Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

hoşgeldin canım. hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. bende şükran hanımın hastasıyım son iki haftamız kaldı kısmet olursa, doğumu şükran hanım hrs de yaptıracak. bizde 13. haftada söylemişti cinsiyeti bizimde oğlumuz oluyor allahın izniyle

saol canım bana da verdı o haptan ama etkı etmedı malesef

elıne saglık canım cok guzel bılgıler

kızlar hrsde dogum yapacak olanlar fıyatlar nedır bılıyor musunuz:26:

bu arada gunaydın
bızde haftasonu hava gzuel olunca dısarı attık kendımızı oglus ıcın cok ıyı oldu altınparka gıttık baya kalabalıktı ozlemısız dısarıyı yaa

Günaydın annecikler

bende kızımı gördüm haftasonu üçlü tarama için kan alındı detaylı ultrason içinde tarih alık inş güzel sonuçlarını bekliyorum şimdi

günaydın bayanlar, ben gribi atlatamadım burnum tıkalı kaldı gece çok zorlandım, betty inşallah sonuçların iyi çıkar, sizler nasılsınız?

günaydın bayanlar, ben gribi atlatamadım burnum tıkalı kaldı gece çok zorlandım, betty inşallah sonuçların iyi çıkar, sizler nasılsınız?

tüh ya gecmedı mı daha dogum yapıcaksın güçlü olman lazım canım bol bol vıtamın al dınlen ıns gecer bıran once

tüh ya gecmedı mı daha dogum yapıcaksın güçlü olman lazım canım bol bol vıtamın al dınlen ıns gecer bıran once

evet ya nefese en çok ihtiyacım olduğu zaman ( buhar yapıcam iyice bu gün, çok dikkat edin son günler kimseyle sarılıp öpüşmeyin bana kardeşim bulaştırdı(

canım beninde sınırda çıkmıştı ama 100 gr normal geldi ben cikolatayı biraz abartıyordum.seninde iyi çıkar inşallah..

hoşgeldin sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah.benim oğlumda 12.haftamda söylemişti doktor.ama şimdi 20.haftaya girdik ama karar veremedi doktorlar

sağlıklı olsunlarda önemli değil canım.

evet ya nefese en çok ihtiyacım olduğu zaman ( buhar yapıcam iyice bu gün, çok dikkat edin son günler kimseyle sarılıp öpüşmeyin bana kardeşim bulaştırdı(

aman dikkat et kendine artık çok yaklaşmış doğum.doktorunada sor istersennormal doğum düşünüyorsan zor olabilir.
güzel haberlerini bekliyoruz.

merhabalar, ben de haziran annesiyim ankara başlığını görünce cok sevindim çünkü doktor hastane alışveriş vs. tecrubelerı paylaşmak için çok ii olcak bu topik ben de birlik tarafında oturuyorum. henüz tüm sayfaları okuyamadım ama okudugum kadarıyla bi tane haziran annesi var cogunluk daha sonra dogum yapıcak sanırım. ayrıca aramızda hemşirelerin olması da çok güzel benim gibi kan aldırmaktan bile korkan biri için bir hemşirenin danışmanlıgı cok onemlı :) bundan boyle ben de sizinleyim..

kıslar bişey sorcam eyip ekiciye gideninizmi varmı? yada başka doktora
eğer gittiyseniz kaçıncı haftanızda gittiğiniz bide

20. haftada bilgi hastanesi detaylı ultrasona randevu verdi ama ben ayrıca bide eyüp beye gitmek istiyorum

off çok üzülüyorum böyle olunca uzadıkça uzuyor gripte demiştim ya ben 15 gün çıkamadım yataktan seni çok iyi anlıyorum
canım benim burnum falan hep tıkalıydı hiç nefes alamıyordum lokman hekimde hem dahiliye hem kulak burun boğaza gitmiştim
kkb doktoru hamilelikte kullanılan yeni bir ilaç çıkmış onu vermişti ve çok iyi geldi istersen bi muayne ol

hoşgeldinnnnn
kız mı? erkek mi? bebişin

hosgeldın canım ılk bebegın mı benım kısmetse ıkıncı ekım annesı olacagım ıns

ben detaylı ultrasona 20.haftada lina da gittim ali bey var orda radyolog o baktı, sonrasında linadan memnun kalmayıp doktor degıstırdım ama detaylı ultrasonundan memnun kalmıstım zaten radyologun yapması daha iyiymiş. bu arada kız annesi olcam kısmetse :)

hosgeldın canım ılk bebegın mı benım kısmetse ıkıncı ekım annesı olacagım ıns
evet cnm ilk bebeğim

Son düzenleme:

aman dikkat et kendine artık çok yaklaşmış doğum.doktorunada sor istersennormal doğum düşünüyorsan zor olabilir.
güzel haberlerini bekliyoruz.

haftaya kontrolüm var canım o zamana kadar atlatırım inşallah, buhar ve bol bol ıhlamur c vitamini alıyorum bakalım, gece çok zor oluyo cidden, normal doğum olsun istiyorum bebişim az daha beklesin annesini :))

hoşgeldin canım inşallah sağ salim kavuşursun bebişine

eğer bu tıkanıklık ve geniz akıntısı buharla geçmezse mecbur gidicem evden çıkmadım bu gün sıcak tuttum kendimi bakalım gece nasıl geçicek :\

selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..

selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..

canım inşallah bir an önce kavuşursun oğluna, moralini yüksek tut çok şükür kavuştunuz azcık daha sabır, çok geçmiş olsun, dualarım seninle

[ı]selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin.. [/ı]

canım üzülme daha çok alacaksın kollarına güçlüdür oğlun üstesinden gelir dualarımız sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…