Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

bence en temizi ya
al kurtul
arabayla yanına kadar gidebiliyorsun yalnız
güzel tarafı o

ne güzel cnm kullanırsın tabi çoğu şeyini
aa evet yeni bi yatak gerekiyo yeni gelicek bebişine

a.s hoşgeldin ne güzel ikinci bebişin olucak sağlıcakla gelsin bu bebişinde inşallah

hosbuldum ıns hepımızın bebıslerımıze saglıkla kavusalım

benim dr um disardan ama ben de medicana da doguracam galiba hem de nerdeyse ayni tarihteee

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.İnşallah hepimiz kuzucuklarımızı kucağımıza alırız.İnşallllllaaaaaaaahhhhh

bence en temizi ya
al kurtul
arabayla yanına kadar gidebiliyorsun yalnız
güzel tarafı o

evet canım babamlar sağolsun herşeyini onlar aldı babamın arabası ile gitmiştik park yatağıydı anakucağıydı elimde bir liste vardı hepsini ona göre aldık. Bir tek bebek arabasını ve kanguruyu kızılay alışveriş merkezindeki chiccodan aldık geriye bir tek güzel Ayça'm kaldı o da gelsin sağlıkla inşallah hepimizin evlatları inşallah

tabıkı seve seve fırsat buldukc aburdayım ıns bu topık hosuma gıttı ank olması cok guzel

merhaba luxxor bende cevizlidere de otoruyorum.yakınız seninle.kızın olcak demek ne güzel sağlıkla gelsin inşallah.

evet yok cnmm sen yogunsundurr... ıkıncı bebegınmıs allah yardımcın olsun cnm sen tecrubelı annnesınn senden cok yararlancaz:)

evet yoğun bir hastane.ben doğumdan sonra ücretsiz izin almıştım martta başlıcam işe.süt izni sonra gebelikte kanuni haftam doluyor nöbete girmicem anlıcan.
tabiki bildiğim herşeyi ppaylaşırım sizlerle.

aşk olsun kızlar benim bebeğim küçük diye mi beni almadınız aranıza :)

aşk olsun kızlar benim bebeğim küçük diye mi beni almadınız aranıza :)

olur muuuuuu :) zaten dur bu haftalarda gittiginde bi bakacaksın 1 hafta önde cıkacak, sonraki gidişinde 1 hafta daha. en azından bende öyle olmuştu..

sen hoşgeldin aramıza, topiğin şimdilik en kıymetli bebeğinin annesi :)

ben de cukurambar yuzuncuyil o taraflardayim
cok istiyorum normal dogumu da ikiz olunca biraz zor diyorlar ama olmayacak sey de degilmis :)) internetten ikiz ve normal dogumlari okuyup kendimi hazirliyorumm

bir de inşallah normal doğum yaparsınız, karşılıklı ozanlar gibi atışırsınız artık
bu arada ben emek/bahçeli tarafında oturuyorum ya siz?

merhaba teşekkür ederim 2 yaşında kızım da var ve yıldız da oturuyorum.

en kucuk benım bebıs sanırım 5+2 yız daha

Merhaba arkadaşlar, bende ankaradayım ve haziran annesi olacağım inşallah. Şu anda Akrapol de Bülent beye gidiyorum. Bence de bu topik çok iyi olmuş, yapanın ve yazanların eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…