Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

özel hastanelerin çoğunda yeni doğan yok diye biliyorum ben inşallah gerek de kalmaz yaa devlet hasteneleri de normal doğum olsn diye okada çok uğraşıyorlarki insan çileden çıkıyor 27 nisanda Zübeyde hanımda yeğenim dünyaya geldi 3 gün sürdü doğum perişan olduk bilgi de vermiyorlar doğru dürüst insanlar kurbanlık koyun gibi bekliyor.. özeller sezeryana yöneliyor hemen :26: valla şaştım kaldm

Zubeyde hanim'i hic bilmiyorum ama zekai tahir'de resmen insan yerine koymuyolar eger ozel doktorun yoksa. Yookkk orda bi hocaya gidiyosan yani adamin ozel hastasi isen yani yine para bayiliyosan o zaman cok iyi oluyor hersey. Allah beni orayi dusurmesin.
Dedigin dogru Ankarada bikac ozel hastane disinda yenidogani yok. İnsallah hic ihtiyac duyulmaz ama yinede aklimin bi kosesinde acabalar yok degil...

Ankara'da çok da çevrem olmadığı için aslında canım bide gercekten gereksiz pahalılıkta.. Insan herseyi düşünüyor .. Benim netten okuduğum paket halindeymiş yani Sezeryan normal farketmiyormus ama kalma kısmında net bilmıyorum 19unda randevum var detaylı sorucam. Bu arada nette ebru hanım hakkında da gayet guzel seyler yazıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Numunede aynı doktoramı gidiyorsunuz

Ozel olarak bi doktor secmedim zaten gebelik polikliniginde 2 dr oluyor git gel ikiside artik tanidi. Cok sakin ve rahat oluyor onceden randevu bile almiyorum.

evet ebru hanım hakkında bende güzel şeyler okudum.. haftaya cuma da benim randevum sanırım seninkinden önce bende unutmazsam inşallah aklımdakileri sorarım. okuduğum kadarıyla bi geceden sonra belli bi ücret ödeniyormuş

tam gün yasası çıkmadan önce özeline gidebiliyordun sanırım sonra da devlet de doğum yapıyordun ama ilgileniorlardı şimdi o kalktı canım maalesef keşke öle bişey olsa en azından doğum hem devlet de olurdu hem ilgilenirlerdi.. Zübeyde de beni durduk yere asistan azarlamıştı çook kötü olmuştum ben öğretmenim öğrencilerimi durduk yerde azarlamıyorum dikkatli konuşuyorum hayret valla

Sormak lazım haklısın .. Bu arada ben hep şunu sorucam dıyorum unutuyorum küçük bi not defterı tutuyorum artık ☺️ nacizane tavsiye ederim umarım yarım memnun ayrılırsın yorumlarını beklıyorum muayene sonrası

Bende Ebru hanıma gidiyorum hatta bugün yarın doğum yapicam cok memnun kaldım gebelik öncesi ve gebelik.boyunca bakalim doğumda da aynı düşüncelere sahip olurum inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah haftaya randevu ama bazende acaba vazgeçsem devlete geçsem mi diye düşünmüyor diilim. not defteri iyi fikir onu da götürüp unutmamak lazım

ayy çok sevindim ilk ağızdan duymuş olduk.. nst için falan ayrı ücret ödedin mi canım? hergün gitmen gerekti mi peki son haftalarda? Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah doğum sonrası da memnuniyetini yazarsın okuruz

O malesef lafta kaliyor. Su anda bi arkadasim oranin ( zekai tahir ) bi hocasina gidiyor 220 lira oduyolar aylik tahliller vs icin hastaneye gidiyor. Hoca buna bi kagit veriyor hicbir yerde sira beklemeden butun islerini hallediyor. Simdi dogum icinde hocaya 1800 tl odeyecekler adam doguma girsin diye. Gazidede ozel muayene var hocaya 121 lira ucret yatiriyosun hastanede hoca muayenesi almis oluyosun. Ama ben gaziyi genel olarak sevmedigim icin dusunmedim bile.

Son düzenleme:

hadi yaa?? ben ilk defa sizden duyuyorum böle bişey.. Üniversite hastanelerinde prof ve doçentlere 120 lira verip muayene olduklarını biliyorum ama doğum için para istendiğini bilmiyordum ben onun yerine gider özelde doğum yaparım hemşiresi ebesi ilgilenir hiç olmazsa

inşallah haftaya randevu ama bazende acaba vazgeçsem devlete geçsem mi diye düşünmüyor diilim. not defteri iyi fikir onu da götürüp unutmamak lazım

Ahh devlet hastanelerinde bu ne zaman gitsem stres dolu geri döndüğüm için hamilelik esnasında bende şüphede kalıyorum. Çok şükür normal bi hamilelik geçiriyorum çok özel bi durumumda yok bende sizin gibi devlete gitsem mi diye aklımdan gecmedi değil ama doğumu da düşününce özelde olsun ıstıyorum o durumda strese girmek üzülmekten korkuyorum ...

Ben de özele kontrole giderken 3lü taramamız sonucu down riski çıktığında doktorumuzun hiç bi açıklama yapmadan amniyosentez yaptırın dediğinden beri Zübeyde hanım a devam ediyorum. doktorumdan memnunum sırada beklemiyorum randevu alıp gittiğim için tabi çok hızlı oluyo muayene ama çok kalabalk olmasından dolayı normal.. yalnız devlette doğum yapcağımı düşündükçe içimi bir korku kaplıyor maalesef kendimi kısmetsiz görüyorum sanki en merhametsiz insanlar karşıma çıkacak doğumunda gibi düşünüyorum
ama devlettte doğum yapan onlarca insan var kimi memnun kimi hatılrmak istemediği anılarla ayrılmış

Parayi zekai tahirdekine vericekler. Adamin hatta ofisi var eskisehir yolunda... ozel oda falan ayarlicakmis. hocanin hastasi oldugu icin hastanede cok rahat ettigini anlatiyor. Ama dedigine katiliyorum. toplam verdigi parayi dusununce ozelle ayni hesaba geliyor. Gazide parayi veriyosun ama bence o paranin karsiligi ilgi ve alakayi goremiyosun malesef.

Son düzenleme:
Bende gaziye gidiyorum Prof. 122tl ödüyorum doğuma girmesi içinde iki büyük altın istedi. ..memnun muyum bilmiyorum

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Aynı senin dediğin gibi sanki en merhametsizler karşıma çıkacak gibi hissediyorum .. Bakalım Allah'tan akropolden memnunum özelde bile saçma sapan doktorlar olabiliyor

O özel ilgiyi normal gelene yapamadıkları için insanlar özel hastanelere yıgınla para döküyor .. Allah sonumuzu hayır eğlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…