- Konu Sahibi nonameanymore
-
merhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım inşallah
madem herkes ankaralı aranızda bebek arabası alan varsa bana yardımcı olabilir mi? nereden aldınız?
özelcan bebeye bakmanı tavsiye ederim
ulusta
alternatifler yeterince var, fiyat konusunda da yardımcı oluyorlar
burası tam olarak nerede? tek bir magaza mı yoksa çarşı gibi mi? kusura bakmayın o tarafı çok çok iyi bilmiyorum. markalar, fiyat aralığı, kalite ne civarda?
demişsin, hastane izlenimlerin nasıl, çok yoğunluk varmı?Dikmende 29 mayıs hastanesinde nesrin fener'e gidiyorum.
çağ hastanesine bir arkadaşım gidiyor ilk doğumunu da orada yaptı çok memnun kaldı ikinciyi de orada yapacak canım epidural sezeryan yapmıştıkızlar ben çağ hastanesine gidiyorum orası hakkında bilgi sahibi olan var mi ya. Ve ya giden. Bende cinsiyeti merak ediyorum ama bulantı kusma ile başım dertte
valla iyi oldu bu topic.kaynaşsak yazında toplansak tanışsak ne güzel olur demi
çok doğru konuşuyorsun tatlım. Aynı beni anlattın ya. Benim arkadaşlar hep şehir dışında onlar yılda 1 geliyor ve öyle görüşüyoruz ama şuan öyle içimi döküp rahatlayacağım ya da mutluluğumu paylaşacağım kimse yok yok ya. Hem aynı şehirde olduğumuz için bir çok konuda yardımci da oluruz. Bu arada yaşlar kaç ben 25
madem herkes ankaralı aranızda bebek arabası alan varsa bana yardımcı olabilir mi? nereden aldınız?
Merhabalar, kısmetse ben de Eylül başında anneler arasına katılmış olacağım..alışveriş düşünenler bu aralar sezon değişikliğinden dolayı bebek mağazalarıda indirimde, uygun fiyata kışlık güzel şeyler bulabilirler, ben malesef alışveriş yapamıyorum çünkü torun sevdasıyla annemler çoktan alışveriş işlerini halletmeye başladılar bile
luxxor, demişsin, hastane izlenimlerin nasıl, çok yoğunluk varmı?
teşekkür ederim canım hangi doktora gidiyor ki biliyor musun bir de Sen nereye gidiyorsunçağ hastanesine bir arkadaşım gidiyor ilk doğumunu da orada yaptı çok memnun kaldı ikinciyi de orada yapacak canım epidural sezeryan yapmıştı
çok güzel fikir canım inşallah
ben 28 yaşındayım ilk gebelik
canım biz kızılay aleşveriş merkezindeki chiccodan aldık indirim vardı 350 tl civarı ve baston model kapanınca çok yer kaplamıyor ve çok hafif kendiliğinden yağmurluğu ve uyku tulumu tarzı bir şeyi var bu arada ben de temmuz annesiyim canım kaçıncı haftandasın?
canım nesrin fener en yoğun doktorlardan randevu alsan da bi yarım saat bekliyorsun diğer doktorları pek bilmiyorum ama o en iyiymiş orda araştırmıştım önceden. hastane çok güzel temiz ve ilgili bir hastane kardeşim orada apandisit ameliyatı olmuştu odalardan ve doktorların ilgi alakasından çok memnun kalmıştık. doktor bana çok güven verdi genç bir bayan ve hastane de evimize yakın o yönden de iyi sen nerde oturuyorsun? Orada doğum yapanlardan da duydum memnun kalmışlar. internette gece doğum olursa doktor nöbetçi değilse girmiyor ilan gibi yazılar var ama nesrin hanım bi aksilik çıkmadğı sürece yüzde 90ına giriyorum gece doğumlarının dedi kendisi
Bir Ankara'lıya daha yer var mı ? :)
Bende Ztb'ye gidiyorum ..Temmuz sonu- ağustos başı annesi olucam Allah nasip kısmet ederse
selam bende ztb gidiyorum . gittiğin bir doktor var mı senin?
