gitmiştim yani hemen hemen bir sene önce filan o zaman tedavi için gidyordum ben hamile değildim
ben orda hamile kalmadığım için hedye götürmedim :))
tamam akaydan memnun kalırsam bilgilendiririm seni
gidenler hep memnun şikayet edeni duymadım hiç .
inş. ii bir dktor bulursun

ben pazartesi hamıle kıyafeti bakmaya çıkacağım ankarada bildiğiniz yerleri yazar mısınız özellıkle kızılay sıhıye cıvarında olanları
lcw dışında başka nereler var,sadece gama iş merkezinde bir yer duydum başka var mı?
aslında karnım oyle belırgın çıkmadı 1kılo aldım ama enıne genıslıyorum pantolonlarımın düğmesini kapatamıyorum

a.s cnmcımm maşallah oyamıza kilosu gayet yerinde prensesin
bende bu önümüzdekş cuma gidicem ozaman 37+4 olcam muhtemelen sez tarihini verir
heyecanlı bekleyişler başladı

ohhh ne güzel kızının güzel haberlerini almışın.benimde pazartesi kontrolüm var sezaryan için gün vericeler.hakkımızda hayırlısı.

bende cuma gitcem o gün der artık günümüzü
senın erken belli olcak günün eneem çok heyecanlı

Bizim de diğer kontrolümüz cuma günü :))) aynı gün ve haftada bebekler ne alemde olcak acaba??? mutlaka gelince yaz buraya durumu, sen sezeryan olacaksın o yüzden heyecanlısın tabi ben normal istiyorum bakalım kısmet :))

tmm kuzumm yazarım mutlaka burdan hbrleşiriz bebişlerin durumunu
sorma valla heyecan artıyo gitgide ama normalin heyecanıda bi başka olur
nezaman gelceği belli olmadıgı için o da ayrı bi heyecan kuzum

bugun bu sayfayı okudum sonra kendime dedim ki sen hamile misin ne işin var bu sayfada. sonra dayanamadım test yaptım adetim iki gün geçmişti ve pozitifi gördüm. Aranıza katıldımmm

Bende cok bilmiyorum ama cepa da gebe magzassi var ordan birkac sy aldim biraz pahali ama onun disinda hala eski elbiselerimi giyiyorum. Ama yesim magzalarinda cok uygun fiyatli ve kaliteli hamile kiyafetleri varmis onunda cok fazla subesi var internetten bakabilirsin kendine yakin olan yerleri

canım sakaryadan çıkışta merdiven altında izgi hamile var orda güzel şeyler oluyor.çok bişey alma derim karnın büyüdükce alırsın.

Sakaryada var canım, üstgeçidin oradaki pasajda.Mavi olan taraf degil de, iş bank vardı sanırım orada..Yanında simitci var. Orada 2 tane dükkan var.Sonra aynı hiza asagı dogru yürürken sıhhıyeye dogru sag tarafta bikac dükkan daha var..Happy hamile club vs.. Kentpark ta ebru meternty varmıs ama ona gitmek kısmet olmadı henüz

kızlar
adetim 2 gün gecikmişti. cuma kan verdim. beta hcg 1007 çıktı. şimdi ben ne zaman doktora gidersem keseyi görürüm. henüz doktor karar veremedim de. Ankarada öneriniz var mı?

kızlar
adetim 2 gün gecikmişti. cuma kan verdim. beta hcg 1007 çıktı. şimdi ben ne zaman doktora gidersem keseyi görürüm. henüz doktor karar veremedim de. Ankarada öneriniz var mı?

Canım tebrik ederim, saglıkla alırsın bebeğini kucagına insallah. Ben keseyi 6. haftada görebilmiştim. hamileliğimi de o zaman farketmiştim zaten.Hastane konusu da ben lokman hekim, koru hastanesi, gata karışık gidiyorum. Ama hangisinde dogum yapacagıma karar veremedim. Tam teşekküllü oldugu için acil bir durum olursa gatayı tercih edeceğim, onun dısında koru hastanesini düşünüyorum.Bakalım kısmet...Sen hangi semttesin?

teşekkür ederim canım eryamandayım ben. devlet mi özel mi kararsızım

kızlar

medicana da faruk abike ben ona gidiyorum oneririrm. Cok guleryuzlu ve herseyi de anlatiyor.

orası çok masraflı diye duydum:44:

Tatlım bebişin hayırlı olsun hayırlısıyla kucağımızada alırız bebişlerimizi inşaallah..

Canım bende medicanaya gidiyorum. Ama kurum karşılamsaydı gidemezdim doktorların muayne ücreti 175tl felan. Testlerde çok pahalı. Sincanda koru hastanesi açılmış giden arkadaşlar baya bi meth ediyor oraya da bakabilirsin..

kızlar

hayırlı olsun canım :) beta hcg 1000 i geçmiş bu hafta görebilirsin keseyi diye biliyorum.ben 5. haftada görmüştüm diye hatırlıyorum.insallah 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarsın bebişinin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…