Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Yoo, bu sayfa sayenizde gereksizliklere tam da alışmıştı. Neden özür diliyorsunuz ki, bin kez sorulmuş soruyu sorarken ve sorulmasını haklı görürken de yarattığınız tartışmayla sebep olduğunuz sayfa kirliliğinden farklı birşey yapmadınız.Suskun kalmak mizacında yokmuş, ne mert insanlar varmış aramızda yahu, mazlumun sesi, garibanın yüreği Aynısını ben de yaptım, yapıcam, küt diye konuya girip dannn diye sorcam diye savundum demez de, "mizacında yokmuş"

sizi bu yazımın dışında bırakmışım görmediniz mi???
neden hala yazımı alıntı yapıp tartışma içindesiniz..
''sayfa kirliği'' ne devam etmeyin. ama anlıyorum bu sizin için imkansız yoksaa nasıl bu ukala benzetmelerinizi pazarlayabilirsiniz ki??

Ben suanyurt disindayim bir haftasonra donucem eger gec olmazsa o zaman arar ogrenirim.

cnm özelden msj atacaktım ama atamıyorum o yüzden buraya yazmak zorunda kaldım...ben bayrama ankaraya gelecem inş o zmana dr işine karar vermem gerek çünkü bir daha anca doğuma gelebilirim inş bi aksilik çıkmazsa...bayrama kadar vartim var yani...eğer sen özelden atabiliyorsan mmsj ordan iletebilirsen sevinirim şimdiden teşekkürler...

son ıkı sayfayı okudum sanırsam bıraz ortalık alevlenmış ama sebep belli bugun ankara yıne çok sıcak ve herkes sıcaktan daralmış bır bırıne tahammulu kalmamış:) vala evde vantılatore yapıştım,daha 13.haftadayım son aylarda olanların Allah yardımcısı olsun...

Merhaba hanımlar bi kaç gündür yokturm yine karışılmış..

Neyse benden haberler güzel bebişimin de keyfi yerinde sadece Ankarada sıcaklar yüzünden terden öldüm bittim eridim desem yeridir çok aşırı terliyorrum yahu... allah kolaylık versin son zamanlarımızın sıcağa gelmesi zor oluyo..

Sizler nasılsınz

Sadece son kez yaziyorum sonra diledigince yazip gereksiz yere olay çıkarmaya devam edbilirsin bu beni etkilemez. Kultur seviyen ne bilmiyorumvatan kurtaran saban demissin nasil bu kadar bencil olabiliyorsun. su yazdiklarina ne gerek vardi kız bir soru sormus vaktin cok degerliyse cevaplamazsin niye cöpluk olsun buraya yeni giren bir sürü kisi var cevaplamak isteyen yanitlar sana gore luzumsuzsa okur gecersin oralı olmazsın ama böyle basit bir konudan hakaret yagmuru tutan birinin gercek hayatta insanlara nasıl davrandığını görmek bile istemem. Dört dörtlük biride değilim mükembelde ama senin gibi ortada bir mevzu yokken soru sordu diye olay cıkarcak biridedegilim. Bunun sebebi büyük ölçüde kötü giden özel hayatın yada karakter olarak ters olusun. Yapcak bişi yok hala neden tepki aldigini bile çözememissin.

Ayrica vaktin okadar kiymetli olsa yogun bir tempoda olsan butun gun burdan laf ebeligi yapmazdin kimseyi kandirmayalim .buyuk olasikla yapacak hic bir işin yok etrafa sarip olay cikartiyorsun

kızlar nabersiniz?ya bırakın atışmayı artık sonlara doğru insanın hiçbirşeye tahammülü kalmıyor sanırım.

bu sıcaklar beni doğurtcak sanırım ölüyorummmmmmmmmmm.
aldım bir leğen doldurdum içini soğuk su yetermi yetmezzzzzz bide içine buz soktum ayaklarıayaklarım çoşşşşşşşşşşşşşşş etti valla ama 5 dk ısındı su nasıl yanıyorsa ayaklar

dun gece bende dusundum acaba yatağın ucuna leğenle su koysam ayağım orda uyusam dıye:) eşim kıyamadı da bugun sulu vantılator aldı:)

Canım ayaklarında şiş var mı? Şişe iyi geliyomu soğuk su bana da önerdiler ayaklarını soğuk suya koy diye..

dun gece bende dusundum acaba yatağın ucuna leğenle su koysam ayağım orda uyusam dıye:) eşim kıyamadı da bugun sulu vantılator aldı:)

Canım benim beyimde sulu vantilatör almayı düşünüyodu nasıl sulu vantilatör memnun musunuz? Hangi marka aldınız sorması ayıp olmasın?

neyneyse canım senin sayende bende akropole karar verdim. teşekkür ederim..

Boş şeyler için sinirlerinizi bozmayın, çok doğru bir karar vermişsiniz bu arada. İsteyen istediğini sorar paylaşır,kimse buranın muhtarı değil ayrıca nitelikli insan sıfatını sizin kriterlerinizle değerlendirmeyecek kadar nitelikli kişiler var burada bence.Konuyu uzatmaya gerek yok, merak ettikleriniz olursa seve seve cevaplarım kendi adıma, maksat birbirimize yardımcı olmak :)

Çok haklısın canım, aynı sıkıntıyı ben de burada yaşamıştım hatırlarsan ve tam da bunu anlatmaya çalışmıştım.

Çok teşekkür ederim arkadaşım cevabın için,duaların için de AMİN,

Demekki bu su gelme olayından sonra baya bi vaktimiz var,

Ne bileyim ilk hamileliğim olduğu için bilmiyodum,hemen su gelince doğum olacak sanıyordum,

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim,hastaneye ve doktora artık karar verebilirim mesafe çok sorun olmuyorsa,

Umarım sen de hepimiz de sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi...

Bir de arkadaşlar yazılan mesajlara sorulan sorulara çok aşırı tepki vermemeye çalışalım(kimse üstüne alınmasın lutfen genel olarak yazıyorum ) sorun edilecek büyük bi olay yok diye

düşünüyorum,birbirimizi anlamaya çalışalım,güzelce özgürce paylaşımda bulunalım olmaz mı?

Son düzenleme:

Allah yardımcınız olsun,siz işinize geleni okuyun gelmeyeni sallayın gitsin bence, bizler buradayız her konuda yüzlerce kez konuşulsa da yardımcı olmaya hazırız :)

ufo aldık, serinlik veriyo tabı ama oyle klıma benzeri değil...normal vantilatörlerden daha güçlü motoru,su kısmına gelınce oyle dışarda kafelerde olanlardan değil oyle soğuk gelmiyo yani,suyu soğuk koydum birazcık farketti. şu an karşımda,vala ben başka yaşayamıyorum 10dakıkada bir banyoda elımı ayagımı yıkamaktan kurtuldum en azından

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…