Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

cnm sen nerde oturuyosun ben etimesguttayım şuanda gittiğim yerde dogum yok malesef
bende sincan lokman hekimi düşünüyorum ama henuz bi netliğe varamadım senın gibi :18::44:

ben etlıkteyım burdada lkman hekım var ama ora dogum ucuz ama hıc okumadım orda dogum yapanı yada yapan varsa yazabılırmı

oh canım gözünüz aydın kocaman olmuş Bir de daha erken ters de durur, döner de 32. haftaya kadar yer değiştirebilir diye biliyorum ben

sağolasın cnm 16. haftamda gitmiştim ozamanda ters duruyodu dunde ters duruyodu
ben en başından beri sezeryan istiyorum yanı ters durmasında sakınca yok benım ıcın
dr a birde tetanozu sordum o da normalde biz hekimler 24. haftada yaptırırız ama şimdi
aile hekimliklerinde 20. haftada yapıyolar dedi ama normali 24. haftadır dedi
bende önümüzdeki hafta yaptırcam tetanozu sen nezaman yaptırmıstın cnm

ben etlıkteyım burdada lkman hekım var ama ora dogum ucuz ama hıc okumadım orda dogum yapanı yada yapan varsa yazabılırmı

hımm anladım cnm bi araştırmakda fayda var tabi
bide bi kontrole oraya git gözlem yapmıs olursun hem daha iyi olur yakından görmen

bılmıyorum cnm grenmıs oldum bende sız nereye gıdıyordunuz bıde dogum fıyatları uygun bı yer yokmu ya ben aylık kntrllerede bı yer bulamadım cag hastanesıne gıttım sımdıye kadar ama vazgectım artık ordan

oh canım gözünüz aydın kocaman olmuş Bir de daha erken ters de durur, döner de 32. haftaya kadar yer değiştirebilir diye biliyorum ben

slm ben 17 haftalık hamıleyım bebegım benımdemı ters bılmıyorum rahmımde agrı var yurudukce yada yatarken saga sola dnerken oluyr sızınde boylemıydı

slm ben 17 haftalık hamıleyım bebegım benımdemı ters bılmıyorum rahmımde agrı var yurudukce yada yatarken saga sola dnerken oluyr sızınde boylemıydı

bakalım genelde dogum fıyatları ne acaba bılgısı olan arkadaslardan cvb beklerız

cnmcım terslikten ağrı olcagını sanmıyorum ben ters durması sorun teşkil etmiyo çünkü
sadece normal yapamıyosun dogumu onun dışında sıkıntı değil yani
sağa sola dönerken çorap giyerken vs agrı oluyo ama bunlar cok normal cnm
rahım buyuyo bebiş yerini genişletiyo içini rahat tut yani

yazar kızlar geldiklerinde dogum fıyatlarını sen normalmi düşünüyosun cnm

2010 yılında orda dogum yaptım elıf hnda ben memnunum benım krıterlerımı saglayan tek yer orasıydı cunku ama cok yogunluk vardı muayenehnede sımdı daha rahat gıbı fıyatları sormadım henuz o zaman 650 ye normal dogum yapmıstım sımdı ne bılmıyorum:26:

ben normal dusunuyorum ama devlet hatanesınde deıl cunku ben ozel olsun rahat rahat sancımı cekım ılgılensınler ıstıyorum :)devlete oyle deıl sanırım onca kısı olcak bende rahım agrısı var 194gr erkek bebek zellıkle yururken fln oluyor tersse olur dedı bıkac kısı rahme bakı yapar dedıler

ben oraya yakınım dun telde sordum normal doguma 945 cıvarı sezeryanada 1450 cıvarı verdı yakınnım ama gıtmedım orada aylık kntrol 52ydı ılgılerı nasıl oranın

hımm bende öyle bişey olmuyo cnm senın anlattıgın gibi bi ağrı olmuyo yanı
ve dr um ters duruyo dedı dr a gittiğinde sor mutlaka agrım var bebektenmi felen dıye
bende devletin iyi olcagını dusunmuyorum cogu kişidende hep azarlıyolar felen duydum
oyuzden özel daha iyidir diye dusunuyorum cnm

evet zaten sıtreslı oluyor ınsan bıde onları cekmek zordur sız nerde yapcaksınız sızden 1ay sonrada ben yapcam dogum:)

evet zaten sıtreslı oluyor ınsan bıde onları cekmek zordur sız nerde yapcaksınız sızden 1ay sonrada ben yapcam dogum:)

bende sincan lokmanda düşünüyorum cnm ama henuz oraya gitmedim
şimdilik bi tıp merkezine gidiyorum dr umdan da çok memnunum ama
orda dogum yok bende memnunken kopamadım ordan şeker yuklemesinden sonra geçerim sanırsam
lokman hekime aramızda bi aycık var demek hadi bakalım sağlıcakla alırız inşallah yavrulamızı kucaklarımıza

amin rabbım lmayanlara nasıp etsın

Ben nasipse 2. yi doğuracağım canım benim o daha kaç kere döner doğuma kadar hiç endişelenme. Sağa sola dönerken ağrılar da normal . Pantolonunu giyerken oturarak giy benim en çok bacaklarımı paçalara geçirirken ağrım oluyordu bu yöntemi buldum.

ikiside süperlermiş ama şu magnetlere bayıldım nekadarmış bunlar cnm :44:

ne güzel tecrübeli annemizsin ozaman
sen normalmi yapmıstın cnm vakit yaklaştıkca kafam karışıyo
evet bende öyle yapıyorum pantolon çorap giyerken oturuyorum öyle giyiyorum
öbür türlü baya zorluyo

hangisi canım ayaklı olanmı ayaklı olan 1.10tl tanesi tabi indirime girmiş yoksa daha pahalı..diğeride 50tanesi 14.90:)))

hangisi canım ayaklı olanmı ayaklı olan 1.10tl tanesi tabi indirime girmiş yoksa daha pahalı..diğeride 50tanesi 14.90:)))

ayaklı olmayanı çok sevdim ben tabi ayaklı olanda çok güzel ama ondan bolca var heryerde
demek 50 tanesi 14,90 çok iyiymiş kuzum nerde var bunlar yani hangi sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…