Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Merhaba bende Ankara Dikmen deyim. 29. haftadayız oğluımla. İnş. Haziran da kavuşacağız... Ama bende stres başladı korkuyorum dogum yaklastıkça ilk bebeğim olacak

hosgeldın canım korkma her dogum kendıne özel kendını sartlandırma o an olacagına bırak emın ol daha kolay olacak

merhaba.bende 7 haftalık hamileyim.ve dr belirlemeye çalışıyorum.ankaradaki medicanayamı gittin.dr ismi önerebilirmirisin.birde tahlilleri devlette yaptırıp sonuçlarını götürsek olurmu acaba.tahlillere çok fark istiyorlar

evet ben ilk hamileliğimde eyüp ekiciye gitmiştm.hamileliğimde sorun olmadığı halde aklımızda kalmasın diye gittik.gayet detaylı inceledi.ama dediğim gibi gerek olmadığı halde gitmiştik.sorun olduğunda nasldır bilmiyorum

benim doktorumda istemedi aslında ama ben ikinci bir göz görsün istiyorum... doktorun yaklaşımı nasıl? anneyi rapatlatır tarzda mı yoksa bilimsel mi yaklaşıyor :):):) benim doktorum biraz bilimsel yaklaşıyorda olaylara :)

merhaba kızlar bende katılabilirmiyim sohbete :)) bizde 30. haftamızdayız hayırlısıyla haziranda kavuşucam oğluşuma :) bişey sorucam sizde hep gece rüyalarınızda bebek görüyomusunuz ya ben hep ya doğum yapıyorum yada doğurmuş bebekle uğraşıyo görüyorum kendimi rüyada :) psikolojik heralde sizlerdede oluyomu merak ettim ?

Selam kızlarr. Bnde ankaradayım. 29 mayıs hastanesine gidioyorum. Hülya kula çok tatlı bi doktorum war. 15+5 hamileyim. Doğum ücretlrinden bilginiz war mı ? 29 mayıs hastanesi 2500 lira dio çk gelio bana fiytı başka bi yerede sormadm daha erken diye. Bilgisi olan warsa yazsın nolr etrafmdda kimse yok sorabileceğim. özge0818 arkadşm bnde sürekli bebiş odası fln görüyordm rüyamda cinsiyetini öğrenmedn önce hep kız oldunu düşünüordm ama erkekimiz olck inşh. şimdide bn diil eşim rüyalar görüyo bebeği emzirdiğni bebeğn konuştuğunu fln görmüş bugün:d bnden çk havaya girdi.

Merhaba bende Ankara Dikmen deyim. 29. haftadayız oğluımla. İnş. Haziran da kavuşacağız... Ama bende stres başladı korkuyorum dogum yaklastıkça ilk bebeğim olacak

herkese günaydınnnn

merhaba kızlar.. size birşey sorabilir miyim?? aranızda ayrıntılı ultrason için eyüp ekiciye giden var mı??

selam bayanlar, yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler:))
özge bende sürekli rüyalrda bebişle uğraşıyorum çünkü her gece onu düşünüp yatıyorum:))

hoşgeldiniz :)

bende o kadar saçma salak rüyalar görüyorumki anlatamam hepsi birbirinden bağımsız ve anlamsız

merhaba arkadaşlar,
ankarada hamile pilatesine veya yogasına giden,deneyen memnun kalanınız varsa fikirlerinize ihtiyacım var...

Merhaba indis,

Ben hamilelikten önce de yoga yapmışım, egzersizin her zaman fayda sağlayacağına inanıyorum. Hamile yogasına da başlamıştım fakat maalesef yer tercihim yanlış olmuş, bırakacağım. Sözde büyük bi kaç yerde şubesi var diye Yoga Academy'ye başlamıştım ama 1 hafta ders yapsalar diğer hafta bi iş çıkarıp iptal ediyolar . zaten çoğu yerde dersler ya hafta 1 gün (ctsi yada pazar) ya da haftada 2 ders yapsalar bile haftaiçi mesai saatlerine koyuyorlar ki ben çalıştığım için bir faydası olmuyor. Yoga hem seni gevşetmek için, hem de bazı hareketler pelvis bölgeni esnetmek için iyi aslında . Ancak bana kalırsa her gün yapılması lazım 10 dk bile olsa, haftada 1 bile yetmiyor bence. Ama eğer gebeliğinde bir problem yoksa (doktorunda onayladıysa) yogaya git derim, pilatesi bilemiyorum.

Slm kızlar ben de ankaradayım.Ebru hn a gidiyorum çok memnunum .Henüz hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremedim .Tahini doğum tarihim 25 Ağustos.Allah cümlemizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bir de isteyen herkese nasipetsin.

slm aminnn allah seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

selam bayanlar, yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler:))
özge bende sürekli rüyalrda bebişle uğraşıyorum çünkü her gece onu düşünüp yatıyorum:))

evet bende öle bebişi düşünmeden yattğımız gün olmadığı için bilinç altımıza yerleştirioz gece boyuncada rüyalarla boğuşuyoruz saçma sapan bile olsa bende kabus gördüm çok korktum ama ne oldunu hatırlamıom ama o kadar korkmuşumki ağlıyorrdum uyandığımda

Son düzenleme:
betty nasılsın canım, uyku düzenimiz normal değil ki rüyalarımız anlamlı olsun:)

iyiyiz canım bende salı günü detaylı ultrasona gircem heycanlanıyorum az kaldıya bebişi görmeye
sen nasılsın grip bittimi tamamen, doğum sancısı yok diye tahmin ediyorum dr un gelmeye niyeti yok demişti en son

hoşgeldinnnn
doğum yapmış arkadaşlara bi danış derim

hosgeldın cnaım tabı katılabılırsın benım daha 10 haftalık oldugu ıcın o tarz ruyalar gormuyorum am abu ara karısık sacma ve korkunc ruyalar gormeye basladım nedense:26:

hosgeldın cnaım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns

slm arkadaşlar ben girmeyeli yeni katılan arkadaşalrımız olmuş hoşgeldiniz allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayo nasip eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…