- 3 Aralık 2013
- 501
- 119
- 63
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #5.081
sen iyimisin bir sorun yok dimi? hersey yoluında kese vardi kalp atisi fln ? :)cnm ben dayanamadım dün gittim, gördük keseyi çok şükür ama çok hastayım
bir sıkıntı yok canım çok şükür, kalp atışlarını duydum geçen hafta, bugün 8+0 olduk, ayın 15'inde doktor kontrolüm var onu bekliyorum. sende ne var ne yok canım ?sen iyimisin bir sorun yok dimi? hersey yoluında kese vardi kalp atisi fln ? :)
bir sıkıntı yok canım çok şükür, kalp atışlarını duydum geçen hafta, bugün 8+0 olduk, ayın 15'inde doktor kontrolüm var onu bekliyorum. sende ne var ne yok canım ?
Hayirli olsun... Darisi bana insallah 9 haftamiz var zaman cok hizli geciyor.Kizlar ben dogurdum :)
Insallah hayrliysa atlatirsin sende. Malum lohusalik bebisle birbirimze alisma donemi derken bakamadim hic buralara fazla.. eger sezeryan olucaksan gecelik almani tavsiye ederim iki tane. Cnk seni odaya getrdiklerinde hemn geceligini gydriolar rahat oluyor. Birde hemn iccamasri giyemiosun kanamani kontrolettikleri icin.Kizlar selamlar tatildi okulun acilmasiydi derken bi turlu yazamadim buraya. İnsallah hepiniz iyisinizdir31. Haftamiza giriyoruz benim sipa hala donmemis oyle ayaklari ustunde duruyor. 3 hafta sonra randevu verdi doktor hala donmemis olursa sana sezeryan gorunuyor dedi bu arada bebisin ufak tefek eksikleri disinda herseyi tamamladim cok mutluyum bu yuzden zaman gectikce gezmek dolasmak cok zor olmaya basliyor. Gecen gun ulus'a bir daldim aksama kadar arabasindan yatagina herseyi aldim. Suluhan'dan malzeme aldim bebek sekeri icin kendim yapicam insallah. Kendime bi guzel pijama takimi bulamadim onun icinde kizilay'a inmeye karar verdim. Umarim guzel biseyler bulurum.
hayırlı olsun canım aldıkların. pijama için markafoni, trendyol gibi mağazalara da bakabilirsin, ben ordan sipariş verdim çok uygun fiyatları. lohusa pijaması deyince hem çirkin hem çok pahalı şeyler çıkarıyorlar. ben büyük beden önden düğmeli aldım. ben bebeğin yatağını arabasını falan almadım daha, çok kararsızım. ulus'ta nerden ve ne kadara aldın onları?1Kizlar selamlar tatildi okulun acilmasiydi derken bi turlu yazamadim buraya. İnsallah hepiniz iyisinizdir31. Haftamiza giriyoruz benim sipa hala donmemis oyle ayaklari ustunde duruyor. 3 hafta sonra randevu verdi doktor hala donmemis olursa sana sezeryan gorunuyor dedi bu arada bebisin ufak tefek eksikleri disinda herseyi tamamladim cok mutluyum bu yuzden zaman gectikce gezmek dolasmak cok zor olmaya basliyor. Gecen gun ulus'a bir daldim aksama kadar arabasindan yatagina herseyi aldim. Suluhan'dan malzeme aldim bebek sekeri icin kendim yapicam insallah. Kendime bi guzel pijama takimi bulamadim onun icinde kizilay'a inmeye karar verdim. Umarim guzel biseyler bulurum.
