Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Hoşbuldum canım sen de sağol,devlette girsem ayrıntılıya fark etmez o zaman değil mi yani?

Aşıdan korkuyorum ben yaa,hep korkmuşumdur zaten,kiminin doktoru gerek yok kırsal alanda öneriyoruz diyormuş,kimininki de ne olur ne olmaz yaptırın diyormuş,

Ben de unuttum Işın hanıma sormayı,bakalım arayıp sorayım bari...

Son düzenleme:

valla devlete bağlı o ,yani kimisi uyduruktan 5 dakika tutuyor kalabalık oldğu için kimisi daha uzun ..
benimki ikiz olduğu için görüntülenmesi daha zor olduğu için ben özeli tercih ettim
özelde de çok uçuk fiyat veren yerler oldu 1000 tl gibi
ama ben hem işinin ehli hem de 150 tlye yapan bir doktor buldum
gidenler de memnun inş. ona gideceğim
ben aşı yaptıracağım çünkü sezeryan olacağım aşıyı yaptırmazsam rahat edemem

Bende sonunda dün Işın hanımla randevuma gittim bu onunla ikinci görüşmem.
Hamile olmadan 1 hafta önce kontrol için ilk kez görüşmüşük ama bu ikincide de hayran oldum tavırlarına fazla yapmacık olmadan dobra bir şekilde beklenen zorlukları vs anlatıyor hatta benim karnımı ışın hanım sildi ve ben mahcub hissettim lokman hekimdeki muameleden sonra 30 tlye muayene oldum
üstelik lokman hekimde 2 li tarama için 150 tl dediler burda ise 40 tl ilk defa bebeğimin kalp atışını dinlettirdi ışın hanım oysa aysun hanımın ufacık ekranından bebişimi görememiştik bile
ben çok memnun oldum umarım hep böyle devam eder başta Bülent bey için çok zorlamıştım ama randevuları doluydu şimdi ise iyiki ışın hanım olmuş diyorum anneme çok benzettim halini konuşmasını hastane temiz ilgilenen hemşire vs oldukça nezaketli öneririm gidip görün derim
Azul canm sen kaç haftadasın aşı hk. konuşmadık biz

Azulcum, ben servet ünsal tıp merkezinde yaptırdım detaylı ultrasonu, 150 liraya. Gayet de detaylı baktı Ali ipek, radyolog oluyor kendisi. Bir iki sorun gördü ama önemsiz dedi. Sonra işte bizim tahlil doktoru bu iki sorun yüzünden amniyosentez yapalım dedi. Sonra perinatolog Özgür Derene gittim, 550 lira. O da aynı incelemeyi yaptı, aynı şeyleri söyledi Ali Bey'le. Yani ben çok da fark görmedim cihazlarının kalitesi, inceleme süresi vs. açısından.Perinatolog ünvanı denen şey riskli gebelik uzmanı oluyor, ben pimpirikliyim, radyolog bana yetmez diyorsan ona git. Bana yeterdi açıkçası, bizim doktor hanfendi 5 aylık olmuş taş gibi bebek için durduk yere bizi telaşlara sevk etmeseydi. %100 eminlik diye birşey hiçbir tahlilde yok zaten, çok da evhamlı olmamak lazım diye düşünüyorum.Karar senin.

Ayy öyle 5 dk. gelişigüzel bakacaklarsa hiç gitmem o zaman sağol uyardığın için,

Tabi senin ikiz sen mutlaka iyice kontrol eden birine git mutlaka,

Ben de eşime sordum yenimahallede yeni hastane açılmış özel gibiymiş gideyimmi falan dedim,devleti hiç karıştırma boşver dedi,

En iyisi akropolde yaptırayım ben...

Son düzenleme:

Evet Işın hanım baya uzun baktı bana da,ufak bi myomum vardı onu aradı taradı ama zor gördü çünkü çok ufakmış,büyümez merak etme riski yok dedi,

Karşıdaki ekran hakkaten iyi düşünülmüş,yoksa insanın boynu ağrıyor doktorun kendi baktığı ekrana bakınca,

19 haftalığım ben,unutmuşum aşıyı,sağlık ocağı 20. haftada arıyomuş tetanoz aşısı için,artık telefon edip sorarım diyorum...

Anladım cnm ben sağlık ocağına gitmedim hiç sen taramaları yaptırdınmı ve doğum hk hiç konuşmadı benle siz konuştunuz mu sezeryan yasak mı bilen var mı

Anladım canım teşekkür ederim,doğru diyosun herşeyi kafaya takmamak lazım,

Allah hayırlısını versin,eskiden böyle teknoloji de yoktu annelerimiz doktor yüzü görmeden sağsalim nasıl doğurdularsa biz de inş.

hayırlısıyla sağlıkla doğururuz...

ay marjinal ben de ali ipeke gideceğim
nette çok olumlu yorumlar var şimdi senden de duyunca çok rahatladım valla
ben de çok para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum
hepsi aşağı yukarı aynı şeye bakıyor
4 boyutlu mu ali ipekin makinesi
resim filan verdimi
bebiş net gözüküyormu

4boyut dediği nşey ne, şu turuncu resimlerden veriyor işte, bir de cd. Fotoğraf net bence, anlaşılıyor yani.

