Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

ben yüzüncü yıl a gidiyorum, dilek hanım a. çok da memnunumm. tavsiye ederim.

merhabalar yeni görebildim msjınızı fena hastalandım nete falan giremedim hamile halimle penisiln yiyorum şimdi..hangi doktora gidiyosunuz
ben demetevlerde fatma reşide önalan a gidiyorum

Annemin ve benim bekarlık doktorum. Çok tatlı, işinin uzmanı ve diyalogu düzgün bir doktordur. Bir hastanede çalışmıyor şu an bildiğim kadarıyla. Doğumu yaptırdığı anlaşmalı bir hastanesi var mı acaba? Evime çok uzak olmasaydı kesinlikle kendisini tercih ederdim.

kesinlikle çok tatlı bi bayan.. O kadar rahatlatıyoki insanı..çok ama çok memnunum.Medicana,hrs,akay...gibi bazı hastanelerle anlaşmalı..Bendde karar veremiyorum hangisinde doğum yapacağıma.bu hastanelerin hepsi de benim evime çok uzak.eryamandayım ben ama doktorumdan vazgeçemiyorum

sincan lokman hekim nezih durmazları deneyen var mı ?

Canım doktoru bilmiyorum ama lokman hekim güzel hastaneymiş eltimin kızkardeşi orda doğum yaptı 7 ay önce odaları doğumhanesi personeli falan çok memnun kaldılar. Özel odayı ben de gördüm. Ben eltimin doktoruna gidicem. Başkent üniversitesinin doktoru Esra hoca profesör. Ekibiyle her hastaneye gelip doğum yaptırıyor. Eltim çok memnun kaldı ondan. Bakalım araştırıyoruz hastane konusunu ama bana en yakın ve en mantıklısı lokman hekim. Sen ne tarafta oturuyorsun?

muayene ücreti ne kadar acaba

Kızlar çatlaklarla aranız nasıl ben bugun nts de acı gercekle karsılaştım kırmızı çizgileri gördüm. Tedavisi var diyolar ama bakalım sağlıkla doğumu atlatırsam sonra bunu dert edicem

Kızlar çatlaklarla aranız nasıl ben bugun nts de acı gercekle karsılaştım kırmızı çizgileri gördüm. Tedavisi var diyolar ama bakalım sağlıkla doğumu atlatırsam sonra bunu dert edicem

Valla bende de basladi, gobegim o kadar buyudu ki her ne kadar oyle cok kilo almamis olsam da gobek aldi basini gidiyor ve bu durumda catlak olmasi kacinilmaz bence. Kremler falan ancak bu zamana kadar idare etti herhalde. Gobegimin ortasindan yarilmalar basladi ve de alt kisimlarda da birseyler var bakalim daha 1 ay var doguma ne olacak.

ben eryamandayım. sincan koru murat beye gittim en son memnun kaldım. 4 boyutlu ultrasonla bakıyor. ben pek dert etmiyorum prof. olsun diye. lokman çok kalabalık diye vazgeçmiştim. bakalım şimdilik murat bey

ben eryamandayım. sincan koru murat beye gittim en son memnun kaldım. 4 boyutlu ultrasonla bakıyor. ben pek dert etmiyorum prof. olsun diye. lokman çok kalabalık diye vazgeçmiştim. bakalım şimdilik murat bey

ben de eryamandayım
ben de koru sincanda seda hanıma gidiyorum
çok memnunum
fiyatlar da uygun
her gittiğimde bebeklerimi de görüyorum neler yapıyorlar diye
resmini alıyorum
çok aşırı kalabalık da yok

tesaduf kı canım benımde 12 yaşında kızım var allah bağışlasın hepimizainkini 6 yıldır ıstedik olmadı çok şukur aşılamayla kaldım satım 19 eylul baksan herşey aynı 16 sında kanmam oldu ama ben 13 unde test yapmıştım kan testinde çıkmıştı sonra çok korktum dr progestan ve iğne verdi yatttım bayramdan sora keseyi gördük allahuın ıznıyle 13 kasımda da kalp atışı için çağıdrı dun yıne kanmam oldu ne yapacağız bılmıyuorum beklıyorum sen nezaman kalp atışı için gideceksin ben bekmek ıztemiorum başka dr gıtsem mı diye düşünüyorum

tesaduf kı canım benımde 12 yaşında kızım var allah bağışlasın hepimizainkini 6 yıldır ıstedik olmadı çok şukur aşılamayla kaldım satım 19 eylul baksan herşey aynı 16 sında kanmam oldu ama ben 13 unde test yapmıştım kan testinde çıkmıştı sonra çok korktum dr progestan ve iğne verdi yatttım bayramdan sora keseyi gördük allahuın ıznıyle 13 kasımda da kalp atışı için çağıdrı dun yıne kanmam oldu ne yapacağız bılmıyuorum beklıyorum sen nezaman kalp atışı için gideceksin ben bekmek ıztemiorum başka dr gıtsem mı diye düşünüyorum

ya arkadaşlar moralim bozuk birz.ikili test sonucum 47000de 1 ken üçlü test sonucum 500de 1 çıktı yaşıma göre 1000de 1 olması gerekirken..nie bu kadar farketti 2 li ve 3 lü sonuçları bilmiyorum.bu arada tansiyonumun yükselme ihtimalide 11 de 1 çıktııı...uff çok ormuş bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…