- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.421
canım gule gule büyüt, hepimiz heyecanla o anları yaşamayı beklıyoru:) ilk göz göze geliş:) en muhteşem an olduğunu bir kerede senden okuduk Allah kımseyı ayırmasın minicik kuzularımızdan:)Merhaba arkadaşlar,
Size doğum hikayemizi anlatayım dedim. Bebeğim 3,5 kilonun üstünde gözüktüğünden ve belimde disk kayması olmasından dolayı doktorumla epidural sezeryana karar verdik. Pazartesi sabah erkenden, saat 7.30da hastaneye gittik. Önce odaya aldılar giyindim, sonra fotoğrafçımız geldi. Biraz foto çekildik =) Sonra ölçümler için kan alındı ve serum takıldı. Bir süre sonra epidural takılması için içeri aldılar. Anestezi uzmanımız muhteşm bir adammış, hep adını duyardım, büyük bir ustalıkla epidurali taktı. Sonra benden bir önceki bebeğin sesini duydum =) Heyecanlandım =))) 5 dakika felan bekledik. Beni içeri aldılar, bu arada bacaklarım yavaş yavaş sıcaklaşıp uyuşmaya ve hissizleşmeye başladı. Ameliyathaneye girdiğimizde çok üşüdüğümü hatırlıyorum ve o yüzden omuzlarımı kastım, hatta o kadar kasmışım ki sonrasında ağrı çektim. Sonra eşim geldi içeri, 5 dakika sonra felan da bebeğimiz dünyaya geldi. Tam çıkarmadan önce ciğerlerime doğru bir baskı hissettim o kadar. Doktor hemen gösterdi. Sonra ağladım prensesim, inanılmaz bir duyguydu, tutuldum kaldım, kızım diyebildim sadece...Sonra yanağıma değdirdiler o sıra sustu bakıştık ve o anı yaşadığım için şükürler ediyorum =))) Sonra bebişi götürdüler. Hemşire bir iğne yapıcam rahatla hatta uyu dedi... Ben de uyumuşum. Uyandığımda odaya götürüyorlardı. Odaya ilk gittiğimde sadece çok üşüyordum. Epiduralim takılıydı, ağrı ve baskı vardı karnımda, sonda takılıydı, hemşire gelip giyindirdi, kanama kontrolü yaptı. Sonraaaaa bebişim geldi odayaaa... O anlarda sadece ona bakmak istiyordummm. Sürekli bakmak, gözlerimi alamıyordum. Sonrasında emzirdim, kızım ilk sütünü güzel emdi, sonra ara ara problem yaşadık tabi.. 2 gün sonra hastaneden çıktık, şimdilerde ona bakıp ağlayasım geliyor, ne biliyim lohusalık bu herhalde. Biraz sarılığımız var, yarın tekrar kontrole gideceğiz. Ben de daha rahat yürüyorum, sadece eğilip doğrulmuyorum. Bebeği beşiğe alıp koyarken dikkat etmeye çalışıyorum ya da eşimden yardım alıyorum.
:)))
merhaba,
bende dün idrar testinde çift çizgiyi gördümama henüz doktor kontrolüne gitmedim.Akay hastanesi doğum için düşünebilirim ama kontroller için daha rahat gidip gelebileceğim bir doktor arıyorum...yüzüncü yıl hastanesine giden var mı tavsiye eder misiniz?
ben de eryamanda yim ben de ogretmenim kazan da calisiyorum ama.
merhabalar yeni görebildim msjınızı fena hastalandım nete falan giremedim hamile halimle penisiln yiyorum şimdi..hangi doktora gidiyosunuz
ben demetevlerde fatma reşide önalan a gidiyorum
merhabalar yeni görebildim msjınızı fena hastalandım nete falan giremedim hamile halimle penisiln yiyorum şimdi..hangi doktora gidiyosunuz
ben demetevlerde fatma reşide önalan a gidiyorum
Annemin ve benim bekarlık doktorum. Çok tatlı, işinin uzmanı ve diyalogu düzgün bir doktordur. Bir hastanede çalışmıyor şu an bildiğim kadarıyla. Doğumu yaptırdığı anlaşmalı bir hastanesi var mı acaba? Evime çok uzak olmasaydı kesinlikle kendisini tercih ederdim.
sincan lokman hekim nezih durmazları deneyen var mı ?
