Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Hayir tabiki ikisini idare etmedi okadar ay :) temmzda ozel eryamana gecti.. temmzdan beri eryamanda..
Hımm o zaman sen önce etimede gidiyodun. 9 ay aynı doktor deyince eryaman hast sandım. ben de hazirana kadar etimede gidiyodum şimdi korudayım keşke daha önce randevu bulabilseydim de baştan koruda başlasaydım

Hımm o zaman sen önce etimede gidiyodun. 9 ay aynı doktor deyince eryaman hast sandım. ben de hazirana kadar etimede gidiyodum şimdi korudayım keşke daha önce randevu bulabilseydim de baştan koruda başlasaydım
Evet korudanda cok memnnlar.. ama bn doktrmdan memnun oldgm icin etimedden gdnce baska yer denemek istemedim..direk onla birlikte eryamana devam ettik. Senin dogum ne zmn ? Hayrlisyla kurtulursunuz insallah..

Evet korudanda cok memnnlar.. ama bn doktrmdan memnun oldgm icin etimedden gdnce baska yer denemek istemedim..direk onla birlikte eryamana devam ettik. Senin dogum ne zmn ? Hayrlisyla kurtulursunuz insallah..
İnşallah canım hepimiz hayırlısıyla doğum yaparız. Benim de 24 bitti aralık sonu gibi görünüyor bakalım hayırlısı

güzelmiş şartlar, geçmiş olsun sağlıkla kurtulmuşsun. ben hala net karar vermiş değilim hastane ve doktora ondan sordum ama o taraf bana çok uzak zaten, biz de sağlıkla kavuşuruz inşallah.

Çok teşekkür ederim canım ama Eryaman bana çok uzak çok ters. Ilgin için Sağol :)

Ayyy canim ne iyi oldu soylediklerin. Umarim bende senin kadar rahat ederim. Eger bi degisiklik olmazsa Akay hastanesinde yapicam dogumu. Doktorum oraya gelebilirim birtek dedi. Genelde okudugum yorumlar iyi ama insallah bi sıkıntı yasamadan bitiririz bu sureci.
Dedigin gibi gecelik daha kullanisli olacak en iyisi ben o sekilde bakiyim. Gecelik sabahlik olarak almak en mantiklisi.

Birde korkutmak gb olmasin ama sezaryendensora agrilarin oluyor ama igne vuruolar cok etkili bir agri kesici agrini kesio hemen ama oksrrken oturup kalkrken dikis yerlerin agrio bana bunlari kimse solememsti acikcasi :) okdr siteyi takip ettim gebeligim boyunca demekki bu agrilara dikakkt etmemisim tamamn dogum olayina konstre oldgumdan :) 6 saat sora seni kaldrip yurutuyorlar yurumek zorundasnin afedersin gazn ciksin diye o biraz zorluyor seni iki buklumsun falan ama hic korkma agrilar her gecen gun haffliyor ben sabit kalicak sandim agrilar her gecen gun azaldi . Zaten hastanede surekli agri kesixi yapiolar rahat etmen icin.. ay hayrlisyla kurtulursun insallah. Benm bgn 21 gun oldu hepsini unuttum gtti:) bebeisini kucagina alinca hepsini unutuosun..

Mrb arkadaslar bende ankaradan katılıyorum :) 21 haftalik hamileyim

Saglik bebegini kucagina al insallah. Hamileligin en guzel zamanlarindasin :)

Merhabalar ben hem Ankara'da hem hamilelikte yeniyim. Bu konuyu da yeni gördüm ben de aranızdayım. Hastane ve doktor seçemiyorum
Hosgeldin... Saglikla kavusursun insallah bebisine. Ben kontrollerim icin devlete gittim hep ama dogumu ozelde yapicam nasip olursa. Arkadasim kontrollerinide dogumunuda Ufuk Unv. Hastanesinde yapti. Cok memnun kalmisti. Benim zamanim gecmeseydi bende dusunurdun kesin orayi. Hem fiyat okarak hem hastane olarak cok memnun kaldi. İstersen orayida bir dusun.

Merhabalar, ben de Ankaradayım. Hastane konusunda benım de kafam karışık. Bu ikinci hamileliğim.İlkinde özelde doğum yapmıştım ama şu anda imkanım yok. Acaba Yenimahalle Devlet Hastanesi veya A.Ü Cebeci Tıpa giden var mı aramızda?

