- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.801
Daha hamiş değilim olsun diye gtcem numune iyiyse oraya gideym hangi dr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ankarada hem uygun hem kaliteli bi özel hastane yok mu arkadaşlar ltfen yardım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de etimede gidiyorum. İlk oraya sema kardeş için gittim mükemmeldi ama aniden ayrıldı ordan bulamadım izini sonra banu hanıma gittim o da fena değildi fakat artık diğer doktorların çoğu ayrıldığı için ona yüklenmişler randevu bulamadım. 16. Haftam yani bu kontrol çok önemli :-o iyi doktorları araştırıyorum ya çok pahalı ya da uzak :-( etimesgut veya yenimahalle de kalıcı doktor arıyorum acilll :-(Muayn ucreti 30 lira tahliller cok ucuz seker testni 10 liraya yaptrdm ... dogumdq ucuz 1100 norml 1250 s3zeryndi en son..hemcok ilgililer hem yuleryuzluler..
Evet sanirim para konusunda sknt yasadiklari icin ayrildilar. Suanda sadece banu ve emel hoca var bildhm kadaryla bnde banudan randevu alayim yedek doktorum olsun demistim ama herkes onu istedgi icin yer yoktu.. mesut hocaya gidiyordum ben basndan beri oda ozel eryamana gevti cok memnunum mesut hocadan yalniz suan hastane yeni oldgu icin 10 gn i inde ssk la anlasmayi halletceklerdi.. birde dgmda ucuz 1000 -1300 arasi ..hem yeni ve temiz hastane hem yeni dogan unitesid3 varBen de etimede gidiyorum. İlk oraya sema kardeş için gittim mükemmeldi ama aniden ayrıldı ordan bulamadım izini sonra banu hanıma gittim o da fena değildi fakat artık diğer doktorların çoğu ayrıldığı için ona yüklenmişler randevu bulamadım. 16. Haftam yani bu kontrol çok önemli :-o iyi doktorları araştırıyorum ya çok pahalı ya da uzak :-( etimesgut veya yenimahalle de kalıcı doktor arıyorum acilll :-(
Evet sanirim para konusunda sknt yasadiklari icin ayrildilar. Suanda sadece banu ve emel hoca var bildhm kadaryla bnde banudan randevu alayim yedek doktorum olsun demistim ama herkes onu istedgi icin yer yoktu.. mesut hocaya gidiyordum ben basndan beri oda ozel eryamana gevti cok memnunum mesut hocadan yalniz suan hastane yeni oldgu icin 10 gn i inde ssk la anlasmayi halletceklerdi.. birde dgmda ucuz 1000 -1300 arasi ..hem yeni ve temiz hastane hem yeni dogan unitesid3 var
Evet yeni açılan yerlerde fiyatlar uygun oluyo ama ben Etimedde yaşadıklarımdan sonra eryamana hemen güvenemem sanırım. Sadece doktor için gidiyodum hastane olarak hiç sistemli ve profosyonel biyer değildi. Mesut beyi başkalarından da duydum ama bayan doktora alışkınım daha rahat ediyorum o yüzden ne yapacağım bilmiyorum
Merhaba naptınız akropole gittiniz mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba ben akropole gidiyorum balgatta gayet memnunum fiyatıda bi çok özele göre makul 50 tl muayeneye veriyorum SSK anlaşmalı .. Dogumu sormadım ama nette yazılanlara baktığımda 2500 dıyorlar.. Dıgum maalesf pahalı 😞 bu arada Nurten hanıma gıdıyorum ben akropolde memnunum ama forumda akropolde ebru hanım hakkında cok guzel seyler yazıyo ikiside düşünülebilir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gittiğimde randevu saatimde hiç giremedim ki hep randevusu olmayanları aldılar randevulular bekledi. Kaç kere işe geç kaldım. Bi kere de acile gittim gece çok ağrım vardı almadılar iki saate yakın beklerseniz olur dediler doğum olsa anlarım ama muayeneleri varmış akşamın bi vakti acilde doktor yoktu. Hiç beğenmediğim bi hastaneye gitmek zorunda kalmıştım o halimleNe yasadiniz ki? Cok merak ettim ben sadece kontrol ve tahlillere gttgm ici
Merhabala Hanımlar,
Ben de bu başlıkta uzun süre gezmiş ve hala da doğum yapacağım yeri netleştirmemiş biri olarak bir kaç şey söylemek isterim. Öncelikle özellerle başladım, Koru ve Turgut Özal'ı denedim ama memnun kalmadım, sonra bir arkadaşın önerisiyle Atatürk Hastanesine bağlı Beşevler semt polikliniğinden Reyyan Hanım'a randevu aldım ve gittiğim doktorlar arasında en memnun kaldığım oldu. İlgisi, bilgisi ve insan gibi davranması benim için çok önemliydi ve çok güzel davrandı. Fakat poliklinikte doğum yapılamıyor. Bu durumda Reyyan Hanım size özel ya da devlet isteğinize göre doğum için yer ve hoca öneriyor. Önerdiği yerlere henüz gitmediğim için onlarla ilgili bir yorum yapamıyorum ve kafamda netleştirmiş değilim ama kendisinden çok memnunum. MHRS'den randevu alınabiliyor. Güven Hast Sibel Sarıkayayla ilgili çok güzel şeyler duydum ama anlaşması, sigortası olmayanlar için çok pahalı buluyorum, SSK karşılamıyor. Onun dışında özel hastane fiyatları 50 tlden başlayıp 200e kadar gidiyor. Doğum da 600-700den başlayıp 6000 tlye kadar gidiyor. Yani Ankara'da sıkıntı olması konusuna katılıyorum ben de. Herkese gönlüne göre hayırlı doğumlar inşallah...
