Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

merhaba kızlar nasılsınız?

benim cumartesi kontrolüm vardı, 30. haftamız bitti, başta doktorum beni çok iyi gördüğünü söyledi sonra ultrasona girdik, suyun hiç iyi değil, azalmış, daha fazla azalmaması lazım daha fazla çalışmanı istemiyorum doğum öncesi iznine ayrılıyorsun haftaya dedi:( çok moralim bozuldu, su neden azalır bir fikriniz varmı? bol bol ayaklarını uzatıp dinlenceksin bol su içiceksin dedi:( bir de benim doktorum akayda ama ben muayenehanesine gidiyorum, raporu akaydan almak istemiyorum çünkü ekstra muayene ücreti ekliyorlar, direk gidip zekai tahir buraktan alabilirmiyim bir fikriniz varmı? ya da tam olarak bu rapor işleri nasıl yürüyo beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..
cnm bunu o kadar çok hamile tanıdığımdan duydumki, artık bana çokda ürkütücü gelmiyo, gerekli kadar su içersin ve zamanında gelir inşallah bebeğin.izin konusuda moral bozucu olmuş, bikaç hafta rapor yazsa idare edemezmisin ? en azından izninden gitmez olur...
Kızlar ben de nerden kıyafet alıcam diye düşünürken Kızılayda bi pasajda buldum,

Hani bankalar var ya sıra sıra cadde üstünde,üst geçitin hemen altında camlarda hamile giyim yazıyo hep,

Çok rahat kumaş ve kot pantolonlar var,ben işte de giyerim diye kumaş aldım hem de 70 tlden 40a inmiş,

Bir de bu Sakaryadaki çiçekçilerin bitiminde soysal çarşısına çıkan tarafta yine bi üst geçit var onun altında da İzgi butik var,

Orda da güzel gömlekler kotlar ve iç çamaşırları vardı,bakmak isterseniz gidin mutlaka bence...:40:
sende izgi diyosun yani:) hafta sonu kızılaya gidicem kesin bakarım artık...sağol cnm.

izgiye gittim ve çok pahalı..yanı başka zaman olsa alırım da 2ay giyeceğim pantolonlarada 90lira vermek istemedim.kızılaydan aldım bende iş bankasının arada bı pasajda buldum.Bir de gama iş merkezinde bir yerde,indirimde 50liraya aldım nette buldum sitelerinde 89lira..

anlam cnm..direk açıkta bi mağaza göremedim, demekki pasajların filan içinde daha çok oluyo..ben en çok işe giderken zorlanıyodum 2 tane kumaş buldum ama artık üstler de olmamaya başladı ona yönelik bakıcam,iş dışında genelde eşofmanla geziniyorum zaten, çekiniyodum bişeyler almaya kesinleşssin diye ama artık doğru düzgün bakmanın zamanı geldi, göbeğin çok çıktımı peki senin?

benım göbeğim bayramda sankı bırden buyudu:)
ben 6haftadır hamıle pantalonu giyiyorum normal pantolonlarımı kaldırdım evde de penye elbıselerimm:)

tatlım bende medıcanada yapıcam kısmet olursa 3500 dedı dr anlaşması var orayla..her ey dahıl bu fıyat dedı

çok kafanı karıştırmış gibi olmak istemem ama kuzenim medicanada yaptı doğumunu, hemşireleri o kadar soğuk ve ilgisizki.. doğru düzgün emzirme konusunda birşey göstermediler, gölğüs ucu küçük olduğu için bebek almadı direk mama verdiler, gece uyanıp uyanıp emzirmen gerekli demedikleri için ve bebek hiç ağlamadığı için bebek hiç beslenememiş zafiyet geçircekmiş.. medicana otel gibi, çok konforlu gösterişli ama bence yeterince ilgili değiller malesef..

cnm bunu o kadar çok hamile tanıdığımdan duydumki, artık bana çokda ürkütücü gelmiyo, gerekli kadar su içersin ve zamanında gelir inşallah bebeğin.izin konusuda moral bozucu olmuş, bikaç hafta rapor yazsa idare edemezmisin ? en azından izninden gitmez olur...
sende izgi diyosun yani:) hafta sonu kızılaya gidicem kesin bakarım artık...sağol cnm.

çok mantıklı aslında ben bunu düşünememiştim, bi sorayım ben bunu da en azından bir sonraki kontrole kadar raporlu olayım.. gerçi bu durumda da çalışabilir raporu almam gerekli, öyle olursa da hem raporlu olup hem çalışabilr raporu alınabilirmi?

Sıkma sakın canını içini ferah tut doktorunun dediklerini yaparsın herşey düzelir rapor işinide zekai tahirin çayyolunda semt polikliniği var oradan çok rahat alabilirsin bende 33. haftayım bayramdan önce 15-20 dk içerisinde aldım tekrar geçmiş olsun :34:

teşekkür ederim canım, sen neden erken ayrılmak istedin? ya da çalışabilir raporunumu aldın? bir de tam 32+0 da mı gitmek gerekli raporu almak için yoksa bir gün öncesinde de gitsem ertesi gün itibariyle verebiliyorlar mı? bir de giderken doktorumun yazdığı reçete gibi birşey var izine ayrılabilir diye onu almam gerekli mi yoksa orada yeniden muayenemi olunuyor?

teşekkür ederim canım, sen neden erken ayrılmak istedin? ya da çalışabilir raporunumu aldın? bir de tam 32+0 da mı gitmek gerekli raporu almak için yoksa bir gün öncesinde de gitsem ertesi gün itibariyle verebiliyorlar mı? bir de giderken doktorumun yazdığı reçete gibi birşey var izine ayrılabilir diye onu almam gerekli mi yoksa orada yeniden muayenemi olunuyor?

Benim aldığım rapor çalışabilir raporu yani doğum sonrasına iznimi kaydırabilmek için aldım yani 37. haftaya kadar çalışacağım ALLAH izin verirse rapor almaya giderken ben yanımda hiç birşey götürmedim orada muayene ettiler geriye dönük bu rapor işleri alınamıyomuş özellikle o tarih aralığında alman lazım yani:34:

gözün aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıkla sıhatle hayırlı ömürler versin göğüslerin için san bi tavsiyem olucak zeytin yağı sür bebeğin her emdikten sonra başka krem falan işe yaramıyo zeytinyağı birebir ben kullandım ve iki günde rahatladım umarım seninde işine yarar

Sağol nuraycım ben de kantron yağı sürdüm aslında sık sık silmek zorunda kalmasam daha çabuk faydası olurdu ama gerçekten ilaç gibi geldi.Şimdi azıcık sol göğsümde var o kadar.

selammm kızlar

bende ankaradan yazıyorum

2,5 yaşında bir oğlum var

konuda açtım belkı burdanda yardımcı olursunuz bana

ben 2 ay önce roaaccutane tedavıse başladım. ama dun test yaptım

hamıleyım oğlumda batıkenttekı selcuk hoca gözetımındeydım

hemen yıne onu aradım.. bana sadece ılaçlarımı kesmemı söyledı. onun dışında geldığınde ultrasondan bakarız dedı

yanı olumsuz birşey konuşmadı.. kan sonuçlarıma göre 4 haftalık hamıleyım. diğer butun sonuçlarımda normal çıktı

yalnız bebek kesede gözukmedı dun gıttığımde. oğlumda adet olacak gibi çok sancılanmıştım ama bunda öle olmadı sadece karnım ağrıdı

bılgılerınızı paylaşırsanız sevınırım

izgiye gittim ve çok pahalı..yanı başka zaman olsa alırım da 2ay giyeceğim pantolonlarada 90lira vermek istemedim.kızılaydan aldım bende iş bankasının arada bı pasajda buldum.Bir de gama iş merkezinde bir yerde,indirimde 50liraya aldım nette buldum sitelerinde 89lira..

Ben izgide sadece kıyafetlere baktım valla hiç fiyatlarına bakmadım canım çünkü o zaman daha karnım pek büyümemişti,ihtiyacım

olmadığı için bi ön gezme gibi bişey oldu,o kadar pahalı olduğunu bilmiyodum,

Ama geçen işte o üst geçitin altındaki pasajdan aldım kumaş pantolon 40 tl,çok uygun yani,üst olarak pek bişey beğenemedim ama,

Ben yine sonbahara doğru izgiye de bakarım belki düşer fiyatlar ne dersiniz...
:40:

Sağol nuraycım ben de kantron yağı sürdüm aslında sık sık silmek zorunda kalmasam daha çabuk faydası olurdu ama gerçekten ilaç gibi geldi.Şimdi azıcık sol göğsümde var o kadar.

sende saol canım inşallah oda geçer kantron yağını duymamıştım onu silmek zorundamı kalıyosun:44::44::44: ben zeytin yağını hiç silmiyordum

kızlar ben dün kids.limangodan aldım. SEZE MOM kıyafetleri gelmişti birkaç tshirt ve kapri aldım. çok uygundu fiyatları.

selammm kızlar

bende ankaradan yazıyorum

2,5 yaşında bir oğlum var

konuda açtım belkı burdanda yardımcı olursunuz bana

ben 2 ay önce roaaccutane tedavıse başladım. ama dun test yaptım

hamıleyım oğlumda batıkenttekı selcuk hoca gözetımındeydım

hemen yıne onu aradım.. bana sadece ılaçlarımı kesmemı söyledı. onun dışında geldığınde ultrasondan bakarız dedı

yanı olumsuz birşey konuşmadı.. kan sonuçlarıma göre 4 haftalık hamıleyım. diğer butun sonuçlarımda normal çıktı

yalnız bebek kesede gözukmedı dun gıttığımde. oğlumda adet olacak gibi çok sancılanmıştım ama bunda öle olmadı sadece karnım ağrıdı

bılgılerınızı paylaşırsanız sevınırım

Hayırlı olsun hamileliğin. Bende de sivilce sorunu vardı ve dermatolog roaccutane tedavisinin bana çok uygun oldugunu söylemiş ama bebek istediğimi öğrenince zaralı olabilir diye başlamamıştı. Roaccutane ağır bir ilaç, vücuttan atılması da zaman alıyor. Belki kullandığın doz ve süre itibariyle önemli bir etkisi olmayacaktır hamileliğin üzerinde ama başka doktorların da fikrini almakta fayda var.

benımde 2cı hamılelıyım 1oglum var 2yaşında bır oglum daha olucak..medıcanada dogum yapıcam..24 yaşındayım..ismim ofelıya dr mujde koyuncu...batıkennte oturuyorum

Back
X