Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Merhabalar!
Kasım annelerinde yazıyorum genellikle ama Ankara'da olduğum için böyle bir topic arıyordum.

Siz bayadır buralardasınız sanırım :)

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yınede cok yazanımız yok maalesef ankara başlığı altında hoşgeldiniz .. Hangi hastaneye gıdıyorsunuz kaç haftalıksımız

Canim bende 4-5 haftada bir gidiyorum. Yazdiklarinin aynisini yasiyodum emin ol. zaman ilerledikce rahatlamaya basliyosun. Bildigim kadariyla zaman ilerledikce ikiz gebeliklerde 2 haftada bir cagirmaya basliyolar. Cinsiyetimizde belli oldu teyzesi. Benim pitircigim erkekmis. Gerci bu sene kime sorsam erkek diyor.

Ay yer o pıtırcığı teyzesi :) erkek yılı diyolar bu yıl evet . Ne güzel oğullar annelerine pek bi düşkün olurlar:) tabi önce hayırlısı sağlıklı olsunlar ama benim de inşallah bi kız bi erkektir. Öyle de hissediyorum bakalım. Ben dayanamadım ikinci bi Dr da devletten gidicem:) uykudan gözümü açabilirsem tabi :)

Saglikla guzelliklerle buyut insallah bebisini. Sanki o zamanlar hic gelmicek gibi geliyor bana :1: 3 gun sanci cekmek gercekten kotu olmus. Sonunda yine sezeryan olunca keske basta yapsalardi da bu kadar aci cekmeseydin dedim.

Normal olsun cok istedim nasip olmadı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanırım benim doğum da bu şekilde hoca ile olacak. Ben akay'ın web sayfasına baktığımda yenidoğan ünitesi yazmıyor ama yorumlarda yenidoğan ünitesi var deniyor. Bununla ilgili bilgin var mı? Sanırım hastaneye gidip bir ön araştırma yapmalıyım :)

Aynen ben de bir de TOBB a gidicem. Senin hocan kim ben sadece hocaya 2000 vermiş olcam akay da hastaneye de 1300 tl. Senin nasıl ? Yeni doğan varmış canım hoca söylemişti

Yınede cok yazanımız yok maalesef ankara başlığı altında hoşgeldiniz .. Hangi hastaneye gıdıyorsunuz kaç haftalıksımız

Hoşbuldummm :)
23+2 haftalığım.
Medicana Hastanesi Süleyman Akarsu'ya gidiyorum.

Sizler? :)

💕💕💕

Aynen ben de bir de TOBB a gidicem. Senin hocan kim ben sadece hocaya 2000 vermiş olcam akay da hastaneye de 1300 tl. Senin nasıl ? Yeni doğan varmış canım hoca söylemişti

Benim hoca sevtap hamdemir olacak inşallah, henüz kendisine gitmedim, 30. haftadan sonra ona gidicem diye konuştuk şu anki doktorumla. Telefonla görüştüm bir kere, sanırım fiyat da seninki civarlarında tutacak. Ama hala da emin değilim akay'dan, sen gidip gördün mü hiç?

Gunaydiinnn Ankara'nin guzel annisleri...
Canim kesinlikle gidicem ulusa. Zaten bebek sekerleri icinde oraya bakmayi planliyodum gitmisken hepsine bakarim artik.
Puset konusu hakikaten on calisma yapilmasi gereken bi konu:1: birsuru marka bi okadarda model var. Gidip bakmak ihtiyaci iyi belirlemek lazim.

ulus geri dönüşlerini bekliyoruz :)

Gunaydiinnn Ankara'nin guzel annisleri...
Canim kesinlikle gidicem ulusa. Zaten bebek sekerleri icinde oraya bakmayi planliyodum gitmisken hepsine bakarim artik.
Puset konusu hakikaten on calisma yapilmasi gereken bi konu:1: birsuru marka bi okadarda model var. Gidip bakmak ihtiyaci iyi belirlemek lazim.

ben bebek şekerlerine neten bakıyorum daha çok.. aslında görüp almaktan yanayım ama uygun fiyat oluyor nettekiler ama bebeğinin ihityaçlarını çok rahat tamamlarsın cnaım ordan bende beşik için gidicem ramazandan sonra inşallah

Ay yer o pıtırcığı teyzesi :) erkek yılı diyolar bu yıl evet . Ne güzel oğullar annelerine pek bi düşkün olurlar:) tabi önce hayırlısı sağlıklı olsunlar ama benim de inşallah bi kız bi erkektir. Öyle de hissediyorum bakalım. Ben dayanamadım ikinci bi Dr da devletten gidicem:) uykudan gözümü açabilirsem tabi :)

ben de eşimde hep erkek hissetik haftalarca çin takvimide erkek diyordu ama 17.haftamda bacaklarını zar zor açınca öğrendik utangaç bi kıızımız olcakmış :) çoom sevindim ne yalan söliim hep kız bebek istemişimdir ama sağllıklı olsunda hiç mi hiç farketmez bi anne için cinsiyeti

Merhabalar!
Kasım annelerinde yazıyorum genellikle ama Ankara'da olduğum için böyle bir topic arıyordum.

