Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Aynen canım göbek deliğimin altı karnım dediğin gibi sağ ve sol bacakların üstü bide pütür pütür kabardı hep ellerimi çekemiyorum inşallah bişey çıkmaz sabah erkenden korudayım

BİLMİYORUM CNM YA AMA KORKUYORUM CİĞERLER DEDİ AŞKIN BEY NETTEDE ARAŞTIRDIM CİĞERDE SIKINTI ÇIKARSA 38 HAFTA OLMADAN BEBEĞİMİ SEZERYANLA ALMAK ZORUNDA KALIYOLARMIŞ İLK DOĞUMUM VE NORMAL İSTİYORUM

off mutlaka bizede haber ver merak ettim simdi ((
ben askin beye soyledim kasınıp duruyorum diye birde kol dirsek icimde var bisey olmaz dedi alerji cunku bu ama bilmiyorum seninki nedir (

off mutlaka bizede haber ver merak ettim simdi ((
ben askin beye soyledim kasınıp duruyorum diye birde kol dirsek icimde var bisey olmaz dedi alerji cunku bu ama bilmiyorum seninki nedir (
ALLAH ALLAH NEDEN SANA ALERJİ DEDİDE BANA GEL GÖRMEM LAZIM DEDİ ACABA YARIN 8.40 RANDEVU ALDIM CNM DÖNERİM KESN DUA ET BİŞİ ÇIKMASIN ÇOOK KAŞINIOM

Bisey cikmaz ins icini ferah tut. balgat koru ya mi gidiyorsun bende orda dusunuyorum dogumu ama hicbi fikrim yok hastane hakkinda. doktorum disardan benim.

Selam kizlar bende uzun bir mesaketli yoldan sonra hamileyim sukurler olsun ki sincan lokman hekime gittim ahmet cingi hocaya giden varmi memnunmusunuz dogum yapan varmi orda biraz bilgi verirmsiniz

selam kizlar bende aranizdayim :) bebegim kac haftalik tam bilmiyorum ama kk nin hesaplarina göre hamilelik takvimi olusturdum bende :) dikmendeyim ilk randevum ctesi bilgi hastanesinde :) hamile olmak cok farkliymis sueekli acikiyorm ve halsizim üstüne bide calismak coook zorr

Merhaba arkadaşlar bnde artik aranizdayim 4 haftlk hamileyim hnz doktora gtmedim.çok korkuyorum doğumdan etrafımdaki genç annelere hep sorular soruyorum iyice kafam karisiyor başkenti düşünüyorum bi fikriniz var mi? Şimdiden teşekkürler ..saglikli hamilelikleri dilerim:)

Selam kızlar bende yeni gördüm topıgı geldim nasılsınız doğum yapanlar gözünüz aydın

Merhaba cnm aramiza hosgeldin ins saglikla kucagina alirsin. Ben 36 haftalik hamileyim ilk basinsan beri baskent universitesi hastenesine gidiyorum cok.memnunum allah kismet ederse dogumum da orda olacak. Kesinlikle tavsiye ederim sana ....:)

Merhaba Hanımlar, başlığı yeni gördüm. Biraz geç de olsa... Ben kontrol icin Zübeyde Hanım'a gidiyorum. Oldukça da memnunum. Ama doğuhane, sancı odası ile ilgili yazılanları okuyorum da çok ürkütücü. Doğum konusunda kararsizim. Doğum icin, muayene icin bir hastaneden beklenti seviyemi soruyorsaniz olcum insan gibi muamele görmek. ankara tıp'i önerenler vardi doğum için. ben de oraya da gittim. Zübeyde hanımın poliklinik muayenesi inanin oradan kat kat iyi. Ozel muayeneyi bilmiyorum. Bir de hemsireler cok nazik ve becerikli. Memurlar da oyle. Onlari tenzih ederim. Ama hastane cok kalabalik. Feci sira var. Saatlerce bekledigim oldu. Tek asistan doktor, intornler ve her gun yuzun ustunde gebe. Ayda bir olmak üzere 3 kez gun verdiler. 3unde de ultrason muayenesi yapmadilar. Daha once hem rahim ici kanama hem de dis kanama geçirdigimi soyledim. Gene de almadilar ultrasona. Tansiyon olcup bebegin kalp atisini dinliyorlar o kadar. Ikincisinde Seker yuklemesi yaptim. muayene bitti. Ikincisinde de iyi misin, cocuk hareket ediyor mu diye sorup gonderiverdiler. bir ay sonraya kontrol günü verdiler. Yani seker yuklemesinden sonra 3 ay boyunca ultrason muayenesi yapma gereği duymuyorlar. Ama doktorlar ilgili. Zübeyde hanimda 2li test yaptirmistim. Belki bakmak isterler diye ankara tiptaki dosyama onu da koymustum. Doktor bey onu görünce basti figani. Vay efendim, bu testi 2 kez nasıl yaptirirmisim. Bu testin devlete maliyeti tam 100 liraymış. kontrol icin 2 yere birden gidemezmisim. Birini secmeliymisim. içim rahat edene kadar yaptiririm dedim ona sadece. son gidisimde de doktor hanim bir sonraki kontrol gününü verecekken o gün gelemem dedim diye azarlamaya kalktı. yani kararsızim. Hastane önerileriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…