Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

doktorun doğumuna gece yada hafta sonuda olsa gireyo mu canım, doğum ücretlerini öğrendin mi , hastanenin yeni doğan ünitesi var mı, sen nasıl doğum düşünüyosun ? çok soru sordum dimi :)) neyse istediğin yerden cevaplayabilirsin :))

Canım yenidoğan ünitesi var evet benim doktorumun söylediğine göre gece doğum olursa bir aksilik olmadığı sürece yüzde 95 geliyorum dedi. Ücreti de 1400 sezeryan de anı normalde ama epidurali sormadım sanırım o da bi 400-500 ekletiyordur üstüne. Doğuma eşin girebiliyor yanına. Biraz daha zaman ilerleyince ayrıntıları iyice sorup öğreneceğim doğumhaneyi ve odalarını da gezmek istiyorum. Temiz nezih bir yer. Tek sıkıntısı nesrin hanım hastası çok o yüzden randevulu da gitsen bi 15-20 dakka bekleyebiliyorsun önceliği daha ileri hamilelere veriyor ama bu durum da benim için ilerki aylarda avantaj olur

evet canım belli bi hafta aralığı var onun, ben20. haftada biraz erken gitmiştim ssabredemeyip :)) bebiş çok küçüktü yüzünüde net göremedik azcık sabret tam sınır haftasında git )
sınır ne kı:26: bend eoglumda 20ncı haftada gıtmıstım sanırım cok zorlmasıtı oglum 3 kere gırdım tamnazlı kuzum göstermemıstı yüzünü uyuyomus doktor oyle dedıydı
zaman çabucak geçiyor canım sen hiç merak etmehayırlı uğurlu olsun

ayy ınsallah canım saglıkla hayırlısıyla ınsallah

gene ıyıymıs canım 15-20 dk ne kı ben yaırn mesela lokman hekıme 10:20 de randevum 1 saatten once gırersem sasarımoyle yogun benım doktorda

ıs yerınden bı arkadasta orda yaptı dogumu ama pısman oldum dedım bos yere bı suru acı cektırdıler dedı personelden de hıc memnun kalmamıs:26:

evet ilerisi senin için avantaj olur, bende cuma günü doktruma gece gelip gelemiyceğini sorucam bide gece anestezi uzmanı acil bir durum içinbulunuyor mu hastanede bilmiyorum, bu cuma için doktor hanıma sorularım çok bakalım cevap alabilecek miiym:)) ücretler fatih ün aşağı yukarı aynı ben sadece benm doktor olurda doğum anı olmazsa diye endişeleniyorum :S

renkli ultrasyon için sınır neydi şimdi hatırlamıyorum cnaım. biizmkide poposunu dönmüştü bize :))) göstermedi yüzünü ama çok tatlı renkli ultrasyon resimleri annesi yesin oğluşunu:))

canım nerdekei lokman hekimde hangi doktora gidiyorsun?

hastaneler ve personelin yaklaşımı biraz da insanların kendi şansı sanırım arcak arkadaşım ben de çok denk geldim birisi hiç memnun kalmadım demiş biri aynı hastaneyi öve öve bitirememiş. Ben olumlu konuşan da duydum çok olumsuzlara da rastladım ama şimdiye kadar yaşayarak gördüğüm tecrübem çok olumlu hastaneyle ilgili umarım doğumum da öyle olur

aa bak onu iyi dedin ben de bilmiom anestezi uzmanı gece de olsa var mı diye

canını hiç sıkma hiçbirşey olmayacak bak iyi çıkmış bile.. sen içini ferah tut. burda herkes irbirine destek omaya calısıyor elinden geldiğince. yat dinlen amniyosentezden sora çok yürüme ayakta kalma vs..

slm bende geldim geç kaldım galiba :) ankarada yaşıyorum 26 hafta 5 günlük hamileyim zekai tahir burak hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim

evet canım ya şimdiye kadar girdğim her zamna bacakları kapalı göstermiyordu herkeste kız olma olasılığı fazla diyor ne kadar doğrudur bilmiyorum özelede lokman hekim olabilir etlikteki tam karar vermedim belkide evime yakın özel bi muayanehaneyede gidebilirim
maşallah aman kıpır kıpır olsn hayırlısıyla

lagrima sen nasılsın canım? Nigoli doğum yaptı belki duymuşsundur çok tatlı bir oğlu oldu darısı önce sana sonra bizlere inşallah

slm bende geldim geç kaldım galiba :) ankarada yaşıyorum 26 hafta 5 günlük hamileyim zekai tahir burak hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim

Hoşgeldin Duru yaprak kaç yaşındasın canım ilk bebek mi?

Hayırlısı olsun Nuraycım en kısa zamanda netleşir inşallah. Evet eve yakın olması önemli bence benim hastanem de evime 10 dakika yürüyerek. Yarın ayrıntılıya gireceğim için çok heyecanlıyım kızlarrrr

lagrima sen nasılsın canım? Nigoli doğum yaptı belki duymuşsundur çok tatlı bir oğlu oldu darısı önce sana sonra bizlere inşallah

Hoşgeldin Duru yaprak kaç yaşındasın canım ilk bebek mi?

ii cnm haberimmm varr çok sevind,imm.Allahım bizide bir avazda kurtarsınn.

ben doğurmadan bi buluşma ayarlayında görüşelim hanımlar

Olur valla görüşelim gerçi bu topiğimiz çok aktif olmadığı için daha kimseyi tanıyamadım ben nickleri bilem ezberleyemedim

nigoliyi normaldede tanıyormusun?? bebek görmeye gidelim

Evet canım tanıomm olur gidelim valla. Senin normal doğum mu olacak yoksa sezeryan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…