- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.581
son olarak tüm topik sakinlerinden ( malum kişi haricinde) sayfanızı gerçekten böyle gereksiz bir tartışmaya sebep olduğumdan dolayı özür diliyorum. amacım bu olmadığı halde...
ama böyle tavırlara karşı suskun kalmam mizacımda yok.
güzel paylaşımlar diliyorum hepinize
Yoo, bu sayfa sayenizde gereksizliklere tam da alışmıştı. Neden özür diliyorsunuz ki, bin kez sorulmuş soruyu sorarken ve sorulmasını haklı görürken de yarattığınız tartışmayla sebep olduğunuz sayfa kirliliğinden farklı birşey yapmadınız.Suskun kalmak mizacında yokmuş, ne mert insanlar varmış aramızda yahu, mazlumun sesi, garibanın yüreğiAynısını ben de yaptım, yapıcam, küt diye konuya girip dannn diye sorcam diye savundum demez de, "mizacında yokmuş"
Ben suanyurt disindayim bir haftasonra donucem eger gec olmazsa o zaman arar ogrenirim.
Ah canım, vatan kurtaran şaban. Kimin kime haksızlık ya da saygısızlık ettiği sizin kriterlerinize göre belirleniyor değil mi?
Neyse, ben sizi sizinle bırakıyorum. Konuyu bilgi çöplüğüne dönüştürün, bir sorulan 1000 kez daha sorulsun, aynı cevaplar verilsin, kimse tenezzül edip geçmişe bakmasın, aradığı şeyi 3 saniye ayırıp aratmasın, konuda ne kalite kalsın, ne rafine bilgi...Buyrun devam edin.
rica ederim canım. inşallah sen de nurten hanımla anlaşabilirsin. akropolde bir de bülent bey var, onu da öneren çoktu ama ben erkek doktor tercih etmek istemedim.neyneyse canım senin sayende bende akropole karar verdim. teşekkür ederim..
kızlar nabersiniz?ya bırakın atışmayı artık sonlara doğru insanın hiçbirşeye tahammülü kalmıyor sanırım.
bu sıcaklar beni doğurtcak sanırım ölüyorummmmmmmmmmm.
aldım bir leğen doldurdum içini soğuk su yetermi yetmezzzzzz bide içine buz soktum ayaklarıayaklarım çoşşşşşşşşşşşşşşş etti valla ama 5 dk ısındı su nasıl yanıyorsa ayaklar
dun gece bende dusundum acaba yatağın ucuna leğenle su koysam ayağım orda uyusam dıye:) eşim kıyamadı da bugun sulu vantılator aldı:)
neyneyse canım senin sayende bende akropole karar verdim. teşekkür ederim..
tek tek alıntı yaparak fikrimi beyan etmektense genel bir cevap vermek istedim.
o "önceden de tepki verilmiş" dediğiniz kişi ben oluyorum. burada verilen cevapları" KES SESİNİ BE, SUUUUUUUUUUS, Bİ DAHA YAPMAYACAKSIN BUNU, TAMAMEN HATALISIN vs" diye algılakmatansa neden buradaki diğer insanlar da hamile ve buraya bir geliş amaçları var, onlar da kötü niyetle bunu söylememiştir gayesi taşımıyorsunuz?
gelin hastanenizi doktorunuzu konuşun, hatta oturalım dedikodusunu yapalım; zaten burası gerçek hayatta takıldığımız insanların olduğu bi cemiyet gibi değil, tam tersine milletin birbirine canım cicim dediği vakit geçirdiği bi yer.
amaaaaaaa,
iş bi kere cevap verdik diye bizi tü kaka ilan etmek ve insanlıktan nasiplenmemiş gibi suçlamaktan geçiyorsa, bu yapılanlara karşı herkes dürüstçe tepkisini koyar, hatta çok güzel koyar.
sayfaya yeni mi geldiniz, mutlu musunuz, kafanızda sorular mı var, saçma sapan konular açıp geyik mi yapmak istiyosunuz? e zaten burası hakkaten bunun için, devleti kurtarmıyoruz. tek ricam bi tepki verildi diye fikrini beyan edenlere höyt diye yüklenmeyin.