Siz bayadır buralardasınız sanırım :)

💕💕💕

Hosgeldin sefalar getirdin. Haftalarimiz ayni seninle kismet olursa bende medicanayi istiyorum dogum icin ama bakalim doktorumla daha hic konusmadik.

Oyyy oyyy o uyku hali ileri zamanlarda yerini yorgunluga birakiyor. Heleki senin icin dahada zor olucak. Ama o ikizlere ben bayiliyorum. Senin gibi hem ozel hem devlete giden com kisi biliyorum. En azindan tahlillerini devlette yaptirirsin bosu bisuna bi dunya para odemezsin. Ben herseyimi( tahlil detayli ultrason tarama testleri) devlette yaptirdim.

TOBB'u gordukten sonra bence akaydan vazgecersin. Yeni dogani odalari o kadar guzelki zaten o kadar parayi verdikten sonra ben senin yerinde olsam hic dusunmem TOBB'a giderim. Yeni dogan yogun bakimi ayrica oldukca donanimli. Mutlak karar vermeden once bi bakin derim.

ben bebek şekerlerine neten bakıyorum daha çok.. aslında görüp almaktan yanayım ama uygun fiyat oluyor nettekiler ama bebeğinin ihityaçlarını çok rahat tamamlarsın cnaım ordan bende beşik için gidicem ramazandan sonra inşallah

Nette bikac modeli sevdim ama kendim ugrasmak istedigimden birazda hazir almak istemedim. Bakalim umarim yapabilirim. Bugun bi arkadasimla konustum ikea'nin yatagini besik gibide kullsnmislar com rahat oldu dedi. Bende bi ona bakiyim diyorum.

ben de eşimde hep erkek hissetik haftalarca çin takvimide erkek diyordu ama 17.haftamda bacaklarını zar zor açınca öğrendik utangaç bi kıızımız olcakmış :) çoom sevindim ne yalan söliim hep kız bebek istemişimdir ama sağllıklı olsunda hiç mi hiç farketmez bi anne için cinsiyeti
Magazalarda hep guzellikler kiz bebekler icin o konuda sanslisiniz. Annesi giydirir susler artik. Kiz bebek bi baska sevimli oluyor.

Kizzzzlaaarrr cok gezen matmazelden haberler :1: bugun Acity'e gittim oglusuma ordan bisuru ciciler aldim. Oldukcada uygun bi fiyata geldi. Cemre diye bi magzadan aldim.

Ne aldin derseniz;

1 hastane cikisi(10 lu)
1 penye battaniye
3 icli disli pamuklu zibin
3 pijama takimi ( gun icindede giydirebilicek sekilde hatta disari bile rahatlikla cikartilip giydirilebir)
3 adet corap
1 paket agiz mendili
Hediye olarak 2 tane yelek verdiler
TOPLAM :143 liraya aldim hepsini 5 taksit olarak.

Kizzzzlaaarrr cok gezen matmazelden haberler :1: bugun Acity'e gittim oglusuma ordan bisuru ciciler aldim. Oldukcada uygun bi fiyata geldi. Cemre diye bi magzadan aldim.

Ne aldin derseniz;

1 hastane cikisi(10 lu)
1 penye battaniye
3 pijama takimi ( gun icindede giydirebilicek sekilde hatta disari bile rahatlikla cikartilip giydirilebir)
3 adet corap
1 paket agiz mendili

Oo maşallah bi çok şey almışsınuz güle güle sağlıklı kullansjn kuzucuk .. Bende bugun ankamall deydim kuzenlerimin Bebişleri oldu bayrama memlekete gıderken son zamana kakmasın dedim . Aman allahım kızlara ne cok şey var erkeklerde bişi yok resmrn .. Cumartesi belli olacak bakalım cinsiyet inşsllah . O Zamdn alıcı gözle bakıcam ama bebek arabaları puset fakan derken fiyatlara bakıyım dedim maşallahı var fiyatları araştırmak lazım tabi ... Buradan paylaşım ii ulusa falanda bakmak lazım giden arkadaslardan bılgılendirme oldukca ii oluyor

Son düzenleme:
Hoşbuldummm :)
23+2 haftalığım.
Medicana Hastanesi Süleyman Akarsu'ya gidiyorum.

Sizler? :)

Bende 17 haftalığım akropole gıdıyorum Nurten Hanım'a
💕💕💕

Ne aldin derseniz;

1 hastane cikisi(10 lu)
1 penye battaniye
3 adet corap
1 paket agiz mendili

Ben de kız kardeşimin yeni doğan oğluna bir tulum aldım geçen hafta oradan alarmı çıkarmayı unutmuşlar yine gideceğim. 0-3,3-6 ay uygun fiyata tulumlar vardı. Bugün oğlum olacağını öğrendim ona da alırım belki gerçi daha çok küçük alışveriş için 2 ay daha beklemem gerek ama ucuz olunca alınabilir.

