Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

günaydın kızlar nihayet bugün evdeyim 3 gündür şeker yüklemesiyle uğraştım hastanede 50 gr olan sınırda çıkınca 100 gr lık yaptılar pazartesi ne zor birşeydi allahtan 100gr lık da değerler iyi çıktı yoksa diyetisyene göndricekti doktor bunuda atlattık çok şükür kızımla bugün evdeyiz dinleniyrz havada bozuk zaten sizler nerelerdessinz neler yapıyosunz
ayrıca mobilya beşik alan arkadaşlar nereden aldınz bana bir yardımcı olun bakıyorum ama çok bir türlü beğenemiyorm

selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..

canım gözünüz aydın rabiim şifa versin merak etme hayırlısıyla çıkarsınız sen sakın üzülüp sütünün gelmemesini sağlama allahın izniyle bişicik olmadan çıkacaksınız hastaneden dualarımız sizinle

geçmiş olsun canım beslenmeye dikkat etmeyince sonuçlar anlıkta olsa şaşırtabiliyo, hava sıkıcı insann çıkası gelmiyoröyle olunca dışarı, ben park yatak aldım şimdilik mobilya için yazın taşınmayı bekliycem bakalım.

aslında benimde aklımda park yatak mobilyaları pek beğenmeyince ama annemde ısrarla mobilya beşik ve dolap diyor bir hafta sonu sitelere gitmeyi düşünüyrz bilmiyorum çok kararsızım sen nasıl oldun yanlış hatırlamıyosam grip olmuştun

günaydın cnm çok şükür şekeri atlatmıssın benım daha var şekere inşallah bi sıkıntı çıkmaz
geçen optimumda bi park yatak begendik eşimle kraftın dı fiyatıda 250 tl ydi çok hoşumuza gitti
ama benım annemde senınki gibi mobılya diye tutturdu bide kk dan baktım parkyatakla ilgili çok sıkıntı okuyunca
muallakta kaldım bakalım bende biraz araştırıp ona göre bakıcam cnm

biraz daha iyiym ama tamamen geçti sayılmaz caanm , benim annemlerde çok ısrar ettiler biz birlikte kalıyoruz şimdi, o yüzden yer sıkıntısı var bende yazın taşınıncaya kadar park yatak daha uygun olur diye düşündüm, hem katlanıp kaldırılması benim için avantaj, tayinimiz çıkınca bi bbek odası düşünüyorum inşallah hem ozamana kadar bebeğin yatak odasında kalması içinde portatif bi şeyler olması daha uygun, genellikle bebek odası hazırlayanlar yanlarında bebeği uyutmak için ekstra bi şeyler daha düşünüyorlar canım aklında bulunsun

Asemb görükmüyosun epeydir nasılsın, bebişin keyfi yerinde mi, kraftın modellerini bende beyenmiştim, beyendiğim modele çok benzeyen babygo marka bir park yataka aldım bende 175 lira verdik, ayrınca için yatak 60 tl, uyku seti 110 tl

biraz daha iyiym ama tamamen geçti sayılmaz caanm , benim annemlerde çok ısrar ettiler biz birlikte kalıyoruz şimdi, o yüzden yer sıkıntısı var bende yazın taşınıncaya kadar park yatak daha uygun olur diye düşündüm, hem katlanıp kaldırılması benim için avantaj, tayinimiz çıkınca bi bbek odası düşünüyorum inşallah hem ozamana kadar bebeğin yatak odasında kalması içinde portatif bi şeyler olması daha uygun, genellikle bebek odası hazırlayanlar yanlarında bebeği uyutmak için ekstra bi şeyler daha düşünüyorlar canım aklında bulunsun

Asemb görükmüyosun epeydir nasılsın, bebişin keyfi yerinde mi, kraftın modellerini bende beyenmiştim, beyendiğim modele çok benzeyen babygo marka bir park yataka aldım bende 175 lira verdik, ayrıca içine yatak 60 tl, uyku seti 110 tl

geçmiş olsun cnm sonucların iyi çıkmış. benım doktorum seker yuklemesıne gerek gormedı yaptrmadım. mobilya konusuna gelince, ben sitelerdeki mobiilyacıların nerdeyse tamamını gezdim. ahşap olsun istedim bebeğin sağlığı için, boyasız yalnızca su bazlı vernik yapılmıs mobilyalara baktım. cok guzeller ama fiyatları çok uçuk geldi. onların dışında bir de klasik beyazlı takımlar vardı daha uygundu. ben sitelerde beyaz mobilyaya verdikleri fiyata takım halinde mothercare den ahşap olanlardan aldım. farkı şu; sitelerde büyüyen yataklıydı takımlar benimki 6-7 yasına kadar kullanılabiliyor. sonrasında ek bir karyola alınıp genç odasına dönüşüyor. beşik de koltuk olarak odada kullanılabiliyor, bir de dolabı çekmeceleri ebat olarak daha küçük ama yeterli olur diye düşünüyorum yanına da artık sepet veya park yatak eklemeyı dusunuyorum ılk zamanlarda kolay kullanabılmek ıcın.

cnm ben de kararsızım henüz sepet mi park yatak mı alsam diye, park yatakta ne gibi sorunlar oluyormuş

bende ayın 10 için randevu aldım.ben lokman hekime gidiyorum sincanda şimdilik memnunum bir sıkıntı yok.

günaydınnnn

bende lokman hekimde banu hn a gittim ama memnun kalmadım ayrıca sezeryan istiyordum yaptıramam dedi kesti attı bilgi hastanesinde devam etmeye başladım kaçıncı haftadasın? cinsiyeti ne?

günaydın canım iyiyiz kahvaltımızı yaptık otuyrz hava güzel ne yapsam diye düşünüyorum valla evde durasım gelmiyor

afiyet olsun canım allah iyilik versin evet ya artık havalar düzeldi çok şükür insanın içeride durası gelmiyor

herkese günaydınlar ...
detaylı ultrason için doktorumda eyüp ekiciyi ve egerad ı önerdi.
salı günü kasık ağrılarım için zekai tahirin çayyolundaki poliniğine gittim. çok şükür normal dedi bu ağrılar. doktor ayrıltılı ultrasona girdinmi dedi hayır deyince 16 nisana randevu verdiler. sizce oraya mı gideyim yoksa diğer ikisinden birene mi gideyim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…