Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Allah yardımcınız olsun,siz işinize geleni okuyun gelmeyeni sallayın gitsin bence, bizler buradayız her konuda yüzlerce kez konuşulsa da yardımcı olmaya hazırız :)

teşekkür ederim arkadaşım bencede herkes işine geleni okusun işine gelmeyene sinirlenip tepki göstermesin...dün baya cnm sıkıldı girmicem falan dedim ama sorulardan çok sıkılan varsa kendi girmesin...Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı dğumlar nasip etsin...

ben de gittm kendisine bir süre hç memnun kalmadım bahsettiğin durumların aynısını yaşadım ben de
ve çok paracı bir merkez
aşılama yaptırdığımda daha girerken kaçıyormuşuz gibi hemen parasını istediler danışmada eşim sinir oldu
o günden sonra da orayı bıraktım zaten gitmedim
çok kalabalık yeterince ilgi yok doktor seni unutuyor sürekli hatırlatman gerekiyor ben şuydum diye
ben şuan akay hastahanesine gidiyorum başladım daha yeni
memnun kalırsam devam edeceğim ama linayı ben de tavsiye etmiyorum

Kızlar bence bize nazar değdi.En çok sirkülasyon olan topiklerden biri bizimki.Marjinal sen de biraz hassas davrandın gibi.Yani ne konuşacağız.Dr,hastane,bebek mobilyası,cicileri,lıhusa pijaması o kadar.Ben de kendi adıma aynı soruya defalarca tecrübelerimi yazarım.Bu sıcaklarda üzmeyelim yormayalım birbirimizi sabırlı olmazsak bebişleri nasıl büyüteceğiz.Bebişler konuşmaya başladı mı soruyorlar bu ne ,bu ne bazen aynı nesneyi defalarca soruyorlar bu ne diye.

Güle güle kullanın canım bizde almayı düşnüüyoruz da bakalım nasıl bişey alırız..

günaydın kızlarr.. bugün rüyamda kızımı gördüm emzirdiim ... daha çok yazamaycam etkisinden kurtulmadan biraz rüyamı tekrar tekrar düşüneyim. oyyy kurban olurum ona bennn.

bugun bu sayfayı okudum sonra kendime dedim ki sen hamile misin ne işin var bu sayfada. sonra dayanamadım test yaptım adetim iki gün geçmişti ve pozitifi gördüm. Aranıza katıldımmm

canım cevabın için teşekkür ederim.kaçıncı ayında yeni doktora başladın ben 7 aylık oldum.birde doktorundan memnun kalırsan bana buradan yazarmısın?aşılama sonunda hamile kalınca sendende orkide aldımı:)bide vara yoğa hediye istemeside var.

Selam annelerrrrrrrrrrrrr :)) biz dün kontroldeydik benim kızım 2950 gr olmuş ve her bir şeyimiz normalmişş ( suyumuz, NST ), normal doğumu bekliyoruz inşallah...Darısı sizlerin de başına........mucukkkkkkkkkkkkk

bugun bu sayfayı okudum sonra kendime dedim ki sen hamile misin ne işin var bu sayfada. sonra dayanamadım test yaptım adetim iki gün geçmişti ve pozitifi gördüm. Aranıza katıldımmm

hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

mrb kızlar özelde doğum pahalı orada yapamam diyen arkadaşlara bir önerim var...benim annem Ankara hastanesinde rahimini aldırdı... rahmetli Bülent Gökmen yaptı ameliyatını izinli olduğu halde geldi ameliyata girdi. 1 hafta yattı başında sürekli ben kaldım..Bülent hocamız yoktu ameliyat sonrası ama diğer dr.lar hemşireler kesinlikle aratmadı yokluğunu...hepsi çok şeker çok iyilerdi...hatta 1 hafta sonra kan zehirlenmesi geçirdi 5gün daha yattı aynı yerde çok yardımcı oldular saolsunlar. bende o zman demiştim ilerde bende bülent hocayla doğum yapacam diye ama olmadı malesef kansere yenik düştü mekanı cennet olsun...orada bi de funda hanım vardı acayip tatlı şeker bir dr.soyadını hatırlayamıyorum. özel odası, 2 kişilik odası bide baya kalabalık odaları vardı... 12 günümüz hastanede geçti biz çok memnun kaldık her yönüyle....

ohhh ne güzel kızının güzel haberlerini almışın.benimde pazartesi kontrolüm var sezaryan için gün vericeler.hakkımızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…