- Konu Sahibi nonameanymore
- #2.961
Ben batıkentte oturuyorum da bu civarlarda iyi bir jinekolog var mı , hı birde kızlar yenimahelle devlet hastanesinin doğum servisi nasıl oraya dr.a giden var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim.. O zaman bana suni sancı verirse sancımın gelmesini bekleyelim derim hiç sancım olmassa söylerim niye sancım olmadı diyeBakalım perşembe gidecektim aradı perşmebe yokum çarşamba gel dedi bakalım yarın gidiyorum inşaallah hayırlısı olur...
Hoşgeldin :)
Ben de doğumumu orada yaptım ve çok çok memnun kaldım. 2 gün tatil yaptık gibi neredeyse. Refakatçinin yatağına kadar yapıyorlar. Cemil Bey'i de tanıyorum çok ünlü bir doktor, umarım herşey yolunda gider ve sağlıkla alırsınız bebeğini kucağına.
Arkadaşlar merhaba ben de tanıtayım kendimi 8 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ve bende 1buçuk yıl önce gelin geldim ankaraya. Akropol ışın hanımdan 11 eylülde ancak randevu alabildim 1 ayönce. Bülent alp aydın ise mart 2013 randevusu benim son aylar old.için vermediler ve ben bu arada doktorsuz kalmamak adına lokman hekşm etlikde aysun hanıma gidiyorm kilolu old için hep alttan ultrason yapıyo 2 gün önce kalp atışını gördük ama duyurmadı bende doktora sormadım burdan okuyunca anladım ki cihazlar eski:) komik çünkü akropolde gayet güzel cihazlar vardı boynun bile çevirmeden karşındakş ekrandan ultrasonunu görüyorsun ve muayene için haziranda ışın hanıma ben 35 tl ödedim. ama lokman hekmde aysun hanıma 42 artı tetkikler diyip 12 tl de verdim 2 gün önce ve hastane gerçekten devlet hastanelerinden bile kötü durumda randevu saatine bile uyumuyor bekliyorsun habire
Canım kötü bir tecrübe ile karşı karşıya kalmışsın bende Ankaraya yeni gelin geldim daha 4 ay oldu ve hamileyim dün internetten epey araştırma yaptım lina kadın doğumun gerek dr.larının ve gerekse fiyat açısından iyi olduğuna dair yorumlar var .İstersen oraya bir git derim.Ben bir kaç hastaneye gidip bilgi almak ve hastane ortamını görmek istiyorum anca böyle içime sinecek.
Selam kızlar,
Herkes hala tatilde galiba,kimsecikler görünmüyo burda,
Size bi konuda fikrinizi sorucam,özellikle doğum yapmış annelere soruyorum,
Bu emzirme yastıkları hakkında ne düşünüyosunuz?kullanışlı mı,faydası var mı?
Ona göre alıcam da merak ediyorum...![]()
Kardeşim yeni doğum yapmıştı. aldığı emzirme yastığı hiç bir işe yaramadı. bende almadım bu yüzden.
Ama belki kullanan / faydasını gören vardır.
Teşekkürler arkadaşım cevabın için,neden işe yaramadı ki?yani böyle bebeğin altından desteklemiyo mu?
Hani annenin beli sırtı ağrımasın diye alttan destekler diye düşünmüştüm ben,yani resimlerde öyle görünüyodu ama kullanmadan
anlaşılmıyo demek ki...:44:
Yenimahalle devlet hastanesi iyiymiş, özel hastane gibi diyorlar ancak geçenlerde bi arkadasım gece sancıları tutunca gitti..Mesai saatinden sonra dogum almıyorlarmısBi arastırmak lazım.
Canım ben de duymuştum o haberi, banu hanım da sanırım mahkemelikmiş. Hastasının biri bebeğinin kaybından onu sorumlu tutmuş.Ne kadar dogrudur bilmem.Bu arada benim nişanım geldi.Bugun yarın dogumum olur artık.Sincan koru ile ilgili gelişmeleri bildiririm canım sana ilk fırsatta
Ben batıkentte oturuyorum da bu civarlarda iyi bir jinekolog var mı , hı birde kızlar yenimahelle devlet hastanesinin doğum servisi nasıl oraya dr.a giden var mı
Yenimahalle devlet hastanesi iyiymiş, özel hastane gibi diyorlar ancak geçenlerde bi arkadasım gece sancıları tutunca gitti..Mesai saatinden sonra dogum almıyorlarmısBi arastırmak lazım.
Dvelet deytince insan öyle bir duruyor önce,dediğin gibi arkadaşım gidip bir araştırmak gerek
ben 10.haftama kadar özele gittim şimdi 2 hafta sonra yenimahalle devlet hastanesine gidicem takipler için ama doğum için bilemem ne yaparım... senin ne kadarlık bebeğin
anladım canım, benim gebelik daha çok yeni 2. haftadayım ben şimdiden araştıyorum hastaneleri gerek devlet gerek özel birde buranınn yabancısıyım yeni gelin geldin ankaraya :)
aa hoşgeldin canım ben de batıkentte görev yapıyorum. eryamanda oturuyorum.
son adet tarihin nedir canım. ilk öğrendiğimizde bebek 4 haftalık oluyor.sata göre hesaplanıyor ya.
yenimahalle devlet hastanesine çok gittim kadın doğum hariç. çok memnun kaldım. internettten MHRS den randevumu alıyorum. bankolardan randevulu hasta sırası alıyorsun hemen geliyor sıra fiş basılıyor çıkıyorsun doktorun yanına hemen randevu saatinde adın ekranda çıkıyor. ilk başlarda özele gitsen ne yapıyor ki sanki ben işte şimdiye kadar gittim özele bişey yaptığı yok. gereksiz görüyorum ben başlarda. benim de ilk bebeğim ben de hevesleniyorum. doğum yaklaşınca bir yer seçerim diye karar verdim. Esra Çabuk Cömert ya da Tülay Özkılıç 'a gitmeyi düşünüyorum.
sana batıkent bilgi hastanesini önermem. zaten iki doktoru var birisi yeni ben ilk denememizde kanamam olmuştu gitmiştim hiç sevmedim. diğeri de herkesin gittiği bir adam çok yoğun bi adam teyzem ona doğum yaptı. dikişleri başkası atmış adam sadece bebeği alıp gitmiş. hiç memnun kalmadı.
oldukça bildilendirdin arkadaşım beni , son regl tarihim 23 temmuzdu bu durumda yaklaşık 6 hafta gebe olduğumu söylüyor net :) bende batıkent kent koop mah.deyim arkadaşsızlık ve yalnızlıktan çıldırmak üzereydim buraya üyelik yaptım :)