- Konu Sahibi nonameanymore
-
günaydın canım geçmiş olsun bende bir haftadır griptim daha yeni yeni bitiyo, bol ıhlamur bol su ve mutlaka dinlen cnaım, benim az kaldı her gece senaryoyla uyuyorum nasıl doğurucam diye:)
ay cnaım benim geçmiş olsun, çok küçükmüş daha, kim bakıyo evde ona? ben ocak ayından sonra rapor aldım zaten sonra 15 tatil ücretsiz izin falan kapattım çok şükür, yoksa günde toplam 4 saat yola dayanmam mümkün değildi.
sen nerde çalışıyosun canım , sabah evdeyken bile uyanmak zor allah yardımcın olsun .
Herkese günaydınlar arkadaşlar dün çok kötü grip oldum geceleri bile uyutmuyor iki gün rapor aldım evde dinlenmeye çalışıyorum olduğu kadarsizler nasılsınız ne var ne yok gelemedim ne zamandır
dediğin gibi herşey onlar için elimden geldiğimce yumurtamı meyvemi getiriyorum ama sütü içemiyorum midem bulanıyor
umarım gider bu kilolar olmadı buradan çıkıp diyet kulubünde buluşuruz
saolasın canım malesef krese gıdıyor kuzum zaten ordan kapıyor
ya bende aslında senın gıbı yapmak ısterım ama bend ogumdan sonra ucretsız kullanıcam vermez bızım kurum kamu kurumu ama 657 ye tabı deılız o yuzden sıkıntı oluyor memur olsaydım kesın kullanırdım dogumdan sonrada 2 yıl ama nerdee
dediğin gibi herşey onlar için elimden geldiğimce yumurtamı meyvemi getiriyorum ama sütü içemiyorum midem bulanıyor
umarım gider bu kilolar olmadı buradan çıkıp diyet kulubünde buluşuruz
ya bende aslında senın gıbı yapmak ısterım ama bend ogumdan sonra ucretsız kullanıcam vermez bızım kurum kamu kurumu ama 657 ye tabı deılız o yuzden sıkıntı oluyor memur olsaydım kesın kullanırdım dogumdan sonrada 2 yıl ama nerdee
bende hiç süt içemedim canım günlük 2 bardak süt içmemiz gerek, aynı ölçüde 2 bardak yoğurt gerekli ihtiyacı karşılıyormuş, bende hep yoğurt tüketiyorum o yüzden
bende 2 yıl kesin kullanırım ücretsiz diyordum ama şimdilik bir yıla indi maddi durumlardan dolayı, keşke bir yıl ücertli izne ayrılabilsek en azından , arkasından bir yıl ücretsiz koymazdı ozaman, ne yapalım hayırlısı bakalım, kreşe giden çocuklar daha duyarlı oluyor maalesef , bağışıklk sistemini güçlendirici şekilde beslemeye dikkat et.
ah canım ben hamıle kalınca mıde bulantısı uyku halınden dolayı cocukla fazla ılgılenmedm halıyle beslenme duzneı de degıstı cok uzuluyorum ıns yemek pısırme asamasına gelebılırım bıran once de cocuk ıyıce sefıl olmaz
oğlumda hamıleyken ıse gırdıgım ıcın ucretsız kullanamadım tepkı olmasın dıye o yuzden ıcımde kaldı zaten oglumda kucuk bu sefer evde durayım bıraz ıstıyorum yoksa bızde ev kredısı oduyoruz ama bı sekılde ıdare etcez artık bence zorlayabıldıgın kadar zorla para her zaman gelebılır ama cocugumuzun bıze en ıhtıyacı oldugu donemler bıdaha gerı gelmıycek canım
haftasonu gıremıyorum hepınıze guzel bı haftasonu dılıyorum kızlar
günaydın kızlar nihayet bugün evdeyim 3 gündür şeker yüklemesiyle uğraştım hastanede 50 gr olan sınırda çıkınca 100 gr lık yaptılar pazartesi ne zor birşeydi allahtan 100gr lık da değerler iyi çıktı yoksa diyetisyene göndricekti doktor bunuda atlattık çok şükür kızımla bugün evdeyiz dinleniyrz havada bozuk zaten sizler nerelerdessinz neler yapıyosunz
ayrıca mobilya beşik alan arkadaşlar nereden aldınz bana bir yardımcı olun bakıyorum ama çok bir türlü beğenemiyorm
haklısın cnaım en azından çocuk 17. ayına girene kadar yanında kalabilicem, gönül istiyor ki her anlarında yanlarında olabilelim ama çalışma nedenimizde yine onların gelicekleri için, allah hepimizn yardımcısı olsun canım sanada iyi hafta sonları.
gözün aydın sonuçlar iyi gelmiş.
ben oğluma çilekten almıştım çok ta rahat kullanıyoruz.ve birçok yere göre fiyatları çok uygun.ben sitelerede baktım hem pahalı hemde çok boya kokuyorlar.
tabi ilk aylar yanımda yatması için küçük portatif bir beşikte almıştım.
