- Konu Sahibi nonameanymore
-
kızlar bişey sorcam sizlere.hani birkaç konuyu birden takip ederken istediğim konuya nasıl kolay ulaşabilirim.mesala açtığınız bu konuya ağustos anneleri konusundan linke tıklayıp ulaşabiliyorum daha kısa bir yolu varmı.anlatabilmişimdir umarım.
herkes tekrar hoşgeldi
kiminin gebeliği önde, kiminin yaşam tecrübesi çok, kimi daha genç , kimi daha vs. zamanla dostlugumuz sekillenir ve birbirimize cok faydalı oluruz hatta iyi arkadaslıklar kurulur umarım.
şuan (tatil ya) giyinip çıkıp şöyle bir cepa yapasım var, ordan da kent parka geçerim diyorum sonra karnımın açıktığını ama mutfağa gidecek halimin olmadığını farkediyorumsüper bu hamilelik yahu aynı anda 1000000 duygu yasatıyor
bende varımmm allah nasıp ederse bende mayıs annesı olacagımmmm:) alısverısler nasıl gıdıo nerelerden alıosunuz
merhaba herkese bende geldim. 25 yaşındayim ankara da yıldız da oturuyorum 2009 eylül annesiyim ve 2012 eylül annesi olacağım inşallah beni de aranıza alın
maşallah canım sen en büyüğümüzsün elini öpelim :) sen bize bahsedeceksin şimdilik onu aldım bunu şurdan aldım hatta daha ucuza aldım diye. daha bismillah ilk gün ama madem açılış benden gelsin. ben bebeğin ilk tulumlarını cinsiyet belli olduktan sonra Ankamall Mothercare'den aldım. Bazen internetten alıyorum ama gelecek ay hızlanacak galiba alışveriş çünkü şimdilik bilgi toplama aşamasındayız.
Bu arada herşeye ben atlamıyım arkadaşlar, siz de yazın azıcık
bende varımmm allah nasıp ederse bende mayıs annesı olacagımmmm:) alısverısler nasıl gıdıo nerelerden alıosunuz
Alsencim hepsine ayrı penceler açabilirsin adreslerini kopyalayıp, bu şekilde hep açık durur. Ya da Forum takip diye birşey var yukarıda solda, ona tıklayınca konular akıyor. eger durdurma tusu var orada ona basarsan sadece abone oldugun konular gelir her mesaj geldikçe. ama once bu topice abone olman lazım.
benim bebişimin cinsiyeti belli olmadı. ama Allah nasip ederse 8 martta kontrolüm var doktor belli olur dedi. cinsiyeti belli olmadığından meleğime birşey almadım. ama almak için sabırsızlanıyorum
öylemı en buyuk ben mıyım hehe ne zaman buyuduk yaa:)) bende alıyorum her yerden nere denk gelırse mobılyamızı sıtelerden aldık kıyafetlerımızı ulustan aldık benımde daha cok eskısıgım var bakalım yavas yavas tamamlıcaz:) senın cınsıyet bellı mı canım?
alsencim bu sayfanın en üst sağ köşesinde (en üstteki mesajın) SEÇENEKLER yazan bi yer var oraya tıklayınca abone ol secenegi acılıyor.saol canım peki nasıl abone olcam.
benim 12. haftada erkek dedi ama pipiye ragmen %90ı da ekledi. insanın kocası mühendis oldu mu hiçbir şekilde %100-%90= 10 farkını anlatamıyosun- olsun diyo hala ben erkek demem diyor. ben kız isterken düşün dr dannnn diye erkek dedi erkenden o nedenle açıkcası bu salı netleşir artık. netleşmezse de erkek fatma olur kız dogarsa:) ben erkek hissediyorum ama
şöyle sen de ağırlaşmadan belki bakarsın topiccek bi avm yaparız chicco onunde bulusuruz
Kızlar bende aslen Adanalıyım, 4 yıl önce evlendim Ankara'ya yerleştim.Eryaman'da oturuyorum.Medicana'ya gidiyorum.Doktorum Prof.Tamer Mungan.Allah izin verirse 4 Ağustos doğum tarihimiz.Ben bebeişime henüz hiçbişey almadım.Hamileliğimin oluşu ve başları çok sıkıntılı geçtiği için almaya korkuyorum.Allah izin verirse 28 haftadan sonra alışverişe atıcam kendimi:))
Kızlar bende aslen Adanalıyım, 4 yıl önce evlendim Ankara'ya yerleştim.Eryaman'da oturuyorum.Medicana'ya gidiyorum.Doktorum Prof.Tamer Mungan.Allah izin verirse 4 Ağustos doğum tarihimiz.Ben bebeişime henüz hiçbişey almadım.Hamileliğimin oluşu ve başları çok sıkıntılı geçtiği için almaya korkuyorum.Allah izin verirse 28 haftadan sonra alışverişe atıcam kendimi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?