Selam kızlar , ya bende bebek süsü için keçe düşünüyorum ve kendim yapmak istıyorum ... Kapı düşleri falan .. kurslar oluyor ya ücretsiz bi bulamadım belediyelerin bi zamanda yok sanırım yaz dönemi diye 😞 giden bilen arkadasınız var mı

Merhaba arkadaşlar ben de ankara'dayım ve grubunuza katılmak isterim. 8 Aralık'ta doğum gözüküyor. Nikah şekerleri aklımda hiç yoktu ama kızım için ve hatıra kalsın diye buradan okuyup düşünmeye başladım. Kurabiye ve çikolata dışında birşey olsa iyi olur. magnet tipi mesela kullanışlı En hesaplı ve şık nasıl temin edebiliriz. Kuzenlerim malzemeleri alıp kendileri yaptı o daha ekonomik oluyormuş. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? İnternetten sipariş umduğumuz gibi çıkmayabilir.

Merhaba arkadaşlar ben de ankara'dayım ve grubunuza katılmak isterim. 8 Aralık'ta doğum gözüküyor. Nikah şekerleri aklımda hiç yoktu ama kızım için ve hatıra kalsın diye buradan okuyup düşünmeye başladım. Kurabiye ve çikolata dışında birşey olsa iyi olur. magnet tipi mesela kullanışlı En hesaplı ve şık nasıl temin edebiliriz. Kuzenlerim malzemeleri alıp kendileri yaptı o daha ekonomik oluyormuş. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? İnternetten sipariş umduğumuz gibi çıkmayabilir.

Merhaba hoş geldin.. Nereye gidiyorsun hastane ... Bu arada yazdım bende keçden kendim yapmak istıyorum tabi kurs bulabilirsem .. Hazıra kaldıysa işimiz valla ankarayı cok bılmıyorum naparım bılmıyorum

Ben de kız kardeşimin yeni doğan oğluna bir tulum aldım geçen hafta oradan alarmı çıkarmayı unutmuşlar yine gideceğim. 0-3,3-6 ay uygun fiyata tulumlar vardı. Bugün oğlum olacağını öğrendim ona da alırım belki gerçi daha çok küçük alışveriş için 2 ay daha beklemem gerek ama ucuz olunca alınabilir.

Ayy ne guzel bi oglan daha geliyor. Masallah erkek nufusunu katladik bu sene :1: gittigim magzanin fiyatlari oldukca uygundu kiyafet eksigimiz pek kalmadi. Aldiklarim disinda arkadaslarimdan gelenlerde var bizi baya bi idare eder diye dusunuyorum. Bende 5,5 da daha yeni yeni bakiyorum. Puset vs alisverisleri bayram sonrasi insallah.

Oo maşallah bi çok şey almışsınuz güle güle sağlıklı kullansjn kuzucuk .. Bende bugun ankamall deydim kuzenlerimin Bebişleri oldu bayrama memlekete gıderken son zamana kakmasın dedim . Aman allahım kızlara ne cok şey var erkeklerde bişi yok resmrn .. Cumartesi belli olacak bakalım cinsiyet inşsllah . O Zamdn alıcı gözle bakıcam ama bebek arabaları puset fakan derken fiyatlara bakıyım dedim maşallahı var fiyatları araştırmak lazım tabi ... Buradan paylaşım ii ulusa falanda bakmak lazım giden arkadaslardan bılgılendirme oldukca ii oluyor

Heyecanli bekliyis insallah gosterir cinsiyetini. Reyonlar hep kizlarin bende bakinca kiskandim valla. Ankamall'a hic bakmadim. Bu aralar cepa kentpark acity takiliyorum. Ordaki fiyatlarda fena sayilmaz. Ama araba vs icin ulus'a bakmak sart bence.

Selam kızlar , ya bende bebek süsü için keçe düşünüyorum ve kendim yapmak istıyorum ... Kapı düşleri falan .. kurslar oluyor ya ücretsiz bi bulamadım belediyelerin bi zamanda yok sanırım yaz dönemi diye 😞 giden bilen arkadasınız var mı

Sanirim sik dugme ve erdogan dugmede(ikiside kizilayda) kece susler icin kalip kesme aparati vs var. İnternettede bence nasil yapildigini anlatan guzel video ve siteler var. Oralara bakarak yapilabilir. Bi arkadasim bu sekilde kapi susu yapti bebisine.

Ne aldin derseniz;

1 hastane cikisi(10 lu)
1 penye battaniye
3 adet corap
1 paket agiz mendili

Gerçekten çok uygun fiyata almışsın, güle güle kullanırsınız inşallah. :21: Bunlar mağazanın kendi markası mı yoksa başka markalar mıydı?

Back
X