Arada geyiğinizi de yapın ama,
Şurda son haftalarında olan bi hamile olarak söylüyorum (çünkü bu tartışma ilk 8-15 haftalıklarla başlıyor), hamile olmak ay ben hassasım üstüme gelmeyincilikten çok, haydiiiiii eğlenelim gülelim bilgilenelimle geçerse zaten partnerlerimizin çektiği çileyi bir de biz burda çekmeyiz.
Tadını çıkarın.
Merhaba canım.Her su gelmesi aynı mıdır bilmiyorum ama benim oğlumda 10 sene önce gece 3 te suyum geldi hemen dr u aradık hiç heyecanlanmadı siz hastane ye gidin sabah görüşürüz dedi.Hakikaten hafif sancım vardı ama sabah 10 oldu gelen giden yok.Gece nst ye de bağladılar sıkıntı yoktu.Sonra 10 da suni sancı taktılar 12 ye kadar deli sancı çektim açılmadı.Sezeryan ile doğurdum oğlişimi.Yani suyumun gelmesiyle sezeryan arası 9 saat.Bu arada rahat hastaneye gidersin ama dediğim gibi suyla beraber sancı da gelir mi bilmiyorum.Ama düşün ta dağ köylerinden şehre doğuma yetişiyor kadınlar.Bahsettiğin hastaneler hakıında bişey bilmiyorum üzgünüm. Allah sağlıcakla kavuştursun bebişine.
yahu arkadaşım benim orda amacım kimseye tepki göstermek değildi..siz nasıl fikrinizi belirtiyorsanız bende size bir terbiyesizlik yapmadan düşüncemi belirttim...lütfen sizde sözlerinizi seçerken kırıcı olmayın ayrıca öğretmende değilim bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın keşke öğretmen olsaydım şuan ailemin yanında olurdum rahat rahatta hastanemi araştırırdım...şurada biton sayfa okudum doğru düzgün bişi göremedim çoğu geyik muhabbeti bişeyler araştıran kişiler sizin bu muhabbetinize nasıl sesini çıkarmıyorsa sizde tepki göstermeyin saygı duyun sadece...ayrıca benim burda tek bir yakınım beni pışpışlıyacak kimse yok hastalansamda kendi başımın çaresine kendim bakıyorum bir tek eşim var bana destek olan...ister acıtasyon olarak düşün ama cidden sinirlerim aşırı bozuldu...şu satırları ağlayarak yazıyorum kimsenin burada bu kadar basit şeyler yüzünden birbirini kırmaya üzmeye hakkı yok.demek oradan buralar çok rahat gözüküyo ölüm korkusu altında yaşıyoruz burada hiçte kolay değil...topiğinizde isteğiniz gibi nisanları soru sormaya yönlendirin...yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ederim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum
Canım ayaklarında şiş var mı? Şişe iyi geliyomu soğuk su bana da önerdiler ayaklarını soğuk suya koy diye..
Canım benim beyimde sulu vantilatör almayı düşünüyodu nasıl sulu vantilatör memnun musunuz? Hangi marka aldınız sorması ayıp olmasın?
çok sevgili angarada oturan hatunlar sizden bir istirhamım olacak.Güvenparktaki dinazorlar hala duruyomu bilen varmı:):)
Canım ayaklarında şiş var mı? Şişe iyi geliyomu soğuk su bana da önerdiler ayaklarını soğuk suya koy diye..
canım ayaklarım 37 numaradan 40 numaraya çıktı anla yani.soğuk su beni çok rahatlatıyor.şişe iyi gelir tabi ama benim sadece ayağım değil tüm vücudum şiş valla
dün geçtim canım oradan, artık durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?