teşekkür ederim canım hangi doktora gidiyor ki biliyor musun bir de Sen nereye gidiyorsun
Ben de Ankarada yaşıyorum..Doktorum Sevgi Ateş Ucar ve doğumum Medicana da olcak Insallah.Yarın hamileliğimin 30.haftasını bitiriyorum (29+6).Cok heyecanlıyım aynı zamanda da korkuyorum.Allah bebeklerimizi sağlıklı bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
selam hepinize tatlı anne adayları.ben hamile değilim.29 aralıkta aldım çok şükür mucizemi kucağıma.bende ankaradayım.yüzüncü yıl hastanesinde doğum yaptım.dr um Dilek ÖZDUR .Çok memnunum..aklınıza takılan bişeyler olursa cevaplarım.oğlumdan fırsat buldukça:))
Merhabalar :)
Bu konuyu açman gerçekten güzel olmuş eline sağlık :)
Kendimizi tanıtıp sohbet etsek daha güzel olur diye düşündüm bende :)
Ben 25 yaşındayım trabzonluyum 2 senedir ankaradayım eryamanda oturuyorum bu ilk bebişim lina kadın doğumda mine hanıma gidiyorum çokta memnunum Allah nasip ederse eylülün başında bebbişim doğacak :)
selam hepinize tatlı anne adayları.ben hamile değilim.29 aralıkta aldım çok şükür mucizemi kucağıma.bende ankaradayım.yüzüncü yıl hastanesinde doğum yaptım.dr um Dilek ÖZDUR .Çok memnunum..aklınıza takılan bişeyler olursa cevaplarım.oğlumdan fırsat buldukça:))
canım nesrin fener en yoğun doktorlardan randevu alsan da bi yarım saat bekliyorsun diğer doktorları pek bilmiyorum ama o en iyiymiş orda araştırmıştım önceden. hastane çok güzel temiz ve ilgili bir hastane kardeşim orada apandisit ameliyatı olmuştu odalardan ve doktorların ilgi alakasından çok memnun kalmıştık. doktor bana çok güven verdi genç bir bayan ve hastane de evimize yakın o yönden de iyi sen nerde oturuyorsun? Orada doğum yapanlardan da duydum memnun kalmışlar. internette gece doğum olursa doktor nöbetçi değilse girmiyor ilan gibi yazılar var ama nesrin hanım bi aksilik çıkmadğı sürece yüzde 90ına giriyorum gece doğumlarının dedi kendisi
gunebkn merhaba, sana rastladığıma çok sevindim. Ben de takibe Dilek Özdur'a gidiyorum. Dilek Hanım'dan memnunum ama hastaneye başından beri ısınamadığım için hastane araştırmalarına devam ediyorum bende.. eğer fırsat bulursan da yüzüncü yıl hastanesinde doğumunun nasıl geçtiğini (memnun olduğun/olmadığın tarafları) yazabilirsen sevinirim
teşekkür ederim bilgi için luxxor, alternatif olarak 29 mayıs hastanesini düşünüyorum, ama bana epey uzak, ümitköy taraflarında oturuyorum ben
gunebkn merhaba, sana rastladığıma çok sevindim. Ben de takibe Dilek Özdur'a gidiyorum. Dilek Hanım'dan memnunum ama hastaneye başından beri ısınamadığım için hastane araştırmalarına devam ediyorum bende.. eğer fırsat bulursan da yüzüncü yıl hastanesinde doğumunun nasıl geçtiğini (memnun olduğun/olmadığın tarafları) yazabilirsen sevinirim
teşekkür ederim bilgi için luxxor, alternatif olarak 29 mayıs hastanesini düşünüyorum, ama bana epey uzak, ümitköy taraflarında oturuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?