Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

ailenin yanında olması kadar güzel bir şey yok hayırlısı olsun hakkında, sağ salim kavuş inşallah bebeğine

evt. sizin dogumada az kalmış. sizin dogum nerde olacak cinsiyeti nedir ilkmi olacak? bütün hazırlıklar bitmiştir şimdi geri sayım başlamıştır

Kizlar yurtdisinda yasiyorum ve bu ulkede burda saglik guvencem var ama tr de yok. yazin tr de jinekolojik muayene olmak istiyorum ayrica tum kan tahlili istiyorum. Cogunuz sigortali olarak gidince azmiktar oduyorsunuz ama ben unv. hastanesi doc.ya da profagitsem prof ucreti disinda tum kan tahlili idrargibi tahlillere ne kadaroderim miktar hakkinda bilgisi olan hastanede calisan lutfen yardimci olsun ozelhastanede olur bilgi cok lazim lutfennn
Ayrica Ankara Kadin Dogumculardan memnun olduklariniz lutfeennnn ucretler hakkinda bilgiii

evt. sizin dogumada az kalmış. sizin dogum nerde olacak cinsiyeti nedir ilkmi olacak? bütün hazırlıklar bitmiştir şimdi geri sayım başlamıştır

evet hatta şu saat itibariyle 13 gün kalmış:)) cinsiyetimiz erkek ilk bebeğimiz, yarın kontrolümüz var bakalım hayırlı vakitte gelsin inşalalh, hazırlıklar tamam gibi, ben fatih ünv gidiyorum aksilik çıkmazsa inşallh normal doğum düşünüyorum, herşeyin hayırlısı tabi inşallah son anda sıkıntı olmaz

her özel hastanenn ücretleri çok farkediyo canım, kimi muaneye 15 alırken kimi 50 kimi 150 alıyo, tahlillerde de değişiyor, nisan ayından sonra ayrı bir zamn geldi sanırım, hastaneye göre fiyat araştırması yapmalısın

yarın ki kontrolden hayırlı haberlerle gelmen dilegiyle inşallah normal dogum olur doktorlar daha saglıklı buluyor normal dogumu inşallah bende normal dogum yaparım :)

Günaydın annecikler

ben günnur hanıma gidiyorum canım ve şimdilik memnunum.valla ben normal istiyorum ama daha konuşmadım doktorumla.bu arada 19. haftadayım ve kız bekliyorum.
sen kaçıncı haftadasın?

18. haftadayım canım bizimki de kız

merhaba teşekkür ederim bebeğim çıktı hastaneden çok şükür. iğneler devam ediyor yarın kan sonucuna göre bitecek yada devam edeceğiz.

gözünaydın inşallah birdaha böyle bebeğinden ayrı kalmazsın tekrar çok geçmiş olsun

ankaradaki hamilelere bende katıldım 19. haftam biraz geç oldu :)))

hoşgeldinnnn

canım hangi kuvvettesin acaba, ben de askeriyedeyim, belki tanışırız :)

ben jan.dayım canım sen nerdesin? çok kötü ama ya 4 senem doldu hala alışamadım gideceğim Allah'ın izniyle

anladım canım sağolasın. Bu arada ulustaki o yer neresi biz de daha almadık odasını?

hoşgeldin

Tahlillerini özel tıp merkezlerinden yaptırabilirsin Özkaya Tıp Merkezini tavsiye ederim mesela bu konuda fiyatları uygun tüm tahliller ikili-üçlü vs. 200ü geçmez

merhaba Ankaradayım etlik lokman hekime gidiyorum 2 ayım kaldı doğuma inş....
Allah yardımcımız olsun hepimizin...

teşekkürler canım pazar günü hava güzel olursa siteleri gezicez ama yorumlardan anladığım kadarıyla bişey bulamıycağız gibi geliyor çilek mobilyada aklımda olsun

canım gözün aydın inş oğlunla beraber şimdi daha iyisinizidr güzel haberlerini bekliyoruz

merhaba teşekkür ederim bebeğim çıktı hastaneden çok şükür. iğneler devam ediyor yarın kan sonucuna göre bitecek yada devam edeceğiz.

