- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.381
arkadaşlar merhaba sincan korudaki fiyatlar nedir acaba neler dahil yenidoğan ünitesine ihtiyaç olursa ek ücret var mı odalar kaç kişilik refakatçi durumu nedir bilen varsa geniş bilgi verir mi?
İnşallah birşey olmaz. Üzüldüm sizin adınıza. Bir sürü stres yapmıştır bu. Pazartesiye bir şey kalmadı. Bebecik sağlıcakla gelir inşallahKızlarrrrrr,
Biz bugün ishal ve halsizlik şikayetiyle hastaneye yattık, bir sürü serum yedim, doğum pazartesi, çok endişe ettim bebeğime bir şey olucak diye, ağlayıp durdum, neyseki şimdi biraz daha iyiyiz. Lütfen herkes bu havalarda dikkat etsin, hem yediğine içtiğine hem de havalara =(
huhuhu ankaralı hamişler... Günaydın,
Biz gördüğünüz gibi sabahın köründe ayaklandık, son 2 günümüz geçmek bilmiyor, geceler zor, yatmak, kalkmak, oturmak, herşey zorlaştı bize, doğurmak istiyorummm artık ve kızımla tanışmak istiyorum, bu arada çok şükür ishalim hafifledi, umarım bu 2 günde daha da toparlanırım, ama hemoroidim iyice azdı sık tuvalete gitmekten =(((
tüm hamişlere keyifli bir haftasonu diliyorum, çalışanlar iyice dinlensin, doğuma az kalanlarda kendine dikkat etsin, havalar tam hasta edici... Herkesi öpüyorum...
merve bana biraz tecrübesiz gibi geldi. mesela sırtım ağrıyor dedim bişey öneremedi. sadece elevit içiyorum dedim sigara içmiyorsan onu içmene gerek yok dedi. et tavuk balık yiyemiyorum dedim Marincap diye bir balık yağı hapı önerdi. ne yapacağını bilemez halde gibiydibende murat beye dewam ediorum sincan koruda çok memnunum çok illgili esprili yanında rahat oluosunuz aileden biri gibi :) tavsiye ederim bende herkese
merhabalarr...biraz geç oldu ama aranıza yeni katıldım..ankaradyım bende eryamanda oturyorumm..sincanda da öğretmenlik yapıyorumm.16 haftalık hamileyimm..nisan ayında oglumu kucağıma alıcam inşallahhh
merhabalarr...biraz geç oldu ama aranıza yeni katıldım..ankaradyım bende eryamanda oturyorumm..sincanda da öğretmenlik yapıyorumm.16 haftalık hamileyimm..nisan ayında oglumu kucağıma alıcam inşallahhh
hoşgeldin canım ben de eryamandayım. ben de batıkentte öğretmenim.hangi hastaneye gidiyorsun.
bu arada arkadaşlar murat beyde doğum yapan arkadaşla özelden mesajlaştım. içimi çok rahatlattı. ben sincan koruya gitmeye devam edeceğim
huhuhu ankaralı hamişler... Günaydın,
Biz gördüğünüz gibi sabahın köründe ayaklandık, son 2 günümüz geçmek bilmiyor, geceler zor, yatmak, kalkmak, oturmak, herşey zorlaştı bize, doğurmak istiyorummm artık ve kızımla tanışmak istiyorum, bu arada çok şükür ishalim hafifledi, umarım bu 2 günde daha da toparlanırım, ama hemoroidim iyice azdı sık tuvalete gitmekten =(((
tüm hamişlere keyifli bir haftasonu diliyorum, çalışanlar iyice dinlensin, doğuma az kalanlarda kendine dikkat etsin, havalar tam hasta edici... Herkesi öpüyorum...
cnm sen dogumu nasil dusunuyorsun?
Bugün ameliyat günün. Bebeğin sağlıkla gelsin inşallah.huhuhu ankaralı hamişler... Günaydın,
merhaba hanımlar hamile giyimi için nerelerden alışveriş yapıyorsunuz acaba lcw hariç. çok pahalı olmasını istemiyorum sonuçta hamileyken giyiliyor sadece. önerilerinizi bekliyorum pek bir yer bulamadım
yeşim mağazaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?