- Konu Sahibi nonameanymore
-
ankaradaki hamilelere bende katıldım 19. haftam biraz geç oldu :)))
hoşgeldin canım hangi hastaneye gidiyorsun ilk bebek mi?
evt ilk bebek ama hastane konusunda karar veremedim bir ihtimal ailemin yanında dogum yapabilirim belkide ondan
ailenin yanında olması kadar güzel bir şey yok hayırlısı olsun hakkında, sağ salim kavuş inşallah bebeğine
evt. sizin dogumada az kalmış. sizin dogum nerde olacak cinsiyeti nedir ilkmi olacak? bütün hazırlıklar bitmiştir şimdi geri sayım başlamıştır
Kizlar yurtdisinda yasiyorum ve bu ulkede burda saglik guvencem var ama tr de yok. yazin tr de jinekolojik muayene olmak istiyorum ayrica tum kan tahlili istiyorum. Cogunuz sigortali olarak gidince azmiktar oduyorsunuz ama ben unv. hastanesi doc.ya da profagitsem prof ucreti disinda tum kan tahlili idrargibi tahlillere ne kadaroderim miktar hakkinda bilgisi olan hastanede calisan lutfen yardimci olsun ozelhastanede olur bilgi cok lazim lutfennn
Ayrica Ankara Kadin Dogumculardan memnun olduklariniz lutfeennnn ucretler hakkinda bilgiii
evet hatta şu saat itibariyle 13 gün kalmış:)) cinsiyetimiz erkek ilk bebeğimiz, yarın kontrolümüz var bakalım hayırlı vakitte gelsin inşalalh, hazırlıklar tamam gibi, ben fatih ünv gidiyorum aksilik çıkmazsa inşallh normal doğum düşünüyorum, herşeyin hayırlısı tabi inşallah son anda sıkıntı olmaz
ben günnur hanıma gidiyorum canım ve şimdilik memnunum.valla ben normal istiyorum ama daha konuşmadım doktorumla.bu arada 19. haftadayım ve kız bekliyorum.
sen kaçıncı haftadasın?
merhaba teşekkür ederim bebeğim çıktı hastaneden çok şükür. iğneler devam ediyor yarın kan sonucuna göre bitecek yada devam edeceğiz.
canım hangi kuvvettesin acaba, ben de askeriyedeyim, belki tanışırız :)
ıncılay ıste bu canım bende sadece dolabı ve sıfonyerı var ama dolab 3 kapaklı yanı bıde teklı olan var onuda almıstık besıgım onceden aldıgım ıcın boyle deıl kucuklerden sıtede de bu sekılde fıyatı 1260 lıra zaten ama dedgım gıı ordan daha uyguna alabılırsın
Tahlillerini özel tıp merkezlerinden yaptırabilirsin Özkaya Tıp Merkezini tavsiye ederim mesela bu konuda fiyatları uygun tüm tahliller ikili-üçlü vs. 200ü geçmezKizlar yurtdisinda yasiyorum ve bu ulkede burda saglik guvencem var ama tr de yok. yazin tr de jinekolojik muayene olmak istiyorum ayrica tum kan tahlili istiyorum. Cogunuz sigortali olarak gidince azmiktar oduyorsunuz ama ben unv. hastanesi doc.ya da profagitsem prof ucreti disinda tum kan tahlili idrargibi tahlillere ne kadaroderim miktar hakkinda bilgisi olan hastanede calisan lutfen yardimci olsun ozelhastanede olur bilgi cok lazim lutfennn
Ayrica Ankara Kadin Dogumculardan memnun olduklariniz lutfeennnn ucretler hakkinda bilgiii
merhaba Ankaradayım etlik lokman hekime gidiyorum 2 ayım kaldı doğuma inş....
Allah yardımcımız olsun hepimizin...
merhaba teşekkür ederim bebeğim çıktı hastaneden çok şükür. iğneler devam ediyor yarın kan sonucuna göre bitecek yada devam edeceğiz.
gözün aydın sonuçlar iyi gelmiş.
ben oğluma çilekten almıştım çok ta rahat kullanıyoruz.ve birçok yere göre fiyatları çok uygun.ben sitelerede baktım hem pahalı hemde çok boya kokuyorlar.
tabi ilk aylar yanımda yatması için küçük portatif bir beşikte almıştım.
merhaba bayanlar güzel bir pazar gününü fırsat bildik göksuya dolaşmaya gittik son günlerimiz koca göbüşlerle gezdik :)))[
ıncılay ıste bu canım bende sadece dolabı ve sıfonyerı var ama dolab 3 kapaklı yanı bıde teklı olan var onuda almıstık besıgım onceden aldıgım ıcın boyle deıl kucuklerden sıtede de bu sekılde fıyatı 1260 lıra zaten ama dedgım gıı ordan daha uyguna alabılırsın
güzelmiş bebişinin mobilyaları canım sağlıklı günlerde kullanın inş bize mağazanın adını verebilirsen çok iyi olur hafta sonu mobilya bakmaya gidicez inş
hosgeldın canım olsun gec deılankaradaki hamilelere bende katıldım 19. haftam biraz geç oldu :)))
canım en kısa zamanda bulup yazıcam buraya ısmınıben jan.dayım canım sen nerdesin? çok kötü ama ya 4 senem doldu hala alışamadım gideceğim Allah'ın izniyle
anladım canım sağolasın. Bu arada ulustaki o yer neresi biz de daha almadık odasını?