gunaydın kızlar
lagrima canım nasılsın bebegınde bı gelısme var mı:26:
canım nasılsın son günlerin heyecanı başladımı. ben çok heyecanlıyım kaç kilo doğacak kime benzeyecek ölüyorum meraktan. aylar geçti ama şu bi kaç gün geçmiyor sanki. çok şükür mart ayıda bitti. merak ve heyecanla bekiliyoruz oğluşuu :)))[/
her an geelebilir senin bebiş canım.inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebeğini.güzel haberlerini bekliyoruz.
merhaba teşekkür ederim bebeğim çıktı hastaneden çok şükür. iğneler devam ediyor yarın kan sonucuna göre bitecek yada devam edeceğiz.
bende okula giderken zoraki kahvaltı yapıyordum oda otobüste midem bulanmasın diye, ama hiç kendime bakıp beslenememiştim ne zaman ki evde kaldım ozmaan 17 kilo aldım:))) 50 kilo ile hamile kalmış biri olarak şu anki halime hayretler içinde bakıyrm doğumdan sonra gitcek mi acaba bu kilolar:\ neyse her şey bebişlerimiz için sen mutlaka meyveni , cevizini sütünü yanında götür, bebişin gelişimi her şeyden önemli
ayy lagrimacım ben bir süredir girememiştim ne zaman doğum yaptın canım hayırlı olsun?!!!merhaba teşekkür ederim bebeğim çıktı hastaneden çok şükür. iğneler devam ediyor yarın kan sonucuna göre bitecek yada devam edeceğiz.
gözün aydın canım.herşey yoluna girer inşallah.güle güle büyüt bebişini.
ayy lagrimacım ben bir süredir girememiştim ne zaman doğum yaptın canım hayırlı olsun?!!!normal mi oldu sezeryan mı? bebeğin neden hastanede kaldı umarım her şey yolundadır
merhaba teşekkür ederim bebeğim çıktı hastaneden çok şükür. iğneler devam ediyor yarın kan sonucuna göre bitecek yada devam edeceğiz.
herkese iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederim kızlar bugün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür bol bol dinlendim ve atlattım sanırım hafif bir öksürük ve burun tıkanıklığı kaldı onlar da birkaç güne geçer sanırım
nurcancım 50 ile hamile kaldın ve şimdi 17 kilo mu aldın canım? ben de 52 ile hamile kaldım da ondan soruyorum 23. haftadayım 8 kilo aldım ben de şimdiden
arcak KİT lerden birind misin 399? Ben 657liyim ama askeriyede çalışıyorum ve bu sene hedeflerimden biri bebişimin doğacağı ay kısmetse KPSS ye girip bir kite yerleşmek istiyorum kurumumdan hiç memnun değilim çünkü istifa eeceğim. Eğer 399lu isen doğum izni ücretsiz kullandırmıyorlar mı orada?
ayy lagrimacım ben bir süredir girememiştim ne zaman doğum yaptın canım hayırlı olsun?!!!normal mi oldu sezeryan mı? bebeğin neden hastanede kaldı umarım her şey yolundadır
arcak KİT lerden birind misin 399? Ben 657liyim ama askeriyede çalışıyorum ve bu sene hedeflerimden biri bebişimin doğacağı ay kısmetse KPSS ye girip bir kite yerleşmek istiyorum kurumumdan hiç memnun değilim çünkü istifa eeceğim. Eğer 399lu isen doğum izni ücretsiz kullandırmıyorlar mı orada?
ulusta bı yer var canım sımdı aradım evde bulamadım kartı ama ıstersen bulurum ordan bıkac sey aldık ben bastan sadece besık almıstım sonra ordan aynı renk babyhopenun 3 lu dolabı sıfonyerı ve duvar rafı aldık 650 lıraya ve taksıtle eger besıgıde alsaydık yanı 1000e mal olurdu en fazladün biz de bütün gün siteleri gezdik ancak gerçekten 2000 tl nin altında bi bebek odası yok...çilekte de 2300 tl tam bir takım...ıkeaya baktık 1000 tl ye bir bebek odası alınaibliyor ancak beşikleri hiç hoşuma gitmedibebek arabası konusunda da en iyi fiyatı acity nin içindeki pierre cardin mağazasından aldık..özelcandan uygundu fiyatlar...internet fiyatlarıyla aynı geldi bize...başka alışveriş için uygun bir yerler önerebilecek olan var mı? özellikle oda konusunda
canım gözünaydın ınsallah daha da ıyı olacak bebegın merak etmemerhaba teşekkür ederim bebeğim çıktı hastaneden çok şükür. iğneler devam ediyor yarın kan sonucuna göre bitecek yada devam edeceğiz.
herkese iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederim kızlar bugün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür bol bol dinlendim ve atlattım sanırım hafif bir öksürük ve burun tıkanıklığı kaldı onlar da birkaç güne geçer sanırım
nurcancım 50 ile hamile kaldın ve şimdi 17 kilo mu aldın canım? ben de 52 ile hamile kaldım da ondan soruyorum 23. haftadayım 8 kilo aldım ben de şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?