kesinlikle çok tatlı bi bayan.. O kadar rahatlatıyoki insanı..çok ama çok memnunum.Medicana,hrs,akay...gibi bazı hastanelerle anlaşmalı..Bendde karar veremiyorum hangisinde doğum yapacağıma.bu hastanelerin hepsi de benim evime çok uzak.eryamandayım ben ama doktorumdan vazgeçemiyorum
Kızlar çatlaklarla aranız nasıl ben bugun nts de acı gercekle karsılaştım kırmızı çizgileri gördüm. Tedavisi var diyolar ama bakalım sağlıkla doğumu atlatırsam sonra bunu dert edicem
Canım doktoru bilmiyorum ama lokman hekim güzel hastaneymiş eltimin kızkardeşi orda doğum yaptı 7 ay önce odaları doğumhanesi personeli falan çok memnun kaldılar. Özel odayı ben de gördüm. Ben eltimin doktoruna gidicem. Başkent üniversitesinin doktoru Esra hoca profesör. Ekibiyle her hastaneye gelip doğum yaptırıyor. Eltim çok memnun kaldı ondan. Bakalım araştırıyoruz hastane konusunu ama bana en yakın ve en mantıklısı lokman hekim. Sen ne tarafta oturuyorsun?
muayene ücreti ne kadar acaba
ben eryamandayım. sincan koru murat beye gittim en son memnun kaldım. 4 boyutlu ultrasonla bakıyor. ben pek dert etmiyorum prof. olsun diye. lokman çok kalabalık diye vazgeçmiştim. bakalım şimdilik murat bey
100 tl muayene ücreti
Merhaba arkadaşlar ben de Ankara dayım. Moralim bozuk son adet tarihim 18 eylül . Bu ayın 15 in de bir damla kan geldi. Yine olmadı deyip ped koydum sonra açık kahve açık kahve lekeler geldi. 17 isnde test yaptım pozitif çıktı. Aynı gün kandan bakıldı pozitif çıktı. Yine aynı gün açık kahve leke geldi. Doktorum bayramdan sonra gel şu anhiç birşey görülmez dedi. Ertesi gün evin yakınlarında zekai tahir burak ın semt polikliniği var. oraya gittim. Kayıt yapan hemşire çok küçük daha 4 haftalık bu görülmez ama yine de doktor baksın dedi. Doktor karından 5 saniye kadar ultrasonla baktı. Kese filan yok şüpheli dedi. Sabahtan gel kandan tekrar bakılsın dedi. Ertesi gün gidip kandan baktırdım sonuç 2400 çıktı. Doktora göstermedim. Dün yine kahve leke geldi sabahtan. Öğlene kadar bekledim. Devamı gelmedi. Doktorumu aradım düşük tehdidi dedi. Yat dinlen dedi. Progestan dan bahsedilmişti burda bir forumda ondan bahsettim. Düşeceği varsa düşer engellemez istiyorsan iç dedi. 100 mg lık sabah akşam başladım dün. Sabah yine 1-2 damla açııık kahve geldi. Kasıklarımda ağrı da var çok az ağrı ama. Aranızda böyle birşey yaşayan varmı. Üstünü görme filan diyorlar. Korkuyorum. Kızımda böyle birşey yaşamadım ben. Ne olur yARDIM EDİN.((
Merhaba arkadaşlar ben de Ankara dayım. Moralim bozuk son adet tarihim 18 eylül . Bu ayın 15 in de bir damla kan geldi. Yine olmadı deyip ped koydum sonra açık kahve açık kahve lekeler geldi. 17 isnde test yaptım pozitif çıktı. Aynı gün kandan bakıldı pozitif çıktı. Yine aynı gün açık kahve leke geldi. Doktorum bayramdan sonra gel şu anhiç birşey görülmez dedi. Ertesi gün evin yakınlarında zekai tahir burak ın semt polikliniği var. oraya gittim. Kayıt yapan hemşire çok küçük daha 4 haftalık bu görülmez ama yine de doktor baksın dedi. Doktor karından 5 saniye kadar ultrasonla baktı. Kese filan yok şüpheli dedi. Sabahtan gel kandan tekrar bakılsın dedi. Ertesi gün gidip kandan baktırdım sonuç 2400 çıktı. Doktora göstermedim. Dün yine kahve leke geldi sabahtan. Öğlene kadar bekledim. Devamı gelmedi. Doktorumu aradım düşük tehdidi dedi. Yat dinlen dedi. Progestan dan bahsedilmişti burda bir forumda ondan bahsettim. Düşeceği varsa düşer engellemez istiyorsan iç dedi. 100 mg lık sabah akşam başladım dün. Sabah yine 1-2 damla açııık kahve geldi. Kasıklarımda ağrı da var çok az ağrı ama. Aranızda böyle birşey yaşayan varmı. Üstünü görme filan diyorlar. Korkuyorum. Kızımda böyle birşey yaşamadım ben. Ne olur yARDIM EDİN.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?