aynen ben de hissedemiyorum sadece yorgunluk ve halsizlik var üzerimde :)bende bugun 9 oldum :) cuma gunu kontrol var onu bekliyorum bende, bi sorun yok ama hala bi histe yok bende
ulusta konya sokakta gelis fiyatina inanilmaz ucuz veriyorlar bütün markalar var,hayırlı olsun canım aldıkların. pijama için markafoni, trendyol gibi mağazalara da bakabilirsin, ben ordan sipariş verdim çok uygun fiyatları. lohusa pijaması deyince hem çirkin hem çok pahalı şeyler çıkarıyorlar. ben büyük beden önden düğmeli aldım. ben bebeğin yatağını arabasını falan almadım daha, çok kararsızım. ulus'ta nerden ve ne kadara aldın onları?1
teşekkür ederim, oraya da bakalım mutlakaulusta konya sokakta gelis fiyatina inanilmaz ucuz veriyorlar bütün markalar var,
ben piyasada 1200e satilan wollex arabayi ordan 750ye aldim ama yaninda besik fln da aldigim icin indirim yaptilar mutlaka konya sokaga gidip o dik yokusu cık ztn görürsün orda :)
Bende onden dugmeli gomlek model almak istiyorum pijama takimini. O lohusa pijamalarini hic sevmedim ayrica gereksiz pahali. Cikrikcilarda bikac yere baktim 140 -160 lira gibi fiyatlar soyluyorlar delirmisler heralde.hayırlı olsun canım aldıkların. pijama için markafoni, trendyol gibi mağazalara da bakabilirsin, ben ordan sipariş verdim çok uygun fiyatları. lohusa pijaması deyince hem çirkin hem çok pahalı şeyler çıkarıyorlar. ben büyük beden önden düğmeli aldım. ben bebeğin yatağını arabasını falan almadım daha, çok kararsızım. ulus'ta nerden ve ne kadara aldın onları?1
Amin canim insallah hayirlisiyla saglikla kavusurum oglusuma. Zaman azaldikca korku ve panik basladi bende. Doktor 34. Haftada tekrar cagirdi eger hala donmemis olursa sezeryan olursun dedi. Kismet bakalim ne olucak gorucez. Bu arada gecelik konusunda haklisin eger sezeryan olursam gecelik kesin lazim. Baska onerilerin varsa onlarida aliyim. Su anda en taze anne sensin malum :)Insallah hayrliysa atlatirsin sende. Malum lohusalik bebisle birbirimze alisma donemi derken bakamadim hic buralara fazla.. eger sezeryan olucaksan gecelik almani tavsiye ederim iki tane. Cnk seni odaya getrdiklerinde hemn geceligini gydriolar rahat oluyor. Birde hemn iccamasri giyemiosun kanamani kontrolettikleri icin.
Hayirlisi olsun hiv farketmiyor seezaryen yada normal dogum..onemli olan bebisin sagligi.. benimde bobrekte genisleme pldugu icin erken sezaryen oldum..mutlaka iki gecelik almani tavsiye ederim birde sakn beyaz alma cnk kan oluyor. Ben spinal szryn oldjm. 6 saat ayaga kalkamiosun.dogumdan cknca hemen odada hemsireler geveligimi gydrdiler hem yukari siyirdilar cok rahat oldu. Cnk kanamami kontrol edip duruyorlardi. 6 saattn sora kalkip yurumen gerekiyor o sirada hemsire gelipsondami cikartti hic acimiyor o islem merak etme . Icinden bise akiyor gb oluyor. Birde ben sondami beni uyustrduktan sora takin demistim. Bence oyle yap hssetmzsn bile. Ben bende sonda oldgunu esim hemsireye sonda doldu degstrr misiniz dedgnde farkettim :) sora hemsire iccamsrini gydirio birde streil bez takio sana bn hastane de kaldgm sure hep onu kullandim cok rahatti..hangi hstanede dogim yapicaksin bu arada? Hastanede onemlitabi. Benm ozeldi oyuzdn bukdr ilgi alaka vardi. Devlette bole bise yok biliyorun cnk bnden 