dün bizde göksudaydık hava güzeldi gerçekten eve geldiğimizde yüzümüz kızarmıştı güneşten bugün hastaneye gideceksin galiba oğlunun sağlıklı haberlerini bekliyrz

hosgeldın canım olsun gec deıl
canım en kısa zamanda bulup yazıcam buraya ısmını
hosgeldın bende oraya gıdıyorum doktorun hangısı benımkı elıf hn

güzelmiş bebişinin mobilyaları canım sağlıklı günlerde kullanın inş bize mağazanın adını verebilirsen çok iyi olur hafta sonu mobilya bakmaya gidicez inş[/QUOTE]

tskler cnaım saolasın verıcem adresı

Merhabalar,
Doğumuna çok az kalmış gerçekten.Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin. Fatih'te doktorun kim aceba. Bi de doğum hakkında konuştun mu hiç?
Ben sorduk doktoruma da doğuma nöbetçi doktor girer ben girmem dedi.Hastanenin genel politikası böyle dedi. Senin doğumuna kendi doktorun giricekmi?
Ben hastaneden de doktordan da çok memnunum şimdilik ama doğuma başka doktorla girme fikri pek iç açıcı gelmiy yüden doğumdan sonra izlenimlerini en kısa sürede aktarabilirsen çok çok sevinirim.

arcak81 çok tşk ederim neresi olduğunu tarif edebilirsen bulabilirim..samanpazarından ve avm lerden başka bebek ürünleri satan biryerler bilmiyorum...bir işhanı varmış sadece bebek malzemeleri satan vs söylediler ama nerelerde hiç bilmiyorum...ankaraya yeni taşındık sayılır o yüzden pek bir yer bilmiyorum...odan çok güzelmiş...güle güle kullan...ben de bakarım..bebek arabasını halllettik haftasonu nihayet, bebek odasını da bulabilirsek baya rahatlıycam..

bu arada ben tırnak makası,burun temizleyici, dişlik vs gibi malzemeleri bebetto marka, pişik kremi,yağını vs ise johnsonbaby aldım ama sebamed veya chicco mı alsaydım diye aklıma takıldı...fikri olan var mı acaba?

saolasın canım esıme sorayım net yazıcam buraya magazayı

tırmak makası fılan onlar zaten 3 asagı 5 yukarı farketmıyor ne marka olursa ama pişik kremi markalılardan zıyade eczaneden hametan al 5 lıra en ıyısı o ama bu pısık olunca pısık onleyıc ıolarak ben nıveayı begendım bıde bepanten .sebamedın setını almıstım bende sabugu köpürmüyor pısık kremını begenmedım sampuan fılan eh ıtse o kadar parası kadar muhım deıl yanı chıcconun bu tarz urunlerını kullanmadım bıberonunu fılan almıstım.su an sabun ve sampuan olarakda nıvea kullanıyorum yanı her cocugun tenı farklı aslında deneyrek görüyorsun

selam oğluşumun hamiş teyzoşları :)) bu gün kontrolumuze gittik paşamızın keyfi yerindeymiş, gelmeye daha niyeti yokmuş, sat göre 37+2 günlük, ancak gelişim olarak bir hafta önde, bizde gelişimine göre 32. hafta ücretli izne bir hafta önce ayrılmıştık :\ şimdi paşamız sat göre 40 haftayı doldurcam derse 39. haftasında suni sancıyla doğum yapmamız gerekliymiş :\ öyleykende sezaryana dönme ihtimalide varmış :\ karnımdaki amaliyet yerimden dolayı doktorum karın zarlarımın yapışık olduğunu ve sezaryanın bana zor olacağını onun yerine normal doğumun daha iyi olacağını söyledi, inşallh oğluş üzmez annesinide hayırlısıyla bu hafta gelir:) dua edin kızlr Beradım kendi gelsin :\

yarın ki kontrolden hayırlı haberlerle gelmen dilegiyle inşallah normal dogum olur doktorlar daha saglıklı buluyor normal dogumu inşallah bende normal dogum yaparım :)

inşallah cnaım , oğluşun keyfi yerinde umarım çok fazla kalmak istemez içerde :)

amin canım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…