evet turuncu sarı gibi olan ..
onda bebeğin hareketleri falan net görülüyormuş
seninki nasıldı anlatsana biraz merak ettim
ekranda doktor bakarken sana da gösteriyor değil mi

evet, herşeyini anlatarak inceliyor zaten. Sende de Başak Hanım'ın önerdiği detaylı ultrasoıncular listesi var mı? İçlerinde Özgür Deren yazıyor mu? Bana verdiği listede yoktu ama ben Ali İpek'e gidince sanki öneren kendisi değilmiş gibi, keşke Özgür Derene gitseydiniz dedi sonradan sonraya. Kahretsin ki listeyi atmıştım. Madem tespitine güvenmeyeceğin bir adam, neden gönderiyorsun ona? BAŞAK hANIM KAFAMI KARIOŞTIRINCA BEN TEKRAR aLİ İPKE DÖNDÜM VE SORDUM, SİZ NE ÖNERİRSİNİZ DİYE, ADAM GAYET KENDİNDEN EMİN ŞEKİLDE BEN detaylı inceledim, sorun oluşturacak birşey yok dedi. Sonra noldu, gittim 550 lira daha verdim, aldığım cevap aynı oldu. Bu çocukta ben bir sorun göremiyorum.

ay süper yaa tüm hareketlerini filan yüzünü burnunu ağzını görüyorsun desene
evet özgür deren ,mustafa salih ve ali ipek var listede
ya aslında radyologlar daha ii bakma sen
makineyi daha ii biliyor sonuçta görmek önemli bu işte
her doktor göremeyebiliyor ama iyi bir radyolog görebilir de
öyleki sende de aynı olmuş işte aynı şeyi söylemişler
doktoru boşver sen ..
ben ali ipeke güveniyorum valla şimdiden bir güven duydum bilmiyorum nedenini ama
ya ben de yer bulamadım işte bulsam değiştireceğim başak hanımı
dünden beri 3lü test için dönmediler bana
arıyorum hep meşgul
ben de tekrar aramadım
nasılsa önemsemiyorum testi çünkü ikizlerde zaten işe yaramıyor boşuna yaptırılan birşey

bende ali ipek e gidip çok memnun kalanlardanım.Kesinlikle tavsiye ederim.Kızlar 35.haftamda nst ye baglanmaya başaldım.Lina ya gidiyorum.ancak dun gttiğimde dokttor bana tahlilde vermiş.Benim haberim yoktu.45 tl muayene 30 tl nst 25 tl da tahliller için ödedik.Anlayacağınız her hafta 45+30 nst parası vereceğiz.Gittiği yerde benm gbi extra nst parası veren var mı?Doğum parasını toparlamaya çalştgmz şu zamanda bana açıkçası çok pahallı geldive nst ücretinin ayrı olmasıda düşündürdü.

ay inş. ben de memnun kalırım
rahim ağzı uzunluğu ölçülüyormu ultrasonda peki senin ölçmüşmüydü
yok bence normal fiyatlar onlar
biz akay grubu olrak bi kan testine 200 tl istenen hastalardan olarak normal geliyor bu fiyatlar

Akay nst parasını ayrı almaynın yanında, gittiğimiz rutin kontrollerde muayene + ultrason diye 90 lira fark alıyor her seferinde. Bir de doktor her seferinde başka bir test kaktırdığı için yaklaşık 200 liraya çıkıyorsun.

merhaba azul,

ben 33 haftalık hamileyim.ben aşı olmadım, daha doğrusu doktorum hiç böyle bişeyden bahsetmedi.önemli bişey olsa mutlaka isterdi bundan eminim.

ayrıntılı ultrasound önemli bi tetkik.eğer ünlü bi doktora gidersen 350-400tl civarında ama anlaşmalı özel hastanelerde de yaptırabilirsin.doktorunun bulunduğu hastaneye dahi gitsen ayrıntılı ultrasound uzmanı bakıyor. yaklaşık yarım saat sürüyor.bebeğin bütün organlarına,gelişimine bakıp doktor ayrıntılı bir rapor hazırlayıp seni takip eden doktoruna gönderiyor.

sormak istediğin başka bişey olursa yardımcı olabilirim

canım biz 5 arkadaş hep ali ipek e gittik ve memnun döndük.Bende gitmeden çok araştırmıştım eyüp ekici ve mustafa salih çok methedilmişti.ama sıkıntılı bir hamileliğin yoksa hepsi aynı bence.Mustafa salih 575 gbi bi rakam eyüp bey 350 gbi bi rakam istemişti.Diğerine 150 tl verdik.Öyle çok lüks bir muayane bekleme ama.Ultrason odası zaten karanlık yatıyorsun yaklaşık 20 dk herşeyi söylüyor.cd ve resim verıyor raporlarnı veryr doktoruna göstermen için.Ben rahim ağzı uzunluğuna baktımı hatrlamıyorum ama sen bunu ondan özellikle isteyebilirsin.Ben bunuda merak edyrm bunada bakıyormusunuz diye sorabılırsın bence.En dogru cevabı o verecektır sana.kolay gelsın sana canım.bu arada doktorun kim?

ayrıntılıda karından bakıyor sadece değil mi

sıkıntılı bir hamileliğim yok sadece ikiz gebeyim tüp bebekle oldu ama çok şükür bu zamana kadar en ufak sorun yaşamadım hamileliğimde
lüks muayene nedirki
sonuçta bakılacak olana bakıyorsa ve işinde iise gerisi benim için önemli değil
diğer hocaların cafcafla muayenehanelerini aramıyorum zaten doğru teşhis doğru doktor olduktan sonra sorun yok
benimkiler ikizya sanırım bir saat sürer bizim muayene :))
doktorum akaydan başak hanım ama değiştireceğim

akayda tolga ecemişi övüyorlar aslında, marjinal sen tolga ecemişi biliyormusun onun hakkında duyumun nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…