Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

selam canım hoşgeldin, devlette nereye gidiyorsun, ben fatih ünv gidiyorum doktormdan memnunm, ama doğumda servisteki doktor kimse o giriyormuş, o yüzden son dakikada kendi doktorum girmiiyecek madem gideyim ztbda özel odada doğum yapayım diyorum, ama şartlar neyi getirir bilmiyorum hayırlısı bakalım inşalalh,senin ilk bebiş mi cinsiyeti ne?

bende sincan lokman hekime gidiyorum doğuma kendi doktorun giriyormuş orada doğum yapanlarla bire bir konuşmadım ama haftaya yeni doğan ünitesinde konuşacağım sende bir araştır istersen...

hşbulduk cnm..ben etlik zübeyde hanıma gidiyorum.ama dediğim gibi pek memnun değilim.benm ilk cinsiyeti erkek.senn az kalmış sanırım senndemi ilk olucak?Allah kolaylık versin bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.sen doğumunu hayırlısıyla yap inş. bizede haber verrsn

mrb canım bende 30haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde zübeyde hanıma gittim doktorun tavrını hiç beğenmedim bidaha gitmedim oraya gataya gidiyorum ben doğumda orda olacak sanırım..

merhaba Ankaradayım etlik lokman hekime gidiyorum 2 ayım kaldı doğuma inş....
Allah yardımcımız olsun hepimizin...

inşallah canım hoşgeldin

41 kere maşallah diyelim hep sağlıklı olsun inşallah
hayırlısıyla doğumun haberlerinide böyle alalım

iyi günlerde kullanın biz daha bu hafta gezmeye çıkacağız

hoşgeldin

bende tam algılamış değilim hareketlerini eğilince falan böyle hareketleniyor
doktor zaten erken demişti hissetmen için aklına kötü bişey getirme sakın
güzel haberlerinle gel ultrasondan inşallah bizde haftaya gircez anlatırız birbirimize

ben bilgi hastanesine gidiyorum selçuk beye çok memnunum sezeryan olacak doğumda ama henüz fiyat ne olur konuşmadık kendisi doğuma gireceğini çocuğun ilk kontrollerinin yapılacağını olası bir durumda yeni doğan ünitesinin olduğunu iletti

Herkese selamlar

Canım hoşgeldin endişelenme ben de 20. haftamı doldurup 21 e girince hissetmeye başladım

canıme sımden aldım adresı

Pierre Cardın Bebek Dünyası
Konya sok.No:29/B Ulus
Tel:310 18 22

orda Cihan bey varmıs esım dedıkı polis ali dilekli diye ısmımı verırlerse ona gore fıyat alırlar dedı
bıde orda sadece magazadakıler harıcı bayıı oldugu ıcın katologtan secebılıyosunuz da onu gonderıyolar

hiç endişelenmene gerek yok. aşagı yukarı aynı haftadayız 19-20 hafta. bebegimin hareketlerini sessiz sakin uzanırken minik minik dokunuşlarını hissediyorum. son günlerde karnımı sıkıştıran bir şekilde bir süre oturdugumda anne artık kalk der gibi 2-3 tık tık gönderio bana

ben jan.dayım canım sen nerdesin? çok kötü ama ya 4 senem doldu hala alışamadım gideceğim Allah'ın izniyle

canım ben hava k.deyim, 9 sene oldu, çok büyük sıkıntılarım yok çok şükür...jandarmayı tam bilemiyorum ama mutlu değilsen umarım bir çıkış yolu bulabilirsin, hayırlısı olsun :)

kızlar hepimize hayırlı doğumlar benimde yarın ayrıntılı ultrasonum var bilgide inş hayırlı haberler alırım

incilay mothercare panoradan aldık biz ama cepa ve kavaklıderede de teşhirde mobilyalar var buralardan bakabilirsiniz. indirimden aldık toplamda 2500 tlye geldi sanırım indirim bitmek üzere bi an önce bakın. bende internetten bakmıstım araba bu modellerine ama magazada incelemek lazım. benim için de önemli olan çift yönlü ve hafif olması. güle güle kullanın,ilk fırsatta ben de kraft twist e baKIcam teşekkür ederim siz hangi magazadan aldınız?

bence devlete güvenebilirsin özellikle tahliller acısından, yalnız işte yogunluk, kendi doktorunun doğuma girememesi gibi durumlar olması kafa karıstırıyor. eger özel istiyorsan akropol hastanesi gibi ssk anlasması olan hastaneler daha uygun oluyor ama yogunluk sorunu var gene ben akropolde bulent beye gıtmek ıstemıstım aralıkta aradım en erken hazırana randevu veriyoruz dediler ben doguruyorum haziranda :) ben de cok doktor degiştirdim şimdi doktorum dısardan ama dogum medicanada olucak. yeni dogan yogun bakımı, hemşirelerin özellikle emzirme konusunda ilgisi vs.acısından bide güven mesa gibi büyük hastanelere göre daha uygun olduğu için orayı tercih ettik. unutmadan bir de lina var. orada da muayene ve tahliller uygun ama genelde hrsyi öneriyorlar, orası da tuzlu biraz ve gene yogunluk sorunu var.

iyi günlerde kullanın biz daha bu hafta gezmeye çıkacağız
teşekkürler betty kolay gelsin size de :)

merhaba arkadaşlar,
ankarada hamile pilatesine veya yogasına giden,deneyen memnun kalanınız varsa fikirlerinize ihtiyacım var...

Son düzenleme:
nihavend bende oğlumu medicana da dünyaya getirdim kesinlikle tavsiye ediyorum.inşallah bu bebişimide orda yapıcam benim doktorumda medicanadan.bir çok özel hastaneye göre fiyatları uygun.inşallah sorunsuz dünyaya gelir bebişlerimiz.

inşallah bakalım haftaya gideceğim galiba anne olmak böyle bişey hep bir endişe içinde

Canım hoşgeldin endişelenme ben de 20. haftamı doldurup 21 e girince hissetmeye başladım

aslında insanlar sorunca ben biraz panikledim yoksa hala beklemedeyim

canım biraz araştırıyorum ilk bebekte geç hissediliyormuş veya gaz hareketlerini falan zannediyormuşsun o yüzden emin olamıyorum
kıpırdanmasını hissedenler içimde kelebek uçuşması gibi bir tanımlama yapmış heralde öyle bişey bekliyorum

saol alsen, doktorum ve etrafımdakiler de hastane olarak medicanayı tavsiye ediyor ama orda dogum yapmıs birinden bunları duymak cok guzel. inşallah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alırız :)

kızlar genelde ilk bebekte 22 hafta civarı net bi şekilde hissediliyor hareketler, ben 3.5 aylıkken iddialaşıyodum doktorla hareketlerini hissediyorum diye o da hissedemezsin erken daha, bagırsak hareketleridir o diyordu sonra ben kendimi nasıl şartlandırdıysam 20.haftada bebek kıpırdıyo ben yok canım gazdır demekten bu kez bebek hareketlerini ayırt edemedim ama geceleri oluyordu en cok bır de bagırsak hareketi gibi doktor 21.haftan bitince tam anlamıyla hissedersin demişti tam 22.haftanın başında kızım kapıyı çalar gibi üstüste 3 kez tıklattı o gun bugundur de durdurabilene aşkolsun. sıkıntı yapmayın ama gercekten annelik bu demek sanırım ben de 31.haftadayım yavas vurdu kac saattır hareket etmedı fılan dıe endıselenıyorum. ama normal tabi bütün bunlar miniklerin anne karnından itibaren en iyi bildikleri şey uyumak

Merhaba bende Ankara Dikmen deyim. 29. haftadayız oğluımla. İnş. Haziran da kavuşacağız... Ama bende stres başladı korkuyorum dogum yaklastıkça ilk bebeğim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…