Sağol canım teşekkür ederim önümüzdeki haftalarda gaziye gidicem orası da aklımda bulunsun :)

Sağol canım teşekkür ederim önümüzdeki haftalarda gaziye gidicem orası da aklımda bulunsun :)
Canim haftani gormedigim icin gaziyi soylememistim. 16 haftadan kucuksen gaziyi dusun tabiki. Ben o hastaneyi cok sevmiyorum. Surekli intornlerle muhattap oluyosun. Sonucta daha ogrenci hepsi. Bana hic guven vermedigi icin bir kere gidip bidaha gitmek istemedim. Hoca muayenesi istersende 121 lira para veriyosun. Ee o zaman ozele giderim dedim. Offf offf insanin gercekten cok akli karisiyor.

Canim A.Ü Tip icin cok guzel seyler duydum ama kendim hic gitmedim bence yakinsan dusun derim.

Canim A.Ü Tip icin cok guzel seyler duydum ama kendim hic gitmedim bence yakinsan dusun derim.

Çok teşekkür ederim arkadaşım..Orayı deneyeceğim sanırım
Ben özelde genellikle sezaryen yanlısı doktorlar gördüm gittiğim çok övülen Hrsde bile buni gördüm özele çok gittim daha önceki hamileliğimde de doktorum düşük yaparken beni yarı yolda bıraktı. şimdi üniversite düşünüyorum bakalım hayırlısı tabi...
Ben randevu alıp Ankara Üniversitesine gittim ama randevuya rağmen bütün günüm gitti pek birşey söylemeden gönderdiler oraya gidiyorum napicam şimdi oraya gidiyorum başvurcak birini bulamıyorum sinir oldum belki direkt hocaya gitsem öyle olmazdı ama randevu da alamadım. şimdi gaziyi deniycem bir hocaya karar verip ondam randevu almayi düşünüyorum Allah hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin.

Bak şimdi gözüm korktu canım ya..Özeline gidemem kimsenin, ama o zaman da ilgilenecek doktor bulamıyorsun, ne kadar acımasız bir sistem Yarına randevu aldım ben de ama randevu zaten "gebe polikliniği" diye veriliyor, doktor adıyla değil..Sanırım GATAdaki sistemle aynı

Ben de gebe poliklinigine almıştım da ilk gittiğim icin jinekolojiye gideceksin demişlerdi hata onu da soracak kimse bulamayınca muhasebe servisine sormuştum ama sen şimdiye kalp atışı duymuşsundur sanırım aynı olmaz inşaallah sen problem yaşamazsin. Bak bakalım nasıl olacak bize de anlatırsın :) ben de gaziye gitmeyi düşünüyorum bir hocanın methini duydum bakalım ne olacak.

Eveett, deneyimimi aktarıyorum kızlar..İlk kez gittiğinde gebeliğini kanıtlayan herhangi bir belge götürürsen jinekolojiye yönlendirmiyorlar, direk gebe polikliniğine..Orda da tüm kanlarını alıp gönderiyorlar, yani ultrasn filan yok..16. haftaya kadar ultrasona bakmıyoruz dediler..Ordaki herkes cok memnun, ikinci üçüncü gebeliğini o hastanede yasyanlar var, tavsıye edıyorlar. :Bu arada prof muayenesi 122 tl..Sezaryen doğum ücreti de 450 tlymiş..Ben de birdahaki sefere Cem Hocadan randevu alıp gidicem inşallah..Sadece sıra beklemek ve koşuşturmak var, ona da katlanıcaz artık napalım..kısacası benim içime sindi kızlar..

16. Haftaya kadar neden ultrasonla bakmadiklarini anlamadim acikcasi. 12. Haftada ikili tarama var mesela ve ense kalinligini olcmeleri gerekiyor nasil bakicak ultrason olmadan ? Ben gazi hastanesini cok duzensiz buluyorum bunda daha onceki deneyimleriminde etkisi var tabi. Ama onemli olan senin memnun olman. Sen begendiysen sirun yok demektir.

BEnce 16. haftaya kadar bakmıyorlar değil de, ben ilk kez gittiğim icn önce kanda gebeliği görmek istedıler ve sonuclarla gıttıgımde bakacaklar..Cunku kendı laboratuarlarından ogrenmezlerse gebelıgıne ınanmıyorlar bı turlu Yarın sonuclarımı almaya gıdecegım bakalım..ama bundan sonrakılerde Cem Hocaya gıdıp onunla devam etmeyı dusunuyorum..doğumda ne kadar ödemem gerektıgıne bı emin olayım da önce..Acıkcası benım özelde dogum yapma lüksüm yok..Ama devletın kadın dogum hastanesınde de basıma gelmeyen kalmadı..korkumdan buraya basladım, umarım pişman olmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…