1 ay once esimn kuzeni zubyde hanmda dogrdu. Iskncydi kiza. Smdilik aklima gelenler bunlar merak ettgn varsa sorabilirsinAmin canim insallah hayirlisiyla saglikla kavusurum oglusuma. Zaman azaldikca korku ve panik basladi bende. Doktor 34. Haftada tekrar cagirdi eger hala donmemis olursa sezeryan olursun dedi. Kismet bakalim ne olucak gorucez. Bu arada gecelik konusunda haklisin eger sezeryan olursam gecelik kesin lazim. Baska onerilerin varsa onlarida aliyim. Su anda en taze anne sensin malum :)
Merhaba ben yeni dpgum yaptm. Eger maddi durumun musaitse kesinle kendi doktorumu ve hastanrmi tavsiye edebilirim. Hemsireler olsun amlythanedekiler olsun kendi kizlarymisim gb ilgilendiler resmen benmle.. ozellikle doktorimdan inanlmaz memnunumnbir daha hamile kalsam yine ayni doktora giderim. Onerdgm butun arkdslarmda cok memnun kaldilar..Merhabalar ben hem Ankara'da hem hamilelikte yeniyim. Bu konuyu da yeni gördüm ben de aranızdayım. Hastane ve doktor seçemiyorum
sen nerde ve hangi doktorla yapmıştın ki? tabi bi de ne kadara mal oldu toplam?Merhaba ben yeni dpgum yaptm. Eger maddi durumun musaitse kesinle kendi doktorumu ve hastanrmi tavsiye edebilirim. Hemsireler olsun amlythanedekiler olsun kendi kizlarymisim gb ilgilendiler resmen benmle.. ozellikle doktorimdan inanlmaz memnunumnbir daha hamile kalsam yine ayni doktora giderim. Onerdgm butun arkdslarmda cok memnun kaldilar..
Ben ozel eryaman hastanesnde oldum. Doktorum Mesut Bayraktardi. Aylik kontroller 72 lira ama icinde kan idrar nst fln hepsi var. 10 gn gecmeden bir daha gttgnde para odemiosun zaten. Ve doktorum gercekten onemli bise olmadgi surece eni surekli cagrmiyor. Paragoz deiller. Cogu zaman telfnla konusup hallettgmizi biliyorum sorunlarimizi 9 ay boyunca ayni doktorlaydim ve saolsun cok memnun kaldim..hatta bnm normal dogum olsun diye cok istiyordum doktordda hep destekledi beni pinpiriklenme normal yaparsin diye. Ama saglik sorunlarindan dolayi mecbur sezaryen oldum kendim istedim.. normali bekleyemicem dedim..sen nerde ve hangi doktorla yapmıştın ki? tabi bi de ne kadara mal oldu toplam?
Bu mesut bayraktar iki ay öncesine kadar etimed hast değilmiydi iki hastanede birden mi çalışıyormuş ayrılacağını duymuştum ama nasıl ikisini idare etmiş o kadar ay şaştım kaldımBen ozel eryaman hastanesnde oldum. Doktorum Mesut Bayraktardi. Aylik kontroller 72 lira ama icinde kan idrar nst fln hepsi var. 10 gn gecmeden bir daha gttgnde para odemiosun zaten. Ve doktorum gercekten onemli bise olmadgi surece eni surekli cagrmiyor. Paragoz deiller. Cogu zaman telfnla konusup hallettgmizi biliyorum sorunlarimizi 9 ay boyunca ayni doktorlaydim ve saolsun cok memnun kaldim..hatta bnm normal dogum olsun diye cok istiyordum doktordda hep destekledi beni pinpiriklenme normal yaparsin diye. Ama saglik sorunlarindan dolayi mecbur sezaryen oldum kendim istedim.. normali bekleyemicem dedim..
Hayir tabiki ikisini idare etmedi okadar ay :) temmzda ozel eryamana gecti.. temmzdan beri eryamanda..Bu mesut bayraktar iki ay öncesine kadar etimed hast değilmiydi iki hastanede birden mi çalışıyormuş ayrılacağını duymuştum ama nasıl ikisini idare etmiş o kadar ay şaştım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?