- Konu Sahibi nonameanymore
-
Merhaba bende Ankara Dikmen deyim. 29. haftadayız oğluımla. İnş. Haziran da kavuşacağız... Ama bende stres başladıkorkuyorum dogum yaklastıkça ilk bebeğim olacak
nihavend bende oğlumu medicana da dünyaya getirdim kesinlikle tavsiye ediyorum.inşallah bu bebişimide orda yapıcam benim doktorumda medicanadan.bir çok özel hastaneye göre fiyatları uygun.inşallah sorunsuz dünyaya gelir bebişlerimiz.
herkese günaydınnnn
Merhaba bende Ankara Dikmen deyim. 29. haftadayız oğluımla. İnş. Haziran da kavuşacağız... Ama bende stres başladıkorkuyorum dogum yaklastıkça ilk bebeğim olacak
evet ben ilk hamileliğimde eyüp ekiciye gitmiştm.hamileliğimde sorun olmadığı halde aklımızda kalmasın diye gittik.gayet detaylı inceledi.ama dediğim gibi gerek olmadığı halde gitmiştik.sorun olduğunda nasldır bilmiyorum
merhaba.bende 7 haftalık hamileyim.ve dr belirlemeye çalışıyorum.ankaradaki medicanayamı gittin.dr ismi önerebilirmirisin.birde tahlilleri devlette yaptırıp sonuçlarını götürsek olurmu acaba.tahlillere çok fark istiyorlar
herkese günaydınnnn
merhaba kızlar.. size birşey sorabilir miyim?? aranızda ayrıntılı ultrason için eyüp ekiciye giden var mı??
merhaba kızlar bende katılabilirmiyim sohbete :)) bizde 30. haftamızdayız hayırlısıyla haziranda kavuşucam oğluşuma :) bişey sorucam sizde hep gece rüyalarınızda bebek görüyomusunuz ya ben hep ya doğum yapıyorum yada doğurmuş bebekle uğraşıyo görüyorum kendimi rüyada :) psikolojik heralde sizlerdede oluyomu merak ettim ?
merhaba kızlar bende katılabilirmiyim sohbete :)) bizde 30. haftamızdayız hayırlısıyla haziranda kavuşucam oğluşuma :) bişey sorucam sizde hep gece rüyalarınızda bebek görüyomusunuz ya ben hep ya doğum yapıyorum yada doğurmuş bebekle uğraşıyo görüyorum kendimi rüyada :) psikolojik heralde sizlerdede oluyomu merak ettim ?
Selam kızlarr. Bnde ankaradayım. 29 mayıs hastanesine gidioyorum. Hülya kula çok tatlı bi doktorum war. 15+5 hamileyim. Doğum ücretlrinden bilginiz war mı ? 29 mayıs hastanesi 2500 lira dio çk gelio bana fiytı başka bi yerede sormadm daha erken diye. Bilgisi olan warsa yazsın nolr etrafmdda kimse yok sorabileceğim. özge0818 arkadşm bnde sürekli bebiş odası fln görüyordm rüyamda cinsiyetini öğrenmedn önce hep kız oldunu düşünüordm ama erkekimiz olck inşh. şimdide bn diil eşim rüyalar görüyo bebeği emzirdiğni bebeğn konuştuğunu fln görmüş bugün:d bnden çk havaya girdi.
hoşgeldiniz :)
bende o kadar saçma salak rüyalar görüyorumki anlatamam hepsi birbirinden bağımsız ve anlamsız
merhaba arkadaşlar,
ankarada hamile pilatesine veya yogasına giden,deneyen memnun kalanınız varsa fikirlerinize ihtiyacım var...
Slm kızlar ben de ankaradayım.Ebru hn a gidiyorum çok memnunum .Henüz hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremedim .Tahini doğum tarihim 25 Ağustos.Allah cümlemizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bir de isteyen herkese nasipetsin.
selam bayanlar, yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler:))
özge bende sürekli rüyalrda bebişle uğraşıyorum çünkü her gece onu düşünüp yatıyorum:))
betty nasılsın canım, uyku düzenimiz normal değil ki rüyalarımız anlamlı olsun:)
hoşgeldinnnnSlm kızlar ben de ankaradayım.Ebru hn a gidiyorum çok memnunum .Henüz hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremedim .Tahini doğum tarihim 25 Ağustos.Allah cümlemizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bir de isteyen herkese nasipetsin.
hosgeldın cnaım tabı katılabılırsın benım daha 10 haftalık oldugu ıcın o tarz ruyalar gormuyorum am abu ara karısık sacma ve korkunc ruyalar gormeye basladım nedense:26:merhaba kızlar bende katılabilirmiyim sohbete :)) bizde 30. haftamızdayız hayırlısıyla haziranda kavuşucam oğluşuma :) bişey sorucam sizde hep gece rüyalarınızda bebek görüyomusunuz ya ben hep ya doğum yapıyorum yada doğurmuş bebekle uğraşıyo görüyorum kendimi rüyada :) psikolojik heralde sizlerdede oluyomu merak ettim ?
Slm kızlar ben de ankaradayım.Ebru hn a gidiyorum çok memnunum .Henüz hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremedim .Tahini doğum tarihim 25 Ağustos.Allah cümlemizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bir de isteyen herkese nasipetsin.
merhaba.bende 7 haftalık hamileyim.ve dr belirlemeye çalışıyorum.ankaradaki medicanayamı gittin.dr ismi önerebilirmirisin.birde tahlilleri devlette yaptırıp sonuçlarını götürsek olurmu acaba.tahlillere çok fark istiyorlar
Selam kızlarr. Bnde ankaradayım. 29 mayıs hastanesine gidioyorum. Hülya kula çok tatlı bi doktorum war. 15+5 hamileyim. Doğum ücretlrinden bilginiz war mı ? 29 mayıs hastanesi 2500 lira dio çk gelio bana fiytı başka bi yerede sormadm daha erken diye. Bilgisi olan warsa yazsın nolr etrafmdda kimse yok sorabileceğim. özge0818 arkadşm bnde sürekli bebiş odası fln görüyordm rüyamda cinsiyetini öğrenmedn önce hep kız oldunu düşünüordm ama erkekimiz olck inşh. şimdide bn diil eşim rüyalar görüyo bebeği emzirdiğni bebeğn konuştuğunu fln görmüş bugün:d bnden çk havaya girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?