- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #5.061
birde hamilelik alerjisi olmus olabilirmsiin?
benimde gobek deligimin alti felaket kasiniyor ve bacaklarimin sag ve sol üst taraflarinda kasinti var ama 4 5 senedir alerji olarak cıkıyor onlar bende , bazi alerjik bunyelerde bir tetikleem sonucu cikabilirmis, hamilelikle alakası yok diye dusunuyoruz bizde
BİLMİYORUM CNM YA AMA KORKUYORUM CİĞERLER DEDİ AŞKIN BEY NETTEDE ARAŞTIRDIM CİĞERDE SIKINTI ÇIKARSA 38 HAFTA OLMADAN BEBEĞİMİ SEZERYANLA ALMAK ZORUNDA KALIYOLARMIŞ İLK DOĞUMUM VE NORMAL İSTİYORUM
ALLAH ALLAH NEDEN SANA ALERJİ DEDİDE BANA GEL GÖRMEM LAZIM DEDİ ACABA YARIN 8.40 RANDEVU ALDIM CNM DÖNERİM KESN DUA ET BİŞİ ÇIKMASINoff mutlaka bizede haber ver merak ettim simdi((
ben askin beye soyledim kasınıp duruyorum diye birde kol dirsek icimde var bisey olmaz dedi alerji cunku bu ama bilmiyorum seninki nedir(
Aşkın bey sincan koruda balgatta degil canım evin yakınsa sincani tercih et benceBisey cikmaz ins icini ferah tut. balgat koru ya mi gidiyorsun bende orda dusunuyorum dogumu ama hicbi fikrim yok hastane hakkinda. doktorum disardan benim.
cnm ben dayanamadım dün gittim, gördük keseyi çok şükür ama çok hastayımhangi gün gidiyordun?
gecmis olsun canim cok dikkat et kendinecnm ben dayanamadım dün gittim, gördük keseyi çok şükür ama çok hastayım
Canim naptin ne dedi askin bey? Haber vermedin merak ettim neymis kaşıntı sebebi?Aynen canım göbek deliğimin altı karnım dediğin gibi sağ ve sol bacakların üstü bide pütür pütür kabardı hep ellerimi çekemiyorum inşallah bişey çıkmaz sabah erkenden korudayım
Kizlar ben dogurdum :)
Merhaba cnm aramiza hosgeldin ins saglikla kucagina alirsin. Ben 36 haftalik hamileyim ilk basinsan beri baskent universitesi hastenesine gidiyorum cok.memnunum allah kismet ederse dogumum da orda olacak. Kesinlikle tavsiye ederim sana ....:)Merhaba arkadaşlar bnde artik aranizdayim 4 haftlk hamileyim hnz doktora gtmedim.çok korkuyorum doğumdan etrafımdaki genç annelere hep sorular soruyorum iyice kafam karisiyorbaşkenti düşünüyorum bi fikriniz var mi? Şimdiden teşekkürler ..saglikli hamilelikleri dilerim:)
Hayırlı olsun canmKizlar ben dogurdum :)
Aynen canım göbek deliğimin altı karnım dediğin gibi sağ ve sol bacakların üstü bide pütür pütür kabardı hep ellerimi çekemiyorum inşallah bişey çıkmaz sabah erkenden korudayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?