Ataturk hastanesinin semt polikinligini bilmemde merkez binasindaki kadin dogum polikilinigi ve bayan doktorlarindan nefret ettim. Evim benim o hastaneye cok yakin diye hamile kalmayi planladigimda kontrol ve tahlillerim icin gitmistim. Yuzume bile dogru duzgun bakmadan hicbisey sormadan tahlilleri istedi neyse gittim yaptirdim ama ne istedi ne yaptirdim hic bilmedim. Sonuclar cikti gostermek icin gittim odada 3 tane bayan doktor sohbet muhabbet karisik yalap salap bakip sende kist var yumurtaliklarinda tembellik var zor hamile kalirsin diyip tahlilleri elime verdiler. Dedimki folik asit bisey onermicekmisiniz " yoo zaten sen zor hamile kalirsin" diyip yolladilar. O odadan resmen ceset gibi ciktim. 3 ay boyunca benim cok zor cocugum olurmus psikolojisiyle gecirdim.
Daha sonrasinda simdi gittigim doktorumu tamamen tesadufen buldum. Tahlillerimi gosterdim bende yumurtlama tembelligi varmis dedim adam guldu resmen. Nerden biliyomus bi hormon testi bile istememis dedi. Yani tipime bakip karar vermisler ordaki kendini doktor sanan tipler. Velhasil ben yeni tahlillerim yapilip hicbiseyimin olmadigini ogrendim ve sukur rabbime 5 ay sonra hamile kaldim. Ama olan benim o 3 ay boyunca yasadigim uzuntulu gunlerime oldu.
Merhaba güzel anne adayları. Ben de ankaradayım . 11 haftalık ikizlerime hamileyim, tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Tabii ki çok başındayım ama yine de araştırıyorum doğum yapabileceğim hastaneleri. Benim Dr um Gazi'de ama ben özel muayeneye gidiyorum. Gazi'de hiç düşünmedim bana mahsus olarak Gazi'den birçok cenazemiz çıktı ve ben de böyle bi koşullanması var. Bir kez de kan için yukarı çıktım doğum yapanların odalarını gördüm çok içime havalandırması tıkış tıkışlığı beni iyice uzaklaştırdı aklımda zaten yokken. Özel odaları varmış galiba ama ben görmedim. Tüp bebek transferim HRS de oldu orayı çok beğenmiştim. Hocam her hastanede doğum yaptırıyor. O yüzden doğum yaptıracak benim kendi hocam olacağı için yeni doğan ünitesi olan ilgili ve uygun bir hastane istiyorum. Akay da doğum yapan çok tanıdığımız oldu. Memnundular ama üzerinden biraz zaman geçti. Akay da doğum yapan memnun kalan var mı acaba? Güven 5000 akay 3300 paket olarak. En iyi yeni doğanın güvende olduğunu duyuyorum malum ikiz gebelik olunca tabii yeni doğan bizim için önemli. Çok uzatmayım durum bu, daha cinsiyetleri belli değil alışveriş vs hiçbirşeyimiz de yok:) ikiz bekleyen anne adayları ya da anneler tecrübelerinizi paylaşırsanız da çok mutlu olurum. Güzel mutlu stressiz günler hepimize...
ben de akayı merak ediyorum, bilgisi olan varsa lütfen paylaşın. sizin söylediğiniz fiyat sadece hastane fiyatı mı doktorunuza ayrıca verecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?