hoşgeldin
Tahlillerini özel tıp merkezlerinden yaptırabilirsin Özkaya Tıp Merkezini tavsiye ederim mesela bu konuda fiyatları uygun tüm tahliller ikili-üçlü vs. 200ü geçmez
hosgeldın bende oraya gıdıyorum doktorun hangısı benımkı elıf hnmerhaba Ankaradayım etlik lokman hekime gidiyorum 2 ayım kaldı doğuma inş....
evet hatta şu saat itibariyle 13 gün kalmış:)) cinsiyetimiz erkek ilk bebeğimiz, yarın kontrolümüz var bakalım hayırlı vakitte gelsin inşalalh, hazırlıklar tamam gibi, ben fatih ünv gidiyorum aksilik çıkmazsa inşallh normal doğum düşünüyorum, herşeyin hayırlısı tabi inşallah son anda sıkıntı olmaz
arcak81 çok tşk ederim neresi olduğunu tarif edebilirsen bulabilirim..samanpazarından ve avm lerden başka bebek ürünleri satan biryerler bilmiyorum...bir işhanı varmış sadece bebek malzemeleri satan vs söylediler ama nerelerde hiç bilmiyorum...ankaraya yeni taşındık sayılır o yüzden pek bir yer bilmiyorum...odan çok güzelmiş...güle güle kullan...ben de bakarım..bebek arabasını halllettik haftasonu nihayet, bebek odasını da bulabilirsek baya rahatlıycam..
bu arada ben tırnak makası,burun temizleyici, dişlik vs gibi malzemeleri bebetto marka, pişik kremi,yağını vs ise johnsonbaby aldım ama sebamed veya chicco mı alsaydım diye aklıma takıldı...fikri olan var mı acaba?
yarın ki kontrolden hayırlı haberlerle gelmen dilegiyle inşallah normal dogum olur doktorlar daha saglıklı buluyor normal dogumu inşallah bende normal dogum yaparım :)
teşekkürler canım pazar günü hava güzel olursa siteleri gezicez ama yorumlardan anladığım kadarıyla bişey bulamıycağız gibi geliyor çilek mobilyada aklımda olsun
canım gözün aydın inş oğlunla beraber şimdi daha iyisinizidr güzel haberlerini bekliyoruz
dün bizde göksudaydık hava güzeldi gerçekten eve geldiğimizde yüzümüz kızarmıştı güneşten bugün hastaneye gideceksin galiba oğlunun sağlıklı haberlerini bekliyrz
merhaba bayanlar güzel bir pazar gününü fırsat bildik göksuya dolaşmaya gittik son günlerimiz koca göbüşlerle gezdik :)))[
güzelmiş bebişinin mobilyaları canım sağlıklı günlerde kullanın inş bize mağazanın adını verebilirsen çok iyi olur hafta sonu mobilya bakmaya gidicez inş
demek sende göksudaydın canım hamişler hemen gözüme çarptı ordada benim :) ama çok iyi geldi grçekten hava almak, oğluş gelsede hemen gezsek tozsak:))
Merhabalar,
Doğumuna çok az kalmış gerçekten.Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin. Fatih'te doktorun kim aceba. Bi de doğum hakkında konuştun mu hiç?
Ben sorduk doktoruma da doğuma nöbetçi doktor girer ben girmem dedi.Hastanenin genel politikası böyle dedi. Senin doğumuna kendi doktorun giricekmi?
Ben hastaneden de doktordan da çok memnunum şimdilik ama doğuma başka doktorla girme fikri pek iç açıcı gelmiyyüden doğumdan sonra izlenimlerini en kısa sürede aktarabilirsen çok çok sevinirim.
teşekkr ederim canım, benim dkt yüksel hanım , senn doktorum kim? ben çok memnnm doktorumdan ama doğuma o girecekmiş gibi görünmüyor, tabi oğlum süpriz yapıp perşembe günü gelmezse:)) hastanen politkası dediğin gibi , bugün fiyatları değiştimi diye sordum normal 1100, sezaryan 1600 müş, epidurelde 250 ekleniyormuş, onun dışında şeytan son dakkada doktorun girmiycekse git ztb hastnesinde bulursan özel odada doğum yap diyo, ama ne yapıcam bende kestiremiyorum, mutlaka burdan paylaşırım yaşadıklarımı cnaım, sağ salim kavuşuruz inşallah bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?