- 24 Şubat 2011
- 2.206
- 20
- 358
- 37
- Konu Sahibi nonameanymore
-
slm arkadaşlar nasılsınız ???
selam canım ben iyiyim topikte hazır bulunan kişi olarak sen nasılsın?
bende iyiyim çok şükür ikimizden başka kimsecikler yok
merhaba hamişler bende geldim aranıza nasıl gidiyor hamilelelik, ben bu gecede uykusuzdum :S
hayırlısıyla çok az kalmış arkadaşım az daha dayan sık dişini inşallah kolayca ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Normal mi olacak doğumun sezeryan mi? Nedere yapacaksın doğumu?
Evet gerekli rabeti görmedi henüz topiğimiz ama biz yazıştıkça yeni annelerimiz gelecektir zamanlaBebişin nasıl nuraycım ben 2 haftadır yeni hissetmeye başladım hareketlerini kızımın çok güzel bir duyguymuş
merhaba hamişler bende geldim aranıza nasıl gidiyor hamilelelik, ben bu gecede uykusuzdum :S
hoşgeldin maşallah sen gün sayısını azaltmışsın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
amin canım teşekkür ederim inşallah hepimiz hayırlısyla alalım bebişlerimizi kucağımıza luxxorada diyecektim renkli ayrıntılı ultrasyona servet ünsal tıp merkezinde gittm ben demetevlerde , 150 tl idi, ama çok güzel baktılar bebişimn 4 boyutlu çekimleri ve anne karnında renkli resimlerinide verdiler :)) o zamn sürekli onlara bakar olmuştum tavsiye ederim istediinz zamana rendavu alabilirsiniz
pardon yanlış olmuş 150 değil 130 tl olcaktı, fatih ünv 150 tl demişti ozaman
aaa bende demete yakın oturuyorum zamanı gelınce yaptırabılırım orda
benım ıcın olur cnmcım hatta sırf tanısmak için bile buluşabılırız güzel olur yani
haklısın cnm bu ay çabucak geçsin ve senden güzel hbrleri alalım inşallah
dua ediyorum senın ıcın Rabbim kabul eder inşallah
hehe ozaman hepimize güzelleşceksenın nekadrlıkdı bebişin cnm
aaa bende demete yakın oturuyorum zamanı gelınce yaptırabılırım orda
bi aksilik olmazsa normal doğum olsun çok istiyorum canım hayırlısıyla gelseydi oğluşum çok özledim onu( fatih ünv beştepeye gidiyrm değişklk olmazsa, sen ayrıntılı ultrasyn için nereye gidiceksin canım, bildiğim kadarıyla hastanen 29 mayıs sanırım?
çok şükür iyi geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim herşey normaldi ben dah açok fazla hissedemedim desem yeri var birde cinsiyeti hakkındada tam bi bilgim yok daha doğrusu hangisine inanıcam bilemedimultrason için etlik zübetde hanıma gitmiştim orda hasta yoğunluğundan dolayı anlaşmalı özel yerlerine sevk ettiler etlikteki doktor kalp atışlarına bakalım ne durumda diye ultrasona koydu cinsiyetimizede kız dedi neyse sonra ayrıntılı ultrasyona gittim orda bacaklarını açmıyor dedi doktor çok uğraştı ama açmadı fakat erkeğe çok benziyo dedi bende arada kaldım bu ayda da geçsinde özele gidicem yine bakalım nediyecekler
Yemek yiyip geldim de kızlar geciktim
evet canım ben kendi hastaneme gitcem ama senin yazdığın servet ünsala da biraz daha büyüyünce bebeğim görmek ve cd veriyorlarmış gliba onu almak için gitmek istiyorum direkt 3d de görmek için gitmek istiyorum oraya şimdi bi organlarına filan bakılıversin sanırım 29 mayısta ayrıntılısı renkli değil
ay canım yaa hakkaten ama bi kız bi erkek deyince insan da emin olamaz bir türlü. Özele nereye gideceksin? Bn de hiç hissedemiyorum diye yakınıyordum ama şükür son 2 haftadır kıpır kıpır maşallah
29 mayıstan memnunmusun canım ücretleri nasıl oranın
daha yolun basındayız canım 7+1 im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?