- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.621
rica ederim ben akaya bir kere gitim bu ikinci gidişim olacakcanım cevabın için teşekkür ederim.kaçıncı ayında yeni doktora başladın ben 7 aylık oldum.birde doktorundan memnun kalırsan bana buradan yazarmısın?aşılama sonunda hamile kalınca sendende orkide aldımı:)bide vara yoğa hediye istemeside var.
Selam annelerrrrrrrrrrrrr :)) biz dün kontroldeydik benim kızım 2950 gr olmuş ve her bir şeyimiz normalmişş ( suyumuz, NST ), normal doğumu bekliyoruz inşallah...Darısı sizlerin de başına........mucukkkkkkkkkkkkk
ohhh ne güzel kızının güzel haberlerini almışın.benimde pazartesi kontrolüm var sezaryan için gün vericeler.hakkımızda hayırlısı.
a.s cnmcımm maşallah oyamıza kilosu gayet yerinde prensesin
bende bu önümüzdekş cuma gidicem ozaman 37+4 olcam muhtemelen sez tarihini verir
heyecanlı bekleyişler başladı
bende cuma gitcem o gün der artık günümüzü
senın erken belli olcak günün eneem çok heyecanlı
Bizim de diğer kontrolümüz cuma günü :))) aynı gün ve haftada bebekler ne alemde olcak acaba??? mutlaka gelince yaz buraya durumu, sen sezeryan olacaksın o yüzden heyecanlısın tabi ben normal istiyorum bakalım kısmet :))
bugun bu sayfayı okudum sonra kendime dedim ki sen hamile misin ne işin var bu sayfada. sonra dayanamadım test yaptım adetim iki gün geçmişti ve pozitifi gördüm. Aranıza katıldımmm
ben pazartesi hamıle kıyafeti bakmaya çıkacağım ankarada bildiğiniz yerleri yazar mısınız özellıkle kızılay sıhıye cıvarında olanları
lcw dışında başka nereler var,sadece gama iş merkezinde bir yer duydum başka var mı?
aslında karnım oyle belırgın çıkmadı 1kılo aldım ama enıne genıslıyorum pantolonlarımın düğmesini kapatamıyorum
ben pazartesi hamıle kıyafeti bakmaya çıkacağım ankarada bildiğiniz yerleri yazar mısınız özellıkle kızılay sıhıye cıvarında olanları
lcw dışında başka nereler var,sadece gama iş merkezinde bir yer duydum başka var mı?
aslında karnım oyle belırgın çıkmadı 1kılo aldım ama enıne genıslıyorum pantolonlarımın düğmesini kapatamıyorum
nasıl yani,ne hediyesi???
kızlar
adetim 2 gün gecikmişti. cuma kan verdim. beta hcg 1007 çıktı. şimdi ben ne zaman doktora gidersem keseyi görürüm. henüz doktor karar veremedim de. Ankarada öneriniz var mı?
Canım tebrik ederim, saglıkla alırsın bebeğini kucagına insallah. Ben keseyi 6. haftada görebilmiştim. hamileliğimi de o zaman farketmiştim zaten.Hastane konusu da ben lokman hekim, koru hastanesi, gata karışık gidiyorum. Ama hangisinde dogum yapacagıma karar veremedim. Tam teşekküllü oldugu için acil bir durum olursa gatayı tercih edeceğim, onun dısında koru hastanesini düşünüyorum.Bakalım kısmet...Sen hangi semttesin?
kızlar
adetim 2 gün gecikmişti. cuma kan verdim. beta hcg 1007 çıktı. şimdi ben ne zaman doktora gidersem keseyi görürüm. henüz doktor karar veremedim de. Ankarada öneriniz var mı?
medicana da faruk abike ben ona gidiyorum oneririrm. Cok guleryuzlu ve herseyi de anlatiyor.
orası çok masraflı diye duydum:44:
kızlar merhaba,
veni vidi mamak hastanesi hakkında bilginiz var mı?
kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?