- Konu Sahibi nonameanymore
-
he valla yagmurda geziyolar göbüşleriyle bi ben evdeyım yahu
gel kuzum bizde atalım kendımızı dışarlara
bitirdim temziliğimide mamalarımıda yaptım şimcik keyif çatıcam
bende yemek yapıcam şu saat oldu canım hiç bişey istemiyo :/ hava bulanık içimden hiç bişey yapmak gelmiyo püfffffff
basitten bişecikler yap cnmcım çorba makarna yallah
yada kahvaltılık türüde olabılır cnm
slm nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ben artık iyice ağırlaştım çok zor hareket ediyorum artık. çok şükür bebeğimde bende iyiyim
a.s cnm ben iyiyim çok şükür şimdilik yolunda gidiyor
kaç haftalık oldun cnm
36. haftaya girdik az kaldı artık:)) inşallah tüm hamişler sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
oy maşallahh sizeeamiiiiiiiiiiin cnm
normalmi düşünüyosun doğumunu cnm
canım cok duygulu yazmıssın yaÖncelikle mesajımdaki acımı tedirginliklerimi paylaşanlara çok teşekkür ederim.
Amniyosentez ilk raporumu aldım, ve Allah'ıma binlerce şükür ki kromozomsal riskin olmadığını öğrendik. Tam sonuç ay sonunda belli olacak ve tam da o aralarda ayrıntılıya giricem. Benim için hamilelik 1 Nisan'da tekrar başlayacak (yani inşallah içim rahat ve heyecanlı).
Dileğim odur ki bunu kim okursa Allah yaşadıklarımı yaşatmasın, o korkuyu ve fiziksel acıyı vermeden doğumu görmeyi nasip etsin. Şu an amniyosentez kaynaklı dinlenmede evdeyim.
Bir de neyi farkettim biliyor musunuz, tanıyayım tanımayayım bir çok insan bana özelden mesaj attı. Google'dan arayıp bu sorunla karşılaşan ve benim yazdıklarımı görenler. Onlar için de dualarım sonsuz. Hep umut olalım birbirimize, inanın bana kıyafetmiş, odaymış, isimmiş boş. O yüzden Nisan'da başlayacak hamileliğim diyorum. Her kim dertleşmek isterse yanındayım. Kim 3 günde 10 yaş yaşlanan bir anneden tavsiye almak istemez ki?...
he valla yagmurda geziyolar göbüşleriyle bi ben evdeyım yahu
gel kuzum bizde atalım kendımızı dışarlara
bitirdim temziliğimide mamalarımıda yaptım şimcik keyif çatıcam
a.s cnm kolay gelsın işlerinde mide bulantılarında tez zamanda geçer inşallah cnm
benım 12. haftama kadr surmustu sonrasında geçti çok şükür
Öncelikle mesajımdaki acımı tedirginliklerimi paylaşanlara çok teşekkür ederim.
Amniyosentez ilk raporumu aldım, ve Allah'ıma binlerce şükür ki kromozomsal riskin olmadığını öğrendik. Tam sonuç ay sonunda belli olacak ve tam da o aralarda ayrıntılıya giricem. Benim için hamilelik 1 Nisan'da tekrar başlayacak (yani inşallah içim rahat ve heyecanlı).
Dileğim odur ki bunu kim okursa Allah yaşadıklarımı yaşatmasın, o korkuyu ve fiziksel acıyı vermeden doğumu görmeyi nasip etsin. Şu an amniyosentez kaynaklı dinlenmede evdeyim.
Bir de neyi farkettim biliyor musunuz, tanıyayım tanımayayım bir çok insan bana özelden mesaj attı. Google'dan arayıp bu sorunla karşılaşan ve benim yazdıklarımı görenler. Onlar için de dualarım sonsuz. Hep umut olalım birbirimize, inanın bana kıyafetmiş, odaymış, isimmiş boş. O yüzden Nisan'da başlayacak hamileliğim diyorum. Her kim dertleşmek isterse yanındayım. Kim 3 günde 10 yaş yaşlanan bir anneden tavsiye almak istemez ki?...
36. haftaya girdik az kaldı artık:)) inşallah tüm hamişler sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
valla canım bizim tedavi ile oldu birde üstüne kan pıhtılaşması çıktı günlük kan sulandırıcı iğne oluyorum bu sebeplerle doktorum riske atmamak adına sezaryen önerdi. sezaryen olacak kısmet olursa. sen kaçıncı haftadasın
canım cok duygulu yazmıssın ya
gözünaydın ıns dıger sonucunuzda guzel cıkar
senın deıdgın gıbı ısımdı kıyafettı cınsıyet onemlı deıl en onemlısı saglık
ıns canım ya sankı hıc gecmıycekmıs gıbı hısseıdyorum su an
valla canım bizim tedavi ile oldu birde üstüne kan pıhtılaşması çıktı günlük kan sulandırıcı iğne oluyorum bu sebeplerle doktorum riske atmamak adına sezaryen önerdi. sezaryen olacak kısmet olursa. sen kaçıncı haftadasın
son yasadıklarımdan sonra inanın rahatlamaya cok ihtiyacım var. ama ne yazık ki 1 nisana kadar tamamen enerjimi toplayabilir miyim bilmiyorum. az once aklıma geldi, bilmiyorum aranızda düşünenler de var mı ama, hamile pilatesi ya da yogası yapmak isteyen var mı? eger varsa gruplaşıp indirim de saglatarak ister misiniz haftasonları 1-2 saat beraber rahatlamak? varsa beraber arastırıp birşeyler yapabiliriz diye düşünüyorum.
cnm kolay değil yaşadıkların ama benım ıcımde hiçbişey çıkmıycak diye his var
ve bebişin sağlıklı senın ben öyle ınanıyorum
pilates yoga olabıler aslında peki nerde bu salon :44:
anladım cnmcım bende sezeryan düşünüorum normalden tırstıgım için
18+2 olduk cnm ağustosda dünyaya gelcek Allah nasip ederse
cinsiyeti ne bebişinin cnm
bende öyle hissediyodum cnm çok zorlu bi dönem gerçekten
bulantı çıkarma insanın tüm enerjısını alıyo
ama geçince dunya güzelleşiyo valla
hiçbi bilgim yok. ortak karar veririz diye dusundum ama kac kisi gelir, kim ne yapmak ister bilemedim o nedenle simdilik gonulluleri gormemiz lazım. sayı belirler olmadı masaja gideriz. gecenlerde bi firsat sitesinde cok ucuzdu. atmayayım ama 20-30 lira gibi birseydi birkaç kez gitmelik.
sonuc tam gelsin de ASEMBcim ondan sonra tam sevineyim. şimdi okuyorum birkaç insan ilk raporu olumlu alıp sonra mahvolmus. ah onları o kadar iyi anlıyorum ki... bi de daha ayrıntılı ultrason var sırada. onlar da gecsinnnn kalan bi tek seker. hayırlısı olsun. of of
sanırım ben hayırlısıyla dogurup rahatlayanınca dunya bana güzelleşecek
evet canım.
ben çok katılmıyorum muhabbetlere ama takip ediyorum. haftaiçi okula gidiyorum, ayrıca bir de oğlum var:) vaktim olmuyor fazla katılmaya..
ben, hülya kula'ya gidiyorum. senin doktorun hangisiydi 29 mayısta?
liste çok güzel, paylaşım için teşekkürler canım. benim ilk bebeğim erkek ama onun kullandığı çoğu şeyi tekrar kullanmayı düşünüyorum. fazla renk takıntım yok, bir kız da biraz mavi giyse incileri dökülmez sanırımkız bekliyoruz da Allahın izniyle:)
kızlar görüşmeyeli ayrıntılı ultrasona gittim ve bugün de sağlık ocağına gittim. tetanoz aşısı oldum.
ayrıntılı ultrasonu 29 mayıs hastanesinde yaptırdım, 111 tl ödedim. çok etkileyici değildi açıkçası. ilk bebeğimde sincan lokman hekim hastanesinde yaptırmıştım ve ordaki radyoloji uzmanı doktor gerçekten çok güzel izah ederek yapmıştı. bu doktor çok öyle açıklama yapmadı. halbuki ayrıntılı ultrason işte adı üstünde, biraz ayrıntı beklerdim.
tetanoz aşısını da doktoruma sordum ve yaptır demişti, ben de yaptırdım. ağrı sızı yok çok şükür:)
4'lü test sonuçlarım çıktı.
Down sendromu riski 1/21.
Dün amniyosentez yapıldı.
Çarşambayı bekliyoruz karar vermek için.
Allah bebeklerinizi korusun ve bu acıyı yaşatmasın. Dualarınız bizimle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?