- Konu Sahibi nonameanymore
- #2.941
Selam kızlar bende Mamak Akdere'de oturuyorum. Söğütözü Bayındır Hastanesinde Ömer Çobanoğlu'na gidiyorum. Nasipse doğumumu da orda yapıcam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ayın kaçında yaptın doğumunu yoksa 15 inde mi ben de medicana da 15 inde doğurdum.Acaba aynı gün orada mıydık keşke birbirimizden haberimiz olsaydı.
İkinizide tebrik ederim allah bebeklerinize uzun ömür versin. Bende medicanada yapicam dogumu ama olumsuz soylentiler cok fazla. Hemsireler cok ilgisizmis ve hicbir konuda bilgi vermiyorlarmis. Oldukca tedirgin oldum.Siz neler yasadiniz tavsiye yada oneriniz varmi hastane neleri temin ediyor. Cok soru sordum sanirim :)) Vaktiniz oldugunda paylasirsaniz cok sevinirim
İkinizide tebrik ederim allah bebeklerinize uzun ömür versin. Bende medicanada yapicam dogumu ama olumsuz soylentiler cok fazla. Hemsireler cok ilgisizmis ve hicbir konuda bilgi vermiyorlarmis. Oldukca tedirgin oldum.Siz neler yasadiniz tavsiye yada oneriniz varmi hastane neleri temin ediyor. Cok soru sordum sanirim :)) Vaktiniz oldugunda paylasirsaniz cok sevinirim
MRB ARKADASLAR, Ben özel muayanehanesi olan bir doktora gittim şimdiye kadar ancak doktorum yalnızca 2 hastanede dogum yaptıracagını soyledi.medicana veya hrs den birini seç dedi.ancak her 2side 3,5-4 milyar arası fiyat çıkardı.bana çok fazla geldi.en fazla 1,5-2 milyar verebiliriz.bu nedenle de başka özel hastane ve doktor arayışına girdik.gerçi korkuyorum da doktor değiştirmeye.sizler ne önerirsiniz??
Kızlar Ankaraya yeni gelen ve yabancısı olan biri olarak hangi hastane ve hangi dr.dan memnun kaldınız yardım please :)
biraz geç kaldım ama bende tanıtayım kendimi:) 19 haftalık hamileyim kızım olacak inşalllaaaaahhhdoğumumu eski mesa suanki tobb etüde yaptırıcam.dr um da cemil kaya....
Günaydın hanımlar.. Bebişlerini kucaklarına annelere gözleri aydın diyorum darısı başımıza..
Benim de az günüm kaldı.. Dün gittim doktora günüm pazar doluyor cumartesi gelirsin bebek doğmazsa 3 günde bir nst ye gelirsin dedi. Sonra usg ye baktı suyumu az buldu perşembe gel eğer azsa suni sancı veriri yatırırım dedi... Bugüne kadar hep normal normal dedi şimdi sezeryanın yolunu yapıyor gibi geliyor bana.. Arkadaşa da suni sancı vermişler aynı hastanede hiç tık olmamış inanmamış suni sancı verdiklerine.. Ne yapsam doktoruma bu güne kadar güvendim yine güvensem mi sizce...
Kızlar Ankaraya yeni gelen ve yabancısı olan biri olarak hangi hastane ve hangi dr.dan memnun kaldınız yardım please :)
canım suni sancı vermiş arkadaşına ama inanmamış diyorsun ben suni sancıyı 6 saat çeken biri olarak suni sancıyı vermediklerine şöle inanmam eğerki sancısı hiç gelmemişse vermemişlerdir derim
ben doğuma hiç açılmam olmadan gittim sadece lekem ve suyum geldi üstelik 38 haftalıkken ve hemen dk gittim muayene etti ve beni acil olarak sevk etti(ben çubukta oturuyorum acil olarak sevk etmesi bendebi aciliyet olduğundan değil ilk doğum olması ve 4den sonra doktorun gidecek oolması ) uzun süre suni sancıyla açılmam olmasını bekleyeceksin dedi o yüzden sevk ediyorum dedi zaten kendi doktorum değildi o izinliymişti o olsa göndermez doğurturdu her neyse ben gittim etlik zübeyde hanıma oraya sevk etti çünkü sonra ilk gittim ordada muayene falan sonra sancı odasına gittim ilk başta sadece serum verdiler bi 10 dakka sonra suni sancıyı ilk saat pek bi sancı gelmiyo çok fazla ama sonra sancını dozu artıyo ve benim doğum olacak kadar açılmam olana dek sancı çektim hissetmemem mümkün değil ve inanmamakda bence doktoruna güven ama yinede sen bilirsin