Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

selam bende geldim.. 35 haftalık hamileyim bu ay sonuna inşallah bekliyoruz oğluşumuzu. ztb nüvit birgiliye gidiyorum. Aslende Ankaralıyım yenimahallede oturuyorum.

burası tam olarak nerede? tek bir magaza mı yoksa çarşı gibi mi? kusura bakmayın o tarafı çok çok iyi bilmiyorum. markalar, fiyat aralığı, kalite ne civarda?

ulusta yukarı taraflarda
tarif edemem çünkü ben de çok bilmiyorum ulusu
dışardan varoş görünümlü bir mağaza
fakat içerde ne ararsan var
oldukça indirim de yapıyorlar
internet sitesi de var
özelcan bebe diye aratırsan mağazada neleri bulabileceğin konusunda fikir sahibi olursun

kızlar ben geldim kızımla birlikte aranıza ne çabuk toplanmışız inş sayımız dahada artar çok çok iyi oldu bu topik konuşalm dertleşelim haberleşelim...

bu arada ben 25 yaşındayım 2 senedir ankaradayım eryamanda istanbuldan geldim bende ankaradaki mağazalrı çok iyi bilmeyenlerdenim inş burdan yardımcı olursunuz çünkü bilmediğimden alışverişi istanbulda yapmayı düşünmüştüm bebeğim 22 haftalık oldu temmuz annesi olucam inş henüz alışverişe başlamadım bundan önce 2 kez düşük yaptım o yüzden biraz beklemeyi tercih ettim bundan sonra başlıycam inş ayrıca güneşli günleri bekliyorum kendimi dışarı atmak için...

Merhabalar, kısmetse ben de Eylül başında anneler arasına katılmış olacağım..alışveriş düşünenler bu aralar sezon değişikliğinden dolayı bebek mağazalarıda indirimde, uygun fiyata kışlık güzel şeyler bulabilirler, ben malesef alışveriş yapamıyorum çünkü torun sevdasıyla annemler çoktan alışveriş işlerini halletmeye başladılar bile

luxxor,
Dikmende 29 mayıs hastanesinde nesrin fener'e gidiyorum.
demişsin, hastane izlenimlerin nasıl, çok yoğunluk varmı?

kızlar ben çağ hastanesine gidiyorum orası hakkında bilgi sahibi olan var mi ya. Ve ya giden. Bende cinsiyeti merak ediyorum ama bulantı kusma ile başım dertte
çağ hastanesine bir arkadaşım gidiyor ilk doğumunu da orada yaptı çok memnun kaldı ikinciyi de orada yapacak canım epidural sezeryan yapmıştı
valla iyi oldu bu topic.kaynaşsak yazında toplansak tanışsak ne güzel olur demi

çok güzel fikir canım inşallah

ben 28 yaşındayım ilk gebelik

merhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım inşallah
madem herkes ankaralı aranızda bebek arabası alan varsa bana yardımcı olabilir mi? nereden aldınız?

canım biz kızılay aleşveriş merkezindeki chiccodan aldık indirim vardı 350 tl civarı ve baston model kapanınca çok yer kaplamıyor ve çok hafif kendiliğinden yağmurluğu ve uyku tulumu tarzı bir şeyi var bu arada ben de temmuz annesiyim canım kaçıncı haftandasın?

canım nesrin fener en yoğun doktorlardan randevu alsan da bi yarım saat bekliyorsun diğer doktorları pek bilmiyorum ama o en iyiymiş orda araştırmıştım önceden. hastane çok güzel temiz ve ilgili bir hastane kardeşim orada apandisit ameliyatı olmuştu odalardan ve doktorların ilgi alakasından çok memnun kalmıştık. doktor bana çok güven verdi genç bir bayan ve hastane de evimize yakın o yönden de iyi sen nerde oturuyorsun? Orada doğum yapanlardan da duydum memnun kalmışlar. internette gece doğum olursa doktor nöbetçi değilse girmiyor ilan gibi yazılar var ama nesrin hanım bi aksilik çıkmadğı sürece yüzde 90ına giriyorum gece doğumlarının dedi kendisi

Bir Ankara'lıya daha yer var mı ? :)
Bende Ztb'ye gidiyorum ..Temmuz sonu- ağustos başı annesi olucam Allah nasip kısmet ederse

teşekkür ederim canım hangi doktora gidiyor ki biliyor musun bir de Sen nereye gidiyorsun

Ben de Ankarada yaşıyorum..Doktorum Sevgi Ateş Ucar ve doğumum Medicana da olcak Insallah.Yarın hamileliğimin 30.haftasını bitiriyorum (29+6).Cok heyecanlıyım aynı zamanda da korkuyorum.Allah bebeklerimizi sağlıklı bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

selam hepinize tatlı anne adayları.ben hamile değilim.29 aralıkta aldım çok şükür mucizemi kucağıma.bende ankaradayım.yüzüncü yıl hastanesinde doğum yaptım.dr um Dilek ÖZDUR .Çok memnunum..aklınıza takılan bişeyler olursa cevaplarım.oğlumdan fırsat buldukça:))

selam bende ztb gidiyorum . gittiğin bir doktor var mı senin?

Benim özellikle gittiğim bir dr yok ..
Ben riskli gebelik bölümündeyim ..
Orda bir erkek dr var ismini hatırlayamadım şimdi , o bakıyor bana ..
Çok tatlı çok neşeli bir dr..

Özel 'de dr'um Güzin Başçı ..
Yenimahalle'de Lina Kadın Sağlığı Merkesinde ..

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım hangi doktora gidiyor ki biliyor musun bir de Sen nereye gidiyorsun

bilmiyorum doktorun adını ama öğrenirim isersen canım. Ben 29 mayısa gidiyorum

oo maşallah rose sen baya yolun sonuna yaklaşmışsın inşallah hepimiz kolaylıkla ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza ve sağlıkla büyütürüz evlatlarımızı

canım Allah bağışlasın tecrübelerini paylaşırsan biz de çok seviniriz

benim anne tarafımda trabzon beşikdüzü
eryamanın neres,indesin
20 yıl orada oturduk biz
şimdi batıkentte ailem

gunebkn merhaba, sana rastladığıma çok sevindim. Ben de takibe Dilek Özdur'a gidiyorum. Dilek Hanım'dan memnunum ama hastaneye başından beri ısınamadığım için hastane araştırmalarına devam ediyorum bende.. eğer fırsat bulursan da yüzüncü yıl hastanesinde doğumunun nasıl geçtiğini (memnun olduğun/olmadığın tarafları) yazabilirsen sevinirim

teşekkür ederim bilgi için luxxor, alternatif olarak 29 mayıs hastanesini düşünüyorum, ama bana epey uzak, ümitköy taraflarında oturuyorum ben

bir şey değil canım hımm evet bayağı uzakmış tobb üniversitesi hastanesini de çok övüyorlar aslında o biraz daha yakın size sanırım diğerine nazaran?

canım ben yüzüncü yıl hastanesinden çok memnunum.gece sancılandım.sabah acil sezeryana alındım.şansımıza süit oda da boştu.çok memnun kaldım.ebe hanım var emine adı.o da çok tatlı biri.anestezi dr u da öyle.her şeyi anlata anlata yapıyor.sıkıntı olmuyor hiç.birde benim doğumuma Dilek hoca girdi diye çok mutluyum.belki de bu memnuniyetimin asıl sebebi o..asla para pul derdi olmayan insan gibi insan.ben mucizeme 2 sene kadar uğraşlarla kavuştum.en başından beri dilek hoca yanımdaydı.benimle üzüldü benimle sevindi.hamilelik sürem boyunca her sıkıntımda aradım hep güler yüzle cevapladı saçma sapan sorularımı bile.doğumdan sonra bir gece yattım çıktım.bir gece kalınıyor.yapıştırma dikiş çok iyi yapıyor dilek hoca belli bile değil.başka sormak istediğin olursa cevaplarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…