- Konu Sahibi nonameanymore
-
selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..
merhabalar, ben de haziran annesiyim ankara başlığını görünce cok sevindim çünkü doktor hastane alışveriş vs. tecrubelerı paylaşmak için çok ii olcak bu topik ben de birlik tarafında oturuyorum. henüz tüm sayfaları okuyamadım ama okudugum kadarıyla bi tane haziran annesi var cogunluk daha sonra dogum yapıcak sanırım. ayrıca aramızda hemşirelerin olması da çok güzel benim gibi kan aldırmaktan bile korkan biri için bir hemşirenin danışmanlıgı cok onemlı :) bundan boyle ben de sizinleyim..
merhabalar, ben de haziran annesiyim ankara başlığını görünce cok sevindim çünkü doktor hastane alışveriş vs. tecrubelerı paylaşmak için çok ii olcak bu topik ben de birlik tarafında oturuyorum. henüz tüm sayfaları okuyamadım ama okudugum kadarıyla bi tane haziran annesi var cogunluk daha sonra dogum yapıcak sanırım. ayrıca aramızda hemşirelerin olması da çok güzel benim gibi kan aldırmaktan bile korkan biri için bir hemşirenin danışmanlıgı cok onemlı :) bundan boyle ben de sizinleyim..
selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..
sen hiç üzülme bizimde dualrmız seninde inş çok yakında kucağında oğlunun kokusuda alırsın doya doya güzel haberlerini bekliyoruz
canım inşallah bir an önce kavuşursun oğluna, moralini yüksek tut çok şükür kavuştunuz azcık daha sabır, çok geçmiş olsun, dualarım seninle
canım üzülme daha çok alacaksın kollarına güçlüdür oğlun üstesinden gelir dualarımız sizinle..
canım çok geçmiş olsun
inşallah biran evvel oğlun kullarında olur
üzülme yeni doğan bebeklerde genelde oluyor
benim oğlumdada olmuştu bir gece kalıp çıkmştı
ben detaylı ultrasona 20.haftada lina da gittim ali bey var orda radyolog o baktı, sonrasında linadan memnun kalmayıp doktor degıstırdım ama detaylı ultrasonundan memnun kalmıstım zaten radyologun yapması daha iyiymiş. bu arada kız annesi olcam kısmetse :)
eğer bu tıkanıklık ve geniz akıntısı buharla geçmezse mecbur gidicem evden çıkmadım bu gün sıcak tuttum kendimi bakalım gece nasıl geçicek :\
çok geçmiş olsun inşallah biran önce kollarına almak nasip olur oğlunu
üzülme ne olur bundan sonra hep seninle olacak iyleşince Allahın izniyle
canım gecmıs olsun dogumda mı sorun oldu ıns bıran once kavusursun ogluna dualarımız senınle
merhaba canım,
öncelikle hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı dilerim.
ben hamile değilim ama istiyorum.
eğer hamile kalırsam linaya giderim diye düşünüyordum.
sen neden linadan memnun kalmadın? doktorun kimdi?
ve şimdiki doktorun kim?
şimdiden teşekkür ederim...
sağlıcakla kal...
hoşgeldin canım inşallah sağ salim kavuşursun bebişine
:\
canım bende haziran annesiyim inşallah seni diğer topikte görmedim hiç oraya giriyomusun haziran anneleri topiğine...benim oğlum olacak sen tanıt kendini bize oğlanmı kızmı yaş kaç vs..
inşallahh sagoll
bilmiyorum doğumdamı öncesimi sonrasımı. doğdugunda zor nefes alıyorduinşş düzelirr
saol canım bana da verdı o haptan ama etkı etmedı malesef
elıne saglık canım cok guzel bılgıler
kızlar hrsde dogum yapacak olanlar fıyatlar nedır bılıyor musunuz:26:
bu arada gunaydın
bızde haftasonu hava gzuel olunca dısarı attık kendımızı oglus ıcın cok ıyı oldu altınparka gıttık baya kalabalıktı ozlemısız dısarıyı yaa
merhabalar çok teşekkür ederim
linada şükran çakmak a gidiyordum, çok ilginç ama herkesin düşündüğünün aksine ben ısınamadım, tatlı diline güler yüzüne lafım yok kötülemek de istemem zaten bariz bi kötü yanını da görmedim ama beni rahatsız eden şey şu oldu şükran hanım oranın sahibiydi sanırım bu sebepten muayene boyunca sürekli telefonlar geliyor hangi iş nasıl yapılacak belgeler nasıl düzenlenecek vs.gibisinden uzun uzun telefonla konusuyor sürekli birileri girip çıkıp birşeyler soruyor söz bana geldiğinde ise aceleyle konuşuyor daha ben sorularımı bitirmeden de ayağa kalkıp eşimle beni kapıya kadar geçirip yeni hastayı alıyor yani odada kaldığım süre 15 dk ama sadece 5 dk.sında konuşabiliyordum doktorla. çok yoğun bir doktor, buna rağmen de herkesle ilgilenmeye çalışıyor ama birinin işletme kısmının yükünü üzerinden alması lazım hastalarla daha iyi ilgilenebilmesi için.bir de eski hastaları her zaman için öncelikli ama ben 17.haftada gittiğim için eski hastası olup istediğim ilgiyi görecek kadar beklemek istemedim. bir de elektrik meselesi tabii birinin memnun kalmadıgı bir doktordan bir başkası gayet memnun olabiliyor. şimdi ise ahmet bostancı ya gidiyorum. ve çok memnunum
hoşbulduk nurcan teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine
canım bende şükran hanımın hastasıyım 12. haftamda başladım hep ona devam ettim. evet dediğin gibi çok yoğun sürekli telefonlar geliyor. bazen bende dr değiştirmeyi çok düşündüm ama gerçekten işini iyi yapıyor vazgeçemedik. bende kan pıhtılaşması var ve ben bunu 12. haftama kadar bilmiyordum şükran hanımın iseğiyle test yaptık ve hemen iğneye başlattı. ilk gebeliğimdi, birçok kişi bu sebeple bebeğini kaybetmiş. çok şükür ki bize o testi yaptırdı ve tedavisine başladık. oyüzden biz şükran hanıma duacıyız. doğumumu da o yaptaracak hrs de ve 2 haftamız kaldı. güler yüzlü hoşsohbet biri gerçekten samimiyeti etkiliyor insanı. yoğunluk kısmına katılıyorum bazen yeterince ilgilenmiyor gibi geliyor ama o hemen anlıyor durumunu izah ediyor bi dahaki sefere de telafi ediyor zaten
hoşgeldin canım. hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. bende şükran hanımın hastasıyım son iki haftamız kaldı kısmet olursa, doğumu şükran hanım hrs de yaptıracak. bizde 13. haftada söylemişti cinsiyeti bizimde oğlumuz oluyor allahın izniyle
hoşgeldin sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah.benim oğlumda 12.haftamda söylemişti doktor.ama şimdi 20.haftaya girdik ama karar veremedi doktorlar
sağlıklı olsunlarda önemli değil canım.
Günaydın annecikler
bende kızımı gördüm haftasonu üçlü tarama için kan alındı detaylı ultrason içinde tarih alık inş güzel sonuçlarını bekliyorum şimdi
sanırım haftalarımız aynı gidiyor betty bende geçen hafta gittim 3lü teste umarım